![]() |
|
کدوم شوهر خوبه؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: کدوم شوهر خوبه؟ (/thread-38299.html) |
کدوم شوهر خوبه؟ - زینب خانوم - ۱۲/اسفند/۹۳ ۱۲:۱۳ سلام خدمت همه. این مدتی که نبودم خیلی توی نت میگشتم. درباره این که جوونای ما کجا گیرن که ازدواج اینقدر سخته؟ دیدم خیلی از بچه ها گیرن. گیر کسانی که دارن به خاطرش زندگی هاشون رو تباه میکنن و اون ها وجود خارجی ندارن. عکس های زیر رو میشناسین؟ ![]() یکیش افسر مین جان گو ئه تو یانگوم که عااااشق یانگوم بود. یکیش جومونگ افسانه ایه که عاشق سوسانو بود. یکیش اون افسره است تو سریال سرنوشت که عاشق خانوم دکتره میشه. یکیش هم بازیگر نقش دکتر لی تو بیمارستان چونا ست که عاشق خانوم دکتر قصه میشه. چند تا چیز توی همه اینا مشترکه که باعث میشه دخترای ما عاشق اینا بشن. بی تعارف بگم... پسرهای بازیگر کره ای هم به خاطر ژنتیکشون و هم به خاطر این که مجبورن به جای سربازی کمربند سیاه تکواندو داشته باشن، اکثراً خوش هیکلن. لزوماً لخت نمیشن که هیکل شیش تیکه شون رو به نمایش بذارن، از روی لباس هم خوش اندامیشون مشخصه. همه شون توی فیلم ها پسرهای مغروری هستن که به دخترا محل نمیذارن، اما ناگهان عاشق یه دختری میشن که اولش هم ممکنه بچزوننش، اما بعد از 20 تا 50 قسمت بلاخره میگیرنش. صحنه های محرک جنسی توی فیلماشون نیست. نهایتاً دست دختر رو توی فیلم میگیرن. اما... یه امای گنده... چی میشه که دخترای ما عاشق اینا میشن؟ چی میشه که دخترای ما زندگیشون فنا میشه به خاطر اینا، بدون این که خودشون بدونن؟ من به شما میگم... چند تا موضوع توی این مساله دخیله... یکی حرفهای عاشقونه ایه که نویسنده روزها و هفته ها در موردش فکر میکنه و مینویسه که اینا تو فیلم بگن. یکیش موقعیت هاییه که نویسنده خلق میکنه که اینا اون حرف ها رو توش بزنن. اکثراً این ها عشقشون رو جلوی ضلع سوم مثلث به دختره ثابت میکنن. خوب معلومه که هر دختری باشه خوشش میاد. نکته بعدی اینه که اینا توی فیلم ها واسه عشقشون فداکاری میکنن. یعنی توی فیلماشون اکثراً توی یه نقطه ای از فیلم از خودشون میگذرن که عشقشون راحت باشه. شاید همین موضوع باعث بشه که عشقشون هم طولانی بشه، اما جذاب میشه. نکته بعدی ای که باعث میشه این فیلم ها تاثیر بذارن، موسیقی فیلم هاشونه. موسیقی های آرام و بسیار تاثیر گذار که در کنارش شعرهایی خونده میشه که واسه ما که کره ای بلد نیستیم شبیه زمزمه میمونه. دلیل دیگه اینه که مردهای داستان های کره ای دنبال روابط جنسی نیستن و دختر فیلم رو واسه خودش میخوان. همین باعث میشه که تمام دخترها چنین مردهایی رو آرزو کنن. همه این ها باعث میشه سریال های کره ای بین مردم محبوب بشن. علی الخصوص بین دخترها. تا اینجاش که چیز جدیدی نبوده و همه این ها رو میدونستیم. من از خانومای تالار یه سوالی داشتم. مجرد و متاهل فرقی نداره. شما بین شخصیت های خیالی که نویسنده ساعت ها و شاید روزها وقت برای خلقش گذاشته، و حضرت علی (علیه السلام) کیو برای ازدواج ترجیح میدین؟ آدمی که واقعاً وجود خارجی داشته و سر تا پا عشق به همسر بوده. تمام شجاعت هایی که کره ای ها توی فیلماشون نشون میدن که با شمشیر میزنه، طرف 10 دیقه بعد میفته رو زمین، به گفته آقای رحیم پور ازغدی منصوب به امامان ما بوده. آدمی که خدا واسه خلق کاراکترش وقت گذاشته. همه مون میدونیم که با پاسخ ما، امام علی یا افسر مین جان گو نمیاد خواستگاری ما... اما خواهشاً پاسخ بدین که دوست دارین همسر ایده آلتون چه طوری باشه؟ این رو هم در نظر بگیرین که شاید اگه همسر امام علی بودین، زیاد از خونه بیرون نمیرفتین و واقعاً باید رعایت تمام اصول اسلامی رو هم میکردین. متاهل ها پاسخ بدن که دوست دارن همسرشون شبیه کی باشه؟! وقتی این روزا به روضه های ایام فاطمیه گوش میدم، از صمیم قلب عشق به همسر رو میتونم تو رفتارها و گفتارهای ایشون و حضرت زهرا حس کنم. چطور بدون این که فیلمش رو ببینم، میتونم عشق سرشار بین این دو رو درک کنم؟! من مطمئنم که اگه صدا و سیما اندکی شعور داشت و سریالی با موضوع رفتار علی ابن ابی طالب در خانواده میساخت، دخترها عاشق چنین شخصیتی میشدن. وقتی دخترها عاشق چنین شخصیت هایی بشن، مسلماً مردها هم تلاش خواهند کرد که خودشون رو به اون کاراکتر نزدیک کنن. به خدا قسم اگه داستان زندگی این دو رو کره ای ها ازش فیلم بسازن، همه میخکوب تلویزیون میشن. پ.ن: شهادت دلخراش حضرت زهرا (سلام الله علیها) رو به پیشگاه همسرشون تسلیت میگم. بقیه ائمه اولادشون هستن و فکر نمیکنم کسی به اندازه علی ابن ابی طالب غصه دار این مطلب باشه. پاسخ به: کدوم شوهر خوبه؟ - رکن الهدی - ۱۲/اسفند/۹۳ ۱۲:۴۰ سلام اول بگم خیلی خوشحالم که زینب خانوم دوباره اومدن ![]() مساله بعد اینه که نمی دونم چقدر ترجمه اصلی این فیلم ها رو دیدین اما در واقعیت صداوسیمای ما حداقل 40-50%دیالوگ ها رو عوض می کنه وبسیار زیبا وعارفانه قرار می ده در حالی که اصل صحبتهاشون اصلن اینطوری نیست توی فیلم هاشون به وفور از مشروب صحبت می شه از رابطه با زنان فاحشه ...وحتی رابطه قبل از ازدواج منتها ترجمه ایرانیش بسیار مطابق اصول وقواعد اسلامیه واسه همین ادم فک می کنه اینا دختر رو واسه شخصیتش می خوان..من خودم دیروز یکی از سکانس های فیلم افسانه خورشید وماه رو دیدم برادر امپراطور که عاشقه معشوقه امپراطوره دلیل عشقش رو خوشگلی وجذابیت اون دختر بیان کرد در حالی که صدا سیما دانایی وزیرکی وروح بالا ترجمه کرد ![]() پس یکی از مقصرهای این قضیه صداوسیماس که اینجوری سعی داره ناتوانی خودش رو با پخش این فیلمها با این سبک فی*ل*ترینگ جبران کنه اما یه چیز دیگه به نظرم جذابیت این بازیگران مرد رو افزایش می دی تازگی اوناس... واضح تر این می شه که ما بیشتر عز 40ساله فیلمهای هالیوودی وامریکایی دیدیم دیگه خودمونیش می شه اینکه چشممون از مردای چشم ابی وموطلایی اشباع شده...یهمدت که فیلم هندی زیاد شده بود دخترا عاشق این تیپ مردا می شدن اما الان دوره اون قیافه هام تموم شده...فعلا کره ای رو بورسن ![]() اما امیرامومنین....ایشون که بی بدیل هستن به شخصه غلام ایشون هم می اومد خواستگاری قالب تهی می کردم ![]() اما خب واقعا می شه گفت درباره شخصیت ایشون وروابط خانوادگیشون صفر بودیم صفر ![]() یعنی سینمای ما پرشده از فیلم های بی محتوا ومزخرف دریغ از یه فیلم با تربیت اسلامی پاسخ به: کدوم شوهر خوبه؟ - Mohammad Trust - ۱۲/اسفند/۹۳ ۱۳:۲۱ مورد داشتیم که در سن 18-22 سالگی به عکس پایین حاضر بوده جواب مثبت بده ![]() ![]() اگه ازدواج از رقابتی بودن در بیاد و به سمت رفاقتی بودن بره ، خیلی از مشکلات حل میشه. پاسخ به: کدوم شوهر خوبه؟ - اسکای - ۱۲/اسفند/۹۳ ۱۷:۰۵ والا سلیقه ی دختران ما چرا اینجوری شده ؟ همچین گفتید پسرای کره ای خوش استیلن !!! من دارم فکر میکنم پس بازیگرای خاطرات خون اشام و دو جین بازیگر مرد دیگه چی هستن ؟ واقعا وقتی سریال های درست و حسابی هست سریال کره ای میشه محبوب . اسم سریال ها رو نمیگم . منتها بعید میدونم انقدر سریال میشناسم که دو جین ادم دنبالشو میگیرن . والا تا حالا من 10 دقیقه پای این سریال ها نشستم . کلا صحنه ی جنسی بود و حالم بهم خورد . خانومی که این تاپیک رو زدید . واقعا فکر میکنید کاربرا میان و میگن نه ما امام علی و منش رو بی خیال میشیم و میریم دنبال این عکس ها . کلا سوال شما مورد داره . چون جوابش مشخصه و ادمو به چالش نمیکشونه . حالا جواب میدیم . از بس که خوبیم . منش علی وار . استیل هم دو جین بازیگر مرد میشناسم یکی از یکی خوش تیپ تر .نمیتونم دقیق بگم کدوم . راضیم به رضای خدا . البته مهم اخلاقه . ارزشی فکر کنیم . ![]() ![]() ************************************************************************************ پاسخ به: کدوم شوهر خوبه؟ - رکن الهدی - ۱۲/اسفند/۹۳ ۱۸:۳۱ مساله مهم تر به نظرم اینه...که ما داریم تو جامعه ای زندگی می کنیم که نه مردامون قیافه وهیکل بازیگرای هالییودی وهندی دارن نه اون همه فداکاری عاشقانه کره ای ..پس با توهم تخیل نمی شه زندگی کرد..اما شاید بشه مردایی پیدا کرد که حداقل دوس دارن شبیه مولاشون باشن واقعا نمی دونم یه دختر که عاشق این جور ادما می شه چی با خودش فک می کنه؟ یکی از دلایل بالای امار طلاق همینه که زن ومرد با تخیل وتوهم از همدیگه ازدواج می کنن بعد وقتی دیدن عه این چرا مثه اون نیست هیچی خیلی شیک ساکش برمیداره جمع می کنه میره خونه باباش حالا این وسط اقایون که خیلی خیلی خیلی فاجعه ترن ..استاد رایفی تعریف می کرد مرده رفته یه دختر گرفته کلا بخاظر قیافه اش از اونورم دختره اهل ارایش یروز که دختر هیچ ارایشی نداشته. دله این شازده رو می زنه وخانوم طلاق می ده یعنی اگه خودم از یه اقا پسر معمولی واقعا معمولی معیارهاش رو نشنیده بودم باورم نمی شد...کوچیک کوچیکش این بود دندونای دختره سفید ویه دست باشه موهای پرپشت ولخت هم داشته باشه!!!!بقیه اش رو نمی گم فقط بدونید تا نیم ساعت هاج واج مونده بودم که ایشون در خودش چی دیده که همچین شرایط سوپری برای خودش اولویت گذاشته... بعله مشکل دو طرفه اس پاسخ به: کدوم شوهر خوبه؟ - marmari68 - ۱۲/اسفند/۹۳ ۱۸:۴۵ یک طرفه به قاضی نرید. اسکای من نمیدونم شما چند سالته اما واقعیت اینه که ذائقه ها عوض شده. یه زمانی برد پیت و تام کروز برای هم سن و سالای ما رو بورس بودش اما حالا فیلم و سریال ها و ذائقه ها فرق کرده. ناگغته نماند که همون زمان ها هم من که یه دختر نوجوان بودم در اولین نگاه و برخورد چهره و ظاهر طرف خیلی بیشتر نظرمو جلب میکرد. و البته که الان مردی که برای تمام عمرم انتخاب کردم قطعا از روی ظاهر نبوده و ایمان و اخلاقش برام 100 برابر ارزشمندتره. این سوال رو که آیا این بازیگرای حالا کره ای یا هر جای دیگرو ترجیح میدن یا کسی که تو ایمان و اخلاق زبانزده باید از یه دختر 17-18 پرسید که به احتمال 90 درصد جوابش قیافه و هیکل خواهد بود. دقیقا به خاطر همین هم هست که سن ازدواج بالا رفته چون جوونای ما طرز فکراشون غلط و بی اساسه!!! پاسخ به: کدوم شوهر خوبه؟ - السا - ۱۲/اسفند/۹۳ ۲۱:۰۵ سن بلوغ، همه چیز رو خیلی پررنگ می کنه کسی ک توی برهه زمانی بلوغ معنوی قرار داره، حتی ممکنه با دیدن افتادن برگ از درخت، اشک توی چشماش حلقه بزنه و عظمت خدا رو حس کنه ممکنه وقتی ب ی زیارت میره، ب قدری بهش حس معنوی دست بده ک توی عمرش هرگز اون رو دوباره احساس نکنه توی زمینه احساسات هم همینطور وقتی توی برهه بلوغ قرار میگیرن، احساساتشون ب شدت ب شدت ب شدت، پررنگ میشه و حتی توی خودش این رو میبینه ک بره کره و ب اون مرد دست پیدا کنه و باهاش ازدواج کنه و ب پای هم پیر بشن این عاشق شدنها، واسه همون برهه زمانی بلوغه و بعد از اون کاملا محو میشه << -- بعد از اون، منظورم یک ماه و دو ماه و ... نیست ها، بعد از این که این برهه از بلوغ رو سپری کرد، یکی یک هفته ست، یکی ممکنه چند سال هم درگیرش باشه پس این عاشق و فارغ شدنها، مربوط ب زمان خاصیه و گذراست اما خب، ی سری چیزها هست ک نمیشه ازشون گذشت ممکنه کسی از خصلت شجاع بودن و محکم بودن و در عین حال داشتن احساساتی ک اون رو بروز میده، توی ی کاراکتر خوشش بیاد اگه توی اون دوران بلوغش باشه ک خب دوست داره ب همون بازیگر دست پیدا کنه و ....، و اگه خارج از این برهه باشه، مسلمه ک هر کسی از این ویژگی ها خوشش میاد و نمیشه و نباید ازش ایراد گرفت قیاس مع الفاغه اما ب شخصه حضرت علی رو همیشه ب خاطر قاطع بودن و محکم بودنشون و در عین حال زندگی عاشقانه ای ک با حضرت فاطمه داشتن دوست داشتم و دارم . . . درباره فیلمهای کره ای و مسئولین زحمت کش سانسور ( )فکر می کنم همین کافی باشه ک فیلم ِ.... رو داخل ایران پخش کردن، اونقدر فیلم عوض شد ک خود کشور سازنده دوباره فیلم رو خرید ازمون، اینقدری ک فیلم رو آموزنده ش کرده بودیم ![]() ![]() ![]() فیلمهای کره ای، همه شون ی وجه مشترک دارن ک احساسات رو مستقیما ب مسائل جنسی منتهی می کنه، همیشه ی جمعی از جوون ها رو نشون میدن ک با هم خوشن و هیچ مشکلی ندارن و همیشه ماجرای عشق و عاشقی ای هست و ... نقل قول:شما بین شخصیت های خیالی که نویسنده ساعت ها و شاید روزها وقت برای خلقش گذاشته، و حضرت علی (علیه السلام) کیو برای ازدواج ترجیح میدین؟ هنگ کردم ... پاسخ به: کدوم شوهر خوبه؟ - زینب خانوم - ۱۲/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۸ خیلی متاسفم که نتونستم منظورم رو برسونم. ببینین! بچه ها الآن فرض میکنن که شخصیت افسر مین جانگو وجود خارجی داره. همونجوری که صدا و سیما دوبله کرده. فرض می کنن که جومونگ وجود خارجی داره. همونجوری که تلویزیون سانسور کرده. اما کسی نمیدونه این شخصیت ها واااقعاً وجود داشته با یه تفاوت بزرگ. این آدم اهل عیاشی و ... نبوده. نه خودش و نه معشوقه اش. در واقع بذارین سوالم رو اینطوری بپرسم: شما ها به عنوان یه زن، حاضرید با امام علی (علیه السلام) ازدواج کنین در حالی که میدونین با شما هرگز بدرفتاری نخواهد کرد؟ در حالی که میدونین عاشق شما خواهد بود؟ حاضرید شوهرتون علی ابن ابی طالب باشه و 4 تا بچه بیارین؟ حاضرید شوهرتون علی ابن ابی طالب باشه و از خونه جز موارد لازم بیرون نرین؟ حاضرین شوهرتون علی ابن ابی طالب باشه و پوشیه بزنین؟ حاضرین شوهرتون علی ابن ابی طالب باشه و واسه اش جونتون رو بدین؟ حاضرین شوهرتون علی ابن ابی طالب باشه و قید تحصیلات دکترا تو بهترین دانشگاه ها رو بزنین؟ حاضرین شوهرتون علی ابن ابی طالب باشه و شبها با هم برای عبادت بیدار شین؟ حاضرین شوهرتون علی ابن ابی طالب باشه و 3 روز از غذاتون به یتیم و اسیر و مسکین بدین و هیچی نخورین؟ ضمن این که فراموش نکنین که حضرت علی از لحاظ قد و بالا و چهره چیز خوبی بوده مسلما. من در واقع روی صحبتم با اوناییه که مدام بهانه میارن که اگه ما زن ها ایده آل باشیم، چرا مردها ایده آل نمیشن. روی صحبتم با اوناییه که اسلام رو به شدت امروزی و کانالیزه شده میخوان. شما به من بگین. فرض کنین امام علی امروز بیاد و از شما خواستگاری کنه. شما میدونین که به عنوان یه زن هرگز و هرگز هیچ کمبودی در خانه ایشون از لحاظ مهر و محبت نخواهید داشت. آیا حاضرید با ایشون ازدواج کنین؟ اگه حاضر باشین که نشون میده واااقعاً به اسلام معتقدین. یعنی اگه یه روزی یه پسر خوب سراغتون بیاد، قید خیلی چیزا رو میزنین که در کنارش آرامش داشته باشین و با هم در راه خدا قدم بردارین. اما اگه ته دلتون شک کردین، حتی یه لحظه، اون وقته که ایراد از خودتونه. نه پسرای مردم... شما حتی اگه پسر کامل هم بگیردتون، میخواین اشکال تراشی کنین و بگین من در کنار این محبت ها دانشگاه هم میخوام، محیط کار آزاد هم میخوام، چادر هم نمیخوام، غذا هم سختمه که درست کنم، بچه هم فقط یه دونه... بهتره ما اول بررسی کنیم ببینیم با خودمون چند چندیم... ما حاضریم با یه نمونه اسلام ناب ازدواج کنیم؟ من اصلاً کاری ندارم که مردها چی کار دارن و چه سلیقه ای دارن. من مرد نیستم که بخوام مردها رو تربیت کنم. من مرد نیستم که تمام زوایای تفکراتشون رو بدونم و بخوام راه درست زندگی کردن رو بهشون نشون بدم. من به عنوان یه زن دارم میگم... به نظرم اگه تقاضای زن های جامعه برای شوهر، پسرهایی مثل علی ابن ابی طالب باشه، حتی اگه به ضرر ظاهریشون تموم بشه، مردها وااااقعاً عوض میشن و یاد میگیرن با زن های اون جامعه محترم رفتار کنن. اون وقته که تو اون جامعه "زن ریحانه است" نمود پیدا میکنه. ببینین! فیلم های کره ای داره این مسائل رو طوری مطرح میکنه که وجود نداشته و نداره. بهتون هم بگم... به عنوان یه زن بسیار بسیار بسیار مخالفت کنین که همسرانتون فیلمهای کره ای ببینن! خیلی ریز و نرم دارن قاعده چند زنه بودن رو تو مردها و زن های ایران جا می اندازن. مرده که اکثراً هم امپراطوره، چند تا زن داره که همه شون هم دوست داره و مادامی که یکی از زن ها حسادت نکنه، پادشاه با همه خوبه و همه چی آروم خواهد بود. شماها اگه اینجا جواب نمیدین، تو دلتون جواب بدین... واااقعاً دوست داشتین شوهرتون علی ابن ابی طالب، مظهر عشق و وفاداری بود ولی سختی های حضرت زهرا رو تحمل میکردین؟ من خودم راستش رو بگم... من خیلی دوست داشتم که همسرم مثل ایشون بود، اما واقعاً بعید میدونم که من بتونم شبیه حضرت زهرا (سلام الله علیها) بشم. کل این تاپیک درباره اینه که زمانی از طرفمون بخوایم کامل باشه که حداقل برای کامل بودن تلاش کرده باشیم. صادقانه و واقعی... اگه زن کامل رو حضرت زهرا (سلام الله علیها) در نظر بگیریم و مرد کامل رو حضرت علی (علیه السلام)... همه بگین! آیا واقعاً با همه این شرایط مرد کامل رو برای انتخاب همسر انتخاب میکنین؟ یعنی خودتون هم برای کامل شدن قدم برمیدارین؟ خیلی از بچه های امروزی حتی حاضر نیستن زن علی ابن ابی طالب بشن. اما باااور کنین از خداشون زن جومونگ بشن. این یعنی خطر!!!! پاسخ به: کدوم شوهر خوبه؟ - پارمیس - ۱۲/اسفند/۹۳ ۲۲:۴۶ (۱۲/اسفند/۹۳ ۱۲:۱۳)زینب خانوم نوشته است: پسرهای بازیگر کره ای هم به خاطر ژنتیکشون و هم به خاطر این که مجبورن به جای سربازی کمربند سیاه تکواندو داشته باشن، اکثراً خوش هیکلن. سلام. اینا کجاشون خوش تیپه؟؟ این کره ای ها دیگه معروفن به لاغر و مردنی بودن..... دماغشونو بگیری جونشون در میره
پاسخ به: کدوم شوهر خوبه؟ - مجنون العباس - ۱۳/اسفند/۹۳ ۲:۱۳ بسم الله الرحمن الرحیم سلام خدمت همه بزرگواران وخواهر گرامی بنده به شخصه ازاین فیلم ها تنها اسمشون رو شنیدم وهیچ موقع وقتم روصرف دیدن چنین فیلم هایی نکرده ونخواهم کرد چه برسه بخوایم بیایم مشابه چنین افرادی رو برای آینده زندگیمون انتخاب کنیم........... من اگه خودم بتونم فقط نوک سوزن ازخانم حضرت زهراتبعیت کنم اگه بتونم همسرداری وفرزنداری وخانه داریم همچون خانم حضرت زهرا باشه حتماازخداوند طلب شوهری چون خوی وخصلت علی ابن ابی طالب راخواهم کرد والا بااین اخلاق ورفتارشرایط فعلی ام که سرسوزنی زهرا وارنیست چطور میتونم آرزو وتقاضای همسری علی وارداشته باشم |