![]() |
|
حجاب در دید و بازدید عید - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: فروع دین (/forum-75.html) +---- بخش: عفاف و حجاب (/forum-49.html) +---- موضوع: حجاب در دید و بازدید عید (/thread-38485.html) صفحه: 1 2 |
حجاب در دید و بازدید عید - Mohammad Trust - ۳/فروردین/۹۴ ۱:۳۴ به نام خدا یه موضوعی به ذهنم رسید که گفتم اینجا بیان بشه که شاید یه روزی درست بشه. معمولا ساده حرف میزنم که با هر سنی بشه درکش کرد. نمیدونم چقدر توجه کردید به پوششی که خانم ها در دید و بازدید عید دارن. من نمیدونم چطور باید یکی خودش رو مسلمون بدونه و حداقل به چیزا هایی که توی قران نوشته شده عمل نکنه. چیزهایی که حرام بودنشون در قرانی اومده که نه نظر فقهی بوده نه نظر شخصی . سخنی بوده که از خداوند به ما رسیده. نمیخوام خدای نکرده کسیو رو به نامسلمونی متهم بکنم یا بگم خودم خیلی علیه السلام هستم ، ولی خداییش باید یه چیزایی رعایت بشه. پیش میاد میریم مهمانی ، 15-20 نفر نشسته که مثلا نصف اقا نصف خانم ، چرا باید یه خانم با لباسی بیاد که خواهر من توی عروسی هم نمیپوشه ؟ من موافق ازادی هستم، موافق این هستم که حجابش رو هرجوری دوست داره طرف انتخاب کنه. ولی روی سخنم با دوستانیه که اسم مسلمون روشونه. نماز میخونن و روزه میگیرن. چرا روزه ای رو که حتی وقتی کسی مارو نمیبینه میگیریم و نگرفتنش چیزی رو زیر سوال نمیبره و حداقل کسی نمیگه ابروی مسلمون هارو برده و کسی نمیبینه که مثلا روزه نگرفته ایم. ولی حجابی رو که همه میبینن و این مدل لباس پوشیدن ابروی مسلمون بودن رو میبره ، چرا چنین لباسی رو میپوشن ؟ میشناسم افرادی رو که پدر (غیر روحانی ) امام جماعت مسجد محل هست و دختراش با همون لباس هایی که قبل گفتم در مهمونی های دید و بازدید عید! میشناسم که طرف رفته حج واجب ، برگشته و هنوز مدل پوشش مدلیه که با ابروی یه مسلمون بازی میکنه. چرا باید جوری ارایش کنه که حتی توی فیلم های هالیوودی هم توی مهمونی هاشون ارایش نمیکنن ؟ چرا باید خواهر من که مانتویی هست و حجابشو خودش انتخاب کرده بگه من پیششون انگار پشت کوهی بودم ؟ من جای خواهرم بودم شاید عقیده ام رو عوض میکردم و مثل اونا لباس میپوشیدم که توی چشم باشم. (پشت کوهی دوستان توهین نباشه ، فقط یه مثال بود برای ادم های خیلی قدیمی و و فرهنگ قدیمی تر) ابجی هایی که این متن رو میخونن ، بدونن به عنوان یه پسر فامیل ، پسر خاله ، پسر دایی ، پسر عمه ، پسر عمو ، از دخترهایی که متانت بیشتری دارن ، اونی هستن که عقیدشون نشون میده ، اونی هستن که میگن ما مسلمونیم ، اونی هستن که حد و حدود پوشش رو رعایت میکنن، اونی هستن که زمانی که میخندن روشونو برمیگردونن ، ما با شما راحت تر صحبت میکنیم تا با کسی که نه خودشه و نه چیزیه که خداش میخواد. وگرنه حرف زدن با هر کسی اسونه. فکر نکنید شما از بقیه کم ارزش ترید ، یا ساده ترید ، یا به قول ابجیم انگار از پشت کوه اومدید، یا بقیه به شما توجه نمیکنن. اتفاقا برعکسه. روی سخنم با پدر و مادر های نسل بعده ، با پدر و مادر های فعلیه که فرزند کوچیک دارن. ابروی سال های اینده اسلام به عهده ماهاست ! پاسخ به: حجاب در دید و بازدید عید - عبدالرحمن - ۳/فروردین/۹۴ ۱:۴۰ مقصر فقط و فقط مردان بی غیرتن و البته زنانی که غیرت رو خشونت و تعصب میدونن ممنون از محمد که رگش بیرون زد پاسخ به: حجاب در دید و بازدید عید - مجنون العباس - ۳/فروردین/۹۴ ۲:۱۷ بسم الله الرحمن الرحیم باسلام خواهر شما بهترین خواهر دنیا هستن مایه مباهات برای شما چرا تصور پشت کوهی؟؟؟ بهشون بگین باعث افتخارن براتون والبته جای شادمانی وآرامش است برای افراد محجبه وقتی که در بین افرادبی حجاب ظاهر بشن وقتی که خودشون رو ازهمه بپوشنن وقتی که مراقب ظاهر و رفتار وبرخورد وحدومرزهای خودشون باشن همسر -برادر-پدر اگه برنوامیس خودشون تعصب داشته باشن قطعا اجازه نمیدن که هررفتار ناشایستی از نوامیسشون سربزنه فقط مردای غریبه توخیابون نامحرم نیستن داماد پسرخاله پسرعمو پسرعمه ...... هم نامحرمن پاسخ به: حجاب در دید و بازدید عید - پارمیس - ۳/فروردین/۹۴ ۱۰:۳۸ سلام... حالا برا من بر عکسه... کل فامیل مادریم چادری هستن ولی من مانتویی ![]() ![]() مشکلی هم با هم نداریم.... ![]() به خواهرتون بفرمایید لباساشون رو در عین سادگی و با حجاب بودن شیک و قشنگ انتخاب کنن... به هر حال خیلی ها عقلشون به چشمشونه! پاسخ به: حجاب در دید و بازدید عید - فدايي ولايت - ۳/فروردین/۹۴ ۱۱:۰۶ حرفای دل منم بود...اما یه تیکش خیلی شدید مشترک بود و تاحالا تریبون خاصی برای بیانش نبود نقل قول: ممنونم از آقا محمد پاسخ به: حجاب در دید و بازدید عید - Ali#59 - ۳/فروردین/۹۴ ۱۱:۲۵ بد حجابی یه چیزه،بی حجابی چیز دیگه... . حالا کاری ندارم که هر یک از شما دوستان در چه خانواده و فامیلی قرار دارید، اما انصافا بعضی هامون ناشکری میکنیم. چون آدمی رو میشناسم که به خاطر این موضوع،چندین ساله خونه هیچکس از اقوامش نرفته.. نمیتونه بره
پاسخ به: حجاب در دید و بازدید عید - sarallah - ۳/فروردین/۹۴ ۱۶:۰۰ (۳/فروردین/۹۴ ۱:۴۰)عبدالرحمن نوشته است: مقصر فقط و فقط مردان بی غیرتن دقیقا موافقم من موندم پدر طرف کلی ادعا داره ولی دخترش با وضع بد میاد توی مهمونی و عین خیالش هم نیست اگه هم کسی نگاه چپ بهش بکنه دعوا راه میندازه! ![]() ![]() کلا مثل اینکه آلودگی هوا روی مغز بعضی ها تاثیر گذاشته و بالاخونشون رو رسما تعطیل کرده!
پاسخ به: حجاب در دید و بازدید عید - mahpare - ۳/فروردین/۹۴ ۱۶:۰۴ حالا یک چیز بسیار جالب بگم. ما یک جایی رفتیم عیددیدنی . آقایون باشلوارک تا روز زانو تشریف آوردن پیشواز! ![]() شلوارک! کلاس! عید؟ خوش تیپ؟ ![]() مردا کارشون از غیرت گذشته ... پز خانومای خوشگلشونو بهم میدن... پاسخ به: حجاب در دید و بازدید عید - علی املشی - ۳/فروردین/۹۴ ۱۶:۱۱ (۳/فروردین/۹۴ ۱۶:۰۴)mahpare نوشته است: کاش میشد ماهم مقابل به مثل میکردیم. با هزار عشوه ناز و ادا میان جلو پدروبرادرو همسرهای ما... دقیقا اینا همش به خاطر پدر ومادراشون هست ....آخه پدر و مادر محترم چرا از همون اول بچه ت رو خوب تربیت نمیکنی ؟؟؟؟تا با این وضع .....البته وضع بعضی پدر و مادر از بچه هاشون بدتره ........ولی بازم میگم تربیت درست پاسخ به: حجاب در دید و بازدید عید - رکن الهدی - ۳/فروردین/۹۴ ۱۶:۲۵ والا ما فامیل داریم میان خونمون دختراش با چادر خیلی پوشیده بعد میریم خونشون دختراش با بلوز شلوار ازمون پذیرایی می کنن ![]() بعد می گی چرا می گه با چادر سخته پذیرایی کردن ..خو پذیرایی نکن یه داداش به اون گندگی نشسته صدر مجلس پاشه پذیرایی کنه..من واقعا تو فلسفه حجاب این افراد موندم ![]() پدر ومادرا که هیچی بچه می خواد خودش رعایت کنه اونا نمی ذارن می گن چیه خودت رو انقد می پوشونی بده زشته می گن دختره عیبی ایرادی چیزی داره..یخورده اجتماعی باش بخند حرف بزن با پسرخاله ها پسر عمو ها نگن این دختره عقب افتاده اس دو کلمه حرف نمی زنه...خدا شاهده یه همچین پدرومادرایی داریم
|