![]() |
|
کتاب “تماس” دکتر حسن عباسی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: معرفی کتاب (/forum-36.html) +--- موضوع: کتاب “تماس” دکتر حسن عباسی (/thread-40686.html) |
کتاب “تماس” دکتر حسن عباسی - عبدالرحمن - ۲۵/آذر/۹۴ ۱۶:۴۷ لینک دانلود 5 پاسخ به: کتاب “تماس” دکتر حسن عباسی - عدالت - ۲۵/آذر/۹۴ ۱۷:۱۹ به نام خدا فقط میتونم بگم : خدا به شما و نویسنده محترم این کتاب در دنیا و آخرت اجر عظیم عطا بفرمایند که حرف دل ما را با سند و مدرک زدید. پاسخ به: کتاب “تماس” دکتر حسن عباسی - افشین - ۲۵/آذر/۹۴ ۲۰:۳۱ سلام این کتاب در چه موردی نوشته و چرا ممنوع الانتشار شده؟ پاسخ به: کتاب “تماس” دکتر حسن عباسی - عبدالرحمن - ۲۶/آذر/۹۴ ۰:۰۲ (۲۵/آذر/۹۴ ۲۰:۳۱)افشین نوشته است: سلام در مورد تماس غیرقانونی برخی مسئولین فعلی در روزگاران گذشته پاسخ به: کتاب “تماس” دکتر حسن عباسی - بیداری اندیشه - ۲۹/آذر/۹۴ ۸:۲۹ کیفیت لینکهایی که دادین خیلی کمه و به سختی میشه کتاب رو خوند. جستجو کردم لینک کیفیت 120 مگابایتی کتاب رو پیدا کردم برای دوستان علاقمند: لینک پاسخ به: کتاب “تماس” دکتر حسن عباسی - آیدا77 - ۱۱/دی/۹۴ ۱۴:۳۰ بچه که بودم یکی از دیالوگهای اصلی فیلما این بود که هرچی کمتر بدونی بهتره!! راست میگقتن هرچی بیشتر می فهمیم بیشتر عذاب میکشیم.
|