تالار گفتگوی بیداری اندیشه
برچسب های کاربری خوب یا بد؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html)
+--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html)
+---- بخش: پیشنهادات و انتقادات فنی (/forum-12.html)
+---- موضوع: برچسب های کاربری خوب یا بد؟ (/thread-5461.html)

صفحه: 1 2

برچسب های کاربری خوب یا بد؟ - shafagh_mah - ۵/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۸

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
از ابتدای ورود به تالار موضوعی ذهنم رو مشغول کرده که مثل بیشتر ارسال های حقیر به شکل سوال طرحش میکنم.
[b]به نظر شما برچسب هایی که همراه نام کاربری نوشته میشوند چه خوبی ها و چه بدی هایی دارند.

خوب جواب خودم.
این برچسب ها:
تازه وارد
دیگه تازه وارد نیست
داره خودمونی میشه
اگه نباشه جاش خالیه

اگر ضرر نداشته باشند مفید هم نیستند.چرا؟ یک لحظه به این مطلب فکر کنید:موضوع جدید رو باز می کنید می بینید که کار یه تازه وارد هست. انصافا تا آخر مطالعه می کنید؟ تمرکز چی؟ روی موضوع تمرکز دارید؟ یه نکته دیگه. زیر ارسال های یک تازه وارد چند تا تشکر می بینید؟ همین الان یکی از موضوعات رو نگاه کنید. خوب زیر ارسال یک کاربر فعال چی؟ تعداد تشکر ها فرق میکنه. درسته؟ این نشون میده که این برچسب ها روی ذهن ما تاثیر منفی داره.
اما از طرفی بعضی برچسب ها وجودشون لازمه مثل:
کاربر فعال
ناظر بخش
مدیر کل
و ...
خوب این افراد زحمت کشیدن و حقشون هست.
به نظر بنده باید فکری به حال گروه اول برچسب ها بکنیم.
نظر شما چیه؟
[/b]
موفق باشید.

RE: خوب یا بد؟ - EMPERATOR - ۵/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۳

مطمئن باشید که هیچ یک از ناظران از پست کاربران
به راحتی نمی گذرند و همه مطالعه می کنند و تشکر هم
می کنند ولی در بعضی موارد خوب مطالب بسیار سطحی و غیر کارشناسی است
که نیاز به تشکر ندارد به طور مثال خود بنده یک کاربر مثلاً فعال هستم
و در بعضی از پست ها هم از من تشکر نمیشه چون مطلبم کارشناسی شده
نیست و یا درست نیست
در هر صورت این چیزی هم که شما گفتید باید
یه فکر خوب براش بشه که مطمئنم یک کاری صورت میگیره!!

RE: خوب یا بد؟ - فاطمه خانم - ۵/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۶

اتفاقا اگر عوض بشه خیلی خوبه
معمولا وقتهایی که در دنیای عادی به یک نفر بگیم "تازه وارد" یک جور توهین محسوب می شه!!
اینجا هم همینطوره
یک جورایی معنی بدی میده ،
شخصی هستی که وارد به کار نیستی.
گاهی پیش میاد دوستان جدید الورود ، تازه وارد خطاب می شن
ناراحتی پیش میاد.

RE: خوب یا بد؟ - shafagh_mah - ۵/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۸

به نام خدا

یه نکته
اگر این برچسب ها رو عوض کنیم بهتر نیست؟ به قول فاطمه خانم تازه وارد خیلی زننده است.

RE: خوب یا بد؟ - Mahdy2021 - ۵/مرداد/۹۰ ۲۰:۱۰

سلام
اینکه این برچسب ها با نظر جمعی می تواند تغییر کند یک بحث دیگر است و اگر پیشنهادات خوبی باشد بررسی می شود

اما اینکه می فرمایید:
نقل قول:موضوع جدید رو باز می کنید می بینید که کار یه تازه وارد هست. انصافا تا آخر مطالعه می کنید؟ تمرکز چی؟ روی موضوع تمرکز دارید؟ یه نکته دیگه. زیر ارسال های یک تازه وارد چند تا تشکر می بینید؟ همین الان یکی از موضوعات رو نگاه کنید. خوب زیر ارسال یک کاربر فعال چی؟ تعداد تشکر ها فرق میکنه. درسته؟ این نشون میده که این برچسب ها روی ذهن ما تاثیر منفی داره.
این حرف رو زیاد قبول ندارم.تقریبا مثل حرف اون دوستمونه که میگفت چرا همه کاربران پست نمیزنن!
مثال هم زیاد دارم از کاربران جدیدی که از پستهاشون تشکر زیادی شده.اکثریت کاربران این تالار به محتوا خیلی اهمیت میدن
اما اینکه از پستهای یک کاربر با سابقه تشکر بیشتری بشود خیلی تعجب بر انگیز نیست.مسلما کاربر با سابقه مطلبش مناسب تالار و عمیق است.بر خلاف اینکه خیلی از کاربرای تازه وارد بیشتر به کپی کردن مطالب سایر سایتها می پردازن و هیچ کار عمیقی روی مطلب نمیکنن

سوال اصلی اینجاست که ما باید به فکر رضایت سایر کاربران از مطلب خود باشیم یا رضایت خدا؟

حالا من برای مطلبی کلی زحمت کشیدم و تحقیق کردم ولی چون پشتوانه ی شهرت یا سمت نداشتم تشکر کمی از من شد
یکنفر دیگه به خاطر شهرتش و حتی مجبور کردن کاربران به تشکر از پستش 4 ردیف تشکر زیر پستش ظاهر شد!

کدام ارزش دارد؟

(۵/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۶)فاطمه خانم نوشته است:  گاهی پیش میاد دوستان جدید الورود ، تازه وارد خطاب می شن
ناراحتی پیش میاد.
تازه وارد اتفاقا یک مشخصه است.روی همین عنوان هم از ناظرین و مدیران خواسته می شود سختگیری در مورد این افراد کمتر باشد و بیشتر راهنمایی کنن
شما پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید

RE: خوب یا بد؟ - shafagh_mah - ۵/مرداد/۹۰ ۲۰:۱۵

به نام خدا

[/quote]سوال اصلی اینجاست که ما باید به فکر رضایت سایر کاربران از مطلب خود باشیم یا رضایت خدا؟

حالا من برای مطلبی کلی زحمت کشیدم و تحقیق کردم ولی چون پشتوانه ی شهرت یا سمت نداشتم تشکر کمی از من شد
یکنفر دیگه به خاطر شهرتش و حتی مجبور کردن کاربران به تشکر از پستش 4 ردیف تشکر زیر پستش ظاهر شد!
[quote]
منظور من رضایت خدا یا کاربران نبود.
منظور بنده توجه کاربران به برچسب هاست که نشونه اش این تشکر هاست.

RE: خوب یا بد؟ - Mahdy2021 - ۵/مرداد/۹۰ ۲۰:۱۶

برای مثال: یک پست خوب و ارزشمند از یک کاربر تازه وارد با 8 پست
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3782.html
کلی ازش تشکر شده
15 تا اعتبار برای همین ارسال
مطلبش به عنوان مطلب برگزیده ی ماه خرداد انتخاب شد
حتی 1 ماه هم روی صفحه اول وبلاگ بود!!!

از این مثالها کم نداریم.مطمئن باشید اکثریت کاربران و مدیران به عمق مطالب اهمیت میدن نه سمت و برچسب و ...

RE: خوب یا بد؟ - shafagh_mah - ۵/مرداد/۹۰ ۲۰:۱۸

به نام خدا

آقا حرف بنده همینه (البته ناقص گفتم) این کاربر دیگه نباید تازه وارد گفته بشه.
این طور نیست؟

RE: خوب یا بد؟ - منتظر کوچولو - ۶/مرداد/۹۰ ۰:۴۹

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام!
به نظر بنده هم این حرف که اگه تازه وارد باشی مطلبت خونده نمی شه، حرف کاملی نیست...

اما در این مورد که برچسب ها رو از نظر لفظی تغییر بدیم، موافقم.
ولی باید روش فکر کنیم دیگه مثلا بنده الان به جای «تازه وارد» به ذهنم لفظ «میهمان» رسید که البته باید بیشتر فکر بشه و قطعاً الفاظ بهتری وجود دارد که همفکری همه دوستان می تونه مثمر ثمر واقع بشه
ان شاء الله
در هر صورت بخاطر توجهتون به این موضوع ممنونم
یاحق

RE: خوب یا بد؟ - shafagh_mah - ۶/مرداد/۹۰ ۱۰:۳۹

به نام خدا

خوب این طور که به نظر میرسه دوستان با تغییر این اسامی موافق هستند. ببینید لفظ تازه وارد اصلا جالب نیست.
به جای تازه وارد میشه گفت: دوست جدید
این جور محترمانه تر هست.
نظر شما چیه ؟