تالار گفتگوی بیداری اندیشه
حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html)
+---- بخش: مناسبت ها و دعوت ها (/forum-38.html)
+---- موضوع: حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) (/thread-3951.html)

صفحه: 1 2 3 4

حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - zarati313 - ۲۲/خرداد/۹۰ ۱۸:۵۲

سلام بر همه علی دوستان

زیباترین و قشنگ ترین و پراحساس ترین و عاشقانه ترین و عارفانه ترین
جملاتتون درباره مولا علی (علیه السلام) رو در این تایپک با دیگران سهیم کنید.

کسانی که تا حالا فقط خواننده بودنو از اون دکمه تشکرشون استفاده نمی کردن
محظ قدم مولود کعبه این تایپک رو با تشکرات خودشون پر شور و حال کنن
تا بترکه چشم دشمنای اصیل و عنود مولامون

اینم جمله من:

عبداللّه بن مسعود مي‏گويد، پيامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: «قُسّمت الحکمة علي عشرة اجزاءٍ فاعطي عليّ تسعة و النّاس جزءً واحداً؛

حکمت (و دانش) به ده جزء تقسيم شده است و به علي نه قسمت آن و به مابقي مردم يکدهم آن داده شده است.

آن که نور حرم کعبه از او کامل شد
تافت از رخنه دیوار علی بود و علی بود

عاقل عاجز بود از معرفت سر الله
پرده دار همه اسرار علی بود و علی بود

هیچ کس قدر علی را چو محمد نشناخت
برتر از قله افکار علی بود و علی بود

تا علی جلوه کند چرخ بسی کوچک بود
که بزرگ آیت دادار علی بود و علی بود

اشک بر چهره و قائم همه شب
شمع بیدار شب تار علی بود و علی بود

دل خوبان همه دیوانه و سرگشته اوست
عشق را نقطه پرگار علی بود و علی بود

RE: حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - وحید110 - ۲۲/خرداد/۹۰ ۱۹:۱۵

به نام خدا
وقتی نام مبارک مولا و مقتدایمان را میشنوم سر تا پا احساس و غرور و عشق و ایمان من رو فرا میگیره .
از دوران کودکی (دبستان )در مورد امام علی(علیه السلام) مطلب میخوندم و تحقیق میکردم و هر چه بیشتر میدونستم بیشتر شیفته مولا میشدم .بعد از مدتها تنها چیزی که متوجه شدم اینه که انسان الهی مثل افریدگارش در وصف نمیاد .
یک کلام مولا کافیه تا مقلب القلوب بشی . نهج البلاغه رو باز کنی و یه نگاه بندازی اشک از دیدگانت فرو میریزه .واقعا نمیشه هیچ توصیف جامعی رو در مورد این شخصیت عظیم انسانی و الهی ارایه داد .
من با شخصیت و منش مولا روحی فدا به اسلام انس گرفتم .شخصیت تمام بعدی که هر بعد از ابعاد اون دنیایی است شگفت.
تمام شخصیتهای اهل تعقل دنیا به والایی این امام بزرگ اعتقاد دارند .
اما همیشه داستانی در مورد مولا من رو متاثر میکنه و در حد عاشورا جگرم رو میسوزونه .
داستان زمانی که مولایمان روحی و ارواحنا له الفدا فرمود از من بپرسید ...... و در جواب اون سوالات مسخره رو میپرسیدند ....
دوستان یه دعا میکنم از ته دل امین بگید
خداوندا ما رو در دنیا و اخرت همنشین مرام و منش و سلوک مولا علی (علیه السلام) قرار بده و حب این بزرگوار رو در ما و حب ما رو در دل مولا قرار بده
خداوندا عنایت کن تا مالک اشتری باشیم برای امامانمون و مایه سر افرازی اونها باشیم .به نحوی که که مولا صاحب الزمان به وجود ما افتخار کنه .
جان و وح و روانم نثار مولاHeart

RE: حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - نسیم - ۲۲/خرداد/۹۰ ۱۹:۵۴

"هر جای از زمین که نام علی ع نباشد یخبندان است"
"بهشت را بهَشته ام بهشت من علی بوَد"

RE: حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - mohammad790 - ۲۲/خرداد/۹۰ ۲۰:۲۲

بسم الله

قربان مولام امیر المومنین بشوم که زبان از وصفش عاجزه.
من خدایی وقتی اسمشو میشنوم یه حالی بهم دست میده اصلا دیوانه کننده ست این بشر.
و در ضمن یه رمز خاصی توی کلمه حیدر هست آدم وقتی بیانش میکنه احساس قدرت میکنه و غرور شعف خاصی به آدم دست میده.

[تصویر: irasna%5C20101218093008_Fixd.jpg]

ناگهان یک صبح زیبا آسمان گل کرده بود
خاک تا هفت آسمان، بغض تغزل کرده بود

حتم دارم در شب میلادت، ای غوغاترین!
حضرت حق نیز در کارش تأمل کرده بود

هر فرشته، تا بیایی، ای معمایی ترین!
بال های خویش را دست توسل کرده بود
.

[تصویر: amirolmomenin01.jpg]
اینم حرم مولام
خدایا قسمت کن بریم پابوس آقامون.
یا آقا امیرالمومنین بطلب مارو سینه خیز بیام حرمتو ببوسم.

یا الله

RE: حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - علی 110 - ۲۲/خرداد/۹۰ ۲۳:۲۷

خدا را شکر که مولایم علی شد

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد!!!

ای دل غمگین نباش که مولای ما علیست

...

خواستم چندبیت شعر و چند جمله ی ادبی بگذارم از دیگران که البته حرف دلم بوده

اما حرف دلم رو به زبان خودم میگم

بهترین هدیه من در تمام زندگیم، اسمم هست

علی

و خدا میداند که علی هیچ ندارد مگر حب علی

RE: حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - montazer_rm - ۲۲/خرداد/۹۰ ۲۳:۳۴

علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدارا
که به ماسوا فکندی همه سایه هما را

دل اگر خدا شناسی همه در رخ علی بین
به علی شناختم من به خدا قسم خدا را

مگر ای سحاب رحمت تو بباری ارنه دوزخ
به شرار قهر سوزد همه جان ما سوا را

برو ای گدای مسکین در خانه علی زن
که نگیتن پادشاهی دهد از کرم گدا را

به جز از علی که گوید به پسر که قاتل من
چو اسیر توست اکنون به اسیر کن مدارا

به جز از علی که آرد پسری ابوالعجائب
که علم کند به عالم شهدای کربلا را

چو به دوشت عهد بندد زمیان پاکبازان
چو علی که می تواند که به سر برد وفا را

نه خدا توانمش خواند نه بشر توانمش گفت
متحیرم چه نامم شه ملک لا فتی را

به دو چشم خون فشانم هله ای نسیم رحمت
که زکوی او غباری به من آر توتیا را

به امید آنکه شاید برسد به خاک پایش
چه پیام ها سپردم همه سوز دل صبا را

چو تویی قضای گردان به دعای مستمندان
که زجان ما بگردان ره آفت قضا را

چو زنم چو نای هر دم ز نوای شوق تو دم
که من غریب خوش تر بنوازد این نوا را

همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی
به پیام شنایی بنوازد آشنا را

زنوای مرغ یا حق بشنو که در دل شب
غم دل به دوست گفتن چه خوش است شهریار

وای که چه مولایی داریم.امام چقدر مظلوم بود.
یه کتابی بود درمورد کرامات حضرت علی وقتی یکمشو خوندم به خودم بالیدم که مولایی چون علی دارم.
لا فتی الا علی لا سیف الا ذولفغار
هرچه در مدح مولایمان علی بگویم بازهم کم است.
کاش برادران سنی برن یکم تحقیق بدون تعصب کنن تا ببینن که حضرت علی که بوده.

نادعلیا مظهر العجائب تجده عونا لک فی النّوائب کلّ غمٍّ و هَمٍّ سَینجَلی بِوَلایَتِکَ یا علیّ یا علی یا علی

هرموقع مشکلی براتون پیش اومد کافی با ایمان کامل ناد علی رو بخونین.
حالا ما افتخار میکنیم (که البته بااینکه دست وپا شکسته ولی )منتظر پسر همین مولایم
اللهم عجل لولیک الفرج

RE: حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - ONLY66 - ۲۲/خرداد/۹۰ ۲۳:۵۶

توي تايپيك فضايلي انكار ناپذبر براي امير المومنين اين مطلب رو گذاشتم ولي اين جا هم ميگم چون هم ارزشش رو داره و هم خيلي به من يكي صفا داد ،
قربون اون اسم قشنگت بشم مولا جان
امروز اين روايت رو خوندم ، باور كنيد دوستان جسم و روحم منفجر شد
روايت اين بود كه هر وقت پيامبر اكرم حضرت محمد صل الله عليه و آل به خانه دخترشان ميرفتند اول از همه حال مولايمان علي رو جويا ميشدن
يك روز پيامبر وارد خانه دخترشان شدند و از حال علي عليه اسلام چيزي نپرسيدند ، حضرت فاطمه خيلي ناراحت شدند و گمان كردند كه خدايي ناكرده از علي عليه اسلام خطايي زده كه پيامبر اسم مبارك ايشان رو نبردن
پيامبر كه حال فاطمه رو فهميد پرسيد چه شده دخترم چرا ناراحتي ، چرا آشفته شدي
حضرت فاطمه فرمودند ، پدر جان هر موقع كه وارد خانه ما ميشدي اول از همه حال پسر عموي مرا ميپرسيدي چه شده كه امروز از علي اسمي نبردي
پيامبر فرمودند : دخترم امروز كه وارد خانه شما شدم وضو نداشتم و من بي وضو اسم علي رو نمي برم
تو رو به فاطمه زهرا همتون رو قسم ميدم يك صلوات از ته دل بفرستيد نثار مولامون علي عليه السلام كنيد
رحمه اللعالمين بي وضو اسم مولا رو نميبرن

RE: حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - وحید110 - ۲۳/خرداد/۹۰ ۱:۰۴

امام علی از دید یک مسیحی

« جرج جرداق » نویسنده مسیحی و از پژوهشگران بنام لبنان با نگارش کتاب وزین« الامام علی صوت العداله الانسانیه » عضق و علاقه خود را به شخصیت این امام و زندگی و اندیشه او ابراز کرده است.

وی در کتاب پنج جلدی که « هادی خسروشاهی » آن را با عنوان « امام علی (علیه السلام) صدای عدالت انسانی » به فارسی ترجمه و چاپ کرده، عاشقانه به تفکر انسانی و دوران زمامداری نخستین امام شیعیان پرداخته است.

علی و حقوق بشر، علی و انقلاب فرانسه، علی و سقراط، علی و عصر او، علی و ملیت عرب پنج جلد کتاب « صوت العداله الانسانیه » است که جرج جرداق مسیحی بهترین سال های جوانی اش را صرف تحقیق و نگارش آن کرده است.

جرداق که اکنون پیرمرد 79 ساله و ساکن بیروت است هر روز به ساختمان 14 طبقه رادیو « صدای لبنان » در منطقه اشرفیه در شرق این شهر می رود و 15 دقیقه مطالب و نکات آموزنده را برای شهروندان لبنانی می گوید.

این نویسنده مسیحی که دوبار به عراق و دوبار به ایران سفر کرده است می گوید: « ایرانیان را بسیار دوست دارم و نه من که بیشتر لبنانی ها بویژه ساکنان جنوب، ایران را دوست دارند».

جرداق که متولد سال 1926 در شهر مرجعیون در جنوب لبنان است اضافه می کند، ابتدا برادرم « فواد جرداق » از شاعران معروف عرب، کتاب نهج البلاغه را به من داد و به مطالعه ی عمیق آن تشویقم کرد.

به تعبیر وی « نهج البلاغه را که خواندم عاشق ادبیات، حالات، شخصیت و اندیشه امام علی (علیه السلام) شدم و پس از آن به تحقیق و مطالعه هر کتابی از نویسندگان اهل سنت و شیعه پرداختم که درباره ایشان نوشته بودند ».

این پژوهشگر مسیحی می گوید: با مطالعه این کتاب ها مجذوب انسانیت امام علی (علیه السلام) و توجه و اعتنای او به حقوق انسان شدم و تصمیم گرفتم کتاب صوت العداله الانسانیه را بنویسم.

جرج جرداق که در دانشگاه های بیروت ادبیات عرب و فلسفه تحصیل و تدریس کرده است خاطر نشان می کند که اول، مسیحیان کتاب یاد شده را چاپ کردند و « میخاییل نعیمه » از نویسندگان معروف مسیحی در بررسی و نقد کتاب « صوت العداله الانسانیه » امام علی (علیه السلام) را بزرگترین مرد عرب پس از پیامبر خوانده است.

این نویسنده مسیحی که پدرش سنگ تراش و خطاط بوده، می گوید: وی روزی سنگی را بر سر در خانه مان در مرجعیون آویخت که بر روی آن این عبارت عمیق و دقیق نوشته بود، لافتی الاعلی لا سیف الاذوالفقار.امام علی (علیه السلام) سیزدهم رجب 23 سال قبل از هجرت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، در خانه خدا در مکه متولد شد و سال 40 هجری در همین مکان به شهادت رسید.

RE: حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - عبداللهی - ۲۳/خرداد/۹۰ ۲:۱۸

جملاتی زیبا از بیانات امیر المومنین هدیه به دوستان

قناعت پیشه کردن، از عزت نفس است.
احمق ترین خلق کسی است که خود را عاقلترین خلق بداند.
آفت وقار و هیبت مرد، شوخی است.
اگر چشم دل بینا نباشد، شنوائی گوش سودی ندهد. با نیکان بدی مکن، چه آنان را از نیکی باز می داری.
بالاترین بخشش آن است که پیش از خواری خواستن باشد.
با پدران خود نیکی رفتار کنید، تا پسرانتان به شما نیکی کنند.
انسان در زیر زبان خویش پنهان است.
انسان را پس از مرگ خانه ای نیست، مگر خانه ای که قبل از مرگ بنا کرده است.
بد ترین رفیق کسی است که تو را به معصیت خدا تشویق کند.
ترسو را توفیق و کامیابی محال است.
پوزش طلبیدن نشان خردمندی است.
به هر چیز در دنیا بیشتر انس داری، زیادتر از آن بترس.
بلای آدمی در زبان اوست.
کسی که در کار کوتاهی کند به غم و اندوه دچار می شود.
کسی که خودخواهی و اسراف پیشه کند، از برتری و بزرگواری می افتد.
بزرگوار کسی است که در کیفر بدی نیکی کند.
مؤمن را شادی در جبین است و اندوه در دل.
نادانی دردناک ترین دردهاست.
هنگامی که هوس ها بر عقل چیره شوند، انسان به پرتگاه ها کشیده می شود.
هیچ مالی پر فایده تر از عقل نیست.
دانائی میراثی است شریف و گرامی.
هر که مرا حرفی بیاموزد، مرا بنده خود گردانیده است.
هر کس میدرود آنچه را میکارد و جزا می بیند آنچه را عمل می کند .
خوبی سخن در کم گفتن است.
دانشی که تو را اصلاح نکند، گمراهی است.
هر کس از خدا بترسد، ترسش از مردم کمتر می شود .
سه کار شرم برنمی دارد: خدمت به مهمان، برخاستن از جا در برابر معلم و گرفتن حق خود.
دین مرد خرد اوست، کسی که عقل ندارد، دین ندارد.
رشک بر همیشه بیمار است.
درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی.
سینه عاقل، صندوق اسرارش می باشد.
یا دانشمندی زبان دار و گویا باش و یا شنونده ای علم نگهدار، مبادا جز این دو، شخص سومی باشی.
علم با عمل مقرون است پس هر که می داند، باید عمل کند، و علم عمل را صدا زند اگر او پاسخش را نداد از نزد او برود.
بخل، گردآورنده همه عیبهای زشت است و افساری است که بهر کار بدی انسان را می کشد.
از بخل و نفاق اجتناب کنید که از مذمومترین اخلاقهاست.
بخیل پیش عزیزان خود خوار است.
بخل ورزیدن به آنچه در دست داری، بدگمانی به معبود است.
بخشندگی آدمی او را محبوب مخالفانش می کند و بخلش او را نزد فرزندانش هم منفور می سازد.

RE: حیدر نامه : زیباترین جملات و پیامک ها در مدح مولا علی (علیه السلام) - Alireza_h - ۲۳/خرداد/۹۰ ۱۱:۲۱

تمام لذت عمرم همین است که مولایم امیرالمومنین است
--------------------------------
ناگهان یک صبح زیبا آسمان گل کرده بود
خاک تا هفت آسمان، بغض تغزل کرده بود
حتم دارم در شب میلادت، ای غوغاترین!
حضرت حق نیز در کارش تأمل کرده بود
هر فرشته، تا بیایی، ای معمایی ترین!
بال های خویش را دست توسل کرده بود
-------------------------------
دل را ز علی اگر بگیرم چه کنم
بی مهر علی اگر بمیرم چه کنم
فردا که کسی را به کسی کاری نیست