![]() |
|
شرطی شدن ذهن - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: شرطی شدن ذهن (/thread-39062.html) صفحه: 1 2 |
شرطی شدن ذهن - مرتضی اقبالی - ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۹:۵۳ لطفا به سوالات زير به سرعت پاسخ دهيد: نتيجه چيست؟ ۲+۲ ۴+۴ ۸+۸ ۱۶+۱۶ خيلي سريع عددي بين ۱۲ تا ۵ انتخاب کنيد. انتخاب کرديد؟ حالا بريد پايين . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . عدد انتخابي شما ۷ بود؟ اين آزمايش توسط يکي از محققان برجسته در زمينه مطالعات ذهني در امريکا، پرفسور "مک کين" انجام شده. در اين آزمايش با طرح ۴ سوال اول ذهن شما شرطي شده و در هنگام انتخاب عددي بين ۱۲ تا ۵ ابتدا ذهن اين دو عدد را جمع مي کند يعني ۱۷ ولي ۱۷ بين دو عدد ۱۲ تا ۵ نيست. ذهن اتوماتيک به عدد ۷ مي رسد که از ۵ هم بزرگتر است. اين آزمايش انقلاب بزرگي در آزمايشات رفتاري ذهن نسبت به آموخته هاي ما از دوران کودکي و اجتماع و آنچيزي که شبانه روز از طريق رسانه ها به ما ميرسد ايجاد کرده است. طبق نتيجه تحقيقات مردم وقتي ذهنشان شرطي شد از انتخاب يا تفکر در جهت ديگر مي ترسند و در دراز مدت استقلال فکري هر کس مسائل پيرامونش مي شود نه تفکرات واقعي خودش. به گفته دانشمندان: بيشتر فکر کنيد و از بيان نتايجي که مي رسيد نترسيد.
پاسخ به: شرطی شدن ذهن - قلب - ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۵۲ سلام من گفتم 6 پس حتماً فکر مستقلی دارم نتیجه اینکه خدا هست پاسخ به: شرطی شدن ذهن - علی املشی - ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۵۷ من 8 گفتم.....من با همه فرق دارم ![]()
پاسخ به: شرطی شدن ذهن - مرتضی اقبالی - ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۹ چقدر جالب منم همون اول گفتم 9 و فکر میکردم که با بقیه فرق دارم![]() ولی الان میبینم که این تحقیقهمچین زیاد هم درست نیست.
پاسخ به: شرطی شدن ذهن - Rangheshafagh - ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۲۸ من گفتم ۷ اما نه به این دلیل که ذکر کردین ![]() ![]() ![]() فقط بخاطر اینکه عدد هفت رو مقدس میدونم و عدد خوش شانسیم هست پاسخ به: شرطی شدن ذهن - rezamohammadi - ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۲۸ بسم الله الرحمن الرحیم آقای اقبالی عزیز!سرکار گذاشتی ما رو؟؟؟ ![]() پاسخ به: شرطی شدن ذهن - مرتضی اقبالی - ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۰۳ (۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۲۸)rezamohammadi نوشته است: خدایی نه نمیخواستم اینجوری بشه ولی خوب یه کم حال و هوا عوض شد. بازم معضرت میخوام.
پاسخ به: شرطی شدن ذهن - مجتبی110 - ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۱۲ اگه سریع بدون فکر و وسواس عدد رو انتخاب کنید بیشتر به عدد هفت می رسیم. من خودم هفت رو انتخاب کردم. در ضمن حتما و لزوما نباید همه 7 رو انتخاب کنند ، اگر از نظر آمار استنباطی، اثبات بشه می شه گفت فرضیه درسته. الته شاید این تحقیق لزوما درست نباشه، تحقیق هایی از این دست زیاد انجام شده. پاسخ به: شرطی شدن ذهن - قلب - ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۵۹ سلام اینجور تحقیقات معمولا به پروژه بزرگ کنترل ذهن برمیگرده غربی ها خیلی دارن روی این تحقیقات کار میکنند فیلم های مختلفی هم در اینباره ساختن که بعضی را سیما پخش کرده مثل مکعب یا مثل فیلم هایی که چندتا آدم را در یک مکان جمع می کنن حالا اسماشون یادم نیست ولی چندتایی دیدم پاسخ به: شرطی شدن ذهن - پارمیس - ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۲۴ سلام...... من با همه خیلی خیلی فرق دارم.... گفته بود خیلی سریع عددی بین 5 تا 12 انتخاب کنید من گیج شدم عدد 2 رو انتخاب کردم ![]() ![]() اینا همه نشانه های خداست..... ![]() نشون میده ذهن من بیش از اندازه مستقل هست که اصلا اون محدوده رو نپذیرفته و عددی خارج از اون محدوده انتخاب کرده... ![]() پرفسور در این مورد نظری ندارن؟؟؟؟ ![]()
|