![]() |
|
بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html) +--- موضوع: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! (/thread-39974.html) صفحه: 1 2 |
بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - soshiant - ۱/شهریور/۹۴ ۲۳:۵۹ بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از مدتها بلاخره پرچم انگلیس تو ایران بالا رفت . دارم فکر میکنم شاید کسانی که متنفر از انگلیس بودن اشتباه کردن که تو سال 90 سفارت بریتانیا رو اشغال کردن ! چه ایرادی داره ؟ نه تاریخ ننگین فتنه های انگلیس بر کشور و مردم ما مهمه و نه بلاهایی که انگلیس بر سر ما آورده ! شاید لازم باشه یکم روشنفکر باشیم ، امروز روز روابط با دنیاست ، یه روزی صحبت از توافق هسته ای شد ، یه روزی رهبری گفت : صحبت فقط و فقط بر سر انرژی هسته ای باید باشه و امروز کم کم داریم سفارت خانه های دشمنان همیشه دست به شمشیر رو تو ایران بازگشایی میکنیم !! اعتراض هم که نمیشه کرد چون مثل دوستامون جلوی سفارت بازداشت میشیم ...!! اگر سفارتی تو ایران باشه میشه شعار مرگ بر به اون کشور رو داد ؟ نمیدونم کی این شعار هم برچیده میشه !! به هر حال بهتون تبریک میگم . شاید این قدم بزرگی باشه تا ایران هم بواسطه انگلیس و آمریکا بشه یکی از قدرتهای جهانی !!! اندیشه دینی هم که ... امروز وقتش نیست . سایت تحلیل خبری عصر ایران عصر ایران برخورد قهری پاسخ به: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - علائم ظهور - ۲/شهریور/۹۴ ۰:۲۴ نقل قول:دارم فکر میکنم شاید کسانی که متنفر از انگلیس بودن اشتباه کردن که تو سال 90 سفارت بریتانیا رو اشغال کردن !در اینکه اشتباه کردن که شکی نیست!! نقل قول:رهبر انقلاب اسلامی در تبیین بایدها و نبایدهای آرمانگرایی، به سخنان خود در دیدار مسئولان نظام درباره لزوم آرمانگرایی سیاسی توأم با واقع بینی اشاره کردند و در تذکری مهم افزودند: آرمانگرایی نباید با پرخاشگری اشتباه شود بلکه می توان بدون این مسئله بشدت پایبند به ارزشها و اصول بود . ما برای مبارزه با استکبار جهانی، باید استکبار داخلی رو یکبار برای همیشه ریشه کن کنیم ![]() ولی خودمونیم. با اینکه از اولش مخالف حمله به سفارت بودم ولی این عکس رو که می بینم، روحم شاد میشه تف به سلطنت 1000 ساله دجال و دجالیان! ![]() پاسخ به: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - A L I - ۲/شهریور/۹۴ ۰:۳۶ در اصل تمام سفارتهای دنیا مرکز جاسوسی هستند
پاسخ به: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - دیدگاه نوین - ۲/شهریور/۹۴ ۰:۴۲ (۲/شهریور/۹۴ ۰:۳۶)A L I نوشته است: در اصل تمام سفارتهای دنیا مرکز جاسوسی هستند اگه منظورتون از جاسوسی ارسال اطلاعات برای پاییتخت است بله همه سفارت ها اینکار رو میکنند .اشکالی هم ندارد . اما ارسال اطلاعات با مرکز توطئه جهت براندازی نظام متفاوت است . کاری که سفارت انگلیس انجام داد . به نظرم میاد در آینده نه چندان دور ما از این لانه جاسوسی باز هم ضربه می خوریم !!! پاسخ به: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - A L I - ۲/شهریور/۹۴ ۳:۴۳ (۲/شهریور/۹۴ ۰:۴۲)دیدگاه نوین نوشته است: اگه منظورتون از جاسوسی ارسال اطلاعات برای پاییتخت است بله همه سفارت ها اینکار رو میکنند .اشکالی هم ندارد . اما ارسال اطلاعات با مرکز توطئه جهت براندازی نظام متفاوت است . کاری که سفارت انگلیس انجام داد . البته این وسط فقط سفارت انگلیس چون غربی،لانه جاسوسی! اما سفارت قطر،عربستان و امارات مرکز پرورش گل و پروانه هستند... ![]() بچه ها یه برنامه بزارید برید سفارت سعودی بگیرید...یکم تنوع تو کار باشه،رزومه گسترده تر باشه بهتره! چندتا کشور شرقی ام به کلکسیون اضافه کنید پاسخ به: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - Bidel.s - ۲/شهریور/۹۴ ۹:۴۵ ما بر حق هستیم ما! کلمه ی ما رو خوب دقت کنید. اگه من جای امام یکشنبه ی واشنگتن بودم هر هفته شعار مرگ بر ایران سر می دادم. بالاخره این واژه ی ما(!) از عوامل فتنه ی وال استریت بوده دیگه پاسخ به: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - MohammadSadra - ۲/شهریور/۹۴ ۱۶:۲۵ مشهور است نخستین فرمانده و سیاستگذار آمریکا در عراق از یکی از رهبران سیاسی عراق پرسیده بود: «میدانی چرا در آمریکا هیچوقت کودتا نمیشود؟!» مقام عراقی دلایل زیادی از توزیع قدرت تا دموکراسی و … را برشمرده بود اما نگرو پونته در یک جمله به او گفته بود: «زیرا آمریکا در واشنگتن سفارت ندارد.»!
این عبارت گویای نقش کلیدی سفارتهای دشمن در کشور هدف، به عنوان مرکز فرماندهی کودتاهاست که نمونههای آن را در آشوبها و بحرانهای گوناگون سالهای اخیر به ویژه در منطقه آسیای میانه دیدهایم. تا آنجا که در جریان ناآرامیهای اوکراین،برخی سفرا و نمایندگان سیاسی کشورهای اروپایی مستقیما در جمع متحصنین حاضر شده و حتی به توزیع غذا بین آنها پرداختند! اکنون و با اینکه سالهاست جاسوس خانه آمریکا در ایران تعطیل شده، بازگشایی سفارت انگلیس را باید به دیده تردید و حساسیت نگریست و آن را در همین راستا ارزیابی کرد.
پاسخ به: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - السا - ۲/شهریور/۹۴ ۱۸:۲۶ دیروز خانم ها رو روی زمین میکشیدن و با کتک مینداختن توی ماشین های نیروی انتظامی آقایون رو هل میدادن عقب ب شدت، وقتی هم ک پرسیدن جرم ماها چیه گرفتنشون زیر مشت و لگد دولت عوض شده، افراد نیروی انتظامی هم عوض شدن ؟؟؟ دولت عکس العملش چیه دربرابر اونایی ک دیروز خون از دهان و بینیشون جاری شده بود ؟؟؟ جوابی داره ب اون حجابی ک از سر زنها کشیده شد ؟!! ب جرم گفتن "مرگ بر انگلیس" یک زن رو وحشیانه میکشیدن روی زمین و میبردنش واقعا متاسفم برای دولت و نیروی انتظامی پاسخ به: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - soshiant - ۲/شهریور/۹۴ ۲۰:۳۱ (۲/شهریور/۹۴ ۱۸:۲۶)السا نوشته است: دیروز خانم ها رو روی زمین میکشیدن و با کتک مینداختن توی ماشین های نیروی انتظامی هیییسسسس . خانمها فریاد نمیزنن ... مبادا بگی مرگ بر انگلیس !!! دیگه با هم دوستیم ، حجاب شما و امثال شما ما رو به قدرتهای جهانی نمیرسونه خواهرم ، امروز اونی که جواب میده باز کردن سفارت و عوض کردن اینهمه قانون و شعاره . چرا باید کسی جواب بده ؟ اصلا مگه قراره کسی جواب بده ؟ مگه اینهمه موارد بدتر از این داریم کسی جواب داده ؟ بیا بیرون از این حال و هوا خواهرم فکرش رو کنید فردا ویزای شینگن میتونیم بگیریم !! بعدشم تعطیلات رو میریم انگلیس . تو این 4 سال که سفارت بسته بود مگه کمبودش رو حس نکردید ؟ خواهرم دوره زمونه عوض شده ، مگه نشنیدی اون روایت رو که میگه تو آخرالزمان مومن غمگین، حقیر و ذلیل باشد . خواهرم خلاصه که باید انتظارات خودمون رو کم و کمتر کنیم . دوستای ما هم کتک خوردن و بازداشت شدن . بعضی قوانین تو مجلس تصویب نمیشه بلکه با توجه به شرایط گذاشته میشه مثل شعار مرگ بر انگلیس ...!! پاسخ به: بازگشایی مجدد لانه جاسوسی در ایران ...!!! - MohammadSadra - ۲/شهریور/۹۴ ۲۱:۲۸ چرا من همش تو ذهنم تاریخ مربوط به ابوموسی اشعری مرور میشه؟؟؟؟؟؟؟ کسی یادشه بعد از حکمیت حاجی چه کاری می کرد؟ |