![]() |
|
درخواست همکاری -- تدوین گر - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +--- موضوع: درخواست همکاری -- تدوین گر (/thread-39195.html) |
درخواست همکاری -- تدوین گر - میلاد.م - ۸/خرداد/۹۴ ۱۲:۳۳ بسم الله سلام. از بین دوستان کسی هست که دستی در کار تدوین صوتی و یا تصویری داشته باشه . در جهت تقویت گروه های کارهای عملی نظیر ساخت کلیپ های تصویری و صوتی به تدوین گر ، چه صوتی چه تصویری نیازمندیم اگر کسی (یا کسانی) هستند که توان و وقت و علاقه اش رو داردند ، اینجا اعلام آمادگی کند. (یا خصوصی) زمینه کار ما مذهبی خواهد بود و فی سبیل الله .
پاسخ به: درخواست همکاری -- تدوین گر - خاورمیانه - ۸/خرداد/۹۴ ۱۵:۱۰ سلام خسته نباشید من خیلی وقت تو کار تدوین هستم اگر کمکی خواستید در خدمتم. اینم مستند ساخته شده توسط گروه ما پاسخ به: درخواست همکاری -- تدوین گر - mahdid - ۳/مرداد/۹۶ ۱۳:۰۱ سلام مستند های بیشتر دیگه هم دارید؟یا فقط همینه؟! پاسخ به: درخواست همکاری -- تدوین گر - beyademehdi - ۵/آذر/۹۶ ۱۴:۵۹ سلام ، بنده هم با افترافکت و پریمیر کار کردم اگر کمکی بر میاد پیام ارسال کنید در تایمی که آخر هفته ها خالی دارم میتونم انجام بدم |