![]() |
|
انتقاد از رهبر: بله یا خیر؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: انتقاد از رهبر: بله یا خیر؟ (/thread-44488.html) صفحه: 1 2 |
انتقاد از رهبر: بله یا خیر؟ - سعدی - ۸/فروردین/۹۷ ۰:۵۱ سلام به همه دوستان در این تاپیک می خواهم نظرتون رو بدونم که آیا انتقاد از رهبر جایز است؟ آیا لازم است؟ چه مواردی انتقاد وارده؟ چه آدابی داره؟ چه کسانی می تونند انتقاد کنند؟ و ... پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - aaaaa - ۹/فروردین/۹۷ ۱۷:۰۲ حقیقتش نقد کردن دیگه اثر نداره فقط اعصاب مردم رو خرد میکنه که اینهمه نقد های سازنده و سوال های منطقی پرسیده میشه اما اونهایی که باید بشنوند ، نمیشنوند (نمونه اش امضاء خودم) منظورم فقط رهبری نیستا ، خیلی ها اینجورین پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - قلب - ۹/فروردین/۹۷ ۱۹:۰۵ سلام البته چندتا نکته دیگه هم هست که در این نوشتار نیومده از جمله :: 1_ شخص منقد باید دارای آگاهی به مسایل روز و حداقل مجتهد باشد 2_ باید به نظام ولی فقیه معتقد باشد و التزام عملی داشته باشد 3_ با دشمنان اهل بیت علیهم السلام دشمن باشد یعنی انگلیس و امریکا و اسرائیل 4_ به دلیل سوء استفاده دشمنان از نقد باید غیر رسانه ای باشد و بین علما صورت گیرد 5_ شخص منقد باید دارای سابقه خوب باشد و مورد تایید بسیاری از علما باشد 6_ شخص منقد باید منافق نباشد ( صفات منافقان را نداشته باشد و از اقدامات ضد دینی حمایت نکرده باشد و حامی انقلاب اسلامی و مومنان باشد و مورد تایید قشر مومن جامعه باشد) پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - amirabdi - ۹/فروردین/۹۷ ۲۱:۰۵ نقل قول: میخواید تحریما رو هم ورداره واستون؟ شما به انتقاد وارده باید کار داشته باشید دوست عزیز نه با گوینده ش ولی الان خودتون با زبون بیزبونی دارید میگید هرکی انتقاد کنه حسابش با کرام الکاتبینه شرایطو یطوری کردید که انتقاد از امام زمان آسون تر از انتقاد از رهبری باشه ببینید کی گفتم همین قدیس سازیاتون یه روزی یقه ی خودتونو میگیره پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - قلب - ۹/فروردین/۹۷ ۲۲:۰۳ (۹/فروردین/۹۷ ۲۱:۰۵)amirabdi نوشته است: میخواید تحریما رو هم ورداره واستون؟سلام مغالطه نکنید لطفا الان رسانه های معاند انتقاد دارن ما باید اهمیت بدیم!! !! الان يه کاربر بیاد انتقاد کنه چه اهمیتی داره ،،، باید آدم حسابی بیاد انتقاد کنه اونم با اون شرایطی که گفتیم هر شخصی نمی تونه از هر چیزی نظر بده باید تخصصي نگاه کرد فقط يه متخصص می تونه يه متخصص رو نقد کنه نميشه فردی که تخصصی نداره درباره هر چیزی انتقاد کنه اینجوری سنگ رو سنگ بند نميشه نظام امام و امت یا همون ولی فقیه بر مبنای تخصص پایه ریزی شده اینکه بنده چی گفتم کاملاً مشخصه و نیاز به تفسیر شما نداره اگر بنا باشه با حکم جهاد ولی فقیه جوانان برن جنگ فقط وقتی اون حکم ارزش داره میرن الان رییس جمهور یا هر مسول دیگری بیاد حکم جهاد بده 10 نفر پیدا نمیشن برن چون انتقاد این افراد آزاده یکی از آثار انتقاد اینه که وقتی شخصی نقد ميشه از ارزشش کم ميشه و تاثیر خودش رو از دست ميده حرمت اشخاص دینی مثل ولی فقیه و مراجع تقلید باید حفظ بشه وگرنه اگر بنا باشه دستورات این اشخاص به دست هر فردی نقد بشه که دیگه هیچی! دلیل تقدس ولی فقیه و مراجع تقلید به خاطر بیان احکام اسلامه خوارج وقتی جلوی حضرت علی علیه السلام ایستادن در مصداق مشکل داشتن می گفتن فقط حکم خدا خب حکم خدا چيه ؟ از کجا بفهمیم از پیامبران حالا در زمان ما پیامبر نیست باید رجوع کنیم به فقیه عادل و دین شناس بالاخره ما باید به این اشخاص اعتماد داشته باشیم وگرنه ديگه چیزی از اسلام نمی مونه انتقاد هر چند درست باشه چنانچه با شرایط درست بیان نشه نه تنها نتیجه نداره بلکه مضر هم هست انتقاد تخصصي فقط از فرد متخصص برمياد پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - aaaaa - ۱۰/فروردین/۹۷ ۸:۵۴ (۹/فروردین/۹۷ ۱۹:۰۵)قلب نوشته است: سلامچه جالب خب الان ایت الله شیرازی انتقاد میکنه ، ارزشی ها زرتی میگن حالا که انتقاد کردی پس اصلا مجتهد نیستی با این شرایطی که شما گذاشتی ، هیییچ کس حق انتقاد نداره حتی اگر هم شرایطی که میگید رو داشته باشه ، خیی راحت میشه بهش بگیم ما صلاحیت تو رو قبول نداریم حرف مفت که هزینه نداره ما تو همین تالار ، نمیخواید جای دور برید تو همین تالار کاربرایی داریم که بوی نقد رهبر میاد ، موتور توهینشون از موتور هواپیما تند تر میچرخه بعد فکر کردید مجتهد نقد کنه ، اینا ساکت میشن به انتقاد ها گوش جان میسپارند؟ انگار تو این کشور زندگی نمیکنی برادر من پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - قلب - ۱۰/فروردین/۹۷ ۱۲:۱۸ (۹/فروردین/۹۷ ۲۲:۲۲)سعدی نوشته است: سلامسلام شما در خیلی جاها مطالب رو باهم قاطی می کنید بحث دولت فرق داره ولی بله حتی برای نقد دولت هم باید تخصص داشت اصلا مگه ميشه یک انسان بدون آگاهی و تخصص انتقاد کنه !! هر کسی هر حرفی می تونه بزنه اما حرفی قابل توجه است که کارشناسی باشه الان شما فرض کن يه نفر مثل صادق زیباکلام بیاد از رهبری انتقاد کنه به نظر شما انتقادش وارده!؟ !؟! باید بگم خیر چون صادق زیباکلام به گفته خودش لیبراله باید دید انتقاد از چه خواستگاه اعتقادی بیان ميشه اینکه من بحث نقد ولی فقیه رو مذهبی می دونم فقط فکر من نیست بلکه قانون هم همینو ميگه قانون ميگه مردم اعضای مجتهد خبرگان رهبری رو انتخاب کنن بعد خبرگان به رهبری نظارت می کنن چون اینکار تخصصی هستش کارهای رهبری باید بر مبنای اسلامی و فقه باشه پس کسی می تونه انتقاد کنه که آگاه به فقه باشه ما مخالف نقد نیستیم اما در پست قبلی گفتم که اينجور نقد ها باید خصوصی باشه و ربطی به رسانه ها نداره مراجع و علما هم اگر نقدی داشتن به طور خصوصی بیان کردن و رسانه ای نکردن (۱۰/فروردین/۹۷ ۸:۵۴)aaaaa نوشته است: چه جالبسلام اول اینکه آیت الله شیرازی مورد تایید اکثریت علما نیستند و اجتهاد ايشون هم تایید نشده پس نظرشون ارزشی نداره دوم اینکه ارتباط ايشون با انگلیس نشون ميده ايشون با دشمنان اهل بیت علیهم السلام دشمن نیستند و تبری و تولی ندارند سوم اینکه اصرار ايشون به پر رنگ کردن موارد اختلافی بین شیعه و سنی نشون ميده عقل درستی ندارن و بسیاری موارد دیگر که به تاپیک مربوط نیست شرایطی که گفتم کاملاً بر مبنای عقلی و نقلی هست و اگر موردی هست می تونید بگید بله بعد از رد شدن از اون شرایط آنوقت ميشه بررسی کرد که اون نقد چيه بالاخره چون ولی فقیه جایگاه حساسی هست و به هدایت و گمراهی جامعه اسلامی مربوط ميشه باید دقت کرد که انتقاد از چه شخصی با چه فکری بیان ميشه یک کاربر در این تالار حداقل شرایط نقد رهبری رو نداره و اگر دوستان ناراحت میشن به خاطر نظرات غیر کارشناسی هست که بیان ميشه میگن یارو رو توی ده راه نمیدادن سراغ کدخدا رو می گرفت! نقد هایی که از طرف مراجع و مجتهدین به رهبری هست به صورت خصوصی در محافل علما مطرح میشه و امثال شما خبر ندارید در پست قبل گفتم دلایل رسانه ای نشدن نقد هارو اگر کسی واقعاً دلسوز باشه نقد خصوصی انجام میده وگرنه اونایی که نقد رسانه ای انجام میدن دلسوز نیستن نقد ولی فقیه و مراجع تقلید باید بر مبنای اسلامی باشه و فقه يه مشت آدم غربزده که نمی تونن نقد اسلامی انجام بدن پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - Mohammad Trust - ۱۰/فروردین/۹۷ ۱۳:۴۲ رهبری که رو سر ما جا داره ولی توی این مملکت از استاد دانشگاهش نمیشه انتقاد کرد ، چه برسه به مقامات بالاتر. ده ساله میخواد اسم دو تا دزد رو اعلام کنند ، کاغذ در جیب اقایون هستش و هنوز جرات نکردن
پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - amirabdi - ۱۰/فروردین/۹۷ ۱۹:۵۳ نقل قول:تمام حرف منم همینهنقل قول: یکی از آثار انتقاد اینه که وقتی شخصی نقد ميشه از ارزشش کم ميشه و تاثیر خودش رو از دست ميده شما سد تمام انتقادها رو بستید تا رهبر مث یک بت مقدس باقی بمونه گزارش ها و حرف هایی هم که به ایشون میرسه حداقل اونطوری که از شواهد پیداست درست و حقیقی نیستن (اگه قبول ندارید میتونید بیاید خصوصی تا بحث کنیم ولی اینجا بحث نکنید تا منحرف نشه راه) بر اساس دوتا گزاره ی بالا رهبر تبدیل به عروسک خیمه شب بازی یه عده شده تا هرکاری دلشون میخواد بکنن و آخرشم بیان یه آب مقدس روی این نامه ی اعمالشون بپاشن تا ملت رو بر نگردونن ازشون پاسخ به: آیا انتقاد از ولی فقیه جایز است؟ - قلب - ۱۰/فروردین/۹۷ ۲۰:۲۳ (۱۰/فروردین/۹۷ ۱۹:۵۳)amirabdi نوشته است: تمام حرف منم همینهسلام درباره تقدس توضیح دادم قبلاً درباره این حرف خطرناکی که الان زدید لازمه چندتا نکته رو بدونيد هرکسی پای صحبت های رهبری نشسته خوب ميدونه این رهبری مثل منتظری نیست الان این حرفی که شما زدید نشون ميده این مطالب داره مطرح میشه تا رهبری ضربه بخوره از تاریخ یاد گرفتن تا رهبری رو بی اطلاع نشون بدن مثل منتظری تا پروژه برکناری رهبری رو کلید بزنن و نطفه این فتنه که یکی از فتنه های آخرالزمانی هست رو در سالهای پیش رو کاشتن با اطلاع به شما عرض می کنم این حرف از اساس غلطه اگر میبینید رهبری در موردی صحبت می کنند یا در موردی سکوت می کنن دلیل داره که افراد آگاه دلیلش رو متوجه میشن |