![]() |
|
سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: پروژه های شیطانی آخرالزمان (/forum-34.html) +--- موضوع: سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) (/thread-41438.html) صفحه: 1 2 |
سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - 313rahro - ۱۴/فروردین/۹۵ ۱۴:۱۱ سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! متاسفانه آمار ابتلا به ایدز در ایران رو به افزایش بوده و نگران کننده است به طوری که روابط جنسی نامشروع و خطرناک عامل اصلی انتشار این بیماری میباشد ... همچنین کسانی که به منظور کسب روابط جنسی به کشورهایی مثل تایلند سفر میکنند به شدت در معرض بیماری های خطرناکی از جمله ایدز قرار دارند پاسخ به: سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - A.E - ۱۴/فروردین/۹۵ ۱۹:۱۲ ببخشید این همون سخنرانیشون تو دانشگاه چمرانه ؟! پاسخ به: سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - Grace - ۱۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷ خوب از پیشگیرنده ها استفاده کنند ایدز نگیرند :| پاسخ به: سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - A L I - ۱۵/فروردین/۹۵ ۱:۵۵ (۱۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۴۷)Divinitus نوشته است: خوب از پیشگیرنده ها استفاده کنند ایدز نگیرند :|لطفا اونایی که به سن قانونی نرسیدن این پست منو نخونن! خیلی ها نمیدونن! جوانها ،نوجوانها آموزش کافی نمیبینن بخصوص نوجوانها چه بخوایم و چه نخواهیم باید این مسئله قبول کنیم که در کشور ما روابط جنسی خارج از ازدواج، بیشتر از غرب نباشه کمترش نیست! حتی روابط جنسی همجنسبازها! ولی به دلایلی که خیلی ها میدونیم همیشه اینها مخفی مونده و کسی جرات نداره در موردش حرفی بزنه! همینا هستن که آمار ایدز بالا میبرن... دوتا نوجوان که در توفان شهوت هستن با هم تشریف میبرن خونه....بدون هیچ وسایل جلوگیری اقدام به برقراری رابطه میکنن و بعدش سرو کله جناب ویروس ایدز پیدا میشه! بعد 6 ماه(حالت خیلی خوشبینانه و کمیاب چون معمولا زودتر بهم میزنن) بهم میزنن و هر کدوم میرن با یک نفر دیگه...و این چرخه همینطور ادامه داره تا بعد 3 یا شایدم 5 سال و بیشتر متوجه میشن که مبتلا به ایدز هستند! و در طول این سالها چندین نفر دیگه به جمع ایدزی ها اضافه میشه. بخاطر مسئله بکارت ،ازدواج و جو جامعه ایران روابط جنسی جوانها و نوجوانها از نوع خیلی خطرناکی هست که امکان انتقال ویروس خیلی خیلی بیشتره... وقتی رئیس جمهور کشور کلا منکر هرگونه روابط همجنس در ایران میشه!! دیگه نمیشه انتظار داشت که کسی به فکر آموزش به جوانها باشه... خیلی راحت صورت مسئله پاک میکنن! پاسخ به: سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - Mohammad Trust - ۱۵/فروردین/۹۵ ۳:۳۱ چرا صورت مسئله رو پاک میکنید ؟ ازدواج ... ازدواج که درست بشه ، همه این مشکل ها درست میشه پاسخ به: سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - آفتاب پنهانی - ۱۵/فروردین/۹۵ ۱۱:۵۰ اونی که به دستورات اسلام پایبند نیست هر بلایی که سرش بیاد حقشه البته این دلیل نمیشه که مسئولان رسیدگی نکنن پاسخ به: سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - A L I - ۱۵/فروردین/۹۵ ۱۶:۳۴ (۱۵/فروردین/۹۵ ۱۱:۵۰)آفتاب پنهانی نوشته است: اونی که به دستورات اسلام پایبند نیست هر بلایی که سرش بیاد حقشهخب اگر بخوان مملکت طبق گفته های شما اداره کنند باید هرکس بخاطر مسمویت مصرف الکل رفت بیمارستان ولش کنن تا بمیره! همین تفکرات بوده که الان وضع بیماری های مثل ایدز و هپاتیپ زیاد شده... پاسخ به: سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - آفتاب پنهانی - ۱۵/فروردین/۹۵ ۱۹:۱۷ من که گفتم دلیل نمیشه مسئولان رسیدگی نکنن ولی خب بالاخره هر چیزی یه بهایی داره دیگه پاسخ به: سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - مسافرتنها - ۶/خرداد/۹۵ ۱۶:۲۱ من خیلی وقت بود نبودم.. سلام دارم اول ازهمه خدمت شما دوستان دوم ایتکه خیلی وقت هس ک دسترسی ب سخنرانیهای استاد راءفی پور رو نداشتم میشه چندتا از کلیپ های پر بازدید و مهمشونو بذارین یا بهم بگین چطور میتونم دان کنم.. ممنون میشم البته ی موضوعی هم هست..موضوع ترنسها یا دوجنسه ها.. ک افراد همجنسگرا ذهنشون مثل اونا س ب نظر من نمیشه خرده ب این جور افراد داشت.. چون دست خودشون نیست پاسخ به: سونامی ایدز در کشور در راه است ... !! (استاد رائفی پور) - سدرة المنتهی - ۶/خرداد/۹۵ ۱۹:۰۴ (۶/خرداد/۹۵ ۱۶:۲۱)مسافرتنها نوشته است: من خیلی وقت بود نبودم.. بهترین کلیپ سال ایشون: ان شالله سال آخر هم هست ... خدایا ، بشه دیگه !!! مگه من شمرم ؟؟؟ http://www.aparat.com/v/w5Iuj --- مابقی (کلیک کنید) |