![]() |
|
آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ (/thread-481.html) |
آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - علائم ظهور - ۲۷/آذر/۸۹ ۱۷:۴۸ سلام دیدم چند جایی درخواست شده که مستندهای دیگه هم زیرنویس بشه اما آقای بیداری اندیشه یه جاهایی گفتند دیگر مستندها بدرد نمی خوره.یه جاهایی گفتن باید روی مسائل مهمتر کار کنن بنده حقیر که فکر میکنم در عصر رسانه های تصویری و بصری که سالیانه هزاران فیلم و سریال و مستند ماسونی و شیطانی ساخته می شود ، این ده-بیست تا مستند واقعا غنیمت است. به هرکسی تا الان مستند Arrivals + مستند یک قدم مانده به صبح رو که دادم و دیده کلی درش تحول ایجاد شده. منظورم از یک قدم مانده به صبح اینه: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-366.html اما هیچکس حوصله خوندن مقاله های طولانی و خسته کننده رو نداره و وقتی میگم فلان سایت رو ببین یا نمیره یا 2 خط می بینه و ول میکنه.اما هر وقت منو می بینن میگن از اون مستندا جدید نداری؟ تصمیم گرفتم ببینم اگر شخص دیگه ای هم هست که مثل من فکر کنه ، بیایم زیرنویس یک مستند رو به یاری خدا شروع کنیم.من واقعا محدودیت زمانی دارم وگرنه تا الان حداقل یک مستند رو به تنهایی زیرنویس کرده بودم. اسامی مستندهایی رو که بالا نوشتم اونهایی بوده که شنیده بودم.اگر چیزی هست که در حد اینها یا مهمتر از اینها هم باشه میشه راجع بهش صحبت کنیم برادران و خواهرانی که موافقند : 1- در نظرسجی بالا شرکت کنید.بعدش هم کامنت بزارید چرا اون مستند رو مناسبتر می دونید برای شروع؟ 2-میزان زمانی که در هفته برای ترجمه میتونید بزارید رو بگید 3-میزان تسلط و آشناییتون به زبان انگلیسی رو هم بفرمایید مخالفان هم لطفا با هدف نا امیدی دیگران چیزی نگن.ولی صحبت منطقی شما حتما مفید خواهد بود انشا الله همه ما جزو سربازان گمنام حضرت بقیه الله باشیم RE: آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - M03TAFA - ۲۷/آذر/۸۹ ۱۸:۳۸ من زبانم در حد صفره ولی با این کار 1000% موافقم واقعا مستند و سخنرانی های صوتی و تصویری برای تحول نیرویی بس عجیب دارد . میتونم تو طراحی حرفه ای با فتوشاپ کمک کنم. وقتمم از 3شنبه تا شنبه آزاده آزاده RE: آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - morteza_3ip - ۲۷/آذر/۸۹ ۱۹:۲۳ با سلام فکر بسیار جالبی هستش مطمئنا نقش یک کلیپ ولو کوتاه نسبت به یک نوشته که خیلی ها تا آخر نمی خوننش بیشتره ولی دو تا مشکل وجود داره یکیش اینه که افراد مسلط برای ترجمه کمیابن و مشکل دوم اینکه خیلی ها من جمله من اطلاعاتی در مورد این مستند ها ندارن موفق باشی ---------------------- به امید روزی که 313 نفر مرد پیدا بشن ... RE: آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - MAHDI59 - ۲۷/آذر/۸۹ ۲۱:۲۲ دوست عزيزم سلام از اين كه احساس مسئوليت مي كني و دنبال بيدار كردن بقيه هستي خوشحالم و احساس شما رو كاملا درك مي كنم . تقريبا همه افرادي كه مستند ظهور رو مي بينن اين حس بهشون دست ميده. در باره ترجمه من كمك زيادي نمي تونم بكنم چون به زبان انگليسي مسلط نيستم. من پيشنهاد مي كنم قبل از شروع هر كاري به اين پست ها يه نگاه بندازيد http://forum.bidari-andishe.ir/thread-411.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-479.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-432.html موفق باشيد RE: آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - parisan - ۲۷/آذر/۸۹ ۲۱:۳۲ اگر متن رو در اختیار بنده بذارید میتونم کمک کنم..من کلاس زبان میرم و سطحم upper intermediate-1 من موافقم..البته حجم کم بدید با کیفیت تر ترجمه خواهد شد و اینکه حتما یک ویراستار باشه که اگر جایی اشتباه بود حتما بگه که ما درستش کنیم..الان که وقت امتحان های دانشگاست..زمان دقیق شروع کار رو هم بگید خوبه.. RE: آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - saleh_mgh - ۲۷/آذر/۸۹ ۲۲:۲۹ من موافقم و شديدا توصيه ميكنم كه حتما يك نسخه Srt يا sub/idx هم از هر ترجمه ساخته و منتشر بشه جاي خالي همچين ترجمه هايي بصورت فايل جدا در مستند The arrivals در جاهايي كه كيفيت پايين بود خيلي مشخصه RE: آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - Amir - ۲۷/آذر/۸۹ ۲۳:۲۷ سلام نظرات رو خوندم به نظرم خیلی نمیتونی با این وضع کاری پیش ببری خودتم که اصلا وقت نداری ... من یه راه بهتر دارم وب زیر داره روی مستند Phase3 کار میکنه و یک قسمت هم بیرون داده اگر خیلی مشتقی با هرکی میشناسی بر. به اینها کمک کن خیلی به کمک نیاز دارند http://neshaneproject.ir/ یاعلی RE: آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - naji.eslam - ۲۸/آذر/۸۹ ۱۱:۳۵ با سلام من تو اين كار به شما كمك مي كنم فقط يه زحمتي واست دارم اول از همه در مورد اين مستند ها يه كم اطلاعات بده تا بدونم محتواشون در مورد كدوم موضوع هستش ؟؟ ممنون ميشم naji.eslam RE: آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - The Arrival - ۲۸/آذر/۸۹ ۱۱:۴۴ بنده شاید بتونم این کار رو انجام بدم اما مشکل همیشه من وقت است که هیچ ندارم شاید تا چند هفته دیگه وقت داشته باشم - اگه سایر دوستان تا اون موقع کاری نتونستند انجام بدن ما در خدمتیم RE: آیا در زیرنویس مستندهای جدید کمک می کنید؟ اصلا لازم می دانید؟ - علی 110 - ۲۸/آذر/۸۹ ۱۲:۱۸ کم کم باید خودمان مستند بسازیم اونم نه مستنداتی از قبیل ظهور یا مستندات عبدالله هاشم دنیا تشنه معرفت پیدا کردن به منجی حقیقیش هست ما که توی کشور امام زمان هستیم کم و بیش یه سری اطلاعات داریم به نظر شما چند نفر تو دنیا میدونند که مادر امام زمان از نوادگان شمعون وصی حضرت مسیح هست؟؟؟؟؟؟ یکی از ضعیف ترین قسمت های مستند ظهور بخش معرفی منجی بود گاندلف رو نشون داده به عنوان منجی بندگان خدا البته نمیگم نیت بدی داشتن اما اون ذهنیت هم ذهنیت غلطی است از ابر مردی که هنگام ظهور به مردی 40 ساله مینماید کافیه از سیاهی گفتن باید نور را در حد توان به تشنگانش در جهان معرفی کنیم فارسی و عربی صحبت میشه در این مستندات و زیر نویس انگلیسی میشود دوستان کم کم باید معارف ناب شیعه را به تشنگان نهضت جهانی منجی حقیقی برسونند و رسالت اصلی دوستانی که زبانشو خوب هست به نظر حقیر این میتونه باشه شیعه حرف برای جهان تشنه خیلی داره و مهمترین عامل بیداری جهان رسیدن معارف شیعه به گوش جهان است امام رضا علیه السلام میفرمایند اگر مردم سخنان ما و زیبایی های سخنان مارا می شنیدند هر آینه به ما روی می آوردند. وقت تهاجم فرهنگی حق به باطل فرا رسیده تا کی معارف تحریفی و انحرافی آخرالزمانی یهود باید به خورد مردم دنیا بره؟ حقیر ایده هم زیاد دارم اما نمیدانم چه کسی پای کار است من محتوا را تا حدی میدانم اما در زمینه قالب هیچ توانایی خاصی ندارم تا یار که را خواهد و میلش به که باشد یا علی |