![]() |
|
بخونید و به مسلمان بودن خودتون افتخار کنید!!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: معرفی کتاب (/forum-36.html) +--- موضوع: بخونید و به مسلمان بودن خودتون افتخار کنید!!! (/thread-4934.html) |
بخونید و به مسلمان بودن خودتون افتخار کنید!!! - ONLY66 - ۲۷/تیر/۹۰ ۲۱:۵۵ باسلام بالاخره با تلاش یکی از خواهر های گل خودم که عضو همین تالار هست کتاب اولین دانشگاه آخرین پیامبر رو برام پیدا کرد که هر کسی این مطلب رو خوند یک صلوات برای این خواهر گلمون بفرسته انقدر این کتاب زیباست که هر چی بگم کمه خواهش میکنم پست نذارید تا مطالب خوبش رو گلچین کنم بذارم تا همه بخونن و به اعجاز قرآن و نبی و 12 وصی او پی ببرند در صفحه 27 جلد اول شهید دکتر رضا پاکنژاد به ساخت موشک و جت در قرآن در 1400 سال پیش اشاره میفرماید: در آیه 8 سوره مبارکه نحل: در این آیه شریفه برای انسان های آن زمانه که خر و اسب را مثال میزند وبرای زمان آینده این آیه که و در ادامه آیه آمده که و (علی الله قصد السبیل و منها جائر) خوب توجه فرمایید قاصد کسی است که راه ها رو بهم نزدیک تر میکند و وسیله ارتباط و اتصال هست جائر یعنی یعنی از حد گذرانده است و لذا میتوان آن را بدین مضمون معنی کرد که: از جمله مرکب هایی که خدا برای مردم خلق می فرماید چیزی است که راه ها را به هم نزدیک کرده و از حد گذرانده است و ما میتونیم به جرات بگوییم جز به جت و موشک نمیتوان به چیز دیگر این را نسبت داد. منتظر بعدی ها باشید اعجاز دوم: در سوره انفال آیه 62 آمده است که: برای ترساندن دشمنان خدا باید مجهز شد ( به هر وسیله ای که ممکن است ) وقتی قرآن این این جمله را تمام میکند نمی فرماید مجهز شوید به شمشیر و خنجر و نیزه و از این چیز ها - اگر قرآن مرب.ط بود به همان دوران به طور قطع باید ابزار جنگی قدیمی رو ذکر میکرد ولی چون قرآن برای همیشه است بهترین کلمه را بکار برده و می فرماید آنچه می توانید تهیه کنید از قوه و نیرو - واعدو الهم ما استطعتم من قوه و من رباط الخیل بشرط دشمنان خدا و به معنای دیگر برای جلوگیری از حملات احتمالی دشمنان، تنها ذکر همین کلمه بزرگ و پر معنی و دامنه دار - قوه - کافیست ما را حتی برای توجه به مسایل اتمی و انرژی های دیگر بهترین مشوق بوده باشد این که خدا وعده داده بودند که کسانی از مغرب زمین صنایعی خواهند ساخت و خدا با همین صنایع ساخت دست خودشان تاقیامت آن ها را به جون هم خواهد انداخت و ذکر شده است که در آخر ِه گفته که زود باشند تنبیه و آگاه شوند آن چه ساخته دست خودشان است آیه 16 سوره مائده:از آن ها که گفتند نصارائیم (و عملا نیستند) پیمان گرفتیم ( پیرو حقیقی عیسی باشند و شریک برای خدا قرار ندهند) فراموش کردند چه بهره ای از این تذکر دارند لذا ( داخل و خارج کشورشان را به عداوت و بغض ( جنگ گرو و سرد) انداختیم تا روز قیامت - و زود باشد که تنبیه و آگاه شوند بوسیله آنچه صنعت دست خودشان است. به عقیده بنده حقیر این چیزی جز همان سلاح های اتمی و میکروبی ساخته ست خودشان نیست. الله اکبر حضرت علی علیه السلام کاشف میکروب از آن جا که همه می دانند میکروب برای رشد و تکثیر به جای تاریک و مرطوب و چرب نیاز دارد و شهید دکتر سید رضا پاکنژاد در همین کتاب اولین دانشگاه و آخرین پیامبر به ما دوستان توصیه میکنه که برویم و معنی لغوی - غمر - را از فرهنگ لغت استخراج کنیم که این حدیث زیبا از حضت علی نشون میده که حضرت علی خیلی تیز بین تر از دکتر های 1400 سال بعد خودش هست که می فرمایند : ( ان الشیطان مولع الغمر ) شیطان (میکروب) علاقه شدیدی یه غمر ( چربی، جای تاریک ، مرطوب ) دارد یا اگر به این قانع نیستید به این توجه کنید که نبی اکرم فرمودند : اغسلوا صبیانکم من الغمر فان الشیطان یشم الغمر فیفزع الصبی رقاده( کتاب الوسائل) با دست چرب شب را به صبح نرسانید که اگر شیطان به شما صدمه زد خودتان را باید ملامت کنید. (دوستان مستحضر هستند که پیامبران و ائمه برای این که مردم آن دوره زمان میکروب را نمی توانستند درک کنند از کلمه شیطان استفاده میکردند) بازم قانع نشدید خب حدیثی از امام صادق علیه السلام میگم که من باب علی غمر فاصا به شیء من الشیطان لم یدعه الا ان یشا الله(کتاب الوسائل) RE: بخونید و به مسلمان بودن خودتون افتخار کنید!!! - ONLY66 - ۲۷/تیر/۹۰ ۲۳:۰۳ امام صادق در میکروب شناسی: میکروب ها وقتی بر روی غذایی بنشینند به قسمتی از آن غذا که لازم دارند حمله میکنند و مورد استفاده قرار میدهند شروع به رشد و تولید میکنند و از زنده هایشان زهرابه ای ترشح میکنند بنام زهرابه بیرونی و هر کدام که مردند از بدن متلاشی شده شان زهرابه درونی بر روی غذا افکنده می شود و چون بزاق هر حیوان برای هضم غذایش است در بیشتر حیوانات مواد ترشحه برای هضم سم و زهری است لذا اگر بجای زهرابه میکروب بگوییم بزاق میکروب بی جا نیست خوب دقت نمایید به عنوان معجزه بزرگ سخن 14 قر ن قبل را از حضرت صادق می آوریم که فرمودند : ظرف غذا را بپوشانید که میکروب از آن میخورد ، و عجب آن که می فرماید از آن چه در ظرف است انتخاب می نماید و استفاده میکند و عجیب تر از آن که می فرماید می خورد و بر آن تف و بزاق می افکند ( زهرابه میریزد) و فرزند بزرگوارشان امام موسی کاظم می فرمایند ظروف خود را برگردانید (وارونه بگذارید ) برای آن که شیطان هیچ ظرفی را بلند نمیکند. الله اکبر هنوز در صفحه 60 این کتاب هستم و هنوز بسیاری از مطالب رو نگفتم چون خیلی طویل و زیاد بود ان شا الله فردا سری بعد این کتاب رو میگم هر چی بیشتر میری جلو بیشتر مبهوت میشی برای سلامتی و ظهور حضرت ولی عصر ارباب و تاج سر همه شیعه ها و مسلمون ها صلوات برای سلامتی و سعادت مندیه خواهر عزیزم که این کتاب ها رو به دستم رسوند هم صلواتی بفرستید RE: بخونید و به مسلمان بودن خودتون افتخار کنید!!! - ilitih - ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۶ اینجاجایی است که میتونی تحلیل های توپی از قران بخصوص علم واعجاز قران پیدا کنی حجه الاسلام دکتر رضایی اصفهانی مثلا اگه میخواد روی نظریه تکامل کار بکنه میره میشینه سرکلاس جنین شناسی دانشگاه RE: بخونید و به مسلمان بودن خودتون افتخار کنید!!! - azade - ۱۰/آبان/۹۰ ۱۶:۱۵ سلام من دنبال کتابی برای یک جوون مسلمان میگردم که میخواد مطالعات اسلامی رو تازه شروع کنه و به گفته خودش تا قبل از این اطلاع خاصی از دینش نداشته، به نظرتون معرفی این کتاب خوبه؟ کتاب های دیگه چطور؟ (البته تا اونحایی که من اطلاع دارم پیدا کردن کتابهای شهید پاک نژآد واقعا دشواره، اصلا توی بازار پیداش نکردم!! )لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر RE: بخونید و به مسلمان بودن خودتون افتخار کنید!!! - MAHDI59 - ۱۰/آبان/۹۰ ۱۶:۲۵ سلام دوست عزیز یک مقدار بستگی به روحیه اون فرد داره. و باید دید تا به حال چه دیدی نسبت به اسلام داشته. اما من کتاب های شهید مطهری رو پیشنهاد می کنم البته این فقط و فقط یه نظر شخصیه. بهتره شما برای این کار با افراد با تجربه تر مشورت کنید. یا علی |