![]() |
|
رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام (/thread-42490.html) صفحه: 1 2 |
رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - افشین - ۲۱/آذر/۹۵ ۹:۴۳ سلام همیشه از آیت الله مکارم شیرازی خوشم میومد که نسبت به مسائل سیاسی بی تفاوت نیستن اما چندتا مطلب در مورد رویکرد ایشون در قبال برجام شنیدم میخواستم بدونم آیا حقیقت داره و اینکه نظر شما چیه؟ آیت الله مکارم: - تعجب میکنم با وجود موافقت رهبری با برجام،برخی باز از تعبیر خیانت استفاده میکنند - برجام نقاط قوت فراوان دارد،برجام اقدامی بوده است که پیروزی محسوب میشود و نباید آن را فراموش کرد - توافق هسته ای یک دستاورد بزرگ است،پیروزی در این مذاکرات ثمره بزرگی و ابهت ایران اسلامی بود پاسخ به: رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - Islam - ۲۱/آذر/۹۵ ۱۴:۰۸ اللهم صل علی محمد و ال محمد پاک شود لطفا پاسخ به: رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - بیداری اندیشه - ۲۱/آذر/۹۵ ۲۰:۳۹ قبل از هر قضاوتی سند حرف رجال سیاسی و بزرگان دینی رو پیدا کنین و ببینین متن کامل چی بوده نه اینکه یه جمله برش داده شده بی سند ملاک قضاوت قرار بگیره. زمان مطرح کردن حرفهای سیاسی هم مهمه... پاسخ به: رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - سعدی - ۲۱/آذر/۹۵ ۲۰:۴۳ ضمن اینکه توجه کنید که شاید نظرات ایشان صحیح بوده باشه. پاسخ به: رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - MohammadSadra - ۲۱/آذر/۹۵ ۲۱:۵۷ (۲۱/آذر/۹۵ ۲۰:۴۳)سعدی نوشته است: ضمن اینکه توجه کنید که شاید نظرات ایشان صحیح بوده باشه.ما با همکاران و دوستان در مورد برجام خیلی بحث کردیم. من مخالف دو آتیشه بودم یکی از دوستان موافق دو آتیشه. الان دیگه ایشون هم نمی تونن از برجام دفاع کنند و معترف به شکست برجام و نا کارآمدی اون هستند تعجب می کنم شما دارید از برجام دفاع می کنید چون واقعاً دیگه جایی برای دفاع نداره خصوصاً بعد از اتفاقات اخیر. جناب آیت الله مکارم شیرازی از مراجع بزرگ و قابل احترام ما هستند این دلیل نمیشه ایشون مبرای از هر خطایی باشند. ایشون معصوم که نیستند ممکنه بر اساس اطلاعات غلطی که به ایشون میرسه برداشت نادرستی هم داشته باشند. این گناه نیست. پاسخ به: رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - Islam - ۲۲/آذر/۹۵ ۲:۱۷ اللهم صل علی محمد و ال محمد پاک شود لطفا پاسخ به: رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - افشین - ۲۲/آذر/۹۵ ۱۰:۲۸ (۲۱/آذر/۹۵ ۲۰:۳۹)بیداری اندیشه نوشته است: قبل از هر قضاوتی سند حرف رجال سیاسی و بزرگان دینی رو پیدا کنین و ببینین متن کامل چی بوده نه اینکه یه جمله برش داده شده بی سند ملاک قضاوت قرار بگیره. زمان مطرح کردن حرفهای سیاسی هم مهمه... این موضوع رو واسه همین ایجاد کردم ببینم اصل مطلب چی بوده و هدف ایشون از بیان این مطالب چه چیزی میتونسته باشه این منبع حرف بنده هست اینجا هم توافق هسته ای رو یک پیروزی بزرگ قلمداد کردن.هرچند ممکنه بعنوان مثال منظور ایشون از پیروزی بزرگ ، حضور کشورهای قدرتمند دنیا در یک طرف و ایران اسلامی در طرف دیگه بوده باشه و نه خود برجام ولی باز هم از شخصی در این مقام انتظار نمیره چنین لفظی رو بکار ببره چرا که مثل الان باعث ایجاد شک و شبهه میشه که آیا واقعا یک پیروزی بوده یا تعبیر رهبری درسته پاسخ به: رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - قلب - ۲۲/آذر/۹۵ ۱۱:۴۵ سلام بهتره به حرفهایی که جدیدا زدن رجوع کنید آیت الله مکارم طبق نظر رهبری مبنا رو بر حمایت گذاشتن و الان هم همون نظر رهبری رو دارن و غرب رو قابل اعتماد نمی دونن پاسخ به: رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - سدرة المنتهی - ۲۲/آذر/۹۵ ۱۳:۲۱ نقل قول:جناب آیت الله مکارم شیرازی از مراجع بزرگ و قابل احترام ما هستند این دلیل نمیشه ایشون مبرای از هر خطایی باشند. آفرین کاملا درسته. بعنوان مثال میتونید مواضع آقای جوادی آملی در زمان فتنه یا مرگ پادشاه عربستان رو هم ببینید. آدم شاخ در میاره. درد همینه که مرجع تقلید نمی تونه احساساتش رو کنترل کنه و پا روی نفسش ( فکر شخصیش ) بذاره. وقتی این حرفها رو در بین مردم میزنن یعنی مطمئنن موضع خودشون درسته با خودشون نمیگن شاید من دارم اشتباه می کنم. تو این فتنه ها اصلا روی خواص حساب نکنید خودتون دنبال حقیقت باشید. پاسخ به: رویکرد آیت الله مکارم در مورد برجام - قلب - ۲۲/آذر/۹۵ ۱۴:۱۷ سلام خبرگزاری تسنیم - غربیها چیزی جز زبان قدرت نمیفهمند دوستان توجه کنن اینکه به خاطر چندتا مورد یک مرجع تقلید رو زیر سوال ببرید پرهیز کنید مکارم شیرازی همون کسیه که در فضای مجازی تمسخر های زیادی بهش ميشه پس بدونيد ايشون خار چشم دشمنان هستند يادتون باشه همه رو با یک چوب نمی رونن |