تالار گفتگوی بیداری اندیشه
و بازهم "شِفا"،به کرم و لطف اهل بیت(علیه السلام) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: اخبار جهان اسلام (/forum-16.html)
+--- موضوع: و بازهم "شِفا"،به کرم و لطف اهل بیت(علیه السلام) (/thread-4370.html)

دیشب یك بانوی نابینا درحرم رضوی شفایافت - aminrafael3 - ۸/تیر/۹۰ ۱۲:۵۶

شب گذشته یك بانوی نابینا درحرم رضوی شفایافت.
به گزارش آینده، وبلاگ اندیشكده خرد نوشت: امشب بین نماز مغرب و عشا بانویی نابینا در جوار حرم رضوی با عنایت امام رضا علیه السلام از جانب حضرت حق شفا یافت و بینایی چشمانش را بدست آورد. یا من اسمه دوا و ذكره شفا . امشب و در پی این اتفاق فرخنده حرم حال و هوای دیگری داشت.

http://dabirimehr.blogfa.com/post-1363.aspx

RE: دیشب یك بانوی نابینا درحرم رضوی شفایافت - a.l.? - ۸/تیر/۹۰ ۱۳:۳۷

قربون امام رضا برم از اين اتفاق ها كم نمي افته .. ما ها فقط قدرت درك بعضي هاشو داريم

RE: دیشب یك بانوی نابینا درحرم رضوی شفایافت - هدهد - ۸/تیر/۹۰ ۱۴:۱۷

بزرگترین معجزه امام رضا اینه که ایران تنها کشور شیعه است و من تو به لطف ایشون شیعه ایم.

RE: دیشب یك بانوی نابینا درحرم رضوی شفایافت - EMPERATOR - ۸/تیر/۹۰ ۱۶:۵۱

یا امام رضا به فریادم برس...

RE: دیشب یك بانوی نابینا درحرم رضوی شفایافت - Amir - ۸/تیر/۹۰ ۱۹:۳۰

یکی از دوستان گزارش داد ادعای کذب این مطلب . خودم دو سال پیش شاهد زنده شفا گرفتن یه فردی بودم .!
ادعای کذب یعنی چی ؟

آسون تری کاری هست که میتونند بکنند ، خاک پاشون شفا میده دیگه خودش که جای دیگری داره !

قربونش برم امسال دلم بدجور هواش رو کرده دعا کنید برم بچه ها HeartHeart

RE: دیشب یك بانوی نابینا درحرم رضوی شفایافت - hamed313 - ۹/تیر/۹۰ ۹:۲۹

سلام دوستانن
چون اسم امام علی بن موسی الرضا اومد .دلم نیومد این حدیث نگم. در ضمن هیچ منظور و غرضیم ندارم فقط نقل حدیث همن.
امام رضا میفرماید:"دوست مارو دوست بدار ولو فاسق باشند.دشمن مارو دشمن بدار ولو مومن باشد."

شفای یک ایرانی در کنار کعبه 13 رجب - Elia - ۱۴/بهمن/۹۰ ۱۱:۰۴

یک ایرانی در خانه خدا شفا گرفت!
این زائر ایرانی که قدرت تکلم خود را ازدست داده بود روز میلاد حضرت علی علیه السلام درکنار خانه خدا زبان به تکلم مجدد گشود.

این زائر که در اثر صانحه یک تصادف دچار شُک شدید شده و براثر آن قدرت تکلم خود را بکلی از دست داده بود، پس از ورود به خانه خدا شفای کامل خود را بدست آورد.
این فرد که یک مرد ۴۸ساله از اهالی شیراز است صبح روز میلاد امیرمومنان علی علیه السلام جهت انجام اعمال عمره مفرده وارد مکه مکرمه شده بود.
وی پس از انجام مناسک خود احساس می کند قدرت تکلم خود را به دست آورده و با یکی از زائران همسفر خود موضوع را درمیان می گذارد که پس از مطمئن شدن از این واقعه، شادی زیادی دربین زائرین ایرانی خانه خدا بوجود می آید.

این زائر شیرازی این عنایت را ناشی از رحمت خدا و کرامت علی بن ابی طالب علیه السلام دانسته و سربه سجده شکر سائید.

منبع: Alborznews.net