![]() |
|
آیا این بحث های شیطان پرستی برای ترساندن جوانان ماست؟؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +---- بخش: شیطان پرستی (/forum-45.html) +---- موضوع: آیا این بحث های شیطان پرستی برای ترساندن جوانان ماست؟؟ (/thread-5446.html) |
آیا این بحث های شیطان پرستی برای ترساندن جوانان ماست؟؟ - masihneo - ۵/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۴ من پس از چندی که در این سایت اومدم متوجه شدم یه سری از کسایی که به بقیه تهمت mind control میزنند خودشون تحت یه مایند کنترل شدید هستن حالا میخوام بدونم به نظر شما این بحث ها ضرورتی دارند یا نه؟؟؟ RE: آیا این بحث های شیطان پرستی برای ترساندن جوانان ماست؟؟ - 7parsa4 - ۵/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۸ میشه یکم بیشتر توضیح بدید
RE: آیا این بحث های شیطان پرستی برای ترساندن جوانان ماست؟؟ - emadm - ۵/دی/۹۰ ۱۲:۵۷ راستش من در مورد ادیان دیگه و عرفانهای مختلف زیاد تحقیق کردم. خیلی از چیزهایی که در خبرها و مقالات مختلف به شیطان پرستی نسبت داده میشه واقعا ربطی به شیطان پرستی ندارند. خیلی از تهمتهایی هم که در مورد انحرافات جنسی و چیزهایی مثل این زده میشه صحت ندارند. ما باید خیلی مراقب باشیم تا بتونیم یک خبر درست رو از یک خبر نادرست تشخیص بدیم. معمولا با یکی دو ساعت تحقیق و جستجو در اینترنت میشه به صحت یا عدم صحت یک خبر پی برد. اگه کمکی هم در این زمینه ها از دست من بر بیاد در خدمتم. |