تالار گفتگوی بیداری اندیشه
آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html)
+--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html)
+--- موضوع: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ (/thread-4921.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - ghadimi2 - ۲۷/تیر/۹۰ ۱۶:۰۲

[تصویر: b2250.jpg]

يكي از مواردي كه نياز به نقد جدي دارد، سهميه ها و مزايايي است كه به بسيجيان و خانواده شهدا و ايثارگران اعطا مي شود. بنده در جايگاه رفيع شهدا نزد خداوند و همچنين ارزش كار والاي ايثارگران هيچ ترديدي ندارم، ولي مزد اصلي اين افراد و همينطور خانواده هايشان را كه مجبورند سختي بيشتري متحمل شوند، از طرف خداوند پرداخت مي شود.

ممكن است بگوييد كه جانبازان در راه حفظ ناموس اعتقادي و وطن، جسمشان ناقص شده است و الان كارايي سابق را ندارند و نمي توانند كار كنند. اين مورد قابل قبول بوده و بايد به كساني كه به دليل قطع عضو يا هر مشكل ديگري امكان كار كردن برايشان فراهم نيست، حقوق ماهيانه متوسطي پرداخت شود. همينطور به خانواده هايي كه نان آور آن به شهادت رسيده است. حتي بنده معتقدم كه بايد جانبازاني كه هزينه هاي درمان بالايي دارند و متاسفانه برخي از آنها توسط حكومت ناديده گرفته شده است، هزينه هايشان از بيت المال پرداخت شود. ولي اينكه يك نفر به صرف اينكه پدر شهيد است هر كاري دلش بخواهد بكند، اصلا" قابل قبول نيست. اگر ديه فرزندش را داده بودند كمتر ميشد تا اينكه به اين شكل دارد از بيت المال صرف او ميشود.

اينكه يك فرزند شهيد كه اتفاقا" الان ضد نظام است با سهميه وارد بهترين دانشگاههاي كشور شده است، به بالا تا پايين بد بگويد و آن وقت امثال من كه از هيچ سهميه اي بهره نبرده ايم، به جرم داشتن ريش از طرف ناآگاهان و مغرضين سهميه اي خطاب شويم به هيچوجه عاقلانه و خداپسندانه نيست. سهميه براي ورود به دانشگاه براي اين افراد هيچ توجيهي ندارد. پول دادن به اين خانواده ها قابل قبول است و در صورتي كه نان آور خانواده ناكار شده باشد، ضروري مي باشد. ولي فرزند كنكوري خانواده كه مجروح و ناقص العقل نشده است. خب بيشتر درس بخواند جاي بهتري قبول شود.

در مورد سهميه بسيج هم حرف بسيار است. اگر كسي ميخواهد در راه خدا كار كند، ديگر اين مزايا معنا پيدا نمي كند. افراد بسياري را مي شناسم كه از هيچ سهميه اي استفاده نكرده اند و بيشتر از سهميه اي ها به نظام و به اسلام خدمت كرده اند. و بالعكس افراد زيادي هم وجود دارند كه كارت فعال بسيج مي گيرند ولي پنهاني فحششان را مي دهند و سر بزنگاهها حتما" به نظام خيانت خواهند كرد.

براي اينكه عضويت در بسيج جاذبه اي داشته باشد و افراد را با انگيزه هاي غير عقيدتي نيز جذب كند، مي توان از راهكارهاي ديگري استفاده كرد. مثلا" در ازاي خواندن كتابهايي خاص(مثل كتب شهيد مطهري و...)و فهم مطالب به آنها پول پرداخت كرد. زبان انگليسي و عربي به آنها آموزش دهند كه كاربرد بسياري در دنياي كنوني دارد تا با استفاده از آنها(ترجمه اخبار، ايجاد سايت و وبلاگ و...)پول دربياورند و خلاصه هر كاري كه بتوان انجام داد و طوري باشد كه نون مفت به كسي ندهند. من مجتهد نيستم كه فتوا بدهم چي حرام است و چي حلال، ولي همينقدر مي دانم كه بهره وري از مزايايي كه پشت آن هيچ خدمتي نكرده باشي حرام است. به شدت هم حرام است.

لازم به ذكر است كه اين موارد درصد كمي از بسيجيان و ايثارگران عزيز را شامل مي شود ولي به دليل معايب و مشكلاتي كه همين درصد ناچيز از افراد در ديدگاه كلي جامعه ايجاد مي كنند لازم است اين رويه اصلاح شود.

RE: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - mohammad790 - ۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۲۳

نقل قول:ولي فرزند كنكوري خانواده كه مجروح و ناقص العقل نشده است. خب بيشتر درس بخواند جاي بهتري قبول شود.

بسم الله

بنظر شما شرایط درس خواندن برای بنده که پدرم مثل شیر شکر خدا بالای سرمه با کسی که هرشب صدای سرفه های پدرش که یادگار شیمیایی های جنگه یکیه؟؟؟؟

یا الله

RE: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - ghadimi2 - ۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۳۹

(۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۲۳)mohammad790 نوشته است:  
نقل قول:ولي فرزند كنكوري خانواده كه مجروح و ناقص العقل نشده است. خب بيشتر درس بخواند جاي بهتري قبول شود.

بسم الله

بنظر شما شرایط درس خواندن برای بنده که پدرم مثل شیر شکر خدا بالای سرمه با کسی که هرشب صدای سرفه های پدرش که یادگار شیمیایی های جنگه یکیه؟؟؟؟

یا الله

دوست گرامی، من با این حرفی که شما میزنی موافقم و منکر این هم نمیشم که نباید به اونها رسیدگی کرد ولی به نظرت راههای بهتر از سهمیه برای ورود به دانشگاه نبود که قرار بدن؟؟؟برای مثال به جای سهمیه دادن بیان بهترین استادای کشور رو برای اینها بیارن تا اینها از این استادها استفاده کنند و درس بخونن ولی نه که بگن 50درصد سهمیه برای ورود به دانشگاه.
برادر من این یعنی چی؟؟یعنی منی که سهمیه ندارم باید صبح تا شب درس بخونم تا بلکه دانشگاه دولتی قبول شم ولی اوشون با سهمیه بدون هیچ زحمتی یکسره به دانشگاه مورد علاقشون تشریف ببرند.خوب انصافا این یعنی حق کشی دیگه

RE: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - EMPERATOR - ۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۵۱

(۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۳۹)ghadimi2 نوشته است:  

بسم الله

یا الله

دوست گرامی، من با این حرفی که شما میزنی موافقم و منکر این هم نمیشم که نباید به اونها رسیدگی کرد ولی به نظرت راههای بهتر از سهمیه برای ورود به دانشگاه نبود که قرار بدن؟؟؟برای مثال به جای سهمیه دادن بیان بهترین استادای کشور رو برای اینها بیارن تا اینها از این استادها استفاده کنند

دوست من فکر نمی کنی اون وقت باید پول بیشتری برای
این اساتید خرج بشه!!! شما از مبلغی که به این بزرگواران
می دهند!! ناراحتی حالا بیان بهترین استادان!! رو برای
تدریس خصوصی این عزیزان قرار بدن شما ناراحت نمی شی!!!!!!!!!!!Exclamation

در ضمن فکر نکنم فقط استاد خوب کافی باشهExclamation باید خود
اون شخص محیط خوب برای مطالعه داشته باشه

RE: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - ghadimi2 - ۲۷/تیر/۹۰ ۲۰:۳۶

دوست من فکر نمی کنی اون وقت باید پول بیشتری برای
این اساتید خرج بشه!!! شما از مبلغی که به این بزرگواران
می دهند!! ناراحتی حالا بیان بهترین استادان!! رو برای
تدریس خصوصی این عزیزان قرار بدن شما ناراحت نمی شی!!!!!!!!!!!Exclamation

در ضمن فکر نکنم فقط استاد خوب کافی باشهExclamation باید خود
اون شخص محیط خوب برای مطالعه داشته باشه

بله من راضی ام که بهترین استاد و بهترین شرایط رو برای کنکور این دوستان فراهم کنند و هزینش هم از بیت المال داده بشه(بهرحال روزی پدران اینها برای مملکتمون از جونشون گذشتند باید جبران کرد)
ولی با این موضوع که بیایم در کنکور بین داوطلبان فرق بذاریم((با دادن سهمیه)) کاملا مخالفم//و فکر هم میکنم حرفم کاملا منطقی باشه اگه دید افراط و تفریطی نداشته باشیم

RE: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - EMPERATOR - ۲۷/تیر/۹۰ ۲۰:۴۳

یه چیزی بهت بگم فکر می کنی الان چند تا
فرزند شاهد جانباز و آزاد داریم که از سهمیه
استفاده می کنند ؟!!!

اونایی که باید تا الان استفاده می کردند
استفاده کردند و تموم شده دیگه کسی
از این عزیزان پشت کنکور نیست که همه
ای عزیزان سر کلاس هستند به غیز از عده ای
که ...

RE: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - ghadimi2 - ۲۸/تیر/۹۰ ۰:۳۲

(۲۷/تیر/۹۰ ۲۰:۴۳)EMPERATOR نوشته است:  یه چیزی بهت بگم فکر می کنی الان چند تا
فرزند شاهد جانباز و آزاد داریم که از سهمیه
استفاده می کنند ؟!!!

اونایی که باید تا الان استفاده می کردند
استفاده کردند و تموم شده دیگه کسی
از این عزیزان پشت کنکور نیست که همه
ای عزیزان سر کلاس هستند به غیز از عده ای
که ...
اینکه نشد دلیل.اگه بفرض هم حرف شما درست باشه پس یه قانونی که دیگه اجرا نمیشه چرا باید همچنان قانون باشه؟؟؟اگه ما دیگه سهمیه ای نداریم پس چرا همچنان تو دفترچه ای کنکور بخشی به نام سهمیه فرزندان شهدا یا جانبازان و یا.... هستش؟؟؟|/؟
دوست عزیز من چرا ما نباید واقع بین باشیم؟؟من که نمیگم نباید به این عزیزان امکانات داد.من هم میدونم وقتی یه همسری بدون سایه مرد بالاسرش بچه هاشو بزرگ کنه چه سختی داره،من هم میدونم وقتی فرزندی بدون پدر بزرگ میشه چه سختی هایی داره.من منکر اینا نمیشم.
ولی حرفم اینه که چرا حق بقیه رو باید ضایع کرد تا به اصطلاح کمبود این عزیزان جبران شه؟؟؟

RE: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - آزرم‌شاه - ۲۸/تیر/۹۰ ۱:۳۱

سلام جناب ghadimi2
بنده فرزند جانبازم و به شخص پدر بنده چیزی نمی دن ، قبل یه مقداری بود ولی الآن دیگه نیست
این رو بدون توجه به مبحثتون گفتم
اما در مورد موضوعی که باز کردید نظر خاصی ندارم و تا حالا روش فکر نکردم و نمی دونم چی بگم
نیاز به فکر داره

البته بگم ، با عرض معذرت این موضوعی که باز کردید حاوی هیچ اطلاعات مفیدی نیست و یه نظر سنجی خصوصیه و به نظرم اون رو نمی گذاشتید بهتر بود ، چون نتیجش به درد بیدار کردن اندیشه ها نمی خوره

ممنون

RE: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - ghadimi2 - ۲۸/تیر/۹۰ ۲:۲۰

(۲۸/تیر/۹۰ ۱:۳۱)علی درستکار نوشته است:  سلام جناب ghadimi2
بنده فرزند جانبازم و به شخص پدر بنده چیزی نمی دن ، قبل یه مقداری بود ولی الآن دیگه نیست
این رو بدون توجه به مبحثتون گفتم
اما در مورد موضوعی که باز کردید نظر خاصی ندارم و تا حالا روش فکر نکردم و نمی دونم چی بگم
نیاز به فکر داره

البته بگم ، با عرض معذرت این موضوعی که باز کردید حاوی هیچ اطلاعات مفیدی نیست و یه نظر سنجی خصوصیه و به نظرم اون رو نمی گذاشتید بهتر بود ، چون نتیجش به درد بیدار کردن اندیشه ها نمی خوره

ممنون
دوست عزیز بنده نگفتم که با کمک به خانواده ی شهدا یا جانبازان مخالفم.من خودم نوکر همشون هستم و حاضرم پاهاشونم ببوسم که برای وطن و سرزمینم رفتن و جونشون رو فدا کردند و از همه چیشون گذشتند.
مثل اینکه هنوز بعضی از رفقا حرف بنده رو نگرفتن//من میگم چرا سهمیه؟؟؟چرا از راه دیگه ای این کاستی رو جبران نکنیم؟؟ که حق اونایی که پدراشونم جبهه نرفتن ضایع نشه.
و در مورد اینکه تایپیکم حاوی مطالب مفیدی نیست خب این نظر شخصی شماست.
برای من این موضوع خیلی مهمه که یکی منو قانع کنه که آیا این کار درست بوده یا نه//و به نظرم برای خیلیهای دیگه سوال باشه چرا سهمیه؟؟؟

RE: آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟ - وحید110 - ۲۸/تیر/۹۰ ۲:۲۴

عزیز بسیج به جز کثر خدمت سهمیه خاص دیگری ندارد !
عنوانی که نوشتی مناسب نیست .
موفق باشی