تالار گفتگوی بیداری اندیشه
طرح جمع آوری اراذل و اوباش یا ؟! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html)
+--- موضوع: طرح جمع آوری اراذل و اوباش یا ؟! (/thread-4883.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7

طرح جمع آوری اراذل و اوباش یا ؟! - semnani - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۸:۴۴

چند مدتی هست که جمهوری اسلامی در سطح کشور طرحی را اجرا کرده به نام جمع آوری ارازل و اوباش .
هرچند که این طرح می بایست مورد تکریم کردن از مسئولین امر قرار بگیرد اما در خلال ای طرح عظیم ملی باید متذکر شوم که نباید نیروی انتظامی یا از افراط و یا از تفریط سبب خدشه دار کردن موضوع شوند، در ادامه (البته با سپاس از مسئولین مربوطه که مجری این طرح می باشند ) بخشی از افراط ها و تفریط ها را در قالب عکس متذکر میشوم.
افراط :
آیا گوچه جای محاکمه است ؟!؟
[تصویر: mht3B40(1).jpg]
.
[تصویر: 686.jpg]
.
[تصویر: javan-18mai-1.jpg]
.
[تصویر: 5zog38k.jpg]
.
[تصویر: javan-18mai-6.jpg]
.
آیا طریقه ی اجرای حد و تعذیرات حکومتی اسلام این گونه است ؟
[تصویر: shallagh-1.jpg]

تفریط :
همه باهم بریم هوا خوری ! وای چنگیز عجب کیفی داره ! کاش زودتر ما رو می گرفتن !

[تصویر: 667253_orig.jpg]

یک بار دیگر متذکر میشوم که بندن مخالف این طرح نیستم ، بلکه باید اینگونه طرح ها علوی بار اجرا کرد چرا که ناسلامتی نام حکومت ائمه اطهار را داریم یدک میکشیم ، مگه زمانی که علی ابن ابی طالب (علیه السلام) به ظاهر زمام خلافت را در دست گرفت با گروه های معاند و خوارج اینگونه برخورد کرد؟

RE: طرح جمع آوری ارازل و اوباش یا ؟! - Irani - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۹:۲۵

ممنون بابت پستی که زدیدHeart
اولش فکر کردم اینم ربطی به نمادهای فراماسونری دارهBig Grin
اما یه چیزی رو باید متذکر شوم که از نظر من حقشونه که اینجوری بشن
چون به جان و مال و ناموس مردم تجاوز کردن
Dodgy

RE: طرح جمع آوری ارازل و اوباش یا ؟! - oO DaViD Oo - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۹:۵۰

سلام
اتفاقا به نظر من خیلی هم خوبه که توی انظار مردم این کار رو می کنند
چرا ؟
برای اینکه این برادرای ارازل و اوباش کل محلشونو زیر سلطه خودشون می گیرن و باعث ایجاد یک محیط پر رعب و وحشت برای دیگر اهالی میشن و برای خودشون یک ابهت و هیمنه ای میسازن تا مردم حساب خودشونو داشته باشن

فکر می کنم که دلیل اینکه پلیس به این سبک اونا رو جلب می کنه اینه که این هیمنه ای که برای خودشون ساختن رو برای مردم بشکنه

RE: طرح جمع آوری ارازل و اوباش یا ؟! - zaeim - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۹:۵۳

(۲۶/تیر/۹۰ ۱۸:۴۴)semnani نوشته است:  افراط :
آیا گوچه جای محاکمه است ؟!؟

دوست عزیز این برخورد برای ریختن ترس مردم و شکستن هیمنه اوباش محله هستش.

RE: طرح جمع آوری ارازل و اوباش یا ؟! - Hadith - ۲۶/تیر/۹۰ ۱۹:۵۵

منم فکر می کنم تا حد کمی خوبه که در ملاعام قسمتی از غرور کاذبی که برای خودشون ساختن و باعث رعب مردم شده،از بین بره..
اما مسئله دیگه ای که هست،اونم اینه که بالاخره انسانند و نباید به شدتی که توی عکس نشون داده در ملاعام باهاشون برخورد بشه...
ما تو اسلام حد داریم،مجازات داریم و ... ؛
اما هیچوقت این مجازات ها به نظرم انسانیت یک فرد رو نشانه نمی ره...

RE: طرح جمع آوری ارازل و اوباش یا ؟! - libera - ۲۶/تیر/۹۰ ۲۱:۰۶

حقشونه
شک نکنید

RE: طرح جمع آوری ارازل و اوباش یا ؟! - semnani - ۲۷/تیر/۹۰ ۰:۴۴

ممنون از دوستان
باید بگم که اسلام اینگونه حدی ندارد ، شما دوست گرامی اگه یه سری به کتوب اسلامی و حقوقی بزنید میبیند که اون فردی که حد را اجرا می کنند یه قرآن (یه کتابی که از لای دستان نیافتد) زیر بغل اش می گذارند تا دست اش را بیش از اندازه بالا نبرد و سبب وارد آوردن ضربه ی سنگینی شود .
حال با این تفسیر آیا در این عکس به نظرتان حکم اسلام داره اجرا میشه ؟ آیا به صرف اینکه یه غلطی کردند باید غیر اسلامی محاکمه و قصاص شوند؟

در اینکه حق اینا هست که مجازات بشه شکی نیست اما باید دید چگونه مجازات می شوند ؟ به نظر شما این نوع برخوردی که با ارازل کردند فقط محدود به این عکسا میشه یا نه فراتر از آن ؟ بنده برای جمع آوری همین چندتا عکس کلی تو اینترنت گشتم تا بتونم از عکسای با درجه ی کیفی واقعی تر استفاده کنم اما خودتان که میدانید سیستم ف ی ل ت ر ی ن گ به این موضوع هم رحم نکرده و ....... .
آیا یه جای کار بو نمیده ؟ چرا باید بعضی از عکسای که ارازل در بازداشگاه هستن پخش بشه اما باقی عکسای که مرتبط با دستگیری و ضرب و شتم آنهاست باید بایکود بشه ؟

از مسئولان امر بی نهایت ممنونم که چنین طرحی را در سطح ملی انجام دادند اما نباید از طریق عدالت خارج شد چرا که اگر خدای نکرده از صراط صحیح خارج شد ( حتی در شیوه ی مجازات محکومان انحرافی باشد ) و حق کسی پایمال گردد اونوقت ما زیر دین می باشیم.
امیدوارم که منظورم را درست رسانده باشم.

RE: طرح جمع آوری ارازل و اوباش یا ؟! - وحید110 - ۲۷/تیر/۹۰ ۰:۵۹

(۲۷/تیر/۹۰ ۰:۴۴)semnani نوشته است:  ممنون از دوستان
باید بگم که اسلام اینگونه حدی ندارد ، شما دوست گرامی اگه یه سری به کتوب اسلامی و حقوقی بزنید میبیند که اون فردی که حد را اجرا می کنند یه قرآن (یه کتابی که از لای دستان نیافتد) زیر بغل اش می گذارند تا دست اش را بیش از اندازه بالا نبرد و سبب وارد آوردن ضربه ی سنگینی شود .
حال با این تفسیر آیا در این عکس به نظرتان حکم اسلام داره اجرا میشه ؟ آیا به صرف اینکه یه غلطی کردند باید غیر اسلامی محاکمه و قصاص شوند؟

در اینکه حق اینا هست که مجازات بشه شکی نیست اما باید دید چگونه مجازات می شوند ؟

از مسئولان امر بی نهایت ممنونم که چنین طرحی را در سطح ملی انجام دادند اما نباید از طریق عدالت خارج شد چرا که اگر خدای نکرده از صراط صحیح خارج شد ( حتی در شیوه ی مجازات محکومان انحرافی باشد ) و حق کسی پایمال گردد اونوقت ما زیر دین می باشیم.
امیدوارم که منظورم را درست رسانده باشم.
در مورد نحوه اجرای حد .
نحوه اجرای شلاق
در تبصره ماده 293 آ.د.ک، قانون­گذار چگونگی اجرای حکم شلاق را بر اساس آیین نامه­ای دانسته است که توسط وزیر دادگستری تهیه و به تصویب رئیس قوه قضائیه خواهد رسید. آیین نامه مزبور تحت عنوان آیین نامه اجرای احکام قصاص، رجم، قتل، صلب، اعدام و شلاق در سال 1382 به تصویب رئیس قوه قضائیه رسید.
آیین نامه مزبور در ماده 29 بیان می­دارد:
«اجرای حکم شلاق به وسیله نوار چرمی به هم تابیده به طول تقریبی یک متر و به قطر تقریبی 1/5 سانتی­متر انجام می­شود.
ضمنا مجازات شلاق چنانچه در فضای سرپوشیده باشد باید دمای هوای آن معتدل باشد و چنانچه در فضای باز اجرا شود نباید دمای هوا بسیار سرد یا بسیار گرم باشد. »
ماده 30 آیین نامه اجرای حد شلاق از حیث شدت و ضعف ضربات را به ترتیب زیر اعلام می­دارد:
«حد شلاق زنا و تفخیذ شدیدتر از حد شرب خمر است و حد شرب خمر شدیدتر از حد قذف و قوادی است و در بند ب ماده 34 آیین نامه، نحوه اجرای شلاق­های تعزیری را به صورت متوسط اعلام نموده است.»[4]
مبنای این دو ماده روایتی است از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که فرمودند:
«الزانی اشد ضربا من شارب الخمر و الشارب الخمر اشد ضربا من القاذف و القاذف اشد ضربا من التعزیر.»[5]
شلاق­های حدی محکومین ذکور به نحو ایستاده اجرا می­شود و در حد زنا و تفخیذ و شرب خمر در حالی است که پوشاکی غیر از ساتر عورت نداشته باشد و در حد قوادی و قذف از روی لباس معمولی اجرا می­شود.
اجرای حد محکومین اناث نیز به نحو نشسته و با لباسی که به بدن آن ها بسته باشد اجرا می­گردد.
شلاق تعزیری در حالتی که محکوم‌علیه بر روی شکم خوابیده باشد و پوشش او لباس معمولی باشد به پشت بدن به جز سر و صورت و عورت زده می­شود.
از آن­جا که نحوه اجرای شلاق و شدت ضربات در انواع شلاق‌های حدی و تعزیری متفاوت است لازم است آموزش­های لازم به مأموران اجرای حکم داده شود و قاضی اجرا نیز علاوه بر حضور در صحنه اجرا، بر نحوه اجرا نیز نظارت نماید.[6]

[1]زراعت، عباس؛ قانون آیین دادرسی کیفری در نظم حقوقی کنونی، تهران، انتشارات خط سوم، 1386، 850
[2]همان، 867
[3]معاونت آموزشی قوه قضائیه؛ مجموعه نشست­های قضایی، قم، نشر معاونت آموزش و تحقیقات قوه قضائیه، 1382، چاپ دوم، ج 6 ، 133 و 134
[4]قانون آیین دادرسی کیفری در نظم حقوقی کنونی، 884 و 885
[5]حر عاملی، محمد بن الحسن؛ وسایل الشیعه الی تحصیل مسائل الشریعه، قم، انتشارات آل البیت، 1409، چاپ اول، ج 28، 198
[6]احمدی موحد، اصغر؛ اجرای احکام کیفری، تهران، نشر میزان، زمستان، 1383، چاپ اول 155-158

RE: طرح جمع آوری ارازل و اوباش یا ؟! - semnani - ۲۷/تیر/۹۰ ۱:۰۸

نمی خوام بی دلیل حرفی زده باشم اما یه نکته در دوران تحصیل از یک روحانی شنیدم که می گفت روایت داریم که در هنگام اجرای حد یه چیزی مانند قران که مانع باز شدن بیش از اندازه دست ضارب میشود بین دست (لای بغل ) قرار میدهند تا ضربه زیادی وارد نشود.
آیا این روایت قابل استناد نیست؟

RE: طرح جمع آوری ارازل و اوباش یا ؟! - وحید110 - ۲۷/تیر/۹۰ ۱:۱۰

راستش من هم شنیدم اما با توجه به اینکه رشته تحصیلیم حقوقه تا حالا چیزی در این مورد ندیدم!
شاید هم باشه اما من ندیدم! با اینکه مقداری هم تحقیق کردم