![]() |
|
پپسی و کوکاکولا را تحریم کنیم!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: طب و تغذیه (/forum-35.html) +--- موضوع: پپسی و کوکاکولا را تحریم کنیم!!! (/thread-381.html) |
پپسی و کوکاکولا را تحریم کنیم!!! - mohamad - ۱۶/آذر/۸۹ ۱۸:۱۳ با سلام به دوستان گرامی مطلبی را می نویسم، احتمالا همه شما می دانید و کمابیش از آن اطلاعاتی دارید. ولی تکرار آن را در اینجا مفید می دانم. امروزه نوشابه های گاز به یکی از رایج ترین نوشیدنی ها در جهان و همچنین ایران تبدیل شده است. بارها شنیده ایم که مصرف این نوشابه های خوش رنگ و طعم بسیار مضرر می باشد. مقاله ای موجود است با عنوان: "اتفاق های رخ داده در بدن تا ۶۰ دقیقه بعد از خوردن نوشابه" که لینک آن را در زیر مشاهده می کنید لینک مقاله بحث من در این پست مربوط به نوشابه ها کوکاکولا می باشد. با رقم افسانه اي 67ميليارد دلار كوكاكولا همچنان گران ترين برند تجاري جهان است. لوگو کوکاکولا را نیز در زیر مشاهده می کنید. ![]() ![]() ![]() اگر کمی دقت کنید، در این تصویر عبارت "لامحمد لامکه" را مشاهده می کنید. چندی پیش مقاله ای در همین سایت مطرح شد به عنوان "واکنش مولوکول های آب به افکار و مفاهیم انسان. حال تصور کنید، نوشابه ها که در صد زیادی از آن را آب تشکیل می دهد، چه تاثیری از این عبارت دریافت می کنند. در ضمن توجه داشته باشید که اگر شما درون ظرف نوشابه باشید و از داخل به آرم کوکاکولا نگاه کنید، آن عبارت کاملا مشخص می شود. نتیجه ی جالبی که می توان گرفت این است که این لوگو برای بینده طراحی نشده و بلکه برای تاثیرگذاری بروی مایع موجود در بطری در نظر گرفته شده است.
حتی اگر فرض کنیم نوشابه به خودی خود هیچ ضرری نداشته باشد، با چنین ترفندی به یک سم مهلک تبدیل می شود. ما با خرید کوکاکولا سود سرشاری را نسیب دشمنان خود و اسلام کرده و با خوردن آن خود را در مقابله با همان دشمنان تضعیف می کنیم.
ممکن است بگوئید این آرم بصورت تصادفی طراحی شده است. پس نظر شما را به ادامه بحث جلب می کنم. آیا می دانید پس از کوکاکولا بزرگترین تولید کننده نوشابه در جهان کیست. پپسی. آرم شرکت پپسی در سالها، مرتبا تغییر یافته است ولی آرم شرکت کوکاکولا پس از گذشت 110 سال هنوز هیچ تغییری نکرده. (خیلی جالبه). ![]() دوستان، من از روزی که متوجه این مطلب شدم، به هیچ عنوان از نوشابه های کوکاکولا مصرف و حتی از بطری خالی آن که آرم کوکاکولا داشته باشد بعنوان بطری آب استفاده نکرده ام. به شما چنین پیشنهادی می دهم.
امیدوارم مسئولان همتی کنند و هرچه زودتر این علامت از کشور ما جمع گردد.RE: کوکاکولا را تحریم کنیم. - Ramin_Ghn - ۱۶/آذر/۸۹ ۱۸:۴۳ سلام خوشبختانه چند سالی میشه نوشابه ها رو تحریم کردم... سپاس RE: کوکاکولا را تحریم کنیم. - parisan - ۱۶/آذر/۸۹ ۱۹:۵۹ من به هرکس که این مطلب رو میگم با این پاسخ ها مواجه میشم (از مشهد میاد..))((برو بابا ایران خودش میسازه..کارخونش تو مشهده))((فکر کردی اینا اصله؟؟چه ساده ای ..کارخونش تو مشهده..!!))((اصل نیست که بابا !!دیگه وقتی اومده تو بازار که نمیشه کاریش کرد..))شما باشید انصافا چه پاسخی دارید که بدید؟؟ مگر نه اینکه ماباید دیگران رو هم آگاه کنیم!!پس الان با این افکار چه کاری میشه کرد؟؟ RE: کوکاکولا را تحریم کنیم. - mohamad - ۱۶/آذر/۸۹ ۲۱:۴۹ با سلام ربطی نداره که کجا تولید میشه. منظور من لوگو این محصول بود. شما اگر یه لیوان آب را هم بردارید و آرم کوکاکولا را روش بچسبونید، همون تاثیر را داره. کافی شما یکبار این آرم رو از روی یک بطری نوشابه جدا کنید و اون را در مقابل نور مثلا پنجره به دوستان نشان دهید تا اون هم با چشم خودش این کلامات را ببینه، اون وقت ممکنه نظرش عوش بشه.
RE: کوکاکولا را تحریم کنیم. - Ramin_Ghn - ۱۶/آذر/۸۹ ۲۲:۴۸ محمد جان متاسفانه این روش زیاد کارساز نیست.من حدود 1 ماه پیش آرم کوکا کولا رو کندم و مدتی هر جا می رفتم همراهم بود و اتفاقا به چند نفر از دوستان تحصیل کرده م هم نشون دادم ولی جز جبهه گیری و بهونه تراشی فایده ای نداشت..اینا با وجود اینکه از مضرات نوشابه کم و بیش آگاهن و می دونن با مصرفش به خودشون صدمه می زنن ولی برای ترک کردنش کوچک ترین زحمتی به خودشون نمیدن!! حالا بیان بخاطر دینشون اینارو تحریم کنند !!، به نظرم باید قبلا زمینه سازی کرد و الا مستقیما... RE: کوکاکولا را تحریم کنیم. - علی 110 - ۱۷/آذر/۸۹ ۱:۲۴ دوستان واقعاً حیف بود مقاله ضرر های نوشابه که لینک شده بود جلوی چشم دوستان نباشه شخصاً با اینکه کم و بیش مضرات رو میدونستم اما... خودتون بخونید اتفاق های رخ داده در بدن تا ۶۰ دقیقه بعد از خوردن نوشابه ۱۰دقیقه بعد : ۱۰ قاشق چای خوری شکر وارد بدنتان می شود. می دانید چرا با وجود خوردن این حجم شکر دچار استفراغ نمی شوید؟ چون اسید فسفریک، طعم آن را کمی می گیرد و شیرینی اش را خنثی می کند. ۲۰دقیقه بعد : قند خونتان بالا می رود و منجر به ترشح ناگهانی و یک جای انسولین می شود. کبدتان شروع می کند به تبدیل قند به چربی تا قند خون، بیش تر از این بالا نرود. ۴۰دقیقه بعد : حالا دیگر جذب کافئین کامل شده؛ مردمک های چشمتان گشاد می شود، فشار خونتان بالا می رود و در پاسخ به این حالت، کبدتان قند را به داخل جریان خون رها می کند. گیرنده های آدنوزین مغز حالا بلوک می شوند تا از احساس خواب آلودگی جلوگیری کنند. ۴۵دقیقه بعد : ترشح دوپامین افزایش پیدا می کند و مراکز خاصی در مغز، که حالت سرخوشی ایجاد می کنند تحریک می شوند. این همان مکانیسمی است که در مصرف هروئین منجر به ایجاد سرخوشی می شود. ۶۰دقیقه بعد : اسید فسفریک موجود در نوشابه، داخل روده کوچک، به کلسیم، منیزیم و روی می چسبد. متابولیسم بدن افزایش پیدا می کند. میزان بالای قند خون و شیرین کننده های مصنوعی، دفع هرچه بیش تر کلسیم را از طریق ادرار باعث می شوند. مدتی بعد : کافئین در نقش یک داروی مدر (ادرارآور) وارد عمل می شود. حالا دیگر کلسیم و منیزیم و رویی که قرار بود جذب بدن شود، بیش از پیش از طریق ادرار دفع می شود و به همراه آن مقادیر زیادی آب، سدیم و دیگر الکترولیت ها نیز از دست می رود. مدتی بعدتر : کم کم آن غوغایی که در بدنتان ایجاد شده بود فروکش می کند و نوبت به افت قند می رسد. در این مرحله یا خیلی حساس و تحریک پذیر می شوید یا خیلی کرخت و بیحال. حالا دیگر تمام آن آبی را که از طریق نوشابه وارد بدن خود کرده بودید، دفع کرده اید؛ آبی که میشد به جای اسید و کافئین و شکر، حاوی مواد مفیدی برای بدنتان باشد. تا چند ساعت بعد اثر کافئین هم از بین می رود و شما هوس یک نوشابه دیگر می کنید. "مضرات نوشابه های رژیمی و آمار وحشتناك كشورمان" در نوشابه های رژیمی به جای شكر از شیرین كننده های مصنوعی عمدتاً آسپارتام استفاده می كنند كه خود این ماده، اشتهاآور است و می تواند باعث سردرد، سرگیجه و كاهش حافظه شود. مصرف بیش از اندازه آسپارتام خالی از عارضه نیست. تومور مغزی، نقص عضو جنین و بروز حمله های صرع بعضی از این عوارض هستند. مصرف مداوم نوشابه به علت بالا بودن اسید فسفریك آن باعث پوكی استخوان و پوسیدگی دندان ها می شود. همچنین خوردن نوشابه باعث چاقی و افزایش وزن می شود. همچنین باعث تولید انسولین زیاد در بدن می گردد. كه فرد را یك قدم برای ابتلا به دیابت نزدیك می كند. قند موجود در یك بطری نوشابه گازدار برابر با دو بسته شكلات است. سرانه مصرف نوشابههای گازدار در ایران ۴۲لیتر است. با مقایسه این آمار با آمار دیگر كشورهای جهان به این نتیجه وحشتناك میرسیم كه ما در سرانه مصرف نوشابههای گازدار مقام اول را در جهان پیدا كردهایم. برای اینكه بیش تر وحشت كنید، بد نیست بدانید كه: ۱ - میانگین مصرف نوشابههای گازدار در دنیا برای هر فرد ۱۰لیتر است. ۲ - در بیست سال اخیر، مصرف نوشابههای گازدار در كشور، نزدیك به ۱۵درصد رشد داشته است. ۳ - طی این بیست سال، مصرف شیر و لبنیات، تنها حدود یك دهم درصد رشد كرده است. ۴ - سرانه مصرف لبنیات در ایران كم تر از یك سوم استاندارد جهانی است. ۵ - طبق آمار، ۹۰درصد كودكان ۲۴ماهه تا ۱۲ساله كشورمان، روزانه حداقل یك بار پفك و نوشابه مصرف كردهاند. ۶ - ۲۵درصد از كودكان ایرانی به نوعی با سوء تغذیه دست به گریبانند. ۷ - یك سوم از مرگومیرهای كشور به علت بیماریهای قلبی – عروقی است كه یكی از عوامل اصلی بروز آن، تغذيه بد است. RE: کوکاکولا را تحریم کنیم. - بیداری اندیشه - ۱۷/آذر/۸۹ ۹:۳۷ الحمدلله بیشتر از یکسال میشه که کل نوشابه های کارخانه ای مثل نوشابه و دلستر و دوغ های کارخانه ای رو تحریم کردم. متاسفانه خیلی ها مضرات نوشابه رو می دونن ولی نفسشون اجازه نمیده لذت نوشابه رو ترک کنن. نمی دونم چطور این آسیب رسوندن به بدن خودشون رو گناه نمی دونن در حالیکه نه تنها مجبور نیستن بخورن بلکه صد البته باید به خاطر مضرات فراوان خوردنش رو تحریم هم کنن. قبلا هم در بخش تغذیه جایگزینش رو پیشنهاد دادم یعنی شربت سکنجبین که شربت حضرت علی علیه السلام هم بوده. تهیه اونهم کاری نداره. ما که خودمون درست می کنیم با سرکه و انگبین (عسل) و تهیه اون خیلی راحته. خیلی مقویه و بدون عوارض جانبی. RE: کوکاکولا را تحریم کنیم. - mohamad - ۱۷/آذر/۸۹ ۱۰:۱۹ البته کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد. ولی میشه حداقل یه تلنگر بهش زد. مصرف غذاهای سالم و ترک غذاهای مضرر یک لذت خاصی داره که تا کسی اون رو شخصا تجربه نکنه، براش قابل قبول نیست. مثله اینه که به یکی بگی اگر شام نخوری صبح بهتر و سر حال تر بیدار می شی. ولی اون فرد با خودش فکر می کنه و میگه "یعنی من باید گرسنه بخوابم!!؟؟" و هزار دلیل برای خودش میاره.
در صورتی که اگه یکبار اینکار را انجام بده و لذت بیداری صبح را همراه با نشاط بچشه و کمی اراده داشته باشه، شاید دیگه تا آخر عمرش شام نخوره. به نظر من برای اینکه کسی را از کاری منع کنیم، حتما باید جاگزین اون را هم براش فراهم کنیم. (۱۷/آذر/۸۹ ۹:۳۷)بیداری اندیشه نوشته است: قبلا هم در بخش تغذیه جایگزینش رو پیشنهاد دادم یعنی شربت سکنجبین که شربت حضرت علی علیه السلام هم بوده. تهیه اونهم کاری نداره. ما که خودمون درست می کنیم با سرکه و انگبین (عسل) و تهیه اون خیلی راحته. خیلی مقویه و بدون عوارض جانبی. RE: کوکاکولا را تحریم کنیم. - بیداری اندیشه - ۱۷/آذر/۸۹ ۱۲:۵۴ محمد جان منطق حرفهاتون کاملا درسته فقط نکته ای دیدم گفتم تذکری بدم. اونهم عادتی اشتباه در ترک شام به عنوان رژیم غذایی سالمه. حتما مطالعه کنید و دوستان اهل دین رو مطلع کنید. چون سکولارها فقط مسخره می کنن. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-387.html RE: کوکاکولا را تحریم کنیم. - parisan - ۱۷/آذر/۸۹ ۱۵:۵۶ درسته..در دین سفارش شده شام رو حتما بخوریم اگر نهار رو کم بخوریم خیلی بهتره فلسفه این که نهار کم بخوریم خود واژه نهار هستش..واژه نهار از نه+آهار تشکیل شده..آهار به معنای چیزی سخت است.. در زمان های گذشته وعده ظهر بسیار ناچیز بوده که به ان نه آهار میگفتند و لی به مرور زمان رسم و رسومات و سنتها شکسته شد و حالا میبینیم که همه نهار میخورند و شام نمیخورند در حالی که کاملا غلط است.. |