![]() |
|
چرا نماد بز؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +--- موضوع: چرا نماد بز؟ (/thread-435.html) |
چرا نماد بز؟ - tohidkarimi - ۲۱/آذر/۸۹ ۲۰:۵۹ چرا ماسون ها اغلب از نماد بز استفاده میکنند؟ RE: چرا نماد بز؟ - parisan - ۲۲/آذر/۸۹ ۱۱:۵۱ آقای رائفی پور در یکی از سخنرانی هاشون گفتن: ((چون جن ها یا بطور واضحتر شیاطین در هنگام ظاهر شدن صورتشون مثل بز بوده..)) دقیق یادم نیست درمورد بقیه اجزای بدنشون چی گفتن ..دوباره بررسی میکنم و در اولین فرصت حتما بهتون میگم..
RE: چرا نماد بز؟ - M Rises Soon - ۲۴/آذر/۸۹ ۱۶:۳۷ عزیزم ، طبق دیده های گذشتگان که من به شخصه از این ور و اون ور شنیده ام می گن جن ها سم دارن! دو تا شاخ دارن! بدنشون مثل آدمه ، سرشون مثل بز! تازه مگه عکسه بافومت رو ندیدی؟ بابا اون که خیلی معروفه! تازه اگه عکس بافومت رو با عمو سام موسس آمریکا مقایسه کنی به یه چیزایی پی می بری! RE: چرا نماد بز؟ - bamzi64 - ۲۶/آذر/۸۹ ۰:۴۳ من هم از قدیمیا که دیدن و از روایات که رو گفته اونها صحه میزاشت فهمیدم جن ایستاده مثل بز پوشیده از موهای فر خورده قرمز با سم هست:s سلام - محب الزهرا - ۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۵۸ سلام در این رابطه از استاد رائفی پور یک نقل دیگه هم وجود داره ایشون گفتند: اونا معتقدند که حضرت مسیح (علیه السلام) رو مانند بز به صلیب کشیدند RE: چرا نماد بز؟ - mesmaeil - ۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۰۲ من هم در یکی از سخنان استاد رائفی پور شنیدم که گفتند حضرت مسیح رو مسخره می کنند RE: چرا نماد بز؟ - vavp - ۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۳۰ یکی دیگر از این علل، سرپیچی بز از دست نوح (علیه السلام) بود که هنگامی که فرمان داد که وی سروار بر کشتی شود سرپیچی کرد. به همین دلیل یکی از دیگر از علل تقدس بز، سرپیچی وی از دست پیامبر خداست . RE: چرا نماد بز؟ - وحید110 - ۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۳۹ اجنه نژاد ها و اشکال مختلف و اندازه های مختلف دارند . RE: چرا نماد بز؟ - nooromahdi - ۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۰۸ سلام منم فکر کنم بخاطر شباهت های که بز و جن ها است به نظر من اگر سخنرانی های رائفی پور را گوش کنی خیلی زود تر به جوابت می رسی. یا به سایت استاد رائفی پور مراجعه کنی وسوال خودتو از استاد بپرسی بهتر یاعلی چرا نماد بز؟ - آوای انتظار - ۱/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۲۰ با سلام نمادها لزوماً یک ریشه یا معنا ندارند. علاوه بر مواردی که دوسنان اشاره کردند بافومت ممکن است نماد بز قربانی در آیین یهود باشد که بزی مقدس است و بنابر نقل عهد عتیق این بز، قربانی حضرت اسحاق شد که بنی اسرائیل از نسل او هستند. به عقیده آنان شیطان هم به نوعی قربانی هدایت انسان و دست یابی او به درخت دانش و معرفت( همان میوه ممنوعه) شد. با این توضیح بز میتواند نماد گویایی از ایثار بزرگ شیطان برای آدم باشد. |