![]() |
|
به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات محتوایی (/forum-40.html) +---- موضوع: به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! (/thread-479.html) صفحه: 1 2 |
به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - علی 110 - ۲۷/آذر/۸۹ ۱۵:۴۶ با دقت بخوانید دوستان و نظر دهید: دوستان مطالب ارزنده ای در مجموعه تاپیک های مختلف مطرح میشه، اما باید جمع بندی بشه در نهایت وگرنه نتیجه لازم رو نداره ما اگه بخوایم مرتب مطلب بزنیم و رها کنیم، نه خیلی در خودمون تغییری رخ میده و نه میتونیم برای تغییر محیطی که میتوانیم بر آن اثرگذاری داشته باشیم خیلی اثر گذار باشیم دوستان گفتگو و اعلام نظر خوب هست اما اگه اوضاع تالار اینگونه بدون نظام مندی و نتیجه گیری و جمع بندی پیش بره ما با یک کثرتی مواجه مشویم که برایندش بیشتر خنثی است تا جریان ساز جمع بندی نهایی باید در هر تاپیک قرار بگیره و بشه بیانیه نهایی اون تاپیک که حاصلش، جمع بندی و نتیجه گیری و تحلیل ونقد مسایل و راهکار های پیشنهادی هست روزمرگی و یک نواختی و بی نظمی و حرکت بدون هدفگذاری بدون تعارف این تالار و سنگر امام زمان را آرام آرام به اضمحلال خواهد کشوند دوستان نظام فکری رو باید در خود مون تقویت کنیم باید بدونیم هدف اصلی از حضور در این تالار چیه آیا صرفاً بیان کردن یک سری موضوعات مفید ولی در عین حال گسسته از هم؟؟!!! باید متمرکز شویم و همگرایی و هم افزایی داشته باشیم دوستان در لابه لایه حرفهایشان نکات ارزنده ای رو بیان میکنند اما چون جمع بیندی نمیشه، جریان ساز نیست و اثر بخشی اون به حداقل میرسه بهتر شخص برای جمع بندی در هر موضوع کسی هست که اون تاپیک رو ایجاد کرده و هر یک از دوستان دیگر که در بحث و گفتگو شرکت کردند هم خوبه جمع بندی خودشون رو داشته باشند و در نهایت باید یک جمع بندی نهایی به صورت بیانیه مطرح بشه که مطالبی نظیر جان کلام بحث و مهمترین انتقادات و پیشنهادات توش گنجونده شده باشه این کثرت غیر هدفمند ما را از هدف دور میکنه پای عمل که میشه متأسفانه ما.... باید همت کنیم دوستان یا علی هایمان باید واقعی باشد RE: به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - mosafer - ۲۷/آذر/۸۹ ۱۷:۱۶ من هم با نظر شما كاملا موافقم . بنظرم آسيب شناسي شما درست است. اما مسئله اصلي همينه كه آيا جمع بندي نهايي كار يك نفر باشه يا جمعي از كسانيكه در مباحثه شركت داشته اند؟ اگه آغاز كننده موضوع اتمام دهنده آن هم باشد، خوبه و اون آخرين پاسخ اون تاپيك باشه.و بعد اون تاپيك براي نوشتن نظر بسته شود. در خيلي از تاپيك ها مي بينيم صحبت به انحراف كشيده، از بحث هاي اصلي فاصله مي گيرد. و در آخر آراء و نظرات گوناگون مي بينيم ولي نتيجه اي گرفته نميشود. هرچند لازم نيست هميشه اينطور باشد. به عنوان مثال در تاپيك ش " نامه سرگشاده ..." فكر مي كنم آغاز بسيار خوب بود ولي كم كم موضوع باز شد و فكر كنم نيت آغاز كننده تاپيك مرتفع نشد و تقريبا بي خيال شد. RE: به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - مسافر - ۲۷/آذر/۸۹ ۱۷:۱۹ سلام چند نکته را باید در نظر داشت. اینکه هر تاپیک را جمع بندی کرد از نظر حفظ پیوستگی مطالب و ثمر بخشی مفید است. اما این خود نیازمند به تخصص در زمینه مطرح شده است. مسلما در جایی که تنها به ارائه نقطه نظرات پرداخته شود نمی توان جمع بندی نمود. بلکه باید دوستان همتی به خرج داده و بحث را با توجه به مسائل مطرح شده در چارچوب عقاید شیعی جمع نمایند. علاوه بر این بعضی از مطالب به علت ورود اعضای جدید به تالار و یا تکمیل اطلاعات اعضاء فعلی، از حالت آرشیو خارج شده و مجددا به جریان می افتد. برای مثال خود بنده تقریبا کاربر جدید سایت محسوب می شوم و حقیقتا فرصت مطالعه خیلی از قسمت های تالار را نداشته ام. مطلبی را می بینیم که برای چندین ماه پیش است اما جریان بحث در جای نامناسب رها شده است یا نیاز به تکمیل دارد. مثلا بحث 13 امام معصوم که مطرح شده بود و بدون نتیجه گیری رها شده بود...خوب چاره ای نیست به جز اینکه آنها را اصلاح کنیم. اگر هم بخواهیم بعد از اکتساب اولین نتیجه مثبت برای حفظ اثر بخشی تاپیک را قفل کنیم از امکان شرکت دوستان در آینده و ارائه دیدگاه های تکمیل تر، جلوگیری به عمل آمده است. در آخر، تالار نمونه ای است از یک جامعه، یعنی اجتماع افراد با سلیقه ها و دغدغه های مختلف. بنابراین طبیعی است که هر کس سلیقه ای دارد و با توجه به علایق و سلایق خود به ایجاد یک تاپیک یا مشارکت در آن می پردازد. برای همین نمی توان از دیگران برای شرکت در تمامی مباحث و جمع بندی آن انتظار داشت. بنابراین نقش اشخاصی که به عنوان متخصص یا پژوهشگر در تالار حضور دارند، برای وصول به نتیجه گیری و جمع بندی در پست ها حیاتی به نظر می رسد. به هر حال دغدغه ای که مطرح نمودید خوب و ارزشمند است. راهکار هم به نظر من مشارکت پرشورتر اعضاء و یا نتیجه گیری دانامحور است که اجازه دهد مسائل، دیدگاه ها و شبهات مختلف مطرح شود و بعد آن ها را جمع بندی و پاسخگویی کند. که فکر می کنم در حال حاضر راهکار اول برای تالار بهتر می باشد. و من الله التوفیق RE: به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - علی 110 - ۲۷/آذر/۸۹ ۱۷:۱۹ در صورت امکان این موضوع به بخش پیشنهادات و انتقادات منتقل شود با تشکر تشکر من از جناب مسافر بیشتر به علت امضای دل نشین ایشان بود ببخشید ربطی به مبحث نداره اما کار دل است دیگر یا اباالفضل العباس RE: به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - M Rises Soon - ۲۷/آذر/۸۹ ۲۰:۳۷ عقل سلیم می گه یه روزی یه جایی جم بشیم! مثلا تو اسکایپ ، یا تو ... که وجود دارن! اگه می خواین تصمیم گیری کنیم! البته باید مسئول سایت یه وقتهایی رو معین کنه که همه باشیم! رو صفحه اول هم که بزاره که نور علی نور RE: به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - parisan - ۲۷/آذر/۸۹ ۲۱:۵۷ درسته..یک نفر یا چند نفر که بیشتر درتالار وقت میذارن و مرتب سر میزنن بیان و مهمترین نکاتی که در هر پست هست مشخص کنن،دسته بندی کنن،و در جای خودش قرار بدن تا اعضا بتونن ببینن ماجرا به کجا رسید.. اما مشکل اینجاست که چه کسی حاضره این کار روبکنه..چون وقت گذاشتن و هرروز سر زدن و خوندن همه پست ها خیلی کار وقت گیر و خسته کننده و سختیه..
RE: به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - MAHDI59 - ۲۷/آذر/۸۹ ۲۲:۱۱ دوستان عزيز سلام فكر مي كنم در باره اين موضوع اين قسمت خطبه حضرت علي (علیه السلام) كامل باشه ونياز به توضيح بيشتري نداره: اين قوم به زودى بر شما چيره شوند به خاطر اجتماعى كه آنان بر باطلشان دارند، و تفرقه اى كه شما از حق داريد، و محض اينكه شما در راه حق به امام خود عاصى هستنيد، و آنان در راه باطل مطيع رهبر خويشند RE: به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - bamzi64 - ۲۸/آذر/۸۹ ۰:۲۱ ![]() بنظر من هم باید جمع بشیم و همدیگرو ببینیم تا مقدمه ای برای عملیاتی کردنه عقایدمون بشه RE: به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - mohamad - ۲۹/آذر/۸۹ ۲:۲۴ وقتی کسی مطلبی را می نویسه مطمئنا بهش فکر کرده، و اکثرا هم دقدقه فکریش بوده. که البته اگه اینطور نباشه، اون مطلب خیلی با ارزش نیست و نتیجه گیری هم لازم نداره. پس هدفش از نوشتن مطلب در این تالار، یا بدست آوردن پاسخه یا به اشتراک گذاشتن نتیجه ای که از افکارش در مورد اون مسئله گرفته. نتیجه می گیرم که هر فردی که یک تاپیک ایجاد میکنه (البته منظور خبری یا مشابه این نیست) خودش می تونه بهترین قاضی باشه. البته راهنمایی بزرگان هم شرطه. RE: به این شکل ادامه کار چندان ثمربخش نیست!!! - rahbin - ۳۰/آذر/۸۹ ۱۱:۵۹ با عرض سلام و خسته نباشيد به نظر بنده بايد زماني كه تعداد پست ها يك تاپيك به مفهوم نتيجه گيري از آن پست نزديك تر مي شود مدير حاضر در آن بخش در پستي به صورت رسمي برداشت هاي خود را از تمامي پست هاي كاربران نموده و در زير آن اعلام كند كه مبحثي كه با نام "مبحث يك" توسط كاربر "فلان" در تاريخ "date/date/2010" آغاز شده است تا اينجا رسيده است و به ترتيب نتيجه گيري هاي زير از اين مبحث گرفته مي شود به ترتيب زير اعلام مي شود 1- 2- 3 و ... و همچنين سوالات و انتقادهاي زير از ابتداي اين بحث توسط كاربران برايشان مطرح شده است. انتقاد : آن گونه كه من متوجه شدم اين دسته انتقادات براي كاربران ايجاد شده است . انتقاد اول كاربران حاضر در اين مبحث: سوال : آن گونه كه من متوجه شدم اين دسته سوالات براي كاربران ايجاد شده است . سوال اول كاربران حاضر در اين مبحث: پس از كاربران خواهش دارم كه اگر نتيجه گيري من از نظرات و سوالات و انتقادات ايشان درست بوده است بحث را با سوالات يا انتقادات يا پيشنهادات ادامه خواهيم داد در صورتي كه كاربران نظري مخالف نتيجه گيري بنده حقير را دارند حتما نتيجه گيري خودشان را اعلام بكنند تا با جديت بحث را ادامه بدهيم.. و اعلام اين پست به معني نتيجه گيري بوده و به معناي اتمام اين بحث نبوده و نخواهد بود پس مدير يا كاربر مربوطه بايد بحث را با ادامه سوالات و انتقادات و پيشنهادات دنبال شود همچنين در صورتي كه كاربري برداشت متفاوتي از برداشت مدير مربوطه آن بحث را داشت حق دارد تا نتيجه گيري شخصي خودش را از ابتداي مبحث بنويسد. دوستان عزيز بيداري انديشه نبايد فقط با يك فيلم اتمام حجت نموده و بقيه راه خويش را با چند مقاله ادامه بدهد.. بنده به نوبه خودم براي اعتراض با اين روند مبحث مستند نمودن مقاله دجال آخرالزمان ، فراماسونري را ايجاد نمودم اين پيشنهاد شخصي بنده براي ادامه مسير بيداري انديشه بود خداوند منان نگهدارتان باد |