![]() |
|
دوستی با مرد زن دار! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: دوستی با مرد زن دار! (/thread-39749.html) صفحه: 1 2 |
دوستی با مرد زن دار! - عشقم کربلا - ۲۸/تیر/۹۴ ۰:۵۶ سلام به دوستان عزیز خودم...نماز روزه هاتون قبول.میرم سر اصل مطلب راستش چند وقتیه این موضوع رو دارم اطرافم زیاد میبینم،و واقعا تاسف خوردم برای تعدادی از دختران جامعه م. متاسفانه چیزی که خیلی داره رواج پیدا میکنه (به علت کم شدن تعداد پسرهای متمایل به ازدواج و کلا بالا رفتن سن ازدواج و خیلی چیزهای دیگه)،دوستی دخترها با مردای زن داره...نمیدونم چه علتی میتونم براش بیان کنم،ضعف همسرداری اون زن، پایبند نبودن اینجور مردا به دینشون،و... یادمه یکی از دوستانم میگفت:دختری که با صدتا پسر دوست میشه شرف داره به دختری که با یه مرد زن دار دوست میشه!نمیگم از فردا همه دخترا برن با پسرا دوست بشن،نه چون این کارم فوق العاده وقیحانه س،اما دوستی با مرد زن دار نهایت پستیه... ازتون میخام بگین علتش چیا میتونه باشه؟ و همین طور راه حلاش پاسخ به: دوستی با مرد زن دار! - soshiant - ۲۸/تیر/۹۴ ۱۰:۲۰ سلام . موضوعی که مطرح کردید شاید مشابه زیاد داشته باشه . علت این رفتارها به یک دلیل کلی برمیگرده که خودتون گفتید : بالا رفتن سن ازدواج . یک دختر بخش بزرگی از آرمانها و آرزوها و لذتهای زندگی رو در داشتن همسری شایسته میدونه ، شما فکر کن به مرحله ای برسه که رسیدن به اینها رو غیر ممکن بدونه !!!! اگر عامل بازدارنده قوی نداشته باشه هر کاری لازم باشه انجام میده تا به هدف برسه . حالا چجوری سن ازدواج بالا رفت ؟،باز برمیگردیم سر خونه اول که چندین تایپیک در موردش زده شده و گاها منحل شده !!! یکی میخواد بگه تقصیر مملکته یکی میگه تقصیر زیاده خواهی خانمها و آقایونه یکی میگه ایمانتون کجا رفته امید به خدا داشته باش و اقدام کن ، یکی میگه من حداعقل ها رو ندارم چطوری اقدام کنم ، یکی آیه قرآن و حدیث رو سند قرار میده ، یکی میگه شامل حال من نمیشه ..!!!! مباحث تکراری ، مجازی پند میدیم چون کسی نمیبینه خودمون عمل نمیکنیم !! پاسخ به: دوستی با مرد زن دار! - ahmbove - ۲۸/تیر/۹۴ ۱۳:۳۶ (۲۸/تیر/۹۴ ۱۰:۲۰)soshiant نوشته است: حرف شما کاملا درسته فقط شعار میدیم من شخصا سرم پر شده از این حرفا : تلویزیون ، رادیو ، کتاب ، مجله ، این ، اون و ... همه فقط حرف میزنن آخه خودشون که 20 ساله ازدواج کردن و 6 تا بچه دارن چه میفهمن که درد جوون چیه ؟ مثلا هدف اومدن ما به این دنیا رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی است !!!!
پاسخ به: دوستی با مرد زن دار! - بی صدا - ۲۸/تیر/۹۴ ۱۵:۵۴ به نام خدا سلام. چند حالت وجود داره: 1) مرد هوسران همسر غافل دختر ساده لوح (قربانی) .................................... 2) مرد ساده لوح (قربانی) همسر ساده لوح (قربانی) دختر زرنگ و بدجنس .................................... 3) مرد هوسران همسر غافل (قربانی) دختر زرنگ .......................................... 4) مرد نیازمند و مورد بی توجهیه همسر قرار گرفته همسر سرگرم خود و بی توجه به نیاز و خواسته های مرد دختر زرنگ و نیازمند یک مرد (هر سه مقصر) //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// شاید حالهای دیگری هم وجود داشته باشد ولی همین ها به ذهنه من رسید. راه حلش هم: در حالت اول، باید همسر آن مرد،خیلی تیز و باهوش باشد و اعتماد صد در صد و بیش از حد،به شوهرش نداشته باشد، دختران هم ساده لوح نباشند و تحت تأثیر احساسات قرار نگیرند . در حالت دوم، زن و شوهر خیلی باید حواسشان به زندگیشان باشد و هر آدمی را به زندگیشان راه ندهند و انقدر بی نیاز باشند که شخص ثالثی به روابطشان رخنه نکند و از طرفی هم باید جلوی بالا رفتن سن دختران و بی توجهی به نیازهاشان از طرف بزرگترها و یا کمبود هایشان گرفته شود.که دختران راحت ترین راه برای رفع نیازهای جنسی و عاطفیشان را در ارتباط با مرد های همسر دار که کمترین آسیب و خطری را برایشان میتوانند داشته باشند،نبینند. در حال سوم،باز هم همسر آن مرد نقش کلیدی دارد و هم جامعه و بزرگ تر های دختر و جلوگیری از بی بند و باری و شوخی ها و روابط بیش از حد بین محرم و نامحرم در حالت چهارم،در خانواده ای که زن آن خانه،انقدر سرگرم خود و یا شغلش و یا درسش و یا مد هایش می شود و از مرد غفلت میکند و نیازهای عاطفی و جنسی مرد را آنچنان که باید برطرف نمیکند،مرد مورد حمله ی دختران زرنگ و دارای نیازها و کمبود ها قرار می گیرد و راحت به سمت دوستی با دخترها میرود. درنتیجه، هم باید مردهای جامعه،هم همسرانشان و هم دختران مجرد جامعه،هر سه اصلاح شوند. پاسخ به: دوستی با مرد زن دار! - mahpare - ۲۸/تیر/۹۴ ۱۹:۱۰ ماهواره ،گوشی موبایل و شبکه های اجتماعی هم اتش بیار معرکه هایی که بیان شد هستند. اما علت اصلی محو شدن خدا از ذهن و قلب ادمهاست... پاسخ به: دوستی با مرد زن دار! - قلب - ۲۸/تیر/۹۴ ۲۲:۰۸ سلام طبق چیزی که شنیدم معمولا در جوامع تعداد زنان بیش از مردان است این جمله بالا خیلی حرف توشه زنان بهتره واقعیات را درک کنند پاسخ به: دوستی با مرد زن دار! - mahpare - ۲۸/تیر/۹۴ ۲۲:۳۹ (۲۸/تیر/۹۴ ۲۲:۰۸)قلب نوشته است: سلامبنارو براین بذاریم که چیزی که شما شنیدین واقعیته!که حتی اگر هم باشه ربطش رو نمیفهمم با موضوع! برگردیم به ماجرای ادم و حوا... تا مردی نخواد ، هیچ زنی نمیتونه از راه بدرش کنه و به عکس.... چه ربطی به زنهای بیچاره داره؟ ![]() میشه واقعیت مد نظرتون رو شرح بدید؟ پاسخ به: دوستی با مرد زن دار! - ahmbove - ۲۹/تیر/۹۴ ۰:۳۵ (۲۸/تیر/۹۴ ۲۲:۳۹)mahpare نوشته است: بنارو براین بذاریم که چیزی که شما شنیدین واقعیته!که حتی اگر هم باشه ربطش رو نمیفهمم با موضوع! پس خودتون هم میدونید ما رو بدبخت کردین آوردین این دنیا خخخ ![]() همچنین بازم راست میگی زن ها بیچاره ان ولی مردا بیچاره ترن که با حیله ی یک زن فریب میخورن ، از آتیش زدن تخت جمشید توسط اسکندر گرفته تا حمله ی مغول به ایران پاسخ به: دوستی با مرد زن دار! - soshiant - ۲۹/تیر/۹۴ ۱:۴۰ (۲۹/تیر/۹۴ ۰:۳۵)ahmbove نوشته است: پس خودتون هم میدونید ما رو بدبخت کردین آوردین این دنیا خخخ سلام دوست عزیز . به نظرم نگاه عجیبی به خانمها دارید . همین عشوه ها و شیرین بودنها و مباحثی که در راستای جمال الهی هستن ، اگر تو مسیر درست باشه میتونه یک خانواده رو مدیریت کنه تا به خدا نزدیکتر و نزدیکتر شن . هیچ کدوم از طرفین بیچاره نیستن ، اتفاقا چاره هر کدوم دست دیگریست ، هنر تو استفاده درست از این ظرفیتهاست . سادست ، اسلام کوتاه گفته اما همه چیز همینه . نگاهت رو کنترل کن . به همین راحتی از پس زیباترین عشوه ها ( به قول شما ) میشه بر اومد ، مابقی به عهده خانم خونه هست که در عوض چشم پوشی مردش ، زیبایی ها رو به همسرش نشون بده . ( اینجاست که معتقدم خانم مدیریت احساس رو در خانواده به عهده داره ) ( مرد با توجه به شرایطی که داره مهمترین کارش و نه همه کارش خودداری کردنه اما خانم شاید تمام هنرش نقش فاعل رو بازی کردنه ) اونوقت تمام زیبایی ها و عشوه های دنیا میشه همین خانم برای این مرد ![]() مثل قدیما .... ![]() اونی که چشم میبینه ، دل میخواد ، این یه قانونه . میشه نگاه امیر المومنین رو به خانمها داشت : المراة ریحانه : زن گل خشبوی زندگیست .
پاسخ به: دوستی با مرد زن دار! - قلب - ۲۹/تیر/۹۴ ۱:۴۸ (۲۸/تیر/۹۴ ۲۲:۳۹)mahpare نوشته است: بنارو براین بذاریم که چیزی که شما شنیدین واقعیته!که حتی اگر هم باشه ربطش رو نمیفهمم با موضوع!سلام من يه سرچی کردم دیدم این شنیده من که جمعیت زنان بیشتر از مردانه صحیح نیست البته اگر تعداد زنان بیشتر باشه هم ربط داره و هم قابل تامل هست بیچاره مردها فعلاً که همه چیز افتاده دست زن ها خخخخ |