![]() |
|
دختران سیگاری در ایران!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: دختران سیگاری در ایران!!! (/thread-37932.html) صفحه: 1 2 |
دختران سیگاری در ایران!!! - پارمیس - ۱۴/بهمن/۹۳ ۱۷:۰۴ سلام. موضوع این تاپیک همونطور که از اسمش پیداست مربوط به دختران سیگاری است!!!! شاید تا چند سال پیش شنیدن اینکه دختری سیگاری وجود داره خیلی عجیب و غریب بود اما حالا....... متن زیر مقاله ای از یک سایت هست در همین مورد.حتما بخونید: این روزها یک ناهنجاری اجتماعی به عنوان پدیده ای غریب که به تدریج غربت آن در جامعه کمرنگ و کمرنگ تر می شود، بیش از هر زمان دیگری نیازمند توجه و چاره اندیشی است. یک
داخل تاکسی نشسته ام. ترافیک مثل همیشه زیاد است و آزاردهنده؛ تا جایی که دیگر هیچ کدام از ماشین های حرکت نمی کنند. ناگهان یکی از ماشین های مدل بالای کناری توجهم را جلب می کند. صحنه ای را که می بینم به قدری به چشمم ناآشنا می آید که ابتدا آن را باور نمی کنم. بعد از حرکت چند متری ماشین ها و توقف مجددشان، دوباره زیرچشمی همان ماشین را نگاه می کنم. دو زن جوان داخل آن نشسته اند و دست هر کدام از آنها یک سیگار روشن وجود دارد. تماشای سیگار کشیدن دو زن، برایم مشمئزکننده است. مسئله عجیب اما، عادی بودن این موضوع برای خود آنها و حتی برای بقیه مسافران تاکسی است. دو هنوز هوا تاریک نشده که وارد پارک ملت می شوم. زیاد شلوغ نیست. از کنار چند نفری که مشغول بازی بدمینتون هستند عبور می کنم. چند متری آن طرف تر، یک دختر و پسر جوان روی یک نیمکت نشسته اند. تا من به آنها برسم از جایشان بلند می شوند. پسر سیگاری از جیب خود در می آورد و یک نخ آن را به دختر می دهد. فندک را برای او می گیرد تا سیگار را روشن کند. با آن که از آنها دور شده ام، اما از دور، حیرت زده به هردوی آنها نگاه می کنم. باز هم واکنش بقیه برایم عجیب است. کسی کوچکترین تعجبی نمی کند و انگار این موضوع فقط برای من غریبه است. سه
از کنار یک کافی شاپ رد می شوم. بیش از هر چیز دیگری، هوای دودگرفته داخل آن برایم آزاردهنده است. انگار اینجا بیشتر محلی برای سیگار کشیدن است تا چیزهای دیگر. هنوز کاملا از جلوی کافی شاپ نگذشته ام که دوباره صحنه عجیبی را می بینم که حالا کمی برایم عادی شده! دور یک میز کناری، سه دختر جوان سیگار به دست نشسته اند. چای می خورند و سیگار می کشند. صاحب آنجا هم چیزی به آنها نمی گوید. گارسون خیلی عادی می آید و سفارش می گیرد و می رود. همه چیز معمولی است. معمولی معمولی! آمار نداریم آمار سیگاری های کشور بر اساس گفته های پراکنده مسئولان، دست کم ۱۲ میلیون نفر است. اما آمار دقیقی از شمار زنان و دختران سیگاری وجود ندارد. گرچه گاهی از سیگاری بودن ۵ درصد زنان و دختران سخن به میان آمده است. در این بین، تردیدی در افزایش شمار زنان و دختران سیگاری در دو سه سال اخیر وجود ندارد. برخی کارشناسان این افزایش را دو تا سه برابری توصیف می کنند. این افزایش در میان دختران دانشجو و دانش آموز مشهودتر است. دو سال پیش از وجود ۴۰۰هزار دختر سیگاری در کشور سخن گفته می شد و امروز یقینا این مقدار، تا حد قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. ![]() مسئله مهم اینکه بسیاری از این دختران به سیگار معتاد شده اند و سیگار کشیدن برای آنها تنها فغالیتی تفننی نیست! گفته می شود در حال حاضر، متوسط سن شروع سیگار در میان دختران به زیر ۲۰ سال رسیده و میزان مصرف در بین دختران سیگاری نیز افزایش چشمگیری داشته است.
به گفته کارشناسان، چروکیدگی زودرس پوست، تغییرات تن صدا، سرطان، حمله قلبی، زایمان زودرس، افسردگی، تشدید اختلالات پیش از قاعدگی، و انواع بیماری های تنفسی و نازایی بخشی از اثرات مصرف سیگار در میان دختران و زنان است. واکنش جامعه برخی از کارشناسان افزایش آمار دختران سیگاری را منحصر به ایران نمی دانند. در واقع، این آمار، رشد جهانی نیز داشته است. اما این مسئله کمکی به حل مشکل در کشور ما نمی کند. سیگار کشیدن دختران در فرهنگ جامعه ما بدون شک امری ناپسند و مذموم است. اما چه شده که کم کم سیگار کشیدن دختران برای بسیاری از افراد عادی شده است؟ کارشناسان در برشمردن دلایل گرایش دختران به سیگار، عوامل متعددی را دخیل می دانند. مواردی مانند احساس استقلال از طریق سیگار کشیدن . بی تردید می توان با انجام تحقیقات ویژه در این زمینه، آسیب شناسی دقیق تری از این موضوع انجام داد و به راهکارهای عملی دست یافت.این موضوع زنگ خطری است برای مسئولین امر که باید تا دیر نشده فکری به حال آن بکنند. صد البته که برخورد فیزیکی و آمرانه با این موضوع نتیجه مثبتی به همراه نخواهد داشت و در این خصوص نیازمند کار فرهنگی و زیرساختی کارآمدی هستیم. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- و اما یک راهکار از خودم : افزایش قیمت سیگار ..... تا حداقل به این طریق مصرفش کمتر بشه حالا چه برای خانمها چه برای آقایون. حیف نیست از مردم این سرزمین که به این روز بیفتن؟؟؟ البته عوامل متعددی در افزایش مصرف دخانیات تاثیر داره که حالا اینجا دیگه جای گفتنش نیست. نظر شما چیه؟؟؟چه راهکاری دارید؟؟ پاسخ به: دختران سیگاری در ایران!!! - Mohammad Trust - ۱۴/بهمن/۹۳ ۲۲:۳۳ شما که موافق ازادی بودید .طرف مال خودشه ، میخواد اسیب بزنه. به کسی که اسیب نمیزنه پاسخ به: دختران سیگاری در ایران!!! - رضا1357 - ۱۴/بهمن/۹۳ ۲۲:۵۳ افزايش قيمت؟!!! چه راهكار قشنگي! اين از اون حرفهاي فلاني نژادي بودا!!!! كه مثلا قيمت بنزين و ساير حاملهاي انرژي بره بالا مردم در مصرفش حواسشونو جمع مي كنند!!! پاسخ به: دختران سیگاری در ایران!!! - علی املشی - ۱۴/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۵ خانم کورش به قول آقای تراست شما که موافق آزادی بودن. چی شد؟ پاسخ به: دختران سیگاری در ایران!!! - پارمیس - ۱۴/بهمن/۹۳ ۲۳:۲۷ هنوزم موافق آزادی هستم. ولی این به نظر من آزادی نیست.به خاطر اینکه حریم بقیه رو نقض میکنه. سیگار هم موجب آلودگی محیط زیست میشه هم موجب آزار و اذیت بقیه. کجای این آزادیه؟؟؟ به هیچ وجه هم نمیشه گفت سیگار کشیدن یه امر شخصیه یا فقط به خود شخص مربوط میشه چون حتی اگه بخواد توی خونه خودش هم سیگار بکشه بازم باعث آزار و اذیت بقیه میشه. چه دل پری هم دارین....آماده هستین یه فرصتی پیش بیاد تیکه بندازین ![]() آقای رضا: این روش که گفتم در بسیاری از کشورهای اروپایی استفاده میشه. شما سیگار و دخانیات رو با حاملهای انرژی مقایسه میکنی؟؟؟ چطور قیمت بقیه چیزا(حیاتی) میره بالا : آب و برق و گاز!!!!!!!!!!!! به این دلیل که مردم کمتر استفاده کنن. حالا قیمت سیگار نمیتونه تغییر کنه؟؟ عجب!!!!!!!!!!!!! پاسخ به: دختران سیگاری در ایران!!! - Eve - ۱۴/بهمن/۹۳ ۲۳:۲۹ الان یعنی شماها مخالف آزادی هستید؟؟؟؟ هیچکس نیست مخالف آزادی باشه!!حدود حدود حدود!!!! این چه جو ای ه تو تالار افتاده راه میفتید سوتی بگیرید؟؟بحث تاپیکای دیگه رو بکشونید به جاهای دیگه؟ زشت نیست ؟ در شان اینجاست؟؟ حیف تالار. ازتون بعیده واقعا. با اینه وااااقعا مشمئز کننده ست .... ولی واقعا دلیل اینکه دیگه برای آقایون منظره ی بدی محسوب نمیشه به خاطر زیاد بودنشه. برای هردو جنسیت ولی خیلی خیلی بده ... پاسخ به: دختران سیگاری در ایران!!! - علی املشی - ۱۴/بهمن/۹۳ ۲۳:۳۰ حالا چرا دختران؟؟؟سهم بیشتر سیگار رو آقایون دارند .........سیگار کشیدن در اماکن عمومی اشتباه هست پاسخ به: دختران سیگاری در ایران!!! - السا - ۱۴/بهمن/۹۳ ۲۳:۵۸ وقتی کسی ک زخم معده داره بره پیش ی پزشک حاذق، در وهله اول ب جای اینکه قرص و داروی شیمیایی بنویسه واسه اینکه خود معده رو خوب کنه، میگرده دلیل اصلی رو پیدا می کنه و اون رو حل می کنه و با برطرف شدن اون خیلی از مشکلات دیگه هم حل میشه مسئله سیگار کشیدن هم از همون مسائلیه ک خودش ریشه نیست، شاخه ای از ی سری مشکلات دیگه ست جوون، وقتی ب سنی میرسه و میخواد اعلام استقلال کنه، میخواد بگه من بزرگ شدم، میره سراغ اینطور چیزا میره سیگار میکشه bf و gf برای خودش پیدا می کنه لاتی صحبت می کنه و کلمات زشت ب کار می بره ظاهرش رو متفاوت می کنه (ورودی های جدید دانشگاه، متولدین 75 هستن، جالبه رنگ موهاشون سبز و صورتی بود، خیلی هاشون هم از چهره نمیشد تشخیص داد ک مجرد هستن یا متاهل! )و ... اینا همه ش بر میگرده ب اینکه توی دوران مدرسه ک دوران بزرگ شدن و شناختن خودشونه، کسی ب اینا کمک نکرده ک برای خودشون یک الگوی درست داشته باشن و شخصیتشون رو برمبنای اون شکل بدن براشون ارزش و ضدارزش تعریف نشده دختر بودن و پسر بودن و انسان بودن براشون تعریف نشده تازه حالا نمیگم ک وقتی میان دانشگاه زیر دست اساتید بی دین و لاقید درس میخونن ( همیشه ی حداقلی هستن ک اینطوری نیستن ها، اما تجربه شخصیم اینو میگه ک اساتید درسهای اختصاصی ک دانشجو بیشترین تاثیر رو از اینها میگیره اکثرشون اینطورین ) چرا خب، شخصیت معرفی میکنن : حضرت زهرا (سلام الله علیها) ![]() اما چطوری ؟؟ ی خانوم روضه خون میارن براشون روضه بخونه و اینطوری میخوان الگو سازی کنن :| اون جوون، کجا میخواد اینها رو بفهمه و یاد بگیره ؟ ذهنش مثل ی نوار خالی میمونه ... حالا ک توی این دوران تربیتش ذهنش رو درست پر نکردن، حالا خودش میره سراغ پر کردنش (البته براش پرمی کنن!)، میره سراغ چیزی ک عرفه، جماعت میرن دنبالش، چیزی ک لذت بیشتری داره و هیجانات جوونیش رو پاسخ میده، میره سراغ چیزی ک ب هر قیمتی توی جمع دوستاش، تایید بشه! پاسخ به: دختران سیگاری در ایران!!! - Mohammad Trust - ۱۵/بهمن/۹۳ ۰:۱۱ (۱۴/بهمن/۹۳ ۲۳:۲۷)کوروش کبیر نوشته است: هنوزم موافق آزادی هستم. ابجی بنده هم با حجاب توی خیابونا کاری ندارم که چرا ازادی نداریم یا نه ، اتفاقا خودمم با حجاب اجباری مخالفم ولی این دلیل نمیشه هر کسی هر مدلی بخواد بیاد بیرون. یه پسر بچه 14-15 ساله اذیت میشه. ما هم نگفتیم کسی به خودش نرسه و یا ارایش نکنه. توی خونه راحته و به کسی اسیب نمیزنه ! به نظر شما چشم و هم چشمی خوبه ؟ اینکه یکی خودشو مثل یه عروس ارایش کنه و بقیه دوستاشو تحریک کنه که من از شما زیباترم و بقیه هم بیشتر ارایش کنن و همینطوری ادامه پیدا کنه و جوو جامعه بد تر بشه ؟ من فقط در زیمنه حجاب حرف میزنم چون در رابطه با بقیه مباحث اطلاعات کافی ندارم. در رابطه با پستتون توی یه تاپیک دیگه بود پاسخ به: دختران سیگاری در ایران!!! - پارمیس - ۱۵/بهمن/۹۳ ۰:۳۸ (۱۵/بهمن/۹۳ ۰:۱۱)Mohammad Trust نوشته است: ابجی بنده هم با حجاب توی خیابونا کاری ندارم که چرا ازادی نداریم یا نهحرف منم توی این تاپیک سر حجاب نیست ![]() (۱۵/بهمن/۹۳ ۰:۱۱)Mohammad Trust نوشته است: ، اتفاقا خودمم با حجاب اجباری مخالفم ولی این دلیل نمیشه هر کسی هر مدلی بخواد بیاد بیرون بسیار خب. نظر منم همینه.پس فکر نمیکنم با هم اختلاف نظری داشته باشیم. (۱۵/بهمن/۹۳ ۰:۱۱)Mohammad Trust نوشته است: به نظر شما چشم و هم چشمی خوبه ؟ اینکه یکی خودشو مثل یه عروس ارایش کنه و بقیه دوستاشو تحریک کنه که من از شما زیباترم و بقیه هم بیشتر ارایش کنن و همینطوری ادامه پیدا کنه و جوو جامعه بد تر بشه ؟ نه اصلا خوب نیست. (۱۵/بهمن/۹۳ ۰:۱۱)Mohammad Trust نوشته است: من فقط در زیمنه حجاب حرف میزنم چون در رابطه با بقیه مباحث اطلاعات کافی ندارم. خیلی خوبه که هممون بتونیم همینطوری باشیم ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- من نمیدونم شما دوستان از حرفای من توی این مدت چه برداشتی داشتید که فکر میکنید منظورم از آزادی سیگار کشیدنه!!! درسته که سیگار کشیدن توی خانمها کمتره ولی دلیل نمیشه چون کمتره در موردش صحبتی نشه یا بگیم بی اهمیته. اتفاقا تا فراوانی یه ناهنجاری توی جامعه کمتره باید در موردش فکری کرد چون وقتی زیاد بشه دیگه فایده نداره. در نظر سنجی هم لطفا شرکت کنید. |