![]() |
|
معما - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: معما (/thread-5040.html) |
معما - mahtab22 - ۲۹/تیر/۹۰ ۱۰:۲۲ بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
RE: معمای حلال - ONLY66 - ۲۹/تیر/۹۰ ۱۰:۵۲ اولا با تشکر از ایده خوبتون دوما جواب فکر کنم اعصاب هستش ولی به گمونم بچه های تالار بیداری اندیشه دارند ![]() حالا یک معمای عرفانی که فکر کنم همه جوابشون رو بدونند اون چه چیزی هست که خداوند تبارک و تعالی نیافریده؟ RE: معمای حلال - mahtab22 - ۲۹/تیر/۹۰ ۱۸:۲۰ (۲۹/تیر/۹۰ ۱۰:۵۲)ONLY66 نوشته است: اولا با تشکر از ایده خوبتونافریییییییییین جواب معمای شما زشتی و پلیدی نمیشه؟ RE: معمای حلال - ONLY66 - ۲۹/تیر/۹۰ ۲۱:۳۶ نه زشتی و پلیدی نیست ، خداوند هر چیزی روو جفت آفریده و زشتی هم متضاد خوبی هست اینی که من میگم خدا نیافریده؟
RE: معما - ONLY66 - ۳۰/تیر/۹۰ ۱۰:۰۸ آخه راهنمایی کنم که معلوم میشه سوال این جواب رو حضرت علی علیه االسلام داده بازم فکر کنید اگر نتونستید بگید میگم RE: معما - mahtab22 - ۳۰/تیر/۹۰ ۱۱:۰۰ فهمیدم قران نیست؟؟؟ ![]() ان چیزی که خدا نیافریده قران است زیرا ان کلام وصف خداست و همچنین کتابهایی که از جانب خدا نازل شده است ، حق سبحانه قدیم است و صفاتش هم قدیم است. حالا 1 کی دیگه :..... چهار جنبنده که در شکم مادر نبودند ؟ RE: معما - EMPERATOR - ۳۰/تیر/۹۰ ۱۱:۰۷ (۳۰/تیر/۹۰ ۱۱:۰۰)mahtab22 نوشته است: حالا 1 کی دیگه :..... موجوداتی که از مادر متولد نشده اند و در زمین زندگی کردند: الف-حضرت آدم ب-حضرت حوا پ-شتر حضرت صالح ت-اژدها ی حضرت موسی در ضمن در این قسمت از تالار هم ذکر شده بود RE: معما - ONLY66 - ۳۰/تیر/۹۰ ۱۲:۵۰ مهتاب 22 تقلب نداشتیم ها رفتی تو اینترنت سرچ زدی پیدا کردی ، شوخی کردم درسته ، قرآن آفریده خدا نیست بلکه کلام خداوند تبارک و تعالی هست اون کدوم رود عمیقی هست که کف زمینش نور آفتاب خورده؟ RE: معما - Goldene - ۳۰/تیر/۹۰ ۱۳:۳۶ بسم الله الرحمن الرحیم
رود نیل هست که به خواست خدا به وسیله حضرت موسی علیه السلام شکافته شد RE: معما - 7parsa4 - ۳۰/تیر/۹۰ ۱۳:۴۹ (۳۰/تیر/۹۰ ۱۲:۵۰)ONLY66 نوشته است: اون کدوم رود عمیقی هست که کف زمینش نور آفتاب خورده؟ رود نیل اما بهتر بود مینوشتید کدوم زمینیه که تاحالا یکبار بیشتر آفتاب بهش نخورده |