تالار گفتگوی بیداری اندیشه
شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+--- موضوع: شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ (/thread-40572.html)

صفحه: 1 2

شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - Mohammad Trust - ۲/آذر/۹۴ ۱۹:۴۸

اولین بار اواخر مهرماه 8 سال پیش یعنی در سال 1386 بود که پوتین برای شرکت در اجلاس روسای جمهور کشورهای حاشیه‌ی دریای خزر به ایران آمد. پیش از سفر اما خود او نیز می‌دانست که مهم‌ترین برنامه‌اش در این سفر نه شرکت در اجلاس بلکه دیدار با امام خامنه‌ای است.

گزارش‌هایی که بعدها منتشر شد نشان می‌دهد که او به خوبی به عظمت این دیدار واقف بوده است. دیداری بی‌سابقه با رهبری که تقریبا از زمان رسیدن به جایگاه رهبری انقلاب اسلامی، هیچ‌ یک از روسای جمهور کشورهای قدرتمند دنیا را به حضور نپذیرفته است و اینک پوتین در نتیجه‌ی ایستادگی در برابر هژمونی سلطه‌گرانه‌ی غرب، فرصت این دیدار را یافته بود. دیداری که او را از سایر همتایانش متمایز می‌کرد.

«با توجه به توضیحاتی که مسئولان تشریفات ریاست جمهوری روسیه درباره مقام رهبری در جمهوری اسلامی و جایگاه ولایت فقیه به وی داده بودند وی در طول مسیر خود از روسیه به ایران و از فرودگاه تا مکان استقرار خود مدام از اطرافیان خود می پرسید که من چگونه باید رفتار کنم؟ وقت ملاقات من با ایشان در چه زمانی است و ایشان را چگونه باید خطاب کنم؟ این اضطراب پوتین تا به حدی بوده که حتی درخواست می کند که اگر در ملاقات با مقام معظم رهبری عرف بر این است که پابرهنه در دیدار حاضر می شوند وی نیز این گونه و پابرهنه باشد.»

بروز این حالت سراسیمگی آن هم از سوی مردی که نه تنها هیچ تعلق مذهبی و دینی نسبت به امام خامنه‌ای ندارد؛ بلکه به اذعان بسیاری از کارشناسان از مقتدرترین روسای جمهور جهان است، تنها و تنها برآمده از وعده‌ی صادقه‌ی خداوند است که «تُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ». همان خدایی که قول داده «من کان للَّه کان اللَّه له».

[تصویر: 91774_535.jpg]

تصاویر منتشر شده از این دیدار نشان می‌داد که چگونه ممکن است یک رهبر دینی بدون داشتن کوچکترین زیورهای دنیایی و تشریفات متکبرانه و صرفا با اتکاء به اعتماد به قدرت خداوند، رئیس جمهور یکی از مقتدرترین کشورهای دنیا را چنان تحت تاثیر قرار دهد که ناخواسته اعتراف کند: ایشان نکاتی درخصوص روسیه مطرح کردند که «من به عنوان رئیس‌جمهور روسیه از این مسائل غافل بودم».

رئیس جمهوری روسیه نیز به مانند تمام کسانی که فرصت ملاقات با رهبر انقلاب را یافته‌اند، شیفته‌ی تیزبینی و نگاه همه جانبه‌نگر او شده و این احساس خود را این چنین بیان می‌کند: "حكيم بزرگي در ايران نشسته است که به ذهن من خطور نمی کرد او تا به این حد همه جانبه نگر باشد. او حکیم و دانشمندی است که تصمیم‌گیری و تنظیم همه سياست‌هاي ايران توسط اوست"

[تصویر: 91775_506.jpg]

اما بی‌شک مهم‌ترین و در عین حال غیرقابل انتظارترین اظهارنظر پوتین درخصوص دیدارش با رهبر معظم انقلاب، پس از گذشت چند روز از بازگشت او به کشورش صورت گرفت، آنجا که وی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی می‌گوید: "با عنایت به مطالعاتی كه من درباره مسيح داشته ام، در ملاقات با رهبر ایران تمام ويژگي‌هاي حضرت مسيح (علیه السلام) را در آيت‌الله خامنه‌اي ديده و برایم متجلی شد."

او البته به یک مسئله‌ی دیگر نیز اشاره می‌کند، مسئله‌ای که دوست و دشمن در آن اتفاق نظر دارند: "با وجود درایت و هوش رهبری ایران، هیچ خطری متوجه ایران نمی شود. من در ملاقات با ایشان معناي واقعی قانون اساسي جمهوري اسلامي و مفهوم ولايت فقيه و ولایت علمای دینی را که شنیده بودم، فهميدم."

و اما تصاویر دیدار امروز:
سوالی که پیش میاد ، آیا واقعا روسیه یا همان شوری سابق که امام خمینی (رحمة الله علیه) یک بار آنها را نصیحت کرده بود ، واقعا تغییر کرده اند و می توانند در راستای جهانی پیش رو به ظهور منجی کمک کنند؟

[تصویر: photo383457124479513783.jpg]
[تصویر: 13940902_1931468.jpg]
[تصویر: 13940902_1531468.jpg]
[تصویر: 13940902_1631468.jpg]
[تصویر: 13940902_1731468.jpg]
[تصویر: 13940902_1431468.jpg]

پاسخ به: شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - sagheb - ۲/آذر/۹۴ ۲۱:۰۸

سلام

(۲/آذر/۹۴ ۱۹:۴۸)Mohammad Trust نوشته است:  
سوالی که پیش میاد ، آیا واقعا روسیه یا همان شوری سابق که امام خمینی (رحمة الله علیه) یک بار آنها را نصیحت کرده بود ، واقعا تغییر کرده اند و می توانند در راستای جهانی پیش رو به ظهور منجی کمک کنند؟

سوالتون خیلی جالب ولی سخته!نظرسنجیتون هم همین طورSmile

صحبت های امروز امام خامنه ای :

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی بعدازظهر امروز (دوشنبه ۱۳۹۴/۰۹/۰۲) در دیدار آقای ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه با استقبال از گسترش بیشتر همکاریهای «دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی» از
حضور تأثیرگذار مسکو در مسائل منطقه‌ای به‌ویژه سوریه تمجید کردند و افزودند: نقشه بلندمدت امریکا برای منطقه به زیان همه ملتها و کشورها به‌ویژه ایران و روسیه است و باید با هوشمندی و تعامل نزدیکتر، آن را خنثی کرد.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار که حدود دو ساعت طول کشید، آقای پوتین را شخصیت برجسته‌ای در دنیای امروز خواندند و با تشکر از تلاشهای این کشور در موضوع هسته‌ای افزودند: این مسئله به یک سرانجامی رسیده است اما ما هیچ اعتمادی به امریکایی‌ها نداریم و با چشمان باز، رفتار و عملکرد دولت امریکا را در این قضیه تحت نظر داریم.
ایشان با اشاره به جدیت آقای پوتین و مسئولان جمهوری اسلامی ایران برای گسترش روابط دوجانبه خاطرنشان کردند: سطح همکاریها از جمله در مسائل اقتصادی می‌تواند بسیار بیشتر از سطح فعلی توسعه یابد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به همکاری مناسب تهران- مسکو در عرصه‌های سیاسی- امنیتی، مواضع رئیس‌جمهور روسیه به‌ویژه در یکسال و نیم اخیر را در مسائل مختلف، خیلی خوب و مبتکرانه خواندند و افزودند: امریکایی‌ها همیشه تلاش می‌کنند رقبای خود را در موضع انفعال قرار دهند اما شما این سیاست را خنثی کردید.
ایشان، تصمیمات و اقدامات مسکو در موضوع سوریه را موجب افزایش اعتبار منطقه‌ای و جهانی روسیه و شخص آقای پوتین برشمردند و افزودند: امریکایی‌ها در نقشه‌ای بلندمدت، درصددند با تسلط بر سوریه و سپس گسترش کنترل خود بر منطقه، خلأ تاریخی تسلط نداشتن بر غرب آسیا را جبران کنند که این نقشه تهدیدی برای همه ملتها و کشورها به‌ویژه روسیه و ایران است.

رهبر انقلاب تأکید کردند: امریکایی‌ها و دنباله‌های آنها در مسئله سوریه درصددند اهداف تحقق نیافته خود از راه نظامی را در عرصه سیاسی و پای میز مذاکره محقق کنند که باید با هوشمندی و از موضع فعال، جلوی این کار را گرفت.
حضرت آیت الله خامنه‌ای اصرار امریکایی‌ها بر رفتن بشار اسد یعنی رئیس‌جمهور قانونی و منتخب مردم سوریه را از جمله نقاط ضعف سیاستهای اعلامی واشنگتن دانستند و افزودند: رئیس‌جمهور سوریه در انتخاباتی سراسری رأی اکثر مردم سوریه را با دیدگاههای «سیاسی، مذهبی و قومی مختلف» به‌دست آورده و امریکا حق ندارد این رأی و انتخاب مردم سوریه را نادیده بگیرد.
رهبر انقلاب تأکید کردند: درباره سوریه هر راه حلی باید با اطلاع و موافقت مردم و مسئولان این کشور دنبال شود.
ایشان کمکهای باواسطه و بی‌واسطه امریکایی‌ها به گروههای تروریستی از جمله داعش را از دیگر نقاط ضعف آشکار سیاستهای امریکا خواندند و افزودند: همکاری با کشورهایی که به‌خاطر حمایت از تروریستها اعتباری در افکار عمومی منطقه و جهان ندارند نشان می‌دهد امریکایی‌ها از دیپلماسی شرافتمندانه برخوردار نیستند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: به همین علت ما به‌جز مسئله هسته‌ای (که البته آن هم دلایل خاص خود را دارد) نه درباره سوریه و نه در هیچ موضوع دیگری مذاکره دوجانبه با امریکایی‌ها نداریم و نخواهیم داشت.
رهبر انقلاب اسلامی، حل صحیح موضوع سوریه را بسیار مهم و در آینده منطقه تأثیرگذار برشمردند و خاطرنشان کردند: اگر تروریستهایی که این جنایات را در سوریه مرتکب می‌شوند سرکوب نشوند، دامنه فعالیتهای مخرّب آنها به آسیای میانه و مناطق دیگر گسترش خواهد یافت.

پاسخ به: شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - دیدگاه نوین - ۲/آذر/۹۴ ۲۳:۴۴

روسیه و راه راستین ؟!!! به ظهور کمک کند ؟!!! تغییر ایدئولوژی ؟!!!

نه روسیه فقط به خاطر منافع مشترکی که با ایران دارد خصوصا در رقابتش با آمریکا با ما همکاری می کند . قضیه سوریه هم که پیش اومده دو کشور نزدیک تر شدند .
این اتحاد تاکتیکی روسیه و ایران به ضرر استکبار و آمریکا است قبول ، قدرت هر دو کشور رو هم در سطح جهانی بالا میبره اینم قبول ... ولی اینکه روسیه تغییر ایدئولوژیکی کرده باشه و به ظهور کمک کند ، نه از این خبرا نیست !!!
Smile

پاسخ به: شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - میم.حسین.الف - ۳/آذر/۹۴ ۰:۰۲

نقل قول:سوالی که پیش میاد ، آیا واقعا روسیه یا همان شوری سابق که امام خمینی (رحمة الله علیه) یک بار آنها را نصیحت کرده بود ، واقعا تغییر کرده اند و می توانند در راستای جهانی پیش رو به ظهور منجی کمک کنند؟

املا جالبی بود
مگه مثلا خیابان حجاب که بگیم خیابون لس آنجلس سابق
روسیه و شوروی از نظر فنی دو چیز متفاوت و مجزا هستند . حالا هم ردیف کردن اینها و استفاده از تذکر تاریخی امام (رحمة الله علیه) و پیش کشیدن بحث ظهور حضرت حجت اروحنا فداه به نظر من جالب بود

اما راجب کل متن !!!

سوالی که برای من پیش میاد اینکه هدف این سوال چیه ؟!
مگه ایران 94 در راستای ظهور حضرت حرکت می کند ؟(مگر اینکه فرض رو براین که با تباهی هم جانبه ظهور حضرت نزدیک میشه)

این یک موضوع سیاسی است که باید دینی با آن برخورد شود نه یک موضوع دینی که سیاسی با آن برخورد کنیم

ما دلواپس ایران خودمون باشیم بسه تا هرجا هم قدم بودیم بودیم هم اونا نفع می برن هم ما نفع ببریم اگرم تموم شد یه روزی ... خب تمومه ... موسی با امتش راه خودشو میره فرعونم دلش خواست راه میاد نخواست شنا می کنه

(خدایی نکرده) برای پیش برد اهداف خاصی حرکت ولی ملت نباید به چالش کشید شود
برای رابطه با روس ها هم رفراندوم برگزار کنیم اسمشم میزاریم همه پرسی ولی عصر که به محتواش بیاد

روسیه هرچقدر هم بد باشد بازهم یک کدخدا (شیطان بزرگ سابق) بیشتر نداریم
یعنی باید بیایم جای این دوتارو عوض کنیم آخه موضوع اینکه حتی اگه استالین رو بشونیم پشت فرمون روسیه بازهم ترومن بود که هیروشما و ناگازاکی رو زد

پاسخ به: شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - غریب - ۳/آذر/۹۴ ۰:۵۴

با سلام.

به نظر من اولین و مهمترین دستاورد این سفر همون قرآن خطی بود. اینکه یه نفر از کشوری که چندان رنگ و بوی اسلام نداره نسخه ای خطی از قرآن بیاره که تحریف نشده و همون قرآن ما و تمام مسلمان هست کافیه برای اینکه نشون بده این معجزه الهی هرجای دنیا که باشه یکی هست وبس.

به نظرم در این دوره تاریخی منافع ما و اونا همراستا شده و باعث تعامل هایی شده.

اما این طور هم نیست که مطلقا چیزی به اسم اندیشه مهدویت در روسیه راه نفوذ نداشته باشه! روسیه 140 میلیون جمعیت داره و اسلام دومین دین رایج در این کشوره با جمعیت حدودا 20 میلیونی! هرچند شیعیان چیزی حدود 2 درصد این ها رو تشکیل می دن اما راه برای ترویج اندیشه مهدوی از طرثق همون ها هم ممکن هست. نیاز نیست تمام کشور یا قانون اساسی شون تغییر کنه. همین که اونجا هم افرادی باشند که این ایدئولوژی رو تبلیغ کنن خیلی خوبه. روابط دو کشور هم این طور نیست که خیلی تنش ایجاد بشه بابت این ترویج عقاید.

پاسخ به: شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - قلب - ۳/آذر/۹۴ ۱۲:۳۹

سلام

در آینده ای نزدیک با خروج سفیانی و حمایت غرب و اسرائیل از آن ملعون و ایجاد جنگ های شدید در منطقه شام
ایران و روسیه و چین به جنگ سفیانی خواهند رفت که این اتفاق هم زمان با ظهور خواهد شد

روسیه هم در پازل خداوند متعال است که باعث تقویت جبهه مقاومت می شود

پاسخ به: شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - ام ابیها - ۳/آذر/۹۴ ۱۴:۲۵

از همون روزی که پوتین یکروزه جریان گروگان گیری تو روسیه رو چکشی حل و فصل کرد توی ذهن من به عنوان یک رهبر مقتدر جا وا کرد.
اما همین جناب پوتین و شاگردش کسانی بودن که بارها تو شورای امنیت علیه ما بیانیه دادن و اگه اشتباه نکنم اوایلی که بحث هسته ای ایران رفت تو شورای امنیت همین ها و چینی ها حسابی حالمون رو گرفتن.
یعنی ته ته ته خط روسیه و جناب پوتین بین ما و اسرائیل قطعا اسرائیل رو انتخاب میکنه.
چون یهودیها اونجا رو هم فراموش نکردن و سرمایه گذاریهای کلانی اونجا کردن که با پشت کردن به اسرائیل شاید به معنی واقعی کلمه نابود شن.
جنگ آخر بین ایران و اسرائیله.
ممتنع هم نداریم.
یا رومی رومی و یا زنگی زنگی.
من شک ندارم که منافع مشترک ما رو به هم نزدیک کرده و ما باید حداکثر استفاده رو ببریم.
برخلاف گفته جناب پوتین من فکر میکنم آمادگی از پشت خنجر زدن به ما رو دارن.
چه خوبه که حواسمون جمع باشه.

پاسخ به: شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - سرباز منتظر - ۳/آذر/۹۴ ۱۶:۲۸

(۳/آذر/۹۴ ۱۲:۳۹)قلب نوشته است:  سلام

در آینده ای نزدیک با خروج سفیانی و حمایت غرب و اسرائیل از آن ملعون و ایجاد جنگ های شدید در منطقه شام
ایران و روسیه و چین به جنگ سفیانی خواهند رفت که این اتفاق هم زمان با ظهور خواهد شد

روسیه هم در پازل خداوند متعال است که باعث تقویت جبهه مقاومت می شود

اما احتمالا بعد از ظهور حضرت روسیه جبهه خودشو عوض کنه و حضرت مجبور بشن باهاشون بجنگن

بالاخره روسیه و چین هم طاغوت هستن که جلوی ایجاد حکومت صالحان را خواهند گرفت اما فعلا با ما دوست هستند
صرفا جهت اطلاع
در روایات ظهور داریم که هنگام ظهور بعضی از افراد مثل خورشید پرستان و ماه پرستان هم با دیدن حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به اسلام میان و یار حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میشن
در مورد روسیه هم نظرم اینه :
ایران باید همیشه هوای خودشو داشته باشه چه روسیه به راه راستین بیاد و چه نیاد
ایران باید کار خودشو بکنه
ما به هدف خودمون فکر می کنیم

پاسخ به: شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - قلب - ۳/آذر/۹۴ ۱۷:۵۵

(۳/آذر/۹۴ ۱۶:۲۸)سرباز منتظر نوشته است:  صرفا جهت اطلاع
در روایات ظهور داریم که هنگام ظهور بعضی از افراد مثل خورشید پرستان و ماه پرستان هم با دیدن حضرت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به اسلام میان و یار حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میشن
در مورد روسیه هم نظرم اینه :
ایران باید همیشه هوای خودشو داشته باشه چه روسیه به راه راستین بیاد و چه نیاد
ایران باید کار خودشو بکنه
ما به هدف خودمون فکر می کنیم
سلام

مقصود از روسیه و چین دولت های آنان است
چراکه همه مردم دنیا آماده پذیرش حضرت هستند که یکی از دلایل آن صیحه آسمانی است

طاغوت های دنیا چه شرقی و چه غربی که بعضی از دولت ها و سرمایه داران صهیونیست هستند از دشمنان حضرت به حساب می آیند

در ایران هم کسانی که در حق امام خامنه ای حفظ الله جفا کرده و می کنند جزو دشمنان حضرت هستند

( اینکه شما تذکر میدید باعث تقدیره اما يه وقت فکر نکنید بنده بدون آگاهی از احادیث و حوادث آخرالزمان نظر ميدم
چون مسوليت دارد
اون مورد خورشید پرستان را هم بنده اطلاع داشتم مقصود دولت ها بودند باز هم از تذکر شما ممنونم)

پاسخ به: شوروی سابق یا روسیه جدید ؟ آیا به راه راستین می آیند ؟ - sarallah - ۳/آذر/۹۴ ۱۸:۱۱

به نظر من کلا به روسیه ( و یا قدرت های دیگه) نمیشه اعتماد کرد .
معمولا اینها فقط به دنبال منافع خودشون هستند و تاریخ هم این موضوع رو اثبات کرده.

حتما اطلاع دارید که تحریم هایی که برای روسیه اعمال شده اقتصادش رو تا حدودی تحت تاثیر قرار داده و حتما یه زمانی به شدت ارزش پولشو کاهش داد در نتیجه در این شرایط ایرانی که مثل ترکیه و قطر و ... به سوریه خیانت نکرد قطعا میتونه متحد خوبی باشه.