![]() |
|
هرچه می خواهید نماز بخوانید. - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: امام زمان و وظایف منتظران (/forum-20.html) +--- موضوع: هرچه می خواهید نماز بخوانید. (/thread-39992.html) صفحه: 1 2 |
هرچه می خواهید نماز بخوانید. - MohammadSadra - ۴/شهریور/۹۴ ۱۲:۵۴ بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان قصد اطاله کلام رو ندارم. فقط چند نکته باید بگم
اسلام ما اسلام انقلابی و سیاسی است که از امام خمینی گرفتیم و با اون اسم و رسم از امام خامنه ای که دنباله رو به حق امام خمینی هستند تبعیت می کنیم. میگن یه روز سفیر کثیف انگلیس روباه صفت داشت سوار به درشکه میرفت شنید موذن داره اذان پرسید این چیه بهش گفتند این اذانه پرسید آیا برای منافع ما ضرری داره گفتند نه گفت بذار هرچی دلش می خواد اذان بگه. میگن معاویه مردم رو جمع کرد و گفت مردم من دین شما رو به شما میسپارم شما هم حکومت رو به من بدید شما تو حکومت دخالتی نکنید من هم به شما کاری ندارم تا دلتون می خواد نماز بخونید و روزه بگیرید. بنیان گذار اول سکولاریسم خود معاویه لعنت الله علیه بود. با همین تفکر انجمن حجتیه رو راه انداختند تا الگویی از شیعه اخته و بی ضرر رو ایجاد کنند. اینهمه حرف زدم تا از دوستان بیداری اندیشه بپرسم. ما با خودمون چند چندیم؟ ما کدوم طرفی هستیم؟ برای مثال و فقط مثال عرض می کنم که الان دیدم تاپیک بسته شدن سفارت فتنه گر عظیم بسته شده به دلیل اینکه اینجا سیاسی نباشد و در مورد موضوعات سیاسی تصمیم گیری بشود. من قضاوتی نمی کنم ولی از دوستان می پرسم نکنه حرکتمون به سمتی باشه که ما هم به هر دلیلی مروج اسلام بی ضرر باشیم؟ هرچی می خواید پست امام زمان و دجال و فراماسونری بزنید ولی به سیاست ما کاری نداشته باشید؟؟؟؟؟؟ مطمئنم که اینطور نیست ولی باید مواظب باشیم چه طور رفتار می کنیم. پاسخ به: هرچه می خواهید نماز بخوانید. - MEEAAD - ۴/شهریور/۹۴ ۱۳:۴۷ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ دیــنـــداری مــصــلــحــت جــویــانـــه مدل "خاصی" از "دینـداری" را می شناسم (تازگی ها با ایـن مـدل آشنا شده ام) که بسیـار خوب
و زیبا و اتوکشیده اسـت. مدلی است که از لحـاظ شکـلـی و رفتارهای ظاهـری، به "دینـداری ناب" "نزدیک" هم هست. اما "عمیق" که بشـوی، می بینـی از "حــــــق" فاصله دارد. دوست دارم نام
این مدل را بگذارم: "دینداری مصلحت جویانه"
در این الگو ، انسان به مبانی دینی کاملاً معتقد است. کاملاً هـم ظواهر دینی را رعایت می کنـد.
بسیار هم دوسـت دارد که یک دینـدار کامل باشد و تلاش می کنـد اینچنیـن باشد. غـالـب اوقـات و
در بیشتر شرایط هم واقعاً سعی می کند طبق دین عمل کند. چنیـن شخصی به دین تعلق خـاطر
بالایی دارد. درواقع آنقدر با دین خو گرقته است که وابسته ی آن شـده است. بالاتر از ایـن، حتـی
مرزبنـدی های خـودش در دنیـای واقعی را با معیار دیـن انجام می دهد. یعنـی بـرایـش مهم اسـت
که رفتار های فردی و روابط اجتماعی اش نیز در چهارچوب دین باشد. سعی هم می کند که ارزش
آدم های اطرافش را با معیارها و ملاک های دین بسنجد........ .
بـا نگـاه ابتـدایی نمی توان بین این الگو با "دینداری ناب" فرقی یافت. راستش را بخواهید، خود من
هم تـا چنـدی پیـش، وجـه "تفاوت" این الگو بـا دینـداری ناب را نفهمیده بـودم. اما امـوری مرا بر آن
داشـت کـه در ایـن الگو کمـی دقیـق و عمیـق شـوم تـا پـرسـش بعـضـی سـؤال هایـم را بگـیــرم.
لذاست که متوجه آن شدم........ .
تـفـاوت این مدل با دینـداری ناب در موقعیت های خاص و شرایط بحرانی ای مشخص می شود که
مـنـافـع نسبتاً مهم "شخصی" و "قومی" و "حزبی" و... انسان با مقتضیـات دینـی در "تضــاد" قرار
مـی گـیـرد. در شـرایـطـی که اگـر او بـخـواهـد به لبّ دین عیناً عمل کند و براساس دین فکر کنـد و
تـصـمـیـم بـگـیـرد و سخن بگـوید و قضاوت کند و عمل کند، منافع نسبتاً مهم شخصی اش به خطر
می افتد. اینجا دو راه دارد: یـا از منفعت خودش بگذرد و در مقابـل آموزه های دینی گردن کج کند و
اصطلاحاً "انقیاد" داشته باشد؛ یا اینکه از منفعت خـودش نگذرد. در این صورت دوم، بـاز دو راه دارد:
یــا صریـح و روشـن و واضـح خـودش را در مـقـابل دین قرار بدهد و یا اینکه دین را طبق خواسته ی
خودش تفسیر کند. قطعاً کسیکه چنان وابستگی و اعتقاد و تعلق خـاطری به دیـن دارد، هیـچـوقت
حاضر نمیشود به سادگی خودش را در مقابل دین قرار دهد. بنابراین لااقل بـخـاطر آسودگی وجـدان
خودش هم که شده، راه دوم را انتخاب می کند. او در این مسیر، به خصوص وقتی مـثل ما معتقـد به دینـی جـامـع بـاشـد و آشنـایـی نسبـتـاً خوب و مطلوبی از آموزه های دینی داشته باشد، خوب
"موفق خواهد بود!" چـرا که دیـن مجـمـوعـه ای از آموزه های فقهی و اخلاقی و عقلی و اعتقادی
است و "برای اینکه یک کار جزئی را به دین نسبت بدهیم، چندان سخـت نیـست" که از میان تمام
آن آموزه ها قطعات پازلی را بیابیم که از کنار هم چیـدنشان توجیـهی بـرای رفتـارمان درسـت شود. نام این مدل را "دینداری مصلحت جویانه" می گذارم چون این شخص دیـن را میخواهد، اما آنـگـونه
می خواهد که به مصلحت خودش باشد. آنگونه میخواهد که به صلاح منافع این دنیایی اش باشد. دین را مصلحت جویانه می خـواهـد. آن وقـت هـایی که به صلاحش نباشد هم به گونه ای تفسیر می کنـد که به صلاحـش بشـود. اینـگونه خیالش آسوده است که هم دین دارد، و هم به منافعش می رسد. هم دنیا را دارد و هم آخرت را✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
پ.ن: شخصاً "خــودم" را "بسیــار نـزدیـک" به این "مدل دینداری" "می بینم"........ . یــا اللهُ یــا رحــمــانُ و یـا رحـیــم؛ یــا مُـقَـلِّـبَ الـقُـلـوب ؛ ثَـبِّـت قَـلـبـی عَـلـی دیـنِــک ♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥ ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░ پاسخ به: هرچه می خواهید نماز بخوانید. - عدالت - ۴/شهریور/۹۴ ۱۴:۱۷ به نام خدا واقعا از سایت ارزشمند بیداری اندیشه بعیده که بخواهد نظر دوستان را سانسور کند یا مانند خیلی از مسئولین کنونی، دهان منتقدان به وضع بسیار وخیم کنونی را بسته نگه دارد. این سکوت و جلوگیری از نقد عملکرد مسئولان باعث بحرانهای بزرگ در آینده خواهد شد. چطور میتوانیم باور کنیم که در جمهوری اسلامی، با سکولارها و کافران و ریاکاران و مفسدان اقتصادی و اجتماعی برخورد نمیشود و با آنها مدارا میشود ( نمونه واضح و جدیدش، زمین خواری گردنه حیران )، ولی افرادی که به وضع موجود انتقاد دارند و اکثرا هم مذهبی و انقلابی هستند باید ساکت شوند و سانسور. یعنی ما در تالار خودمان هم نمیتوانیم با چند نفر از همفکران خودمان، بحث کنیم و لااقل بین خودمان اعتراض کنیم و به یکدیگر دلداری بدهیم. در تالار که هشتاد درصد بچه ها تفکراتشان تقریبا مانند هم است و یک اقلیتی هم معلوم الحال. یعنی ما در خانه خودمان هم نباید سیاستهای وحشتناک اقتصادی و سیاسی دولت را نقد کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بارها گفته ام، باز هم میگویم لااقل نام اسلامی را از کنار جمهوری بردارید، تا تکلیفمون روشن بشود که در یک کشور لائیک داریم زندگی میکنیم. پاسخ به: هرچه می خواهید نماز بخوانید. - سید ابراهیم - ۴/شهریور/۹۴ ۱۴:۲۶ دوستان عزیز بارها و بارها عرض کردیم. مخالف سیاسی نظر دادن و بحث های سیاسی نیستیم. ولی خودتان که دیده اید اینجا ما نمیتوانیم اصلا بحثی داشته باشیم. اینجا فقط کافی است شما نظری در مخالفت با سید ابراهیم بدهید، در پست بعد می بینید که سید ابراهیم وارد می شود و چگونه به شما و خانواده و اصالتتان حمله میکند. شما در اینجا یا باید جواب ندهید که این عدم پاسخ شما سید ابراهیم را مصمم میکند به ادامه توهین هایش، یا باید جواب بدهید که این جواب دادن شما روند تاپیک را به انحراف می کشاند.
چند تاپیک میخواهید به عنوان مثال بیارم که تا یک یا نهایتا دو صفحه معقول رفته جلو، در ادامه فقط شاهد توهین های دوستان به هم بوده ایم. ؟؟؟؟ پاسخ به: هرچه می خواهید نماز بخوانید. - عدالت - ۴/شهریور/۹۴ ۱۴:۴۴ (۴/شهریور/۹۴ ۱۴:۲۶)سید ابراهیم نوشته است: به نام خدا حرف شما را تا حدی قبول دارم ولی دوست عزیز اگر قرار بود همه نسبت به وضع موجود سکوت کنند و حرفی نزنند، پس اصلا چرا انقلاب کردیم، خوب همان زمان پهلوی بود، آمریکا و انگلیس و اسرائیل هم بودند و حجاب هم نبود و مومنان هم به مسجد میرفتند و میامدند و کسی هم به کسی کار نداشت، مومن زندگی خودش را میکرد و کافر و قمار باز و دائم الخمر هم زندگی خودشان را میکردند و فساد هم در دربار بیداد میکرد ولی خوب به کسی کاری نداشتند دیگه، پس فلسفه انقلاب و این همه شهید و کشته و مجروح و مفقود، چی بود ؟؟؟؟؟ خوب جنگ هم که شد بعد از انقلاب، همه میگفتند ول کنید، جبهه نروید و بگذارید صدام بیاید و کشور را بگیرید، چه فرقی میکند، آنها هم مسلمان هستند، اشکالی ندارد کشور را دو دستی تقدیمش کنیم. خوب ببینید تفکر مصلحت جویانه، اینگونه فکر میکند، یعنی یک کشور را به راحتی به باد میدهد. پاسخ به: هرچه می خواهید نماز بخوانید. - سید ابراهیم - ۴/شهریور/۹۴ ۱۴:۵۳ این جواب شما آنچنان مرتبط با نقد بنده نبود. ما وقتی ظرفیت بحث را نداشته باشیم، پس قاعدتا به نتیجه خاصی هم نمی رسیم. همه اش می شود توهین کاربران به هم که نتیجه ای جز دلخوری و کدورت و... ندارد. ولی در کل خود بنده نیز بسیار مایل بودم فضایی به وجودی می آمد تا بتوانیم در یک رویکرد آزادانه تری به بحث های سیاسی روز بپردازیم. ایجاد این فضا فقط از سوی مدیران تالار نیست، هفتاد درصد آن به عهده خود کاربران است. پاسخ به: هرچه می خواهید نماز بخوانید. - مصباح - ۴/شهریور/۹۴ ۱۶:۱۶ بسم الله الرحمن الرحيم (۴/شهریور/۹۴ ۱۲:۵۴)MohammadSadra نوشته است: اسلام خواجه ربيع ها http://forum.bidari-andishe.ir/thread-25787.html پاسخ به: هرچه می خواهید نماز بخوانید. - ام ابیها - ۴/شهریور/۹۴ ۱۶:۳۲ توهینی در کار نبود. دست مریزاد گفته شد به پرزیدنت و جناب هاشمی و جواد این طفل معصوم( به گفته آقای زنگنه) واسه احساس آرامشی که اسرائیل از ما بابد بکنه. جالب این که نماینده مجلس هم با اندکی تاخیر نظر من رو اعلام کردن. ![]() یکی از کاربرا روی امثال من ساده لوح های برره ای نامگذاشت که چرا اتحاد مملکت رو خراب میکنن. من هم فقط اشاره کردم به نامه مهدی هاشمی که از تو زندان نوشته و دندونای فرزندان رهبر رو شمرده. گفتم این مغایر با اتحاده. پسر رهبر اگه فساد مالی داره که باید بهش رسیدگی بشه. اما مطرح کردن بدیهای دیگران برای محبوب شدن دقیقا همون کاریه که 6 سال پیش پدر مردم رو درآورد. جناب سید، الآن شرایطش با 6 سال پیش فرق داره. الآن دیگه دشمن و استکبار بیخ گوشمونه. آگاهی داده نشه و بحث نشه واقعا بایکوت خبری صورت میگیره. من عمیقا احساس خطر میکنم. البته میتونم حدس بزنم اگه از این چیزا نوشته بشه با مدیریت سایت چه برخوردی میشه. از همون قماش رفتارها که با اساتید مخالف دولت شد. جالب این که دادار دودور شده بود که تو دانشگاه ها همه صحبت کنن. که از قرار معلوم سیاستی بود واسه شناختن اساتید مخالف دولت. احمدی نژاد یک بلایی بود واسه این مملکت. اما فقط یه خوبی داشت و اون این بود که منتقدای کوچیک حق هرگونه اظهار نظری رو داشتن. الآن اوضاع تقریبا به همون بدیه با این تفاوت که انسانهای خردی مثل من هم اجازه نقد ندارن. جناب عدالت میفرمایند کلمه اسلامی رو بردارین تا تکلیفمون رو بدونیم. من میگم جمهوریشم بردان بذارن دیکتاتوری ایران. نمیشه که دولت هر کاری دلش خواست بکنه و هیشکی هیچی نگه. پاسخ به: هرچه می خواهید نماز بخوانید. - MohammadSadra - ۴/شهریور/۹۴ ۱۷:۲۲ آقا سید گلم اومدی داداش!
چرا ما رو تنها گذاشتی؟ چرا چیزی از ننگ جدید نمی گی؟ چرا نمیزنی تو دهنشون؟ بابا اگر کسی فقط یک بار حرف های امام خامنه ای رو تو این مدت شنیده باشه میفهمه نظرش چیه. آقا سید بحث نمیذارید بکنن چون فحش میدن؟ دمتون گرم، گلی به گوشه جمالتون. شاید به همین دلیله که سالهاست سیستم آموزش عالی ما قادر نبوده یه کرسی آزاد اندیشی رو برگزار و مدیریت کنه. می دونی یعنی چی!!! وزارت علوم بالاترین مرجع علمی کشور نمی تونه دوتا آدم متفاوت رو در کنار هم بشونه و اونها آزادانه بحث کنن. داداش مشکل از شما نیست بزرگترها هم همینطور هستند. البته اونها هم روش شما رو پیش گرفتند یا شاید هم شما روش اونها رو .... راستی آقا سید یکی از این دوستای تازه وارد سایت در مورد فتنه 98 یا فتنه سوم مطلبی گذاشته بود کمی طولانی بود ولی حرف های جالبی داشت. میگفت این بار فتنه با رنگ و بوی دین میاد از حوزه میاد با لباس روحانیت میاد. آقا سید چند بار گفتند این ننگ نامه برای نفوذ در ایران هست موضوع یه چیز دیگه است. چند بار سوت و کفشون رو شنیدیم. حال مقصر اصلی رو آوردند ایران. چرا چیزی نمی گی داداش؟ چرا نمیزنی تو دهنشون؟ آقا سید گلم تقدیم به شما، از فرمایشات امروز امام خامنه ای، اعلام نگرانی از کمتوجهی به تداوم دشمنی دشمنان انقلاب و ایران هوشیاری در مقابل تلاش دشمن برای نفوذ پیچیده و تدریجی ضرورتی عینی است. باید در اتخاذ مواضع انقلابی صراحت داشت اگر غفلت شود ناگهان می بینیم که دشمن در جاهایی رخنه کرده و مشغول کارهای خطرناک فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است. پاسخ به: هرچه می خواهید نماز بخوانید. - ضحی - ۵/شهریور/۹۴ ۱:۳۶ بسم الله سلام مشکل درمورد بحث سیاسی کمی پیچیده هست... مثل خود سیاست ما تجربیات جالب و خوبی در زمینه بحث های فلسفی و حتی درمورد بحث با برادران اهل سنت داشتیم و ان شاءالله خواهیم داشت بحث هایی که یک اهل فن در طرف مقابل بخوبی بحث رو مدیریت کرد مشکل ما در زمینه بحث سیاسی اینه که هرکس خودش رو دانای کل میدونه و تاپیک سیاسی فقط یک فرصت هست برای اینکه هر کدوممون بیایم و فحشی نثار دولتیان و یا مخالفانشون کنیم...دفعه بعد بیایم فحشمون رو تفسیر کنیم و پدر جد افرادی که به پستمون عنایت داشتند رو بیاریم جلوی چشمشون من مطمئنم اگر بحث سیاسی بصورت بنیادین و محتوایی درمورذ روش های سیاست و مدیریت انجام بشه خیلی مفید هست و ما از تجربیات و علم بزرگان تالار میتونیم بهره مند بشیم، اما متاسفانه هممون از سیاست فقط حواشی رو فهمیدیم این ها سیاست نیست این ها حواشی بی اهمیتیه که ما رو از اصل قضیه دور میکنه بهتر نیست به جای بررسی این مسائل سعی کنیم با یک بحث هدفمند و جذاب بصیرت سیاسی طرف مقابل رو بالا ببریم تا اینکه بخوایم به اعتقادات (حتی نادرستش) حمله کنیم؟ کمی از بالا هم به جامعه نگاه کنیم بد نیست...
|