![]() |
|
آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ (/thread-37774.html) |
آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - پارمیس - ۴/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۳ سلام. سوال من اینه که آیا روح پس از مرگ میتواند اراده بر بدی داشته باشد؟؟؟ آیا میتونه مثل انسانهای زنده افکار بد یا خطرناک داشته باشه؟؟ و آیا میتونه تاثیر بذاره در دنیای مادی؟؟
پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - azade - ۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۲۱ سلام طیق برداشت من از اعقتادات اسلامی در زمینه روح، روح بلافاصله پس از قبض شدن درگیر کارها و اعمال خودش میشه،از نکیر و منکر گرفته (یا حتی از زمان احضار روح) تا وارد شدن به برزخ .. بنابراین هیچ وقتی نداره برای اتلاف و این چیزهایی که در فیلمهای هالیوودی و حتی متاسفانه در فیلم ها و سریالهای ایرانی ملهم از همان خارجی ها، صرفا یک فیلمنامه هست. یعنی اینکه یک روح میمونه تا کارناتمومش رو تموم کنه یا روح سرگردان و از این قبیل صحبت ها وجود نداره. البته ممکنه یک روح به دلیل علاقه ای که به جسمش داره و چون انسان خوبی بوده ،مثلا جسمش پس از سالها سالم بمونه (مثل بعضی از شهیدها) یا مثلا اگر کسی بی احترامی کنه به جسدش اون رو نفرین کنه و یا برعکس،اگر جسدش رو مورد احترام قرارد داد مورد دعای خیر او قرار بگیره(این رو در کتاب داستانهای شگفت شهید دستغیب خوندم).. اما اینکه خودش مستقیما بیاد و تاثیر بگذاره یا آزار برسونه من با توجه به برداشتی که داشتم بعید هست. یکی از راه های دیگه که میتونند اثر داشته باشند و ارتباط برقرار کنند خواب هست . پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - پارمیس - ۴/بهمن/۹۳ ۱۲:۰۳ (۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۲۱)azade نوشته است: سلام خب یعنی اگر وقت داشته باشه میتونه دنبال افکار یا کارهای پلید بره؟؟ اصلا آیا روح میتونه بد باشه؟؟ پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - azade - ۴/بهمن/۹۳ ۱۲:۴۵ منظورم از وقت نداشتن این هست که اصلا اشتغالی به دنیا نداره ،دنبال کارها و حساب و کتاب های خودش هست روح بد به اون معنا که بخواد بیاد اذیت کنه نه،این چیزهایی هم که میگن ارواح خبیث و یک سری اعمال رو بهشون نسبت میدن ،اگر صحت داشته اون اعمال ، کار اجنه هست نه روح پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - ریچارد داوکینز - ۴/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۳ کلیسا یک مستندی درست کرده بود که چنتا محقق و به اصطلاح دانشمند دستگاهی رو اختراع کرده بودن که وجود روح رو با امواج مغناطیسی تشخیص میداد . بعد این گروه محقق رفته بودن تو چنجا دنبال روح میگشتن و تحقیق میکردن . قضیه بالا گرفته بود و مردمی که مثلا تو نیویورک حس میکردن خونشون روح داره از این کلیسا تقاضا میکردن که بیاد کمکشون و محققینش رو بفرسته تا ارواح رو از اون خونه بیرون کنه . اسم مستندش رو نمیدونم . روح بد هم داریم . من هر روز میبینمشون . باهاشون گپی میزنم و جکی میگوئیم و کافی مینوشیم ! پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - میم.حسین.الف - ۴/بهمن/۹۳ ۱۷:۲۰ خب آخر مستند چی شد ؟ روح هارو می تونستن بیرون کنن ؟ اصلا دستگاه روح هارو تشخیص می داد یا نه ؟ پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - یاســین - ۴/بهمن/۹۳ ۱۷:۵۱ (۴/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۳)ریچارد داوکینز نوشته است: کلیسا یک مستندی درست کرده بود که چنتا محقق و به اصطلاح دانشمند دستگاهی رو اختراع کرده بودن که وجود روح رو با امواج مغناطیسی تشخیص میداد .روح رو با دستگاه مادی نمیشه دتکت کرد. اونا یه چیزای دیگه اند تازه اگه راست بگن.
پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - namekarbary - ۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۰۱ چرا روح رو با دستگاه مادی نمیشه دیتکت کرد؟ پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - یاســین - ۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۰۴ چون ماده نیست تلغلزبططیطیظسظس(برای اینکه ارسالم طولانی شه و اجازه ثبت بگیره) پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - پارمیس - ۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۰۴ (۴/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۳)ریچارد داوکینز نوشته است: روح بد هم داریم . من هر روز میبینمشون . باهاشون گپی میزنم و جکی میگوئیم و کافی مینوشیم ! خداوند شما را خیر دهاد فرزندم . کلی خندیدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حالا نمیدونی این روح بده کی هست که هر روز میات پیشت؟؟ |