تالار گفتگوی بیداری اندیشه
ایران = قاچاقچی+متاد!!!! البته در تلویزیون ایران - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html)
+---- بخش: رسانه های جمهوری اسلامی (/forum-81.html)
+---- موضوع: ایران = قاچاقچی+متاد!!!! البته در تلویزیون ایران (/thread-3830.html)

ایران = قاچاقچی+متاد!!!! البته در تلویزیون ایران - محمدجواد - ۱۷/خرداد/۹۰ ۱۴:۴۳

سلام>

سریال ستاره های سربی را اگه دیده باشید متوجه می شوید که من چه چیزی را می خوام بگم.
در این سریال جز قاچاقچی و متاد چیز دیگری نمی بینید. من وقتیکه اومودم این سریال رو تماشا کنم کم کم داشت حالم به هم می خورد. این سریال در وقتی پر بیننده ساخته شده وروحیه ی ادم و با مواد مخدر و قاچاقچی بسیار خدشه دار می کنه.

حالا شما بگید واقعا جای انتقاد نداره؟؟؟

نظر یادتون نرهBlush

RE: ایران = قاچاقچی+متاد!!!! شلبته در تلویزیون ایران - هستی - ۱۷/خرداد/۹۰ ۲۲:۱۸

سلام . من این برنامه را ندیدم ولی اصلا این انتقاد شما رو قبول ندارم . دلیل نمیشه که هرچیزی که روحیه ی آدم رو خراب کنه واقعیت نداشته باشه و بهش پرداخته نشه . فراموش نکنید گاهی نازیبایی های جامعه بیشتر از زیباییهایش است و نباید رو همچین چیزی سرپوش گذاشت .

RE: ایران = قاچاقچی+متاد!!!! شلبته در تلویزیون ایران - yektasepas - ۱۸/خرداد/۹۰ ۹:۳۱

(۱۷/خرداد/۹۰ ۱۴:۴۳)محمدجواد نوشته است:  سلام>

سریال ستاره های سربی را اگه دیده باشید متوجه می شوید که من چه چیزی را می خوام بگم.
در این سریال جز قاچاقچی و متاد چیز دیگری نمی بینید. من وقتیکه اومودم این سریال رو تماشا کنم کم کم داشت حالم به هم می خورد. این سریال در وقتی پر بیننده ساخته شده وروحیه ی ادم و با مواد مخدر و قاچاقچی بسیار خدشه دار می کنه.

نظر یادتون نرهBlush

سلام علیکم
بله نظر شما درست است.
این فیلم به نظر من می خواهد تلقین کند اغتیاد زنان در جامعه زیاد است در حالی که اصلا واقعیت ندارد و می خواهد اعتیاد را یک امر عادی برای زنان جلوه دهد و از حساسیت زنان و دختران در مورد این قضیه بکاهد.
دوستان عزیز ندای فطرتمان را نادیده نگیریم.بعضی مواقع از چیز بدی بسیار بدمان می آید و به قول آقای محمد جواد حالمان از آن به هم می خورد .این به خاطر این است که با فطرت ما سنخیت ندارد .در اینجا باید به وسیله ابراز تنفر و برائت از آن ازفطرتمان تشکر کنیم تا یادش نرود بدیها را به ما تذکر دهد .

RE: ایران = قاچاقچی+متاد!!!! شلبته در تلویزیون ایران - محمدجواد - ۱۸/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۳

(۱۷/خرداد/۹۰ ۲۲:۱۸)هستی نوشته است:  سلام . من این برنامه را ندیدم ولی اصلا این انتقاد شما رو قبول ندارم . دلیل نمیشه که هرچیزی که روحیه ی آدم رو خراب کنه واقعیت نداشته باشه و بهش پرداخته نشه . فراموش نکنید گاهی نازیبایی های جامعه بیشتر از زیباییهایش است و نباید رو همچین چیزی سرپوش گذاشت .

ممنون از نظرت اما بدون که ابن سریال علاوه بر خراب کردن روحیه بدی های دیگری هم داره!
مثلا کشور های دیگه با دیدن این سریال چه فکری در باره ی ایران جز کشور متادا وقاچاقچی ها می کننHuh

این سریال آبروی ایرانی هارو برده
البته به نظر من

RE: ایران = قاچاقچی+متاد!!!! البته در تلویزیون ایران - black - ۱/دی/۹۱ ۲۲:۵۷

سلام
نقل قول:سریال ستاره های سربی را اگه دیده باشید متوجه می شوید که من چه چیزی را می خوام بگم.

سریال خوبی بود. خب بعضی از مشکلات جامعه رو بررسی میکرد. تصور نکنید در سریالی که قراره به بررسی این مشکلات بپردازه بیاد از گل و بلبل حرف بزنه.
نقل قول:ممنون از نظرت اما بدون که ابن سریال علاوه بر خراب کردن روحیه بدی های دیگری هم داره!
مثلا کشور های دیگه با دیدن این سریال چه فکری در باره ی ایران جز کشور متادا وقاچاقچی ها می کنن
یعنی چی این حرف اصلا؟
یعنی چون خارجی ها قراره فکر بد بکنند قرار نیست به بررسی معضلات جامعه خودمون بپردازیم؟
شما بهتره اول سریال Breaking Bad ساخت آمریکا رو نگاه کرده و تجدید نظر کنید. سریالی که معضلات اعتیاد در آمریکا رو بررسی میکنه. معلم شیمی که دست به ساختن شیشه میکنه یا بچه 10 ساله ای که در گروه های مواد فروش دست به آدم کشی میزنه. جالبه خیلیه هم سریال خوبی بوده و نمره 9.3 رو گرفته.
حتما الان اونا هم با خودشون باید بگن چون ممکنه این سریال رو ببینن و فکر بد درباره آمریکا بکنند بهتره از مشکلاتمون حرف نزنیم.

RE: ایران = قاچاقچی+متاد!!!! البته در تلویزیون ایران - Havbb 110 - ۱/دی/۹۱ ۲۲:۵۹

نقل قول: کشور متادا وقاچاقچی ها

البته درستش «معتاد» هست

RE: ایران = قاچاقچی+متاد!!!! البته در تلویزیون ایران - jafar - ۲/دی/۹۱ ۱۵:۰۵

علاوه بر اینکه جای انتقاد داره باید سازنده گانشون هم باید مورد کند و کاو قرار بگیرن