تالار گفتگوی بیداری اندیشه
آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html)
+--- موضوع: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ (/thread-37774.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - پارمیس - ۴/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۳

سلام.

سوال من اینه که آیا روح پس از مرگ میتواند اراده بر بدی داشته باشد؟؟؟

آیا میتونه مثل انسانهای زنده افکار بد یا خطرناک داشته باشه؟؟

و آیا میتونه تاثیر بذاره در دنیای مادی؟؟

[تصویر: geist52.gif]

پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - azade - ۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۲۱

سلام
طیق برداشت من از اعقتادات اسلامی در زمینه روح، روح بلافاصله پس از قبض شدن درگیر کارها و اعمال خودش میشه،‌از نکیر و منکر گرفته (یا حتی از زمان احضار روح)‌ تا وارد شدن به برزخ ..
بنابراین هیچ وقتی نداره برای اتلاف و این چیزهایی که در فیلمهای هالیوودی و حتی متاسفانه در فیلم ها و سریالهای ایرانی ملهم از همان خارجی ها،‌ صرفا یک فیلمنامه هست. یعنی اینکه یک روح میمونه تا کارناتمومش رو تموم کنه یا روح سرگردان و از این قبیل صحبت ها وجود نداره.

البته ممکنه یک روح به دلیل علاقه ای که به جسمش داره و چون انسان خوبی بوده ،‌مثلا جسمش پس از سالها سالم بمونه (مثل بعضی از شهیدها) یا مثلا اگر کسی بی احترامی کنه به جسدش اون رو نفرین کنه و یا برعکس،‌اگر جسدش رو مورد احترام قرارد داد مورد دعای خیر او قرار بگیره(این رو در کتاب داستانهای شگفت شهید دستغیب خوندم).. اما اینکه خودش مستقیما بیاد و تاثیر بگذاره یا آزار برسونه من با توجه به برداشتی که داشتم بعید هست.

یکی از راه های دیگه که میتونند اثر داشته باشند و ارتباط برقرار کنند خواب هست .

پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - پارمیس - ۴/بهمن/۹۳ ۱۲:۰۳

(۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۲۱)azade نوشته است:  سلام
طیق برداشت من از اعقتادات اسلامی در زمینه روح، روح بلافاصله پس از قبض شدن درگیر کارها و اعمال خودش میشه،‌از نکیر و منکر گرفته (یا حتی از زمان احضار روح)‌ تا وارد شدن به برزخ ..
بنابراین هیچ وقتی نداره برای اتلاف و این چیزهایی که در فیلمهای هالیوودی و حتی متاسفانه در فیلم ها و سریالهای ایرانی

خب یعنی اگر وقت داشته باشه میتونه دنبال افکار یا کارهای پلید بره؟؟
اصلا آیا روح میتونه بد باشه؟؟

پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - azade - ۴/بهمن/۹۳ ۱۲:۴۵

منظورم از وقت نداشتن این هست که اصلا اشتغالی به دنیا نداره ،‌دنبال کارها و حساب و کتاب های خودش هست

روح بد به اون معنا که بخواد بیاد اذیت کنه نه،‌این چیزهایی هم که میگن ارواح خبیث و یک سری اعمال رو بهشون نسبت میدن ،‌اگر صحت داشته اون اعمال ،‌ کار اجنه هست نه روح

پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - ریچارد داوکینز - ۴/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۳

کلیسا یک مستندی درست کرده بود که چنتا محقق و به اصطلاح دانشمند دستگاهی رو اختراع کرده بودن که وجود روح رو با امواج مغناطیسی تشخیص میداد .
بعد این گروه محقق رفته بودن تو چنجا دنبال روح میگشتن و تحقیق میکردن .
قضیه بالا گرفته بود و مردمی که مثلا تو نیویورک حس میکردن خونشون روح داره از این کلیسا تقاضا میکردن که بیاد کمکشون و محققینش رو بفرسته تا ارواح رو از اون خونه بیرون کنه .
اسم مستندش رو نمیدونم .

روح بد هم داریم . من هر روز میبینمشون . باهاشون گپی میزنم و جکی میگوئیم و کافی مینوشیم !

پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - میم.حسین.الف - ۴/بهمن/۹۳ ۱۷:۲۰

خب آخر مستند چی شد ؟ روح هارو می تونستن بیرون کنن ؟ اصلا دستگاه روح هارو تشخیص می داد یا نه ؟

پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - یاســین - ۴/بهمن/۹۳ ۱۷:۵۱

(۴/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۳)ریچارد داوکینز نوشته است:  کلیسا یک مستندی درست کرده بود که چنتا محقق و به اصطلاح دانشمند دستگاهی رو اختراع کرده بودن که وجود روح رو با امواج مغناطیسی تشخیص میداد .
بعد این گروه محقق رفته بودن تو چنجا دنبال روح میگشتن و تحقیق میکردن .
قضیه بالا گرفته بود و مردمی که مثلا تو نیویورک حس میکردن خونشون روح داره از این کلیسا تقاضا میکردن که بیاد کمکشون و محققینش رو بفرسته تا ارواح رو از اون خونه بیرون کنه .
اسم مستندش رو نمیدونم .

روح بد هم داریم . من هر روز میبینمشون . باهاشون گپی میزنم و جکی میگوئیم و کافی مینوشیم !
روح رو با دستگاه مادی نمیشه دتکت کرد.
اونا یه چیزای دیگه اندBig Grin تازه اگه راست بگن.

پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - namekarbary - ۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۰۱

چرا روح رو با دستگاه مادی نمیشه دیتکت کرد؟

پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - یاســین - ۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۰۴

چون ماده نیست
تلغلزبططیطیظسظس(برای اینکه ارسالم طولانی شه و اجازه ثبت بگیره)

پاسخ به: آیا روح میتواند......؟؟؟؟؟ - پارمیس - ۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۰۴

(۴/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۳)ریچارد داوکینز نوشته است:  روح بد هم داریم . من هر روز میبینمشون . باهاشون گپی میزنم و جکی میگوئیم و کافی مینوشیم !

خداوند شما را خیر دهاد فرزندم .
کلی خندیدمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

حالا نمیدونی این روح بده کی هست که هر روز میات پیشت؟؟