![]() |
|
کارگاه آمادگی پیش از ازدواج صرفاً بر اساس تجربهی متأهلان - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج صرفاً بر اساس تجربهی متأهلان (/thread-38066.html) |
کارگاه آمادگی پیش از ازدواج صرفاً بر اساس تجربهی متأهلان - mahpare - ۲۴/بهمن/۹۳ ۱۶:۲۶ به نام خدا سلام بچه ها. تو این 6 تا چله ای ک داشتیمو ازدواج نکردیم به سرم زده تا وقتی که فرصت هست کمو کاستیای خودمونو درست کنیم. نتیجه ی فکرامم شد این تاپیک.تو اینترنت پره ازمطالبی که راجع به ازدواجه و فقط باید اونهاروخوند.امامن میخوام تو این تاپیک مطالبی رو بنویسیم که بشه خوندوعمل کرد.متاهل ها هم خیلییییییی میتونن کمک کنن. من قبلنم یه تاپیکه این شکلی داشتم که به بیراهه رفت... قدم اول: ارائه پیشنهاد قدم دوم:تقسیم بندی پیشنهادها درمدت معین قدم سوم:عمل به پیشنهاد قدم آخر: حسابرسی از خود این کلمه های قلمبه سلمبه واسه خوشگلیه تاپیک بود. زیاد کارسختی نیست تنبلا نگران نشن ![]() یه سری مثال میزنم روشن شید ![]() 1) قناعت کردن مثلا به مدت یک هفته 2)پوشیدن لباس تکراری درمجالس(مخصوص خانمها )3)فرمانبرداری محض از اطرافیان درجه یک به مدت مثلا سه روز 4) ولخرجی و بدخرجی ممنوع 5)خوردن شیر(مادران سربازان امام زمان باید استخون بندی محکمی داشته باشن تابا دوسال شیر دادن دندوناشون نریزه و استخوناشون خورد نشه ![]() ![]() )6)خوندن نماز قضا مثلا تو یه هفته، هرچقدر که تونستیم. 7)مهربان بودن به مدنت یک هفته ![]() 8)آراسته بودن (خیلی آراسته بودن) 9) طنازی و دلبری (مخصوص خانمها) به پیشنهاد یکی از دوستان 10)مسولیت پذیری به پیشنهاد آقای ثارالله 11)به نامحرم نگاه نکردن به پیشنهاد خانم مهسا110 12)حرف گوش کنی به پیشنهاد جناب عبدالرحمن 13)انتخاب دوست مناسب به پیشنهاد جناب عبدالرحمن 14)تمرین صبوری و ارتقا توانایی خوب گوش دادن به پیشنهاد جناب میم . حسین. الف 15)آشپزی به پیشنهاد جناب ثارالله فعلا مورد 10 و 12 انتخاب شدن. یاعلی پاسخ به: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج - Mohammad Trust - ۲۴/بهمن/۹۳ ۱۷:۴۸ من هی به ابجیم میگم یه دو روز مثل بچه ادم رفتار کن، نگو داستان اینه گزینه 7 - مهربان بودن به مدت یه هفته ![]() یعنی اقایون ببینید اوضاع چقدر داغونه که باید یه تقی به توقی بخوره تا خانما یه مقداری مهربان بشن ![]() خسته نباشید ![]() در مورد بقیه تاپیک هم نظراتمو میگم فعلا بیرون چند روزه کار دارم پاسخ به: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج - رکن الهدی - ۲۴/بهمن/۹۳ ۱۷:۴۹ سلام اتفاقا این تاپیک خوبه ..من یه پیشنهاد همیشه تو ذهنم بود نمی دونستم چه جوری می شه عملیش کرد ببینید بیشتر خانومای تالار سابقه جلسات خواستگاری رو دارن ..ومثلا می دونن. دیگه چه چیزایی مهم چه چیزایی خیلی مهمه و تقریبا دستشون اومده بعضی برخورد های آقایون به چه معناس... خوبه تو این موارد یخورده رو خودمون کار کنیم ..مثلا صداقت خیلی برای ما مهمه درست..اما وقتی تو جلسه خواستگاری حرف زده می شه دو طرف تقریبا خودشون رو در بهترین حالت ها وایده آل ترین حالت ها نشون می دن و قصدشونم اینه بعد از ازدواج همینطوری باشن...حالا واقعا می شه یه آدمی که 20سال یه طور زندگی کرده بعد ازدواج تغییر کنه... مثالهای خانوم مهپاره واقعا خوبه برای اینکه نشون بدیم ایدآل هامون عملی می شه یانه مثلا خرید کردن ![]() یکی از برنامه های من اینه که مثلا بعد ازدواج کم خرید کنم و واقعا به داشته ها قانع بشم و سعی کنم برای زندگیم بیشتر صرف بشه ![]() اما الان که خونه پدر محترم هستم واقعا دلم نمیاد خرید نکنم ...پیش خودم می گم بزار از فرصت هام استفاده کنم ![]() لباس تکراری که خب تو مجالس غیر از عروسی که من چادر سرمه لباس تکراری هم می پوشم کلا خیلی مقید به تنوع داشتن زیاد نیستم اما آراستگی برام خیلی مهمه.. وتو قضیه فرمانبرداری تعریف از خود نباشه کلا دختر مطیعی هستم..واسه همین عملا. این فاکتور مناسب رو دارم ![]() ولخرج وبدخرج نیستم اتفاقا بسیار مدیریت اقتصادی بالایی دارم واز اون دست آدمایی هستم که واسه یه سال مالی برنامه دارم.. مهربان بودن بهضی اوقات نمی شه به نظرم از یک روز شروع کنیم حالا تا خدا چی بخواد..کم کم افزایش بدیم سخته یدفه یه هفته کامل مهربون باشی![]() من فک می کنم اگه دوستای متاهل بیان بگن چه عادتهایی خوبه که بچه ها از دوران مجردی داشته باشن و چه عادتهایی ترک کنن خیلی خوب میشه یه نکته رو هم بگم تا دستم گرمه واسه ازدواج یادمون باشه سعی نکنیم همدیگه رو تغییر بدیم همدیگه رو بپذیریم و با هم بسازیم..این نکته رو من تو ازدواج دوستانم دیدم وبه نظرم واقعا مهم بود عموما آقایون یکی از برنامه های بلند مدت شون تغییر خانوماس از پوشش بگیر تا خیلی موارد دیگه حداقل من توی دوستانم دیدم که خیلی کوتاه اومدن..یادمون باشه همسر ما(چه مرد-چه زن)برای خودش شخصیت داره واحترام گذاشتن به نظرش احترام گذاشتن به شخصیت اون محسوب می شه... پاسخ به: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج - میم.حسین.الف - ۲۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۱۰ نقل قول:البته ببخشید من اسپم میدم دیگه مدتی جو تالار شده اسپم دادن ، منم دچار کرده و اما سوال ؟ آیا باید واقعا طرف رو همینجوری که هست بپذیریم ؟ یعنی احیانا اگر شما خواستگاری داشته باشید آدم معقول و خوب و مناسبیه فقط یه مشکل داره اونم اینه که سیگاریه (بلا به دور خدا قسمت نکنه) باید این ایراد رو بپذیرید ؟ پذیرش بایدکلی باشه یا روی تفاوت ها یی که عیب و نقیصه محسوب نمیشن ؟ بازم پوزش می خوام از هرزنامه مم اما خب چه کنم که خواستگارا پاشنه در خونه از جا در آوردن مجبورم که می پرسم . مجبـــور
پاسخ به: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج - رکن الهدی - ۲۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۲۵ نه عادتهای ناپسند که بعضا خود فرد هم می دونه نادرسته نع..منظورم یکسری از اعتقاداته..یه مثاله خیلی کوچولو بزنم..الان جدیدا باب شده یسری از آقایون از خانواده های مذهبی بنا به دلایلی که فک کنم خود آقایون بیشتر بهشون واقفن میرن سراغ دختر خانومایی که از لحاظ مذهبی...اصن مذهبی نیستن بعد که ازدواج کردن خانواده پسر آقا رو مجبور می کنه به خانومش بگه شما تو جمع خانوادگی ما باید حجاب داشته باشی..خب من نمی گم حجاب نداشتن عیب نیست من می گم اگه عیبه وانقدر هم مهمه چرا قبل ازدواج دقت نکردین..یا یه مثال خیلی ساده تر دوست خودمن قبل ازدواج چادر عربی یا لبنانی سر می کرد همسرشونم ایشون رو همینطوری دیدن وپسندیدن اما بعد ازدواج گفتن شما فقط باید چادر ساده سر کنید![]() خب یعنی چی واقعا!!اگه پوشش ایشون رو قبول داشتی که الانم باید هم قبول کنی اگه قبول نداشتی چرا تو خواستگاری مطرح نکردی..نمی دونم ولی واقعا بعضی اوقات احساس می کنم آقایون دوست دارن همسر دلخواهشون رو بسازن تا پیدا کنن ولی مثلا اگه من دختر بگم دوست دارم شما این کار و بکنی 50هزارتا بهونه میارن تا اصن شما خواسته ات یادت بره ![]() یه پیشنهاد دیگه مم اینه که بیاییم یسری سوال هایی که آقایون مطرح می کنن و واسه ما قابل فهم نیست یعنی دقیقا منظورشون رو از طرح اون سوال نمی فهمیم بگیم وبرعکس..البته ما خانوما همیشه واضح سوال می کنیم
پاسخ به: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج - مهسا110 - ۲۴/بهمن/۹۳ ۲۰:۵۰ پیشنهاد من: ی هفته ب نامحرم نگاه نکردن. ویا همون ی هفته مهربون بودن. (۲۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۱۰)میم.حسین.الف نوشته است: یعنی احیانا اگر شما خواستگاری داشته باشید آدم معقول و خوب و مناسبیه فقط یه مشکل داره اونم اینه که سیگاریه (بلا به دور خدا قسمت نکنه) باید این ایراد رو بپذیرید ؟ بستگی داره به اینکه سیگاری نبودن جزو معیارهامون باشه یا نه.ممکنه سیگاری نبودن معیاره ی خانم نباشه پس میتونه ازش بگذره . وممکن هست که اصن همسرسیگاری براش قابل تصورنباشه که خوب رد میکنه. پاسخ به: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج - mahpare - ۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۰۹ بچه ها. لطفا از خودتونم پیشنهاد بدین. میخوایم انتخاب کنیما. بعد به ترتیب اولویت بگید. یه دونه کافی نیست. پاسخ به: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج - عقیق - ۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۰۹ افرین بچه ها نقطه شروع مهم نیس مهم اینه ک جهت فلش و حرکتمون به سمت خوبیها باشه به سمت الله باشه التماس دعا پاسخ به: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج - mahpare - ۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۱ (۲۴/بهمن/۹۳ ۱۸:۱۰)میم.حسین.الف نوشته است: البته ببخشید من اسپم میدم دیگه مدتی جو تالار شده اسپم دادن ، منم دچار کرده مث اینکه بپرسید اگه خواستگارتون مومن باشه به نامحرم نیگا نکنه و... فقط یه ایراد کوچیک داشته باشه اونم نماز نخونه جواب رد میدید؟ خوب برادر من باید دید اون ایراد تا چه حد قابل قبوله! (۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۰۹)عقیق نوشته است: افرین بچه ها تشویق و التماس کافی نیست. شرکت کنید
پاسخ به: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج - عقیق - ۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۵ من از یه دونه شروع میکنما ![]() دونه دونه |