![]() |
|
برنامه راز + مستند ظهور! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html) +--- موضوع: برنامه راز + مستند ظهور! (/thread-5900.html) |
برنامه راز + مستند ظهور! - فاطمه خانم - ۱۵/مرداد/۹۰ ۱۷:۵۵ برنامه راز + مستند ظهور مجري گري برنامه راز را جناب دكتر طالب زاده به عهده دارند. اين برنامه بعضي از شبها روي آنتن شبكه 4 سيما قرار مي گيرد! خيلي برنامه جالبيه تماشاي اون رو به دوستان توصيه مي كنم در برنامه آينده قرار است به مستند ظهور كار عبدالله هاشم پرداخته بشود. گويا مصاحبه اي هم با او (عبد الله هاشم) ترتيب داده شده از قبل كه در همان برنامه پخش خواهد شد. اين برنامه قرار است دوشنبه شب 17 مرداد ماه 1390 ساعت 15/23 دقيقه به مدت يك ساعت و نيم به صورت زنده بر روي آنتن شبكه 4 سيما برود. احتمالا كارشناس برنامه جناب دكتر شاه حسيني خواهند بود. اميدوارم مورد توجه دوستان علاقمند قرار بگيره. RE: برنامه راز + مستند ظهور! - shia12 - ۱۵/مرداد/۹۰ ۱۸:۵۷ شاه حسینی که دیشب اونجا بود برنامه خوبی هم داشتند در ضمن این برنامه هر شب ساعت 15/11 پخش می شه نه بعضی از شب ها RE: برنامه راز + مستند ظهور! - فاطمه خانم - ۱۵/مرداد/۹۰ ۱۹:۰۴ فرمودند امشب و فردا برنامه ندارند به خاطر همون عرض كردم. كنداكتور برنامه هاي شبكه 4 هم براي امشب و فردا از برنامه راز خاليه! كنداكتور رو ملاحظه بفرماييد. http://ch4.iribtv.ir/index.php?Itemid=95&option=com_scheduler RE: برنامه راز + مستند ظهور! - EMPERATOR - ۱۶/مرداد/۹۰ ۰:۱۶ برنامه راز یک ویژنامه برای محرم سال 1432 بود که با کسب بینندگان زیاد و موفقیت های بی شمار مدیران تصمیم گرفتند که این بار به نظر مخاطبان احترام بگذارند!!! و حداقل یک بار این برنامه در هفته پخش بشه که هر پنجشنبه هم پخش میشه ولی در ایام ماه مبارک رمضان مثل اینکه یک مقدار تغییر رویه داده شده! RE: برنامه راز + مستند ظهور! - Searcher123 - ۱۶/مرداد/۹۰ ۶:۰۳ سلام دوستان پريشب در برنامه راز آدرس سايت آن گفته شد، ولي من متوجه نشدم چي بود. كسي ميدونه آدرسش چيه؟ هرچي توي گوگل و خود سايت تلويزيون ميگردم پيداش نميكنم. اون كليپ طنزي كه در مورد انرژي هستهاي توي اين برنامه پخش شد را كسي ميتونه بگه از كجا ميتوانم دانلود كنم؟ ممنون از راهنماييتون RE: برنامه راز + مستند ظهور! - fereydun - ۱۶/مرداد/۹۰ ۷:۲۹ برنامه ی دیشبش با شاه حسینی و تحلیل فیلم ریدلی اسکات واقعا جذاب بود.کسی میدونه چی جوری میشه دوبله شده ی فیلمو (همراه صحنه هایی رو که شاه حسینی گفت بهش اضافه شده)تهیه کرد. RE: برنامه راز + مستند ظهور! - فاطمه خانم - ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۱:۳۰ (۱۶/مرداد/۹۰ ۷:۲۹)fereydun نوشته است: برنامه ی دیشبش با شاه حسینی و تحلیل فیلم ریدلی اسکات واقعا جذاب بود.کسی میدونه چی جوری میشه دوبله شده ی فیلمو (همراه صحنه هایی رو که شاه حسینی گفت بهش اضافه شده)تهیه کرد. king of heaven قلمرو بهشت این داستان روایتی منصفانه از فتح بیت المقدس توسط صلاح الدین ایوبی است. از ویدئو کلوپها تهیه کنید. دوبله شده. توسط سینما خانه عرضه شده. RE: برنامه راز + مستند ظهور! - MAHDI59 - ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۷ بنده سعی کردم با عوامل این برنامه به نحوی ارتباط برقرار کنم ولی فقط تونستم این شماره پیامک رو گیر بیارم 30000448 که البته نمی دونم هنوز هم به پیامک ها نگاه می کنن یا نه. من پیشنهاد کردم ایشون نگاهی به تالار بیداری اندیشه بندازه. شاید بد نباشه باقی دوستان هم اگه می تونن این پیشنهاد رو بدن. البته امیدوارم جناب آقای طالب زاده برای مستند جدید عبدلله هاشم تبلیغ نکنه!! چون به قول دوستان توی مستند جدیدش بد جور زده تو جاده خاکی! RE: برنامه راز + مستند ظهور! - wickietetsu - ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۵:۱۵ سلام ممنون از فاطمه خانم. راستی؛ کسی مجموعه کامل مستند های عبدالله هاشم رو داره ؟ من دارم بصورت تورنت دانلودش میکنم. حجم خیلی بالایی داره (37 گیگ) و احتمالا هفته ها به طول خواهد انجامید. تعداد مجموعه 483 قسمته ! ضمنا. آیا این مجموعه ، مال سری اولشه؟ مجموعه جدیدش چند قسمته؟ و آیا لینک دانلودش رو دارین؟
RE: برنامه راز + مستند ظهور! - فاطمه خانم - ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۵:۳۴ (۱۶/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۷)guided نوشته است: بنده سعی کردم با عوامل این برنامه به نحوی ارتباط برقرار کنم ولی فقط تونستم این شماره پیامک رو گیر بیارم 30000448 که البته نمی دونم هنوز هم به پیامک ها نگاه می کنن یا نه. در برنامه گذشته يك كمي راجع به عبد الله هاشم صحبت شد. جناب طالب زاده توضيح دادن كه كار ايشون در نوع خودش قابل تقدير. ولي به نظرم راجع به مستند جديد بي اطلاع بودند. خدا كنه اشتباه برداشت كرده باشم!! ! |