![]() |
|
اخبار حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به لبنان - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html) +--- موضوع: اخبار حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به لبنان (/thread-4304.html) |
رژيم صهيونيستي: به جنوب لبنان حمله مي کنيم - محمود - ۶/تیر/۹۰ ۱۱:۵۹ راديو رژيم صهيونيستي در آستانه سالگرد جنگ 33 روزه، از تهديد اين رژيم براي حمله گسترده به جنوب لبنان خبر داد.به گزارش گروه بين الملل مشرق، منابع امنيتي اسرائيلي به راديوي اين رژيم اعلام كردند كه در صورت ناامن شدن اوضاع در منطقه، اسرائيل حمله گستردهاي را عليه جنوب لبنان آغاز خواهد كرد.اين منابع همچنين مدعي شدند كه در صورت بروز جنگ، اسرائيل از هر راهكار ممكن براي كاستن از سقف تلفات نيروهاي خودي استفاده خواهد كرد و مردم را با اطلاعرساني مناسب از خانههاي خود خارج خواهد كرد.اين منابع همچنين اعلام كردند كه تمام جريانهاي داخلي لبنان از جمله حزب الله توجه ويژهاي را به رزمايش نقطه عطف 5 در سرزمينهاي اشغالي داشتند و آن را زير نظر گرفته بودند. اين در حالي است كه ديروز نيز رژيم صهيونيستي هفت بار حريم هوايي لبنان را نقض كرد و با جنگندههاي خود به گشتزني در آسمان اين كشور پرداخت. كارشناسان بر اين باورند كه منظور رژيم صهيونيستي از آغاز حمله لبنان در ضصورت ناامن شدن منطقه، ايجاد درگيري عليه سوريه خواهد بود كه با توجه به شرايط منطقه ممكن است ميان اين كشور با تركيه روي دهد.روزنامه صهيونيستي هآارتص اخيرا به نقل از منابعي كه به نام آنها اشارهاي نكرد، نوشت كه اوضاع در مرزهاي تركيه و سوريه در آستانه انفجار است. "رجب طيب اردوغان" نخستوزير تركيه اواخر هفته نشست ويژهاي را با افسران ارشد ارتش و دستگاههاي اطلاعات اين كشور و مسؤولان وزارت خارجه داشته است. بر اساس اين گزارش، در اين جلسه سناريوهاي احتمالي در صورت حمله ارتش سوريه به داخل خاك تركيه براي هدف قرار دادن اردوگاههاي آوارگان سوري در مناطق مرزي را بررسي كردند. رژيم صهيونيستي و كشورهاي غربي سعي دارند تا با بهبود روابط خود با آنكارا اين كشور را از ائتلاف با سوريه خارج كرده تا بتوانند اهداف نظامي مورد نظر خود در سوريه را از طريق اين كشور دنيال كنند. اين در حالي است كه رژيم اشغالگر قدس درخواست آمريكا براي حمله به خاك سوريه از طريق فلسطين اشغالي را رد كرده است و به اين ترتيب تنها گرينه پيش روي غرب براي حمله به سوريه از طريق كشوهاي همسايه، دروازه آنكارا خواهد بود. RE: رژيم صهيونيستي: به جنوب لبنان حمله مي کنيم - dideban - ۸/تیر/۹۰ ۱۴:۵۰ (۶/تیر/۹۰ ۱۱:۵۹)mmsmms نوشته است: رژيم صهيونيستي و كشورهاي غربي سعي دارند تا با بهبود روابط خود با آنكارا اين كشور را از ائتلاف با سوريه خارج كرده تا بتوانند اهداف نظامي مورد نظر خود در سوريه را از طريق اين كشور دنيال كنند. اين در حالي است كه رژيم اشغالگر قدس درخواست آمريكا براي حمله به خاك سوريه از طريق فلسطين اشغالي را رد كرده است و به اين ترتيب تنها گرينه پيش روي غرب براي حمله به سوريه از طريق كشوهاي همسايه، دروازه آنكارا خواهد بود.هرگز اقای اردغان و حزب عدالت و توسعه چنین کاری نخواهند کرد ایران هم با همین دیپلماسی پوکیده اش نمیذاره دو تا از بهترین متحدانش وارد درگیری شوند پس کلا خبر بی اساس است مثل همیشه خیلی راحت بشینید روی صندلی هاتون و ببیند سربازان حزب الله چه بلایی سر اسرائیل میارن RE: رژيم صهيونيستي: به جنوب لبنان حمله مي کنيم - هدهد - ۸/تیر/۹۰ ۱۴:۵۴ برادر گرامی اسرائیل از این هارت و پورتا زیاد میکنه شما جدی نگیر
RE: رژيم صهيونيستي: به جنوب لبنان حمله مي کنيم - فرهاد - ۸/تیر/۹۰ ۱۷:۳۹ نقل قول:هرگز اقای اردغان و حزب عدالت و توسعه چنین کاری نخواهند کردسلام خواهش میکنم در کاربرد کلمات دقت بفرمایید ترکیه به هیچ وجه متحد ما نیست و میشه گفت تا حدودی بزرگترین رقیب ما در جهام اسلام است. این حزب عدالت و توسعه و جناب اردوغان هم تا بحال چه کاری برای جهان اسلام کرده اند که شما میگید هرگز این کار را نخواهند کرد. همین ترک ها با نیروی دریایی خود به کمک غرب برای سرکوب برادران مسلمان در لیبی آمده اند و از هیچ کمکی در اجرای طرح های خاورمیانه ای آمریکا دریغ نمیکنند. RE: رژيم صهيونيستي: به جنوب لبنان حمله مي کنيم - EMPERATOR - ۸/تیر/۹۰ ۲۰:۰۶ بسم الله الرحمن الرحیم ترکیه ... ... به این سادگی نمی توان از این کشور و اتفاقات آن گذشت به یاد داشته باشید که این کشور تهدیدی هست برای ما ... و اما رژیم صهیونیستی اسرائیل هیچ کاری را نمی تواند انجام دهد همانا سربازان حزب الله محکم ایستاده اند RE: رژيم صهيونيستي: به جنوب لبنان حمله مي کنيم - dideban - ۹/تیر/۹۰ ۰:۰۰ جمهوری اسلامی ما به صورت زبانی از فلسطین حمایت میکنه اما این جوانان ترکیه بودن که سوار بر کشتی به سمت غزه حرکت کردند و شهید دادند این اقای اردغان بود که از یک جلسه با شیمون پرز اونجور بلند شد و اون حماسه افرید این حزب عدالت و توسعه بود که از یک کشور لائیک (ضد دین) یک کشور متمایل به اسلام ساخت رهبر برای هزارمین بار میگویند باید از فلسطین حمایت کرد و باید صدها کشتی فرستاد شود اما این جوان ترکیه و اروپایی هستن که دارن خودشان را اماده میکنن تا ده کشتی بفرستن نه بسیجی ها مستند "در ضیافت اسلحه" (نگاهی به گردان های شهادت طلب فلسطینی) و مستند "افسانه مرکاوا" (نابود کردن تانکهای اسرائیل) را ببیند تا به نوع حمایت ایران از فلسطین پی ببرید ((با انچه سپاه و روحانیون برایتان تعریف کردن متفاوت است)) در حج هم که بودم برادرهای ترک تا میفهمیدن ایرانی هستیم اسم احمدی نژاد را می اوردن و میگفتن اسرائیل رو با هم نابود میکنیم (البته این افراد از مسائل داخلی خبر نداشتن) مهربان ترین ملت نسبت به ایرانیان ملت ترکیه بود و خلاصه ترکیه نمونه ی عمل گرایان بی ادعاست و ایران بعد از امام خمینی نمونه مدعیان بی عمل در مورد لیبی وظیفه هر انسانی حمایت از انقلابیون است دوستان اگه نظری داشتن با استدلال و سند بیان کنن RE: رژيم صهيونيستي: به جنوب لبنان حمله مي کنيم - وحید110 - ۹/تیر/۹۰ ۰:۳۶ جناب دیدبان اگر در حال حاضر فلسطین دغدغه مسلمین و ترکیه و هر جای دیگریست به خاطر سالیانی عمل ایرانی هاست . بسیجی ها (شبه نظامیان ایدئولژیست و اسلام گرایان تند رو از نظر غرب)یک کشتی بادمجان هم بفرستند یا ایران میشود پیراهن عثمان و 1000 جور وصله به ما میچسبانند . من با این که ترکیه را در حد یک دشمن فرض میکنند مخالفم . اما شما هم در مورد ایران کم لطفی میکنید . اسراییل را نمیشود یک تنه نابود کرد . فکر میکنید اسراییل از این که ایران را با بمب اتم بزند ابایی دارد ؟ نه تند روی برادر من نه کند روی . هر چیز به جای خویش نیکوست . اگر سیاست مداران مملکت مثل بعضی دوستان فکر میکردند . همان هفته اول کلک ایران کنده بود!! ضمنا در مورد حمایت ایران از حزب الله . این که دیگر داخل و خارج به ان معترفند . اگر ممکنه لینک این 2 مستندی که فرمودید رو قرار بدید با دیدن چند تا ترکیه ای در مراسم حج نمیتوان تصمیم گرفت و جو کلی ترکیه را سنجید . حد اقل یک بار تشریف ببرید ترکیه تا جو انجا دستتان بیاید . موفق باشید RE: رژيم صهيونيستي: به جنوب لبنان حمله مي کنيم - فرهاد - ۹/تیر/۹۰ ۲:۴۷ سلام نقل قول:جمهوری اسلامی ما به صورت زبانی از فلسطین حمایت میکنه اما این جوانان ترکیه بودن که سوار بر کشتی به سمت غزه حرکت کردند و شهید دادنددر مورد خط اول شما اگر مردم و حکومت را از هم جدا کنید جواب سوالتان را خواهید گرفت دولت ترکیه از اعزام کشتی ها حمایت نکرد یا کمکی به آنها نکرد فقط به اسرائیل بخاطر کشتن شهروندان ترک اعتراض کرد بنده خبر دارم شخص شیمن پرز بخاطر اعتراض مقامات ترک شب جای خودش را خیس کرده بود شما هم اگر قصد رای جمع کردن را داشتید همچین کاری میکردید این مردم بودند که این حزب را انتخاب کردند و بخش عمده این رای هم بخاطر سیاست های اقتصادی و رفاه اجتماعی هست که این حزب توانسته در ترکیه ایجاد کند حالا بماند که اینها چگونه موفق شدند این چرخ های اقتصاد را به حرکت درآورند و به اقتصاد جهانی بپیوندند. نقل قول:رهبر برای هزارمین بار میگویند باید از فلسطین حمایت کرد و باید صدها کشتی فرستاد شود اما این جوان ترکیه و اروپایی هستن که دارن خودشان را اماده میکنن تا ده کشتی بفرستن نه بسیجی هادوست من دست مردم با غیرت ترکیه و برادران مسلمانمان در اروپا درد نکند ولی ما هم اگر امکان خروج را دولت بهمان می داد راهی میشدیم ولی چه کنیم که به هیچ وجه دولت ایران اجازه چنین کاری را نمیدهد بروید پست وحید خان را بخوانید از شما خواهش میکنم حساب مردم ترکیه با حکومت را از هم جدا کنید. نقل قول:در مورد لیبی وظیفه هر انسانی حمایت از انقلابیون استحمایت از شورشیان (انقلابیون یا دولت موقت)با سلاخی مردم لیبی فرق دارد نیروهای مهاجم به لیبی تابحال هیچ سعی برای خاتمه جنگ نکرده اند تنها با زدن نقلط خاص و زدن دو طرف درگیر تابحال سعی در کش دار کردن درگیری کرده اند اینها برای خرابی یک مملکت اسلامی و مسلمان کشی عازم لیبی شده اند آمده اند امروز بکارند تا فردا برداشت کنند تابحال با خود فکر کرده اید با وجود این وضع خراب اقتصادی غرب چرا باید نیروهای غربی چنین هزینه هنگفتی برای حضور در سواحل لیبی بپردازند تا اینکه غائله لیبی را کش دار کنند. RE: رژيم صهيونيستي: به جنوب لبنان حمله مي کنيم - Aleyasin - ۹/تیر/۹۰ ۱۲:۱۷ به نظر من حکومت ترکیه یک سکولاریسم میانه رو است به نظر من هم بیدین است و هم با دین
RE: رژيم صهيونيستي: به جنوب لبنان حمله مي کنيم - dideban - ۹/تیر/۹۰ ۱۳:۵۸ (۹/تیر/۹۰ ۰:۳۶)وحید110 نوشته است: جناب دیدبان اگر در حال حاضر فلسطین دغدغه مسلمین و ترکیه و هر جای دیگریست به خاطر سالیانی عمل ایرانی هاست .میزان حالت فعلی است البته ایران هنوز هم نسبتا خوب عمل میکنه اما ایران اسلامی را باید با حق بسنجیم نه با سایر کشورها منظور من این بود ترکیه در این چند سال پیشرفت خوبی داشته ولی ما../ (۹/تیر/۹۰ ۰:۳۶)وحید110 نوشته است: بسیجی ها (شبه نظامیان ایدئولژیست و اسلام گرایان تند رو از نظر غرب)یک کشتی بادمجان هم بفرستند یا ایران میشود پیراهن عثمان و 1000 جور وصله به ما میچسبانند.بذار هر چه میخواهن بگن و انجام بدن، مهم رضایت خداست سران غرب هرگز از ما راضی نمیشن تا انکه از انان پیروی کنیم این پیام قران است (۹/تیر/۹۰ ۰:۳۶)وحید110 نوشته است: اسراییل را نمیشود یک تنه نابود کرد . فکر میکنید اسراییل از این که ایران را با بمب اتم بزند ابایی دارد ؟(سخنرانی اسلام مسئول) انجوی نژاد: امام فرمود بگذارید بیایند و باران بمب بر سر ماببارد و همه ی ما را بکشتن بدهند و بکشن و تاریخ روزگاری بفهمن که ملتی بود که ایستاد در برابر ظلم تا اخرین نفس. اگه هدف، بقای نظام به هر قیمتی بود امام علی میتوانست بیشتر از هر کسی حکومت کنه امام علی حفظ ارمان و روح نظام را بر فیزیک و جسم نظام ترجیح داد (۹/تیر/۹۰ ۰:۳۶)وحید110 نوشته است: اگر ممکنه لینک این 2 مستندی که فرمودید رو قرار بدید واقعا دوست دارم اپلودشان کنم و لینکشان را بذارم خصوصا مستند شکار مهندس که واقعا بی نظیر بود اما حقوق این مستند متعلق به ستاد پاسداشت شهدای نهضت جهانی اسلام است نوشته اگه مستند خواستید با این شماره تماس بگیری 09122063624 |