![]() |
|
بازی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: بازی (/thread-39570.html) |
بازی - م.ط.مولایی - ۸/تیر/۹۴ ۲۳:۴۵ سلام. دوستان باید بیدار بشیم. واقعا دارن میخورنمون انواع بازی آنلاین اعتیاد آور تو فضا مجازی پخشه بازی هایی مث جنگ خانها، جنگ های فضایی، مزرعه رایگان من، کلاش و... و... و... باید بیدار بشیم این بازیا چ داخلیش و چه خارجیش اعتیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد آوره من خودم یکی از قربانیان این اعتیادم به دوستای گلم نصیحت میکنم از اول سراغ این بازیا نرید عضو کوچکی از این خونواده بزرگ و اگه لایق بدونن سربازی از سپاه امام زمان عج پاسخ به: بازی - دوست خوب میخام - ۸/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ رطب خورده منع رطب نتوان کرد...
پاسخ به: بازی - Islam - ۹/تیر/۹۴ ۰:۱۴ (۸/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲)دوست خوب میخام نوشته است: رطب خورده منع رطب نتوان کرد... سلام دوست عزیز ایشون بیدار شده و پشیمونه. اون ضرب المثل برای کسی است که خودش عامل نیست و پشیمون و ... هم نیست! این دو موضوع به نظرم متفاوته. موفق باشید پاسخ به: بازی - ehsan8taherian - ۹/تیر/۹۴ ۰:۲۵ عاغو ما داشتیم جی تی ای بازی میکردیم یه صحنه دیدیم اصلا صنعت بورنوگرافی رو زیر سوال برد
|