تالار گفتگوی بیداری اندیشه
رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+--- موضوع: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ (/thread-41411.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6

رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - sagheb - ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۴:۳۶

چند روز پیش اکبر هاشمی رفسنجانی گفته بود : دنیای فردا،دنیای گفتمان هاست نه موشکها...(کلنگ برجام 2 رو زد!)

خوب مواضع ایشون که الحمدلله روز به روز آشکارترمیشه ، اگر بعضی ها هنوز اصرار بر خوب بودن ایشون دارن بخونن:

امروز امام خامنه ای در صحبت هاشون در جمع مداحان و ذاکران فرمودند:

امام خامنه ای با انتقاد شدید از کسانی که روزگار و دنیای فردا را دنیای مذاکره می دانند و نه موشک خاطرنشان کردند: روزگار، روزگار همه چیز است وگرنه به راحتی و به صراحت حق ملت را خواهند خورد.
ایشان افزودند: اگر این حرف از روی ناآگاهی گفته شده باشد یک مسئله است اما اگر از روی آگاهی باشد خیانت است.
رهبر انقلاب، نمایش موشکهای پیشرفته و دقیق سپاه پاسداران را موجب خرسندی ملتهایی خواندند که از امریکا و رژیم صهیونیستی، دلشان خون است اما کاری از دستشان بر نمی آید.
ایشان افزودند: دشمنان مدام در حال تقویت توان نظامی و موشکی خود هستند در این شرایط چطور می گوییم روزگار موشک گذشته است؟
حضرت آیت الله خامنه ای این حرفها را شبیه حرفهای برخی اعضای دولت موقت دانستند که اوایل انقلاب می گفتند جنگنده های اف – ۱۴ را که خریده ایم به امریکا پس بدهیم، به دردمان نمی خورد!
امام خامنه ای افزودند: در آن موقع ایستادگی و افشاگری کردیم و چندی بعد که صدام به ایران حمله کرد معلوم شد چقدر به این ابزارهای دفاعی نیاز داریم.
رهبر انقلاب با تأکید مجدد بر موافقت خود با ابزار دیپلماسی و مذاکره سیاسی بجز چند استثنا افزودند: طوری تبلیغ نکنند که انگار با گفتگو مخالفیم، ما می گوییم باید قوی و هوشیار مذاکره کرد تا سرمان کلاه نرود.

پاسخ به: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - پارسه - ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۴:۵۶

البته که دنیای امروز دنیای گفتمان هست البته در کنار قدرت بازدارندگی کافی.
اما این‌که بیایم چه واقعی چه اصطلاحا با فتوشاپ بنویسیم روی موشک‌ها واقعا چه لزومی و یا چه فایده‌ای می‌تونه برای ما داشته باشه اونم در همچین زمانی ؟

پاسخ به: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - Ali#59 - ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۵:۰۳

این که آرای آقای هاشمی با آقای خامنه ای چندان تطابق ندارند که اظهر من الشمسه.
در طول این سالهای بعد از 88،این اختلاف ها بیشتر هم شدن.
اما باید دید چه اتفاقی افتاده که آقای خامنه ای تقیه رو گذاشته کنار و آشکارا به مخالفت با هاشمی برخواسته Smile
خوشتون بیاد یا نیاد،خوب باشه یا بد،به هر حال هاشمی رفسنجانی پایگاه اجتماعی قدرتمندی داره.از اون طرف هم گمان نکنید که هاشمی رفسنجانی جدا از انقلابه و کلا اپوزوسیون محسوب میشه و ...!
این اختلاف بین رهبر و هاشمی رفسنجانی بیشتر از همه مخالف های جمهوری اسلامی رو خوشحال میکنه،چون نشون میده در سطح بالای قدرت بین مسئولین رژیم،درگیری و اصطکاک وجود داره.
چشم انداز اینجور درگیری ها به نظر من برای نظام جمهوری اسلامی مخاطره انگیزه،ولی این که چه اتفاقی برای کشور میفته...نمیشه دقیق گفت.

پاسخ به: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - غریب - ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۵:۵۹

(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۵:۰۳)Ali#59 نوشته است:  این که آرای آقای هاشمی با آقای خامنه ای چندان تطابق ندارند که اظهر من الشمسه.
در طول این سالهای بعد از 88،این اختلاف ها بیشتر هم شدن.
اما باید دید چه اتفاقی افتاده که آقای خامنه ای تقیه رو گذاشته کنار و آشکارا به مخالفت با هاشمی برخواسته Smile
خوشتون بیاد یا نیاد،خوب باشه یا بد،به هر حال هاشمی رفسنجانی پایگاه اجتماعی قدرتمندی داره.از اون طرف هم گمان نکنید که هاشمی رفسنجانی جدا از انقلابه و کلا اپوزوسیون محسوب میشه و ...!
این اختلاف بین رهبر و هاشمی رفسنجانی بیشتر از همه مخالف های جمهوری اسلامی رو خوشحال میکنه،چون نشون میده در سطح بالای قدرت بین مسئولین رژیم،درگیری و اصطکاک وجود داره.
چشم انداز اینجور درگیری ها به نظر من برای نظام جمهوری اسلامی مخاطره انگیزه،ولی این که چه اتفاقی برای کشور میفته...نمیشه دقیق گفت.

کامل معلومه گل از گل امثال شماها شکفته!

از یه طرف می بینین حرکت های ضد نطام از بیرون و داخل داره قوی تر می شه و از طرف دیگه تصور می کنین"پایگاه های قوی تری" دارین نسبت به امام خامنه ای در بین مردم...

پایگاه قدرتمند رفسنجانی از یه سری وعده و وعیدهای آمریکایی سرچشمه می گیره...فعلا هم که هرچی داشته ریخته تو کاسه برجام و چشمش به پنتاگون دوخته شده...آمریکا هم سیاستش کاملا معلوم و قابل پیش بینیه...

فرق رهبر با رفسنجانی می دونی در چیه؟ رهبر به اندازه موهای سرت بین مردم فدایی داره اما طرفدارهای رفسنجانی حاضر به جان فشانی نیستن چون دلشون نمی خواد از سفره آمریکایی - صهیونیستی بی بهره بشن.

راستی اون صبوری بوده که رهبر و انقلابی ها این همه سال به خرج دادن نه تقیه.

پاسخ به: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - عبدالرحمن - ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۶:۰۶

خواهشی دارم

یه همچین تاپیکی بمونه برای روشنگری در مورد این شخص

بدون فحش فقط خیانت هاش مشخص بشه

نمیگم دیدید دیدید من گفتم

منصفانه بهش نگاه کنید

خواهشا بخاطر مصلحت ها تاپیکشو نبندید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30558-page-4.html

در تاپیک بالا قسمتی از شیرین کاری های این شخص جمع آوری شده

لطفاً بدون تعصب تحقیق کنید

پاسخ به: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - Silence - ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۷:۴۱

اگه ده سال پیش به آقای هاشمی کوچکترین اهانت یا اعتراضی می شد همین بچهای مذهبی می ریختن بیرون و شبنامه می دادن و ...حق هم داشتن...
ولی حالا قضیه بر عکس شده....
آقای هاشمی بیشتر بخاطر خانوادشه که اینجوری ویژن!خودشو عوض کرده..
فائزه و فاطمه که بخاطر کشته شدن پدر شوهرشون آقای لاهوتی در زندان با حکومت مشکل دارن(نمیشه زیاد این مسئله رو باز کرد)البته مسبب اصلی رو آقای لاجوردی می دونستن که چند وقت بعد هم ترور شد...شایدم ترورش هیچ ربطی به این قضیه نداشت..نمی دونم!
چون آقای لاجوردی پرونده های مهمتری هم زیر دستش بود ...
ایشون با مجاهدین هم مشکل جدی داشت ...ولی قطعا این همه داستان نبود..
مهدی که وضعش مشخصه...
ولی از همه بدتر همسر آقای هاشمی خانوم عفت مرعشیه که مواضع بسیار تندی داره...
در هرصورت همونطوری که دوستان گفتن دامن زدن به این اختلاف بی هیچ عنوان به صلاح مملکت نیست...
چون اقای هاشمی در حال حاضر بسیار قدرتمنده وکسی که بخواد جلوش وایسه قطعا در بهترین حالت به سرنوشتی مثل آقای جنتی و مصباح دچار خواهد شد...وبطور کامل از صفحه سیاست حذف میشه
ماشالله همه یه پا تحلیل گریمSmile

پاسخ به: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - Ali#59 - ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۰۸

(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۵:۵۹)غریب نوشته است:  کامل معلومه گل از گل امثال شماها شکفته!

از یه طرف می بینین حرکت های ضد نطام از بیرون و داخل داره قوی تر می شه و از طرف دیگه تصور می کنین"پایگاه های قوی تری" دارین نسبت به امام خامنه ای در بین مردم...

پایگاه قدرتمند رفسنجانی از یه سری وعده و وعیدهای آمریکایی سرچشمه می گیره...فعلا هم که هرچی داشته ریخته تو کاسه برجام و چشمش به پنتاگون دوخته شده...آمریکا هم سیاستش کاملا معلوم و قابل پیش بینیه...

فرق رهبر با رفسنجانی می دونی در چیه؟ رهبر به اندازه موهای سرت بین مردم فدایی داره اما طرفدارهای رفسنجانی حاضر به جان فشانی نیستن چون دلشون نمی خواد از سفره آمریکایی - صهیونیستی بی بهره بشن.

راستی اون صبوری بوده که رهبر و انقلابی ها این همه سال به خرج دادن نه تقیه.
همین تم تهاجمی که «امثال شما» Wink موقع هر بحثی میگیرید،نشون میده که هیچ منطقی پشت حرف هاتون نیست.
متاسفانه غیر منطقی بودن،توی فضای مجازی پشت هوچی گری ها پنهان نمیشه.

من گفتم : آقای هاشمی پایگاه اجتماعی قدرتمندی داره.
شما گفتی :
(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۵:۵۹)غریب نوشته است:  تصور می کنین"پایگاه های قوی تری" دارین نسبت به امام خامنه ای در بین مردم...
:|
دارین؟!
من گفتم آقای هاشمی داره.
نسبت به امام خامنه ای؟
من نسبت به کسی این جمله رو نگفتم.
شما از اون جمله چطور همچین چیزی رو برداشت کردی؟ Huh

بازم میگم : خوشتون بیاد یا نیاد،هاشمی خیلی باهوش توی این زمینه عمل کرده.از هیچ برای خودش چنین برند سیاسی درجه یکی ساخته.در مقابل شخصیت های اصولگرا که قدرت و ابتکار عمل رو توی این سالها در دست داشتند هر روز از مردم فاصله گرفتند.
حالا بعد از این همه مدت در حاشیه بودن هاشمی،و همه جا بودن اصولگرایان،انتخابات خبرگان فقط یک نمونه از پایگاه اجتماعی قدرتمندش بود.
این هم که میگید طرفداران فلانی حاضرن جونشون رو براش بدن و ... طرفدارای ما خوبن طرفدارای شما اخن و این چیزا هم که توی سیاست بچه بازیه Wink
مثلا توی 88،طرفدارای مهندس موسوی جون ندادند؟! فقط بسیجی ها بودن که جرئت کردن (با اون همه تشکیلات) بیان تو خیابون؟!!
در ضمن صبوری هم در کار نبوده،در این سالها سپاه و بسیج و تمام بوق های رسانه ایشون بسیج بودن برای ترور شخصیتی هاشمی و خاتمی و امثالهم. پس همون اسم تقیه مناسب تره.

پاسخ به: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - غریب - ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۶

(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۰۸)Ali#59 نوشته است:  همین تم تهاجمی که «امثال شما» Wink موقع هر بحثی میگیرید،نشون میده که هیچ منطقی پشت حرف هاتون نیست.
متاسفانه غیر منطقی بودن،توی فضای مجازی پشت هوچی گری ها پنهان نمیشه.

منطق رو که شماها به نحو احسن با سرایت دادن آرا تهران به تمام کشور در سال 88 به طور کامل به همه یاد دادین...

(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۰۸)Ali#59 نوشته است:  من گفتم : آقای هاشمی پایگاه اجتماعی قدرتمندی داره.
شما گفتی :
:|
دارین؟!
من گفتم آقای هاشمی داره.
نسبت به امام خامنه ای؟
من نسبت به کسی این جمله رو نگفتم.
شما از اون جمله چطور همچین چیزی رو برداشت کردی؟ Huh

آخه اونقدر تابلو ذوق کردی که خنده ام گرفته بود پشت سیستم...معلومه که خیلی خوشحالی پیشواتون داره حرف های عوام فریبانه می زنه و مردم هم بهش رای می دن و منتظر می مونن ببینن حاج آقا از واشنگتن چی براشون سوغات میاره...

(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۰۸)Ali#59 نوشته است:  بازم میگم : خوشتون بیاد یا نیاد،هاشمی خیلی باهوش توی این زمینه عمل کرده.از هیچ برای خودش چنین برند سیاسی درجه یکی ساخته.در مقابل شخصیت های اصولگرا که قدرت و ابتکار عمل رو توی این سالها در دست داشتند هر روز از مردم فاصله گرفتند.
حالا بعد از این همه مدت در حاشیه بودن هاشمی،و همه جا بودن اصولگرایان،انتخابات خبرگان فقط یک نمونه از پایگاه اجتماعی قدرتمندش بود.

دقیقا اشاره بنده هم به همین موضوع هست که ایشون از هیچ برا خودش یه چیزی ساخته، آخرش هم ملت می بینن و می فهمن واقعا هیچی درکار نیست و همه چی مثل وعده های توخالی آمریکایی هاست...

(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۰۸)Ali#59 نوشته است:  این هم که میگید طرفداران فلانی حاضرن جونشون رو براش بدن و ... طرفدارای ما خوبن طرفدارای شما اخن و این چیزا هم که توی سیاست بچه بازیه Wink

"روزی روزگاری خانمی بود که هنوز آرا شمارش نشده بود برگشت گفت بریزین تو خیابونا"

ایا این حرکت بچه بازی بود؟
آیا نهایت وقاحت نبود؟
آیا بی احترامی به دموکراسی و انتخابات نبود؟
آیا این بیرون ریختن های بچگانه در دنیای سیاست معنا داشت؟

اره معنا داشت....اونقدر معنا داشت که بعد از 9 دی همتون گرخیدین دیگه پیداتون نبودWink

(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۰۸)Ali#59 نوشته است:  مثلا توی 88،طرفدارای مهندس موسوی جون ندادند؟! فقط بسیجی ها بودن که جرئت کردن (با اون همه تشکیلات) بیان تو خیابون؟!!
مشکل اینجا بود که بسیجی ها فهمیدن این زد و خوردها همه اش به ضرر کل کشوره اما فریب خورده های موسوی این چیزا رو نمی فهمیدن، از اموال عمومی و بیت المال برا خالی کردن عقده هاون استفاده می کردن.

(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۰۸)Ali#59 نوشته است:  در ضمن صبوری هم در کار نبوده،در این سالها سپاه و بسیج و تمام بوق های رسانه ایشون بسیج بودن برای ترور شخصیتی هاشمی و خاتمی و امثالهم. پس همون اسم تقیه مناسب تره.

شما برات مشتبه شده من چیکار کنم؟ تقیه برا زمانی هست که دشمن از تو خیلی قدرتمند تره و مجبوری برا از دست ندادن آخرین داشته هات در خفا بمونی یه مدت و سکوت پیشه کنی و عقایدت آشکار نکنی...وقتی شما می گی تمام رسانه ها و قدرت در اختیار بسیج و سپاه بوده دیگه چه نیازی دارن تقیه کنن؟

سال 42 بود که دیگه همه تقیه رو کنار گذاشتن و انقلاب کم کم جدی و جدی تر شد...کجا کاری شما؟!

پاسخ به: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - Ali#59 - ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۵۸

(۱۱/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۶)غریب نوشته است:  شما برات مشتبه شده من چیکار کنم؟ تقیه برا زمانی هست که دشمن از تو خیلی قدرتمند تره و مجبوری برا از دست ندادن آخرین داشته هات در خفا بمونی یه مدت و سکوت پیشه کنی و عقایدت آشکار نکنی...وقتی شما می گی تمام رسانه ها و قدرت در اختیار بسیج و سپاه بوده دیگه چه نیازی دارن تقیه کنن؟

سال 42 بود که دیگه همه تقیه رو کنار گذاشتن و انقلاب کم کم جدی و جدی تر شد...کجا کاری شما؟!

بسیج و سپاه که تقیه نمیکردن.
شخص رهبر در مقابل هاشمی رفسنجانی تقیه میکرد (مستقیما اظهاراتش رو رد نمیکرد)

&&&&&&&&&&&&&&&

اینم یادتون نره،توی سیاست ایران آرای مردم تهران خیلی مهم تر از آرای مردم شهرستان هاست.
حالا این آرا به نفع هر کی میخواد باشه،
البته من بعید میدونم که این اختلاف نظر جدی بشه...احتمالا در همین حد میمونه که هاشمی توییت کنه طرفداراش لایک کنه،رهبر سخنرانی کنه طرفداراش شعار بدن!
باز الله اعلم

پاسخ به: رفسنجانی،نا آگاه یا خیانت کار!؟؟ - A L I - ۱۱/فروردین/۹۵ ۱۹:۰۲

این وسط به نظرم توتیت اقای ظریف بهترین موضع گیری سیاسی نشون میده.
آقای ظریف جزوه محدود افرادی هستند در ایران که در جایگاه واقعی خودشون قرار دارند....

اگر سال 59 موشک داشتیم صدام جرات حمله نداشت.
همواره گفته ایم به توسعه ظرفیت های دفاعی خود ادامه می دهیم.
نه برجام و نه قطعنامه شورای امنیت ، ایران را از کار بر روی موشک هایی که برای حمل کلاهک هسته ای طراحی نشده اند منع نمی کند. متون را بخوانید؛ انگلیسی ساده است و نه متون فنی حقوقی
من کسانی را که ایران را به رفتار تحریک آمیز متهم می کنند به این چالش دعوت می کنم که جمله فرمانده سپاه پاسداران را تکرار کنند که گفت ما به جز برای دفاع ، از قدرت نظامی استفاده نخواهیم کرد.

نه توییت اقای هاشمی و نه صحبتهای احمدی نژاد که مستقیم میگفت اسرائیل نابود میکنیم!!

باید با دنیا درست صحبت کرد تا منظور کامل و واضح برسونیم...

در مورد اینکه بین رهبری و آقای هاشمی اختلاف وجود داره شکی نیست،در سال 88 بین رهبری و چندین روحانی دیگر هم اختلاف نظر به وجود اومده...

فقط امیدوارم مخالفها شروع نکن به زدن ریشه همدیگه که باعث ناآرامی در کشور میشه و عاقبت عراق و سوریه در انتظار ماست اگر اینطور بشه!!!