تالار گفتگوی بیداری اندیشه
تفکری که داعش در بازار های ایران تزریق می کند - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: پروژه های شیطانی آخرالزمان (/forum-34.html)
+--- موضوع: تفکری که داعش در بازار های ایران تزریق می کند (/thread-39281.html)

تفکری که داعش در بازار های ایران تزریق می کند - Khadem-shohada - ۱۵/خرداد/۹۴ ۱۱:۵۰

سلام و عرض ادب ...
چند هفته پیش یکی از دوستان من ماجرای عجیب و جالبی برام تعریف کرد که یه جورایی به حال وضعیت کشورمون غبطه خوردم ماجرا رو از زبان دوستم براتون به اشتراک می ذارم :
چند وقت پیش رفته بودم بازار برا خرید انگشتر در بین انگشتر ها که داشتم می گشتم یه انگشتری که خیلی به داعش ( انگشتر داعشی ) شبیه بود نظرم رو جلب کرد به صاحب اون مغازه که گیج تشریف داشت و نمی دونست که چه سبکی رو داره وارد کشور می کنه گفتم انگشتر رو بیار تا ازش عکس بگیرم و نشون دوستام بدم انگشتر رو بهم داد و یه عکس ازش گرفتم :

[تصویر: dfv02acwc6zkj3e68m3j.jpg]
واقعاً باید به حال بعضی از مسؤلات غبطه خورد ...Angry
نشر توسط بیرق عشق در تالار گفتگو بیداری اندیشه : www.sq-etrat.com

پاسخ به: تفکری که داعش در بازار های ایران تزریق می کند - Mohammad Trust - ۱۵/خرداد/۹۴ ۱۲:۱۰

سلام
البته باید توجه داشت که این نوشته، الله محمد رسول، مهر پیامبر عزیز هست که زیرنامه ها زده میشده. متاسفانه داعش اونو بد نام کرده.

پاسخ به: تفکری که داعش در بازار های ایران تزریق می کند - CiViLBAX - ۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۳۸

الله محمد رسول
با
الله رسول محمد
هیچ فرقی نمیکنه به نظرتون؟؟؟؟Dodgy

پاسخ به: تفکری که داعش در بازار های ایران تزریق می کند - فاطمه خانم - ۱۸/خرداد/۹۴ ۳:۰۹

نقش انگشتری دقیقا مطابق نگاشته ی پرچم داعش هست .
ولی انصافا مسولین اینجا دیگه بی تقصیرند Smile در این حد ریز نمیشه نظارت داشت Smile