تالار گفتگوی بیداری اندیشه
چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html)
+--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html)
+--- موضوع: چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ (/thread-43104.html)

صفحه: 1 2 3 4

چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - Mforootaghe - ۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۴۶

با نام ویاد خدا
درود بردوستان

6 نامزد معرفی شده شورای نگهبان که صلاحیت آنان تائید شده است فرزندان این کشورند که از آغاز جوانی در انقلاب ما همراه امام بوده ودر کنار رهبری مشغول خدمت بوده اند در هر سه قوه ویا نهاد رهبری. آنان تحصیل کرده همین دورانند وکم وبیش مانند هم اند .آنان نه جاسوسند نه نفوذی نه وابسته به غربند ونه شرق .اگر وابستگی درمیان است در بالای سیستم باید نگریست والا اینان وابسته به نظامند .بنابراین باید ازمیان اینان آنکه اصلح است برگزیده شود.
چه کسی در کارنامه او بیشترین موارد از تائید صلاحیت وجوددارد؟
چه کسی در کارنامه اش یک اقدام چشمگیر وتاریخی وجوددارد؟
چه کسی دارای سابقه مدیریت کلان کشوری در سابقه اوست؟
پاسخ بدین موارد اصلح را نمایان میکند. آقای روحانی 4 سال رئیس جمهور بوده اند و5 بار توسط شورای نگهبان تائید صلاحیت شده اند وحل بزرگترین اختلاف سازمان ملل علیه ایران در کارنامه خوددارند .اما یک نکته مهم!؟
شما میدانید که در یک جابجائی منزل چه خساراتی وارد میشود حال ببینید در انتقال ریاست به فردی جدید مدت 3 ماه این جابجائی طول میکشد وخسارات وارده بمردم وارد میشود. این نقل انتقال هر8 سال الزامی است آیا دیوانگی نیست که 4 ساله این اقدام صورت پذیرد . این ریاست بر آقای روحانی ابدی نیست و4 سال دیگر برای همیشه تمام میشود .اما با دستان خود بزیان خود عمل نکنیم وبگذاریم هر امری بطور طبیعی سیر خودرا بکند.
ضمنا اگر مواردی ازتخلف در میان باشد این درعهده قوه قضائیه است نه من وشما

پاسخ به: چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - MohammadSadra - ۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۵۶

حالا من یه استدلال دیگه بکنم.

طیف لیبرال در ایران مد نظر آمریکاست پس شایستگی حکومت بر ایران رو ندارند.

عملکرد اونها در خیانت برجام که امام خامنه ای اون رو خسارت محض نامیدند مشخصه.

در قراردادهای بین المللی مانند FATF و 2030 رفتاری بسیار ذلیلانه و خائنانه داشتند. ضمناً همین مشت نمونه بی قانونی و قانون گریزی این طیف هست. صد رحمت به کفن دزد اول که اگر هم قانون گریزی می کرد ادعای قانون مداری نداشت. مرد و مردونه قانون رو اجرا نمی کرد. اینها قانون رو اجرا نمی کنند بی قانونی می کنند اما ادعاشون ....

قراردادهای کرسنت و IPC از شاهکارهای این طیف لیبرال هست.

قشر هزار فامیل که به شکل فامیلی به بیت المال دست اندازی می کنند و علارغم دستور رهبری هیچ برخوردی با حقوق های نجومی نکردند.

به نظر من باید روحانی از این مقام برداشته بشه. خسارتی که تا حالا زده در دور بعد ده برابر خواهد شد چون این دوره از رای آوردن می ترسید و مراعات می کرد اما در دور بعد چهار نعل خواهد تازید.

به نظر من خسارت چهار سال بعد این دولت در مقابل عوض شدن دولت و مناقع ما در مقابل این تعویض نه تنها مقرون به صرفه بلکه ضروریه.

بیاید دست دزدان بیت المال و لیبرال های خائن رو از مملکت اسلامی کوتاه کنیم.

پاسخ به: چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - A L I - ۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۳۱

(۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۱:۵۶)MohammadSadra نوشته است:  بیاید دست دزدان بیت المال و لیبرال های خائن رو از مملکت اسلامی کوتاه کنیم.
باشه به آقای قالیباف و رئیسی رای نمیدیمWink

پاسخ به: چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - Mforootaghe - ۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۳۹

با نام ویاد خدا
درود بردوستان
مواردی را که مطرح کردید اولا شعاری بیش نیست وثانیا دروظیفه من وشما نیست ثالثا مگر مملکت رهبر وشورای نگهبان ندارد ؟ که شما بی دروپیکر ایراد میگیرید اینها اهانت برهبری وشوراست . وظیفه من وشما انتخاب اصلح است بنده مشخصا اعلام کردم شما هم بنویسید واز شعار بپرهیزید موفق باشید

پاسخ به: چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - قلب - ۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۵:۵۲

(۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۳۹)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود بردوستان
مواردی را که مطرح کردید اولا شعاری بیش نیست وثانیا دروظیفه من وشما نیست ثالثا مگر مملکت رهبر وشورای نگهبان ندارد ؟ که شما بی دروپیکر ایراد میگیرید اینها اهانت برهبری وشوراست . وظیفه من وشما انتخاب اصلح است بنده مشخصا اعلام کردم شما هم بنویسید واز شعار بپرهیزید موفق باشید
سلام

شما خودت اینجا بارها رهبری و شورای نگهبان رو به خاک کشیدی حالا اومدي دفاع می کنی عجب

خوبه آدم يه رو باشه نه دورو

پاسخ به: چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - Mforootaghe - ۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۰۹

با یاد ونام خدا
درود برشما
مبحث درباره انتخاب اصلح است نه کشف منافق که کار من وشما نیست بنابراین اصلح خودرا بنویسید ممنون

پاسخ به: چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - MohammadSadra - ۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۰۸

چرا روحانی نباید رییس جمهور شود. این بخشی از سخنان آقا پناهیان است و توصیه می کنم حتماً گوش بدید. دوگانه جنگ و صلح.

پاسخ به: چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - Mforootaghe - ۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۱۳

با نام ویاد خدا
درود برشما
بله لینک شما هنوز یکبارهم دانلود نشده است چون اساسا فردی درسطح آقای پناهیان ارزش چندانی ندارند ضمنا در مورد مطالب بالا به لیک زیر مراجعه فرمائید ممنونم معذلک چون شما شنیده اید وقت دیگران نگیرید وپاسخ مطلب بنده را بدهید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-43106-post-380089.html#pid380089

پاسخ به: چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - MohammadSadra - ۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۲۱

دوستان این فیلم رو ببینید تا بفهمید که چرا نباید به روحانی رای داد. از اون مهمتر نظر امام خامنه ای رو در مورد توطئه بشنوید.

پ.ن.
لینک رو الان ایجاد کردم!!!! ظرف یک دقیقه که کسی نمی تونه دانلود کنه، نابغه.!!! می خوای به جناب پناهیان توهین کنی چرا از من مایه میذاری؟؟؟

پاسخ به: چرا روحانی باید رئیس جمهور باشد؟ - Mforootaghe - ۲۴/اردیبهشت/۹۶ ۱۸:۴۵

با نام ویاد خدا
درود برشما
چون که صد آمد نود هم پیش ماست شما قبلا نظرات رهبری را اعلام فرمودید دیگر نیازی به افراد دست چندم نیست . اینها برای منافع خود میگویند شما خردمند باشید وبهمان پندهای رهبری گوش کنید چرا که ایشان هم مصوبات شورا را تائید وفرموده اند که هریک انتخاب بشوند رئیس جمهور همه هستند . در اینصورت ایشان خود یک رای بیشتر ندارند وهرگز دیگران را از نامزدان نمی هراسانند . دقت کنید به رهبری اهانت نشود ایشان رهبر همه هستند موفق باشید