![]() |
|
چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +--- موضوع: چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! (/thread-38424.html) صفحه: 1 2 |
چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - فاطمه خانم - ۲۷/اسفند/۹۳ ۱۶:۲۱ ![]() برادران و خواهران ارجمند و دوستان گرامی ان شاء الله مسئله ای رو قصد دارم برای شما موشکافی کنم که می دانم دغدغه خیلی از دلسوزان و ذهن های پرسشگر است که می خواهند واقعا از حقایق سر در بیاورند و برای عقیده ای که در ذهن خودشان نسبت به نظام اسلامی دارند پشتوانه مناسب بجویند . روی سخن من با کسانی نیست که هر چقدر هم بخواهیم بگوییم و بشنویم باز هم با سفسطه و انواع و اقسام سوالات بیهوده سعی در تشویش اذهان دارند . و تنها برای روشنگری ذهن های حقیقت جو و جوان و پویا می نویسیم ... این موضوع در راستای موضوع رفراندوم که توسط برادرمان اخیرا در تالار ایجاد شده بود و متاسفانه نتیجه لازم گرفته نشد ایجاد شده و اما در جهت جمع بندی ، جداگانه احداث شده است . ![]() بارها برای برادران و خواهران ِعزیز تر از جان عرض کردیم که قطعه قطعه کردن سخنان علما و سخنرانان بسیار می تواند تفرقه برانگیز باشد و از این موضوع بپرهیزید و هر روزه در این باره یک مبحث نو داریم که ببینید فلانی چه گفته !! اما الحمدالله خداوند همیشه ما و همفکرانمون رو یاری فرموده تا بتوانیم بدون زور و اجبار و با عقیده راسخ و با دلایل مبرهن و منطقی از عقایدمان دفاع کنیم ![]() مثلا امام خمینی رهبر راحل فرموده اند : میزان رای ملت است ! آیا این به این معناست که مثلا مردم بخواهند جامعه لائیک باشد باید همان جامعه لائیک ایجاد شود ؟!! چرا از این جمله امام یاد نمی شود که راجع به معنای جمهوریت از ایشان سوال شد و ایشان بیان داشتند که :
"جمهوری به همان شکل که در همه جای دنیا اجرا می شود، فقط بر مبنای قوانین اسلام "
البته مباحث متفرق است مثلا چرا اسلامیت ؟ چرا رفراندم ؟ چرا رای ؟چرا اکثریت ؟ کلا راه چه هست ؟ اما بنده به این نتیجه رسیدم که اگر بخوااهم به این سوال پاسخ بدهم بسیاری از مطالب برای دوستان جوانم روشن خواهد شد و آن این است که : ارتباط رای و اکثریت و اسلامیت رو چطور می توان برقرار کرد ![]() پاسخ به: چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - فاطمه خانم - ۲۷/اسفند/۹۳ ۱۹:۲۳ خوب اول ببینیم چرا اسلامی ؟! مسئله ای که مبرهن است این است خداوندی که ما را آفریده ، ما را وانگذاشته تا به هر راهی خواسته ایم برویم و پیامبران و معصومین را فرستاده تا راه را بشناسیم . آخرین ورژن پیام الهی توسط پیامبر گرامی اسلام و معصومین در اختیار ما قرار داده شده تا از آن پیروی کنیم . پس این مورد که اسلام باید پیش روی ما قرار بگیرد و پیروی از الان لازم و واجب است ، مبرهن است . اما اینکه در جامعه امروز ما که بر مبنای اسلامی بودن قرار گرفته است ، قوانین اسلامی به طور مشخص اجرا نمیشود و انواع زد و بندها ، رانت خواری ها و اختلاس های ملیاردی ، فقر عمومی و تخصیص امکانات به افراد خاص ، بهره برداری اختصاصی از اموال عمومی و بیت المال و غیره بر ادارات و سازمان ها مسلط است ، غیر قابل انکار هست . البته قوه قضائیه سعی در کنترل دارد اما همه قبول داریم که متاسفانه این تلاشها تاکنون کافی نبوده است / بگذریم ... منتها این مسائل نمی تواند جلوی اینکه ما باید اسلام را به عنوان میزان در جلوی خودمان قرار بدهیم تا بر مبنای آن فکر کنیم را نمی گیرد . چون اسلام مبنای زندگی هر انسان باید قرار بگیرد و حالا اینکه عده ای چه خودی و چه بیگانه سعی در تخریب آن دارند و آن را به گونه دیگری سعی دارند در جهت منافع خودشان ، به کار بگیرند ، این انحراف ارتباطی به اسلام ندارد و به مبنا بودن ذات اسلام برنمی گردد . حالا اگر کسی با ذات اسلامی بودن جامعه مشکل دارد ، حرف دیگری است که در واقع با تعریفی که خداوند از جامعه دارد و جامعه باید اسلامی باشد و با ان الدین عندالله اسلام ، منافات دارد . بالاخره یا یک انسان باید به عنوان کامل جامعه، اسلامی می اندیشد یا خیر . یعنی باید ببینیم یک انسان آنطور که خداوند متعال دستور فرموده می خواهد زندگی کند یا سکولار ؟ تکلیف را مشخص کنند . حالا آن فرد هر کس می خواهد باشد ، باید بداند که معیار اسلامیت است . حتی جمهوریت هم باید در راستای اسلامیت باشد وگرنه در نزد خداوند رای اکثیرت که بی علم هستند ، بی معنی است ... عرض می کنم چرا
پاسخ به: چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - فاطمه خانم - ۲۸/اسفند/۹۳ ۲:۲۹ حالا ممکن است برای خوانندگان گرامی این سوال پیش آمده باشد که مگر می شود نقش مردم رو به عنوان یک نیروی محرکه نادیده گرفت و یا نقش آنها را انکار کرد . یا وقتی به رای مردم نیاز داریم، میزان را رای آنها بخوانیم اما در موارد دیگر رای اکثریت را نادیده بگیریم. . مثلا نقش مردم در انقلاب ها یا انتخابات ؟ مطلقا نمی شود نادیده گرفت. اما ایا رای مردمی که از سر آگاهی نسبت به جامعیت اسلام آن را سرلوحه قوانین و امور کشورشان قرار داده اند با رای مردمی که در حقشان نسبت به تبلیغ امول دینی و جامع نشان دادن اسلام، کم کاری شده، برابر است؟ مگر غیر از این است که باید تلاش کرد تا مردم را بیدار و آگاه کرد و سپس مردمی که از روی آگاهی بر انگیخته شده اند ، تغییری در زندگی جامعه ایجاد کنند. آیا غیر از این است که مردم باید نسبت به کشورشان سرنوشتی که خداوند لازم دیده را انتخاب کنند؟! . در الگوی اولیه ، پیامبر گرامی اسلام سه سال مردم رو آگاه کردند و سپس اقدام به عمومی نمودن رسالت خودشان فرمودند . و مردم ایران که از استبداد در جامعه قبل از انقلاب زندگی می کردند از طریق فرمایشات امام خمینی بیدار شدند و تصمصیم به براندازی نظام شاهنشاهی گرفتند و با 98 درصد آرا نظام جمهوری اسلامی را تایید کردند . حالا باید دید این نیاز به اسلامی نبودن چرا در عده ای به وجود آمده است ؟!
همگی دست در دست هم قرار داده تا نیاز جمهوریت را اسلامی بودن خالی کنند . پس نقش مردم در یک جامعه و رای آنها محترم و قابل اعتناست . منتها
پاسخ به: چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - saeed125 - ۴/فروردین/۹۴ ۱۳:۰۵ یه مقدار خوندم و کلا چون طرفدارانه حرف میزنی مخالفم عزیز من اول دو کلمه زیر رو معنا کن بعد صحبت کنیم جمهوری یعنی چی؟ اسلامی یعنی چی؟ جمهوری یعنی هر چی مردم بگن و اما اسلام میگه هر چی خدا بگه در تمام دنیا جمهوری هست اما با عناوین مختلف جمهوری خلق چین جمهوری اسلامی جمهوری دموکراتیک جمهوری ال و بل و جیمبل و خلاصه هر کی جمهوری رو به نفع خودش مصادره کرده مرد مومن مگه قبل از انقلاب تو ایران مسلمون نبود؟ مگه مسیحی نبود؟مگه ادیان دیگه نبود؟ کجای اسلام گفته باید همه رو رنگ خودت کنی به زور؟ کجا گفته شده که اسلام بیارن به زور؟ اسلام زوری خلاف قرآنه (لا ...... فی الدین) اینقدر این آیه معروفه که با نقطه چین هم میدونی کدوم آیه منظورمه. هر جای دنیا بری مسلمان از نوع پوشش لباسش پیداست اما تو ایران همه یه لباس میپوشن و زیر لباس اسلام به اسم اسلام هر کاری میکنن.بعد میگن اسلام اینه؟مسلمون اینه؟ چرا یه شهروند ایرانی که دینی غیر از اسلام داره باید به اجبار پوشش اسلامی داشته باشه؟ میدونی چیه؟ تو ایران جمهوری اسلامی نیست جمهوری دیکتاتوریه تا هر چی یهعده میخوان و بقه عمل کنن اینا رو سانسور نکنید جواب بدید جواب قانع کننده. یه جای دنیا یه ملتی هستن که انقلاب کردن تا کارایی که قبل از انقلاب آزادانه عده ای انجام میدادن و بد بود رو مخفیانه انجام بدن و بهش افتخار کنن الان تو غرب تهران محله هایی هست که عین قبل انقلاب شبا مستا توش شیشه به دست میرن و میان و به این کارشون افتخار میکنن. من خیلی مستند دوست دارم و مستند از هر دو جنبه رو میبینم یعنی هم مستند موافق یه موضوع و هم مخالف همون موضوع و خودم جمع بندی میکنم و معدل میگیرم. توی تمام زندگیم فقط یه مستنده که طاقت نیوردم ببینم اونم انقلاب 57 بود. با اینکه میدونستم آخرش چه گندی قراره بوجود بیاد هی لحظه به لحظه آرزو میکردم انقلاب نشه و مردم سر عقل بیان و همه چی با مصالحه حل بشه. یک سری مطالب تو اینترنت هست (همه در یوتیوب مشهوده و موجود) و جواب قانع کننده براش نیست مثلا: شاه شرکت نفت انگلیسی (در اصل انگلستان) رو تهدید کرد که اگه به وظایفی که طبق قرارداد نفتی بین ایران و اون شرکت بسته شده رو انجام نده و محمد رضا صریح میگه که مستنداتی داریم که به وظایف و تعهداتشون عمل نکردن و اگه این مشکلات رو برطرف نکن دیگه به هیچ وجه با این شرکت قرارداد نفتی امضا نمیکنیم و کاملا اتفاقی سال پایان اون قرار داد سال 1357 بود. توی سخنرانی دیگه شاه به گزارشگر تلویزیونی انگلستان میگه: زمانی بود که شما در این کشور دست داشتید و افراد حکومتی رو عوض میکردید.آیا بابت اون دوران متاسف هستید؟ میخواهید اون زمان برگرده؟من اجازه نمیدم. و بیچاره کله پا شد رشد صنعتی ایران در زمان محمد رضا شاه برابر با رشد صنعتی ژاپن بود در زمانی که چند کشور فققط انرژی هسته ای داشتن شاه در عوض فروش نفت شرط گذاشته بود که باید انرژی هسته ای در کشور ما راه اندازی بشه و نیروگاه بوشهر در حال ساخت بود هر شخصی و هر دولتی و هر حکومتی (حتی همین دولت و حکومت) هم ضعف داره اما ضعف کدوم بیشتر بود؟ چرا مردمی که آسایش داشتن و راحت زندگی میکردن باید انقلاب کنن؟ آب و برق و اتوبوس مجانی؟ انقلابی که از دست یه عده تحصیل کرده به دست یه عده ای افتاد که ...... من طاقوتی نیستم من طرفدار شاهنشاهی نیستم من ضد دین نیستم و اتفاقا کاملا مذهبی هستم من ضد حکومت دینی نیستم اما یه شعری هست که میگه: من از صد دشمن دانای لامذهب نمیترسم ولی از زاهد بی عقل نا آگاه میترسم من از تهدیدهای ضمنی ظالم نمیترسم من از نفرین یک مظلوم، از یک آه میترسم من از عمامه و تسبیح و تاج و مستند شاهی اگر افتد به دست آدم خودخواه میترسم مرا از داریوش و کوروش و این جمله باکی نیست من از قداره بندان مرید شاه میترسم نمیترسم ز درگاه خدای مهربان اما ز برخی از طرفداران این درگاه میترسم پاسخ به: چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - عبدالرحمن - ۴/فروردین/۹۴ ۱۳:۴۲ سلام فقط امیدوارم با همین کاربری باشی تا بحث کنیم زمانی که جمهوری اسلامی به رای گذاشته شده پدران و مادران شما یا بهش رای دادن یا رای مخالف دادن یا شرکت نکردن سلامت انتخاباتا توی جمهوری اسلامی مثل روز روشنه و البته بحثش متفاوته با این تاپیک الانم شما و بقیه حق دارید توی انتخابات برید و شرکت کنید چون جمهوریه شما میتونی بری توی برگ رای فحش بنویسی یا هر چیز دیگه مطابق رای اکثریتی که شرکت میکنن آدم میاد سر کار افرادی هم که شرکت نمیکنن به هر دلیل حق حرف زدن ندارن چون این فرصت بهشون داده شد مساوی با همه اگر هم شما میگی من مرغم یه پا داره و جمهوری اسلامی رو نمیخوام بسم الله برو با همفکرات کف خیابون و مثل مرد بجنگ یا پیروز میشی و حکومت رو عوض میکنی یا دستگیرت میکنن اون موقع باید مثل یه مرد عواقبش رو هم بپذیری در مورد این رشد صنعتی که میگی ما که ادعاشو نداریم ولی شما که ادعا میکنی محمدرضات رشد صنعتی بوجود آورده محمدرضای شما یه ماشین درست حسابی تو مملکت نیوورد برای تولید و مونتاژ داخلی این خائن رذل از بین این همه خودروسازی برتر مثل دایملر یا بی ام دبلیو یا جی ام رفت پیکان رو آورد اصلا کسی اسم کارخانه تولیدکننده هیلمن هانتر رو میدونه؟ چرا بین این همه خودرو این ماشین درپیتی بومی شد؟ ما قبل انقلاب چی میساختیم؟ چندتا رو اسم ببر بدونم جشن هنرمون ملی بود!!! کثافت کاری های دیگشون ملی بود که هنوز رو دستش نیومده توی جمهوری اسلامی (با نگاه شما) البته درسته حرفایی که شما زدی و من زدم جفتش تکراری بود ولی باز باید گفته بشه حرفات خنده دار بود چون منبع درست حسابی برای صحبتات نداشتی جز شبکه های انگلیسی و آمریکایی پاسخ به: چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - قلب - ۴/فروردین/۹۴ ۱۴:۵۲ سلام جناب سعید شما که بحث ها رو قاطی کردی باهم خواهر فاطمه دارن درباره مفهوم جمهوری اسلامی تو ضیح میدن و تعریف اسلامی زمان شاه و امکانات اون موقع ربطی به این موضوع نداره اینکه چرا انقلاب شد هم ربطی به این موضوع نداره شما یه جا گفتی با دیکتاتوری می خوان مردم رو مذهبی کنن و بعدش گفتی تو شهرک غرب تهران آدمهای مست میرن و میان برادر من قاطی حرف زدن هیچ فایده ای نداره شما می توانید درباره مسائل مطرح شده تاپیک جدا بگذارید تا حقیقت آشکار بشه موفق باشی پاسخ به: چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - Mohammad Trust - ۴/فروردین/۹۴ ۱۵:۱۷ در مورد حجاب توی این تالار و مخصوصا حجاب اجباری مطالب زیادی نوشتم. دوباره یه قسمت رو بیان کنم. این که دوستان میگن چرا حجاب اجباریه ؟ حجاب اجباری نیست ، حالا اینکه قانونه رو من دیگه به قانون گذاری زیاد وارد نیستم. در زمان پیامبر اصلا زنی اجازه نداشت بدون اجازه شوهرش کاری انجام بده و پیامبر که اومد این اوضاع خیلی بهتر شد و ارزش واقعی زن رو به همه فهموند. پس دلیلی نداشته که بگه حجاب اجباریه چون زنی که چنین اجازه ای هم نداشته در اون دوران جاهلیت ، مطمئنا زمانی که میخواست از خونه بیاد بیرون با چارقد و پوشیه و این جور چیزا میومده. حتی یهودی ها و مسیحی ها هم حجاب داشتن در اون زمان. ولی خب به نظرتون چرا باید حجاب جوری باشه که همه ازش فرار کنن ؟ چرا باید بعد از 35 سال روز به روز وضع حجابمون بدتر بشه ؟ چون اصلا فرهنگ سازی نداشتیم. اگه هم داشتیم ، کسایی که میخوان به اسلام ضربه بزنن ، نذاشتن و تلاششون از کار ما بیشتر بوده. چرا باید اینقدر روحانی ها از جوونا فاصله داشته باشن و از هر 1000 تا روحانی یکی بتونه با جوونا ارتباط برقرار کنه ؟ چرا باید ارزش های واقعی اسلام به جوونا نشون داده نشه ؟ البته همیشه هم یادتون باشه که خیلی ها نمیخوان این ارزش ها رو جوونا بفهمن. اگه ما به 10% اسلام عمل میکردیم ، جوونا خودشون به سمت اسلام میومدن ، این درصورتیه که ما هرچیزی انجام میدیم ، دچار روزمره گی شده و ارزش حرف مردم بیشتر از حرف خدا شده. دوستان درست میگن قبل انقلاب همه کنار هم بودن ، با حجاب ها ، بی حجاب ها. ولی بد حجابی وجود نداشت. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینجا کسی بد حجاب میبینه ؟ ولی الان چی ؟ چرا باید جوونی که مسلمونه بد حجاب باشه ؟ چرا باید جای ارزش ها عوض بشه. خیلی روی این موضوع مطالعه کردم ف خیلی از متخصصین حجاب سوال پرسیدم و شاید باورتون نشه 90% خانم ها برای اینکه برای دیگران زیبا باشن ، بد حجاب میشن ! برای اقایون هم همینطور. این یعنی کمبود محبت. بالا رفتن سن ازدواج . خب بگذریم. باور کنید اگه ارزش های والای حجاب رو بتونن برای جامعه توضیح بدن ، هیچ چیزی زیباتر و محکم تر از اون وجود نداره که بتونه جوون هارو به زیبایی ظاهر و باطن برسونه. متاسفانه خیلی عقب موندیم در این زمینه و وخصوصا کسایی که دستشون به یه جایی میرسه. و کاری انجام نمیدن. در اخر این دو سه خط رو بخونید لطفا : حضرت امام(رحمة الله علیه) راحل اگر چه چادر را حجاب کاملی می دانستند ولی پوشش های مشابه چادر ـ مانند مانتو گشاد ـ که موجب مفسده نمی شود را نیز کافی می دانستند و قائل بودند که اگر قرار باشد پوشش بانوان همراه با مفسده و خلاف اخلاق باشد باید از آن در جامعه جلوگیری شود همانطور که در پاریس در پاسخ خبرنگاران و بانوان محجبه ای که درباره میزان حجاب در ایران از ایشان سؤال کردند؛ فرمودند: «آرى در اسلام زن باید حجاب داشته باشد، ولى لازم نیست كه چادر باشد. بلكه زن مىتواند هر لباسى را كه حجابش را به وجود آورد اختیار كند. ما نمىتوانیم و اسلام نمىخواهد كه زن به عنوان یك شى ء و یك عروسك در دست ما باشد. اسلام مىخواهد شخصیت زن را حفظ كند و از او انسانى جدى و كارآمد بسازد. ما هرگز اجازه نمىدهیم تا زنان فقط شیئى براى مردان و آلت هوسرانى باشند .»صحیفه نور ج5 294 «حجاب ایران، حجاب اسلام ، همین مقدارهاست. اسلام اینجا و آنجا ندارد. لكن یك جهات خارجى گاهى در كار هست. به طورى كه یك مفسدهاى باشد، یك اختلاف اخلاقى بشود، یك- عرض مىكنم- چیزهایى باشد، البته آن وقت باید جلوگیرى بشود ؛اما اگر نباشد اینطور، و ساده باشد و مثل سایرین با سادگى باشد، نه بى چادر(بامانتو) مانع ندارد.» صحیفه نور ج3 499 پاسخ به: چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - قاتل مرگ - ۴/فروردین/۹۴ ۱۷:۱۹ با نظر سعید در مورد اشاره به این آیه موافقم: لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ شان نزول آیه: مردى از اهل مدينه به نام" ابو حصين" دو پسر داشت؛ برخى از بازرگانانى كه به مدينه كالا وارد مىكردند، هنگام برخورد با اين دو پسر آنان را به عقيده و آيين مسيح دعوت كردند، آنان هم سخت تحت تاثير قرار گرفته و به اين كيش وارد شدند و هنگام مراجعت نيز به اتفاق بازرگانان به شام رهسپار گرديدند. "ابو حصين" از اين جريان سخت ناراحت شد و به پيامبر (صلي الله عليه و آله) اطلاع داد و از حضرت خواست كه آنان را به مذهب خود برگرداند و سؤال كرد: آيا مىتواند آنان را با اجبار به مذهب خويش باز گرداند؟ آيه 256 نازل گرديد و اين حقيقت را بيان داشت كه: "در گرايش به مذهب اجبار و اكراهى نيست". در تفسير" المنار" نقل شده كه ابو حصين خواست دو فرزند خود را با اجبار به اسلام باز گرداند، آنان به عنوان شكايت نزد پيغمبر آمدند. "ابو حصين" به پيامبر عرض كرد: من چگونه به خود اجازه دهم كه فرزندانم وارد آتش گردند و من ناظر آن باشم؟ آيه 256 به همين منظور نازل شد. این آیه حجت را تمام میکند و جای سوال باقی نمی ماند حکومت اگر اسلامی باشد عیبی ندارد بلکه مزیت است ولی استفاده از قدرت حکومتی برای تحمیل دین اشکال دارد پاسخ به: چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - Mohammad Trust - ۴/فروردین/۹۴ ۱۸:۵۲ چرا اینقدر زود حمله میکنید به دوستان ! حداقل بذارید به جواب برسن البته اگه میخوان به جواب برسن. در مورد ایه بالا عرض کنم که ، حداقل هممون یه بار این ایه رو خوندیم یا شنیدیم ، حتی افراد غیر مذهبی چون توی کتاب ها ی درسی زیاد اومده. خب موضوع به اینجا میرسه که چرا با اینکه جوونای ما این ایه رو میدونن ولی از عمل کردن بهش خودداری میکنن و میگن ازادیمون رو کم میکنه ؟ چون افرادی که قراره دین رو واسه افراد شرح بدن ، دقیقا مثل پست بالا صحبت میکنن ، میگن اینه و لا غیر ! با این حرف یه بچه 5 ساله هم قانع نمیشه ! چطور افرادی که ضد اسلام تبلیغ میکنن ساعت به ساعت و روز به روز برنامه ریزی میکنن که احکام مارو زیر سوال ببرند ولی ما در مقابلش میگیم قران اینو گفته و بایییید بهش عمل کنیم. بدون اینکه بگیم چرا و چطور و خصوصیات این دستور چیه و چه نفعی واسه انسان داره!!! واقعا فکر میکنید برای ذهن پر از شبهه یه جوون همین که بگی چون خدا گفته کافیه ؟ قبول نمیکنه ! میگه معنی ایه این نیست. بخوام حرف بزنم ، سخن زیاده ولی خلاصه بگم که تا زمانی که روحانی های ما با همه مدل جوونا بهتر کنار بیان و با صبر بیشتری باهاهشون حرف بزنن و واسشون احکام رو به صورت ساده و زنده بیان کنن ، هیچ کدوم از این کارا درست نمیشه پاسخ به: چرا باید جمهوری ، اسلامی باشد ؟! - عبدالرحمن - ۴/فروردین/۹۴ ۲۰:۰۹ وسط بحث پریدید سر حجاب آقا محمد با چندتا عکس نمیشه تاریخ رو عوض کرد این دو خیلی فرق دارند این کجا و آن کجا... آخرش افراد با وجدان خودشون طرفن طرف واقعاً هیییییچ اهمیتی برای صحبتای امام قایل نیست چون اگر بودن میدیدن خانواده امام اون موقع همشون محجبه بودن خودمونو گول نزنیم |