![]() |
|
جملات ماندگار از افراد ماندگار - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +--- موضوع: جملات ماندگار از افراد ماندگار (/thread-37834.html) صفحه: 1 2 |
جملات ماندگار از افراد ماندگار - علی املشی - ۸/بهمن/۹۳ ۰:۴۰ سلام دوستان ....میدونم مشابه این تایپیک هست....ولی این تایپیک میخواد جملات زیبا از افراد ماندگار رو جمع آوری کنه .....پس دوستان در حد امکان واگه دوست داشتن همکاری کنن.........
پاسخ به: جملات ماندگار از افراد ماندگار - علی املشی - ۸/بهمن/۹۳ ۱۶:۲۴ ![]() ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: جملات ماندگار از افراد ماندگار - علی املشی - ۹/بهمن/۹۳ ۲۲:۵۴ ![]() ![]()
پاسخ به: جملات ماندگار از افراد ماندگار - آفتاب - ۱۰/بهمن/۹۳ ۱:۰۶ خدایا تو می دانی که تاجرپیشه نیستم ، و تجارت با عشق را کفر می شمارم و در مقابلِ پرستشِ تو که نیاز طبیعی قلب من است اجری نمی خواهم ، و شرم دارم که در مقابل تو بایستم و خیال داد و ستد با تو را داشته باشم . من به خود اجازه نمی دهم که خود را در برابر تو چیزی به حساب آورم که به فکر معامله بیفتد ! من زاده ی توام . من از خود چیزی ندارم که در معامله با تو ارائه دهم ، هر چه هست متعلق به توست . شهید مصطفی چمران پاسخ به: جملات ماندگار از افراد ماندگار - علی املشی - ۱۰/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۱
پاسخ به: جملات ماندگار از افراد ماندگار - علی املشی - ۱۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۸ ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: جملات ماندگار از افراد ماندگار - علی املشی - ۱۴/بهمن/۹۳ ۲۳:۳۸
پاسخ به: جملات ماندگار از افراد ماندگار - علی املشی - ۲۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۲۲ ![]() پاسخ به: جملات ماندگار از افراد ماندگار - عبدالرحمن - ۲۴/بهمن/۹۳ ۰:۳۰ امیرالمؤمنین یه جمله ای دارند قریب به مضمون کار به کجا رسیده که میگن علی و معاویه!! نمیگم اون افراد بدن ولی حد افراد رو بدانیم اون جمله هم از آقای بهجت نیست در ضمن رحما بینهم به معنی ماستمالی کردن نیس زمین ماسه بازی نیست مسولیت داره بقیشم نمیگم پاسخ به: جملات ماندگار از افراد ماندگار - مجنون العباس - ۲۴/بهمن/۹۳ ۱:۱۴
|