![]() |
|
(B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: علم و عقل در اسلام (/forum-57.html) +--- موضوع: (B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» (/thread-544.html) |
(B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» - haddii - ۵/دی/۸۹ ۲:۲۷ در یکی از نشستهای دکتر زغلول النجار در یکی از دانشگاههای انگلیس، وی در خصوص معجزه شق القمر در صدر اسلام به دست پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به عنوان یکی از معجزات پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که توسط ناسا به اثبات رسیده است صحبت می کرد. در این میان یکی از حاضران که به اسلام خیلی توجه و اهتمام داشت به نام "داوود موسی بیتکوک " که در حال حاضر نیز رئیس حزب اسلامی بریتانیاست ماجرای مسلمان شدن خود را اینگونه نقل کرد: "هنگامی که می خواستم در مورد اسلام تحقیق کنم یکی از دوستانم ترجمه ای از قران کریم به زبان انگلیسی را به من هدیه کرد و من نیز بطور اتفاقی آن را باز کردم و اتفاقا سوره قمر آمد. سپس شروع به خواندن کردم ....و ماه شکافته شد... وقتی به این جمله رسیدم از خود پرسیدم آیا واقعا ماه شکافته شده است؟؟! سپس با ناباوری کتاب را بسته و به کناری گذاشتم و از تحقیق در باره اسلام هم منصرف شدم و دیگر سراغ آن کتاب هم نرفتم. روزی در مقابل تلویزیون نشسته بودم و طبق معمول شبکه بی بی سی را مشاهده می کردم، برنامه ای بود که در آن مجری با سه نفر از دانشمندان ناسا متخصص در علوم فضایی مصاحبه داشت. موضوع برنامه جنگ ستارگان و صرف میلیاردها دلار در این راه و اعتراض به این موضوع بود. مجری با بیان اینکه صدها میلیون نفر در سراسر جهان از گرسنگی رنج می برند، دانشمندان را مورد انتقاد قرار داده بود و آنان هم با بیان مفید بودن این تحقیقات در مجلات کشاورزی و صنعت و غیره از این طرحها دفاع می کردند... مجری سپس سئوال دیگری را طرح می کند با این مضمون که "شما در یکی از سفرهای خود به ماه حوالی 100 میلیارد دلار هزینه کردید و تنها خواسته اید که پرچم آمریکا را بر روی ماه نصب کنید... آیا این عاقلانه است؟؟!" در جواب این گوینده دانشمند آمریکایی لب به سخن گشوده و می گوید که: "در آن سفر، هدف ما مطالعه ترکیب داخلی ماه بوده که بدانیم چه تشابهاتی با زمین دارد و در این زمینه به موضوع عجیبی برخورد کردیم که عبارت بود از یک کمر بندی از سنگها و صخره های تغییر شکل یافته که سطح کره ماه را به طرف عمق و به طرف سطح دیگر آن پوشانده بود و هنگامی که این اطلاعات را به زمین شناسان منتقل کردیم مایه شگفتی آنان شده و گفتند چنین چیزی امکان ندارد مگر آنکه ماه در مرحله ای از حیات خود به دو نیم تقسیم شده و سپس دوباره جمع شده باشد و به شکل اول بازگشته باشد و این نوار از صخره های تغییر شکل یافته نتیجه برخورد دو نیمه ماه در لحظه جمع شدن و به هم پیوستن دو نیمه آن می باشد." داوود موسی بیتکوک سپس می گوید: "با شنیدن این مطلب از جای خود پریدم و گفتم این معجزه ای است که در 1400 سال قبل به دست پیامبر اسلام در قلب صحرا اتفاق افتاده و از عجایب روزگار این است که آمریکایی ها باید میلیاردها دلار خرج کنند تا آن را برای مسلمانان اثبات نمایند! بی شک این دین حق و حقیقت است..." به این ترتیب سوره قمر سبب اسلام آوردن این شخص شد، پس از آنکه عاملی برای دوری او از اسلام شده بود و این خود از دیگر معجزات اسلام است. ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:در روایات اسلامی آمده که کفار مکه از پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تقاضا کردند برای صدق دعوی خود ماه را به دو نیم بشکافد و به او قول دادند که اگر چنین نماید به دین اسلام و صدق گفتار او ایمان خواهند آورد... آن شب آسمان صاف و ماه به صورت کامل (بدر) بود، پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از خداوند خواست تا آنچه را که کفار مکه از او خواسته اند به آنها نشان بدهد تا ایمان بیاورند... خداوند دعای پیامبرش را اجابت کرد... و سپس ماه به دو نیم شکافته شد، نیمی در کوه صفا و نیم دیگر در کوه قیقعان در مقابل آن قرار گرفت. RE: معجزه شق القمر + ناسا + !!! - مجید121 - ۵/دی/۸۹ ۲:۳۴ باده عام از برون باده عارف از درون / ماه دوپاره شد دگر روی به آسمان مکن ... RE: (B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» - mohamad - ۵/دی/۸۹ ۳:۲۷ من بارها معجزه شق القمر را شنیده بودم ولی هیچ وقت چنین تفکری نسبت به آن نداشتم. همیشه فکر می کردم شاید قسمتی از ما و یا شاید چیز دیگر بوده و یا شای اصلا منظور ماه نیست و ... این معجزه ای است از آن زمان برای ما. "اشهد ان مـحمـد رسول اللّه" RE: (B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» - haddii - ۵/دی/۸۹ ۴:۵۲ اينم مطلبي كه ابتدا به اين معجزه شبه وارد ميكنه و بعد پاسخ ميده(!): هشت دلیل بر انکار معجزه ی شق القمر RE: (B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» - ANTi666 - ۵/دی/۸۹ ۴:۵۷ و این فقط قطره ای از حقایق شگفت انگیز کتاب مقدس قرآن هست که تاره برای قرآن نشناسان خارجی و متاسفانه ایرانی روشن میشود... RE: (B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» - بیداری اندیشه - ۵/دی/۸۹ ۱۹:۴۰ (۵/دی/۸۹ ۴:۵۲)haddii نوشته است: اينم مطلبي كه ابتدا به اين معجزه شبه وارد ميكنه و بعد پاسخ ميده: دوست عزیز شما خودتون مطالعه کردین ببینین بالاخره نتیجه اون بحث به کجا میرسه؟ آیا امکان داره چکیده کار رو اینجا بزارین؟ البته هر کدوم از دوستان که پیگیری کنند ممنون میشم. 15 صفحه بحث شده و آخرش لینک داده به یه تاپیک دیگه. از عهده من خارجه بخونم اما بررسی این معجزه همیشه برام سوال بوده. RE: (B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» - mohamad - ۷/دی/۸۹ ۳:۱۹ با سلام: در مورد موضوع شق القمر و اثبات یا رد آن بحث مختصری شد. ولی هیچکدام از دوستان دلیل روشنی برای آن نیاوردند. در پست اول این تاپیک به استناد به دلایلی این موضوع تائید شد و در پست شماره 4 نیز آدرس سایتی گنجانده شده که در آن، این موضوع رد می شود. در سایت مذکور هشت دلیل برای رد واقعی بودن شق القمر آورده شده است که در زیر آن را بررسی می کنیم: دلیل اول: پیامبر انسانی است معمولی و فاقد توان معجزه گری: در اینکه پیامبر انسانی است معمولی شکی در آن نیست. چون همه پیامبران انسان های معمولی بودن. در قرآن نیز بارها ذکر شده است. ولی امکان انجام معجزه از طریق همین انسان های معمولی است که باعث شگفتی می شود. و الا که دیگر نام آن معجزه نبود. در ضمن معمولی بودن پیامبران از لحاظ زندگی دنیوی و استفاده از نعمات خداوند است. وگرنه، مقام و منظلت پیامبران خیلی بالاتر از انسان معمولی می باشد. در ضمن معجزه با اراده خداوند انجام می گیرد نه با اراده پیامبران. دلیل دوم: خود پیامبر اذعان دارد که معجزه ای ندارد: جالب است متن زیر دلیلی است که خود نویسنده آن را بیان می کند و از آن نتیجه می گیرد که خود پیامبر اعتراف کرده که معجزه ای ندارد: نقل قول:سوره اسراء آیه 59:در صورتی که در همین سایت گفته شده دلیل عدم ارائه معجزه از طرف پیامبر، ایمان نیاوردن سایر امم پیشین بوده. که می توان از این جمله اینطور برداشت کرد که: پیامبر حتما قادر به انجام معجزه بوده و به دلیل خاصی از انجام آن سر باز می زده است. دلیل سوم: تناقض به لحاظ تاریخی در میان آیات قرآن: در مورد تناقض تاریخی، این سایت گفته است که این سوره در سال سوم یا چهارم نازل شده و در سالهای بعد که از پیامبر درخواست معجره کرده اند، پیامبر (به همان دلیل 1) اظهار ناتوانی کرده است. اگر کمی دقت کنید، خواهید دید که نیز خود دلیل دیگری بر اثبات آن است نه رد آن. یعنی پیامبر در سالها قبل معجزه کرده و دیگران آن را باور نکرده اند و سحر دانسته اند. حال با در خواست های مجدد پیامبر می فرماید که قبلا معجزه کرده و کسی آن را باور نداشته است. (خودتان قضاوت کنید) دلیل چهارم: به چه دلیل پیامبر در زمانی معجزه ی شکافتن ماه را انجام داده است، ولی در زمانهای بسیار دیگر که از ایشان در خواست معجزه میکردند، دیگر معجزه ای انجام ندادند؟ به نظر من این اصلا دلیل نیست، چون تکرار حرفهای قبلی می باشد. دلیل پنجم: ترجمه صحیح کلمه ی «الساعه» بنا به دلایل زیر، «قیامت» است در سایت مذکور گفته شده که نقل قول:کلمه "الساعه" در قرآن به معنای ساعت قیامت نام بده است. که و البته درست می باشد. سپس گفته شده که در آیات 7 و 8 همین سوره از برانگیخته شدن مردگان و در آیه 46 نیز بصورت مستقیم به کلمه "الساعه" به معنای قیامت اشاره شده.در واقع نویسنده خواسته بگوید معنی "الساعه" زمان قیامت است که ماه به دو نیم می شود نه زمان حال. در صورتی که اگر به متن دقیق آیه بنگریم: گفته می شود که: "نزديك شد قيامت و از هم شكافت ماه. یعنی از فعل ماضی استفاده می کند. یعنی این اتفاق رخ داده است. (منبع تفسیر نمونه). در ضمن در آیه بعد نیز می خوانیم:" و به تكذيب دست زدند و هوسهاى خويش را دنبال كردند و [لى] هر كارى را [آخر] قرارى است." و این آیه خود نشانده این است که کذابین دنبال هوای نفس خود هستند ولی بالاخره قرار قیامت خواهد رسید. دلیل ششم: مجهول بودن فاعل جمله: در این سایت گفته شده که نقل قول:فاعل مشخص نگردیده و پس نمی توان نتیجه گرفت که پیامبر آن کار را انجام داده است. نقل قول:عبارت زیر نیز برگرفته از همان سایت است:باز هم به استناد به همین جمله می توان آن را نقض کرد. چون زمان قیامت و برانگیخنه شدن دوباره همه انسان ها، کسی نمی تواند بگوید که این سحری دائم است. و عمل تکذیب معجزه، و نسبت دادن آن به سحر در مورد این دنیا صدق می کند و نه زمان قیامت. حال شما بگویید در این دنیا چه کسانی معجزه آورده اند؟ و چه کسانی تکذیب کرده اند. دلیل هفتم: فقدان شاهد: متن اصلی در سایت مذکور: نقل قول:تا کنون هیچ سند علمی و تاریخی قابل اعتماد که نشان بدهد 1400 سال قبل ماه شکافته شده است، ارائه نگردیده. در این زمینه تنها شواهد موجود مربوط به روایات و احادیثی است که توسط خود مسلمین بیان شده و یا تواریخی که به دست خود مسلمین و بر اساس همین روایات و داستانها نوشته شده اند. اینگونه روایات و داستانها صرفا ساخته و پرداخته های اذهان خیالپرداز مسلمانانی بوده است که پس از وفات پیامبر، شروع به ترفیع مرتبت پیامبر نمودند و انواع و اقسام معجزات و امور محیر العقول را به ایشان نسبت دادند.بنده هیچ دلیل منطقی در مقابل این دلیل نتوانستم پیدا کنم. ولی شاید بزودی آثار تاریخی و علائمی کشف شود که صحت این موضوع را ثابت کند. همانطور که بقایای کشتی نوح یافت شد. یا جسد فرعون زمان حضرت موسی و یا محل غرق شدن سپاه فرعون بر اثر معجزه شکافته شدن دریا توسط حضرت موسی (علیه السلام) یافت شد. دلیل هشتم: فقدان آثار: متن اصلی در سایت مذکور: نقل قول:از لحاظ علمی اگر واقعه ای به عظمت دو نیم شدن کره ی ماه رخ دهد، آثار فیزیکی و نجومی فراوانی از خود بر جا خواهد گذاشت. بعنوان مثال دو نیمه شدن ماه، میتواند باعث بر هم خوردن مدار حرکت ماه به دور زمین شود. این واقعه میتواند منجر به جذب ماه به سمت زمین و بر خورد آن با زمین گردد که در اینصورت تمام جانداران کره ی زمین نابود خواهند شد و ...با این فرض که این عمل معجزه بوده، پس نمی بایست آثار مخربی بروی زمین داشته باشد. خداوند خود ماه را به دونیم کرده و خود محافظ زمین در برابر تغییرات بوده است. ولی در مورد دلایل، من عکس های دقیقی از ماه را بررسی کرده ام و چنین شیارها و حفره های گستره ای که از سطح قابل شناسایی باشد را ندیدم. برای اطمینان بیشتر به سایت های نجوم ایران سری زدم و سوال خود را مطرح کردم. پاسخ زیر از سایت انجمن آماتوری نجوم ایران برای من ارسال شد: نقل قول:حسب اخباری که از ناسا انتشار یافته ، تصاویری از ماه وجود دارد که حاکی از وجود یک رشته صخره های تغییر شکل یافته در سطح ماه می باشد که تا عمق آن امتداد یافته و از نیمه دیگر آن برآمده و این دلیلی بر شکافته شدن ماه و پیوند دوباره آن در دورانی از حیات آن می باشد.آدرس انجمن : http://www.iaas.ir/Default.aspx?PageID=152 البته از ایشان در مورد نوع خاصی از خسوف نیز سوال کردم، که توضیح داند، خسوف نمی تواند به گونه ای باشد که ما ماه را بصورت دونیمه ببینیم. به استاند به این موضوع می توان قبول کرد که ماه در دوره از تاریخ خود به دو نیم تقسیم شده است. نتیجه گیری: سایتی که ادعا می کند، هشت دلیل یا بیشتر برای رد این موضوع ارائه کرده است. به راحتی هفت دلیل آن نقض می شود و تنها یک دلیل باقی می ماند که آن نیز مشکوک است. من دقیقا نمی دانم چه کسی مطلب اصلی را نوشته و در اینترنت پخش کرده است ولی به نظر من اینکار مقرضانه بوده و بیشتر هدف تخریب افکار را داشته است.البته خدا بهتر می داند. در همان سایت گفته می شود که غیر از این هشت دلیل، دلایل دیگری نیز وجود دارد. مطمئنا اگر دلیل دیگری بود نقل می شد. در مورد آدرس E-mail ذکر شده در سایت نیز، مورد قابل توجهی یافت نکردم. (البته پیشنهاد می کنم خودتان مطالعه نمائید) بنا به دلایل گفته شده و احتمال قریب به یقین من این نظریه را به عنوان معجزه می پذیرم تا اینکه دلیل قابل قبولی برای رد آن پیدا شود. از همه دوستان تقاضا دارم که خود به تحقیق در این مورد بپردازند و با فکر و تحلیل خود به نتیجه برسند. چون انسان جایز الخطاست. ممکن است همه برداشت های من از این مطالب غلط باشد. الهی اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ RE: (B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» - علی 110 - ۷/دی/۸۹ ۱۴:۵۲ یک نکته رو فراموش نکنید به هر میزان که آیات قرآن برای مومنین هدایت آور است برای کافران گمراه کننده است این دست و پا زدن کفر است برای خاموش کردن نور خدا به خصوص در آخرالزمان چرا همایش مبارزه با گسترش اسلام در فرانسه بر گذار میشه؟ چون به رغم تعطیل بودن مسلمینی مثل من اما اسلام خودش داره با قرآنش و احکام نابش حقانیت خودش رو اثبات میکنه و ما هر چه پیش برویم جهان به سمت دو قطبی شدن بیشتر پیش خواهد رفت و با کم رنگ شدن لایه خاکستری و جبهه نفاق درگیری نهایی رخ میده از دلایل شما هم ممنونم محمد جان RE: (B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» - oO DaViD Oo - ۷/دی/۸۹ ۱۶:۳۶ سلام واقعا از اینکه در کنار دوستانی مثل شمام خیلی خوشحالم RE: (B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!» - mir464 - ۲۱/بهمن/۸۹ ۰:۴۵ با سلام لطفا منبع را ذكر كنيد تا بتوانيم بيشتر در اين مورد تحقيق كنيم. |