![]() |
|
یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +--- موضوع: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی (/thread-41423.html) صفحه: 1 2 |
یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - Silence - ۱۳/فروردین/۹۵ ۱۶:۳۵ ده نمکی: شاید فیلم هاشمیها را بسازم/ شاید با ساخت این فیلم جوانان کشورم کسانی را که میتوانند از دیوار سفارت آمریکا بالا بروند، و بعد معلم دموکراسی شوند، بشناسن. دهنمکی نوشته است: شاید فیلم هاشمیها را بسازم ! هاشمیها عنوان فیلمی میتواند باشد که نسل امروز و فردا را با تاریخ معاصر ایران و بویژه نیم قرن اخیر بیشتر آشنا کند. بازیگری توانمند که هم می تواند نقش پوزیسیون را بازی کند و هم اپوزسیون. هم ریسی باشد که بادیگاردهای سیاسی اش دنبال مادام العمر کردن حکومتش باشند و هم خودش معلم دموکراسی. هم می تواند زیر میز بازی باخته بزند و هم می تواند خود را استاد رعایت اخلاق و قواعد بازی سیاسی جا بزند . هم می تواند چپ ها و ملی مذهبی ها را در دوران قدرتش آب خنک بخوراند هم می تواند پدرخواندگی آنها را در دوران فطرتش بکند و قصه شاه و شاه بازی را از افکار عمومی پاک کند . این بازیگر یک بند باز سیاسی است که فلاش چپ می زند و به راست می پیچد و بالعکس چون او با هیچکس نیست او با خودش است و بقیه ابزارند. درست مثل دهه شصت که دوران موشک خوردن ملت بود او دنبال گفتمان بود و جنگ جنگ تا یک پیروزی استراتژی اش، و امروز که سایه موشک ها و تحریم ها و تهدید های هسته ای بالای سر ملت است این بازیگر دنبال گفتمان با دشمن است و موشک ها را توهم می پندارد . ولی ای کاش این بازیگر سیاست و آدم هایی از این دست آن موقع که در اوج قدرت بودند به جای بستن دهن منتقدان و سر داده شدن شعار مخالف هاشمی دشمن پیغمبر است دستشان به توییت می رفت و می نوشتند اشدا علی الکفار رحما بینهم. راستی آقای هاشمی سال 70 را به خاطر دارید صف اول نماز جمعه وقتی به جای تملق های همیشگی مردم من شعار اصلاح وضعیت فرهنگی را دادم دولت شما در همان سلولی که شما را در توحید بازجویی کردند چطور با من گفتمان کرد؟ نالبته نه فقط با من! اگر رفتار متکبرانه دولت شما در دهه هفتاد نبود چرخه قدرت و نقد ساختارها طبیعی پیش می رفت و جای شاکی و متشاکی عوض نمی شد. اما مطمئنا تاریخ در توییت خلاصه نمی شود. شاید با ساخت این فیلم جوانان خوش قلب کشورم بفهمند که نباید بازیچه کسانی شد که هم از دیوار لانه جاسوسی بالا می روند و هم پایش بیافتد سر زیر آب می کنند و شهید می سازند و بعد معلم دموکراسی و مدارا می شوند. دهنمکی در ادامه یادداشتاش مینویسد: اگر فیلم هاشمی ها را بسازم شاید دیگر نیازی به ساخت فیلمی تاریخی برای ترسیم انحراف خواص و شکل گیری عاشورای سال 63 هجری نخواهیم داشت چون دوران ما پر شده از کسانی که نفش آقاها و آقازاده های صدر اسلام را بازی می کنند. خدا کند در این صف بندی که هر روز پر رنگ تر می شود آقایان به فکر دین خود باشند نه دنیای خود. لازم به توضیح است بعد از نگارش این متن هر اتفاقی برای من و رسوایی افتاد این صفحه حک شده و ارادت خود را به حاجی گرینف ها ثابت کرده ام. ---------------- شخصا از مخالفان جدی آقای ده نمکی و فیلم های دوهزاری ایشون هستم ولی با این حرفش موافقم... چند وقت پیش هم تو یک تاپیک گفتم امیدوارم سرمداران دموکراسی در ایران یا کسانی که حداقل پزشُ میدن امثال آقای هاشمی و روحانی نباشن... کارنامه این بزرگوارن در اوایل انقلاب و تندوری هاشون نیاز به هیچ توضیحی نداره و کاملا آشکاره... پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - عدالت - ۱۳/فروردین/۹۵ ۱۷:۲۶ به نام خدا واقعا باید از حاج مسعود ده نمکی تشکر کرد که حرف دل ما را صریح و شفاف بیان کرد. پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - عبدالرحمن - ۱۳/فروردین/۹۵ ۱۸:۱۴ باید دید قبلا کیا طرفدار هاشمی بودن حالا که دیگه کارش تموم شده ضدش شدن نباید گذاشت قصر در برن پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - پارمیس - ۱۳/فروردین/۹۵ ۲۰:۵۱ این آقا خودش از افرادی بوده که در سال 78 به کوی دانشگاه حمله کرده.
فیلم دادگاهش هم هست. خدا میدونه تو اون جریان چند نفر رو زده یا کشته. بلاخره یه روز معلوم میشه. این حرفا از زبون این آقا خنده داره..... یه جوری میگه : "ای کاش به جای بستن دهان منتقدان....." که انگار خودشون نبودن که مخالفانشون رو تار و مار میکردن در ایام جوانی..... پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - فاطمه خانم - ۱۴/فروردین/۹۵ ۲:۳۹ ..................... پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - بیداری اندیشه - ۱۴/فروردین/۹۵ ۸:۳۳ (۱۳/فروردین/۹۵ ۲۰:۵۱)پارمیس نوشته است: در جهت تحقیق میشه لینک فیلم رو بدین. خودتون فیلم رو دیدین یا شنیدین؟ پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - پارمیس - ۱۴/فروردین/۹۵ ۹:۱۵ (۱۴/فروردین/۹۵ ۸:۳۳)بیداری اندیشه نوشته است: در جهت تحقیق میشه لینک فیلم رو بدین. خودتون فیلم رو دیدین یا شنیدین؟ از تلویزیون دیدم. خود ده نمکی رو دعوت کرده بودن و برای اینکه غافلگیرش کنن به فیلم از جوانی هاش پخش کردن که به احتمال زیاد فیلم دادگاهش بود. ماله چندین سال پیشه .....دقیقا یادم نیست. راجع به گذشته هاش ازش سوال میکردن. پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - بیداری اندیشه - ۱۴/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۶ آخه از این بابت میگم که خودش توی یه مصاحبه گفته: اکنون 7 سال از حادثه کوي دانشگاه گذشته است، چرا اين حادثه با نام مسعود دهنمکي گره خورده است؟ در روزنامه ايران قضيهاي بود در خصوص «سميه و شاهرخ»، نوع تنظيم خبر در اين روزنامه به گونهاي شد که در سطح جامعه همه مردم با شاهرخ و سميه ابراز همدردي ميکردند، ما هم در نشريهمان نوشتيم که اين اشتباه بزرگي است و پز روشنفکري است که آقايان گرفتهاند. روزنامه ايران نبايد اينگونه خبر را منعکس کند. آنها جوابي دادند و ما هم جوابي تا اينکه ما برخي سوابق آقاي وردينژاد (مدير مسوول وقت روزنامه ايران) را افشا کرديم و در افتادن با غول رسانهاي ايران حکم خودکشي براي نشريه ما را داشت. روزنامه ايران براي انتقام گرفتن اولين خبر را حضور من در کوي دانشگاه اعلام کرد و عنوان شد که من در درگيريها حضور داشتم. ريشه اين مسائل از روزنامه ايران نشأت گرفت و دليل اصلي آن هم کينهورزي آقاي وردينژاد بود. ما هم تيراژ صد هزارتايي داشتيم آنها مينوشتند، ما مينوشتيم، در دو جبهه بوديم و هر دو ميجنگيديم. در شوراي عالي امنيت ملي گفتم که من نميدانم آنها چه کساني هستند {گروههاي فشاري که شب اول حادثه حضور داشتند} اگر ميشناسيد به ما هم معرفي کنيد. گفتند چرا؟ گفتم چون بايد آدمهاي پايهکاري باشند، بچههاي ما تا ده صبح خواب هستند و هر کاري بکنيم زودتر از 4 عصر نميتوانيم تجمعي برگزار کنيم. من آنقدر شجاعتش را دارم که اگر در حادثه بودم ميگفتم. من در دانشگاه نبودم تازه خيلي از کارها را که ديگران از زير آن فرار ميکنند را ما به عهده ميگيريم و به شوخي گفتم: اگر ما آن شب بوديم که نميگذاشتيم سه شبانه روز طول بکشد، همان شب اول غائله را تمام ميکرديم... پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - Silence - ۱۴/فروردین/۹۵ ۲۲:۳۹ (۱۳/فروردین/۹۵ ۲۰:۵۱)پارمیس نوشته است: سلام خانوم پارمیس بله بحث دقیقا همینه دیگه کسی که خودش سابقه داغونی داره نباید بیاد حرف از آزادی بزنه که فرقی نمیکنه مسعود ده نمکی باشه یا کسه دیگه.. عین این می مونه که جناب صادق خان خلخالی الان زنده بشه و بیاد حرف از آزادی بیان و گفتگو فلان بزنه... مگه اینکه از گذشته خودش ابراز پشیمونی کنه و اعلام کنه که قبلا اشتباه کرده... اون وقت میتونه از این حرفای قشنگ قشنگ بزنه... (۱۳/فروردین/۹۵ ۱۸:۱۴)عبدالرحمن نوشته است: باید دید قبلا کیا طرفدار هاشمی بودنسلام جناب عبدالرحمن مهترین حامیان اقای هاشمی بخصوص در دوران ریاست جمهوری ایشون همین بچه حزب الهی ها بودن که آقای هاشمی رو یار امام و انقلاب می دونستند و مخالفین ایشون دشمن دین و دیانت اسلام انقلاب می دونستن البته هنوز هم برخیا بر این عقیده هستند... هنوز هم بسیاری از امام جمعه های کشور از طرفدارن جدی اقای هاشمی هستند... درضمن کار آقای هاشمی تازه شروع شده
پاسخ به: یادداشت سیاسی بسیار تند ده نمکی علیه هاشمی - پارمیس - ۱۵/فروردین/۹۵ ۱۰:۰۹ (۱۴/فروردین/۹۵ ۱۸:۴۶)بیداری اندیشه نوشته است: و به شوخي گفتم: اگر ما آن شب بوديم که نميگذاشتيم سه شبانه روز طول بکشد، همان شب اول غائله را تمام ميکرديم... من نمیدونم ایشون چه سمتی داشتن که به خودشون اجازه میدادن همچین حرفی بزنن!!! مملکت پلیس و نیروی انتظامی نداره؟؟؟؟(تازه اونام حق ورود به دانشگاه رو ندارن) این آقا چکاره بوده که میگه ما اگه بودیم همون شب اول غائله رو تمام میکردیم؟؟؟ نه واقعا چکارس؟؟؟ چه جوری میخواسته یه شبه غائله رو به قول خودش تمام کنه؟؟؟همونجوری که سال 88 تمام کردن؟؟؟(کوی دانشگاه) |