![]() |
|
پرهیز_از_عوامل_تحریک - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: پرهیز_از_عوامل_تحریک (/thread-41070.html) |
پرهیز_از_عوامل_تحریک - قبیله منتظر - ۲۳/بهمن/۹۴ ۱۵:۱۷ ✾✾════════════════✾✾ #توضیح_نمودار #پرهیز_از_عوامل_تحریک #پوشش حتمــــــــــا بخــــــــــونیــــــــــد... حتما بخونید ارزش داره↓↓↓ ????? . خواهرم حواست هست؟؟ اگه مانتوی تنگ و کوتاه بپوشی و دستت تا آرنج معلوم باشه! و روسری جیغ و زرق و برقی سر کنی! .، یه نمه موهاتو بیرون بریزی! و رژ قررررمز بزنی ?و یه کیلو آرایش رو خودت خالی کنی?! . و کفش هایلایت بپوشی?! اگه ساپورت بپوشی ? و..... خلاصه اینکه اگه عفــــیــــف نباشی . توی اون دنیا چطور روت میشه توی چشمای مادر سادات نگاه کنی?!! اونوقته که میشی مصداق خســـرالدنیـا و الاخــره!? . ببیــن خواهرم ارزش نداره به قیمت خلـق خدا ، پا بذاری رو دستـورات خـدا،،،، نگاه نکن مردم چی میگن نگـاه کـن ببین خـدا ازت چـی خواسته!? یـادت باشه عکس هایی که توی دنیای مجازی میزاری اون موهایی که بیرون میریزی،،،،، خنده های از ته دلت،،،،، زینت های ظاهریت،،،، همـه و همـه اول - امانت - خداست بعد هم فقـط برای یک نفـره ! کسی که قراره تمام زندگیتو باهاش به شـراکت بذاری! از همیـن حالا عهـد ببند? با خودت که امانتدار خـوبی باشی و اینـو بدون که هـر چقـدر بیشتـر از الان متعهـد باشـی خـدا هم کسی رو برات میفرسته که به همون اندازه متعهـد باشه ✾✾════════════════✾✾ پاسخ به: پرهیز_از_عوامل_تحریک - السا - ۲۳/بهمن/۹۴ ۱۶:۴۴ نقل قول:خواهرم حواست هست؟؟ممنون، متن قشنگی بود ![]() اما واقعا توقع دارید یک دختر ِ بدحجاب با خوندن این متن محجبه بشه ؟! باور کنید اینها نه تنها حتی تلنگری براشون نیست، بلکه دین رو هم ب سخره میگیرن ... نسل امروز، منطق میخواد پشت ِ این "بایدها و نباید ها" تا وقتی با عزیزم و گلم و یا حتی دعوا بهش بگید، قبول نمیکنه نقل قول:و اینـو بدون که هـر چقـدر بیشتـر از الان متعهـد باشـی ب چ دلیل ؟ پاسخ به: پرهیز_از_عوامل_تحریک - mohammadz - ۲۳/بهمن/۹۴ ۱۸:۰۳ سلام ببینید برادر گرامی من اصلا موافق با بد حجابی نیستم اما تفکر شما هم درست نیست. هم اون خانم که زیبایی خودش رو فقط در ظاهرش میبینه و سعی میکنه اون رو به نمایش بگذاره داره اشتباه میکنه و هم شما که عفاف رو در این مسئله خلاصه میکنی. زیبایی یک زن هم جنبه ی ظاهری داره و هم جنبه ی معنوی. اگه میبینیم توی جامعه اکثر دخترها بیشتر رفتن به سمت جنبه ی ظاهری دلیلش این نیست که انسانهای بی عفافی هستن و به خدا و دین اعتقاد ندارن. حتی ممکنه در ظاهر دین و خدا رو نفی کنن اما از باطنشون فقط خداست که خبر داره و بهتر از خودشون هم خبر داره (این آیه ی قرآن هست که خدا میفرمایند من از نیات شما بهتر از خود شما آگاه هستم). در روایت هست که اگه همسایه شما حتی زنی بدکاره بود فردای آن روز که او را دیدید به چشم یک زن بدکاره به او نگاه نکنید چون ممکن است توبه کرده باشد. وقتی ما روایاتی به این زیبایی از امامان معصوممون داریم پس چرا باید به خودمون اجازه بدیم که دختری رو که بدکاره نیست و تنها ظاهرش رو اونطوری که مورد نظر ما هست درست نکرده بی عفاف قلمداد کنیم. اینجور فکر کردن و صحبت کردن بیشتر باعث میشه که اون فرد رو از دین دورتر کنیم. دقیقا همین اتفاقی میوفته که الان توی جامعه شاهدش هستیم پاسخ به: پرهیز_از_عوامل_تحریک - قبیله منتظر - ۲۴/بهمن/۹۴ ۰:۳۰ پسر گفت: حجابتو رعایت کن، دیدن زیباییهای تو منو به گناه میندازه!.. دختر گفت: چشماتو درویش کن! مگه من باید به خاطر تو خودمو محدود کنم؟! پسر گفت: طبیعت من نگاه کردن و لذت بردن از زیباییهاست. دست خودم نیست... دختر گفت: طبیعت منم نشون دادن زیباییهامه. دختر اگه جلوه گری نکنه که دختر نیست... پسر گفت: خوب جلوه گریتو بذار برای شوهرت. این طوری منو هم به گناه نمیندازی... دختر گفت: تو نگاه هوس آلودتو بذار برای همسرت. این طوری منو هم محدود نمی کنی... پسر گفت: اگه همسر نداشتم چی؟ اگه نتونستم ازدواج کنم چی؟ اگه بعد از ازدواج تو خیابون چشمم به تو افتاد چی؟ مگه می تونم چشمامو ببندم؟ دختر گفت: اگه منم نتونستم ازدواج کنم چی؟ برای کی جلوه گری کنم؟ پسر گفت: خدا گفته خودتو بپوشونی. خدا گفته به صبر و نماز پناه ببری. خدا گفته با ایمان و عبادت فقط برای او جلوه گری کنی... دختر گفت: خدا گفته تو هم چشماتو کنترل کنی. پیامبر گفته نگاه تو به من تیری زهر آلوده از طرف شیطان. گفته برای کنترل خودت روزه بگیری... پسر گفت: اما باور کن با وجود جلوه گری تو کنترل نگاه برای من خیلی سخته. انصاف نیست که تو خودتو نپوشونی و از من انتظار داشته باشی نگات نکنم. دختر گفت: تو هم اگه نگاهتو کنترل نکنی پوشیدن این همه لباس برام خیلی سخته. انصاف نیست تو به من نگاه کنی و از من انتظار داشته باشی جلوه گری نکنم. پسر گفت: اما اگه تو جلوه گری نکنی من دیگه دلیلی برای نگاه بهت ندارم... دختر گفت: تو هم اگه نگاه نکنی من دیگه دلیلی برای جلوه گری برات ندارم... پسر خوب: ... دختر گل: ... بهتر نیست که هر دو تون همدیگه رو درک کنین؟ بهتر نیست که هر دو تون برای عفت عمومی تلاش کنین؟ بهتر نیست هردو طبق اسلام بهمدیگر احترام بذارید و جلوگری و نگاهتونو برای همسرتون نگه بدارید؟ پاسخ به: پرهیز_از_عوامل_تحریک - قبیله منتظر - ۲۵/بهمن/۹۴ ۰:۱۷ اگر محجبه ای اما عفت نداری.... اگر چادری ای اما ارزشش و قداستش را نمی فهمی و صدای خنده ات در خیابان توجه همه را جلب میکند.... . اگر چادری هستی اما با کلیپس بزرگ و کفش پاشنه بلند آنچنانی و آرایش میخواهی در مسابقه پایان ناپذیر شیک بودن زنهای شهر پیروز شوی.... (مسابقه پایان ناپذیری که هیچ برنده ای ندارد و همه از ابتدا شکست خورده اند) . اگر چادری هستی اما برای نمایش اندامت یا مانتوی تنگ و کوتاهت یا شاید هم شلوار لی جدیدت آن را رها میکنی و فقط یک تکه پارچه پسسرت را میپوشاند.... اگر چادری هستی اما صورتت را هفت رنگ میکنی و رنگرژ لبت چادر را بی آبرو می کند .... ##خواهش می کنم #چادر نپوش ..... ♡کپی مطالب با ذکرصلوات آزاد است♡♡ |