![]() |
|
در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ (/thread-61.html) |
در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - Mohammad - ۶/آبان/۸۹ ۱۴:۳۷ سلام. خواستم بگم من در زمینه میکس و ادیت فیلم فعالیت داشتم و برای جاهای مختلف پروژه هایی رو ساختم. با نرم افزار هایی مثل edius , پریمیر آشنایی نسبتا خوبی دارم. در هر صورت هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم. اگه مایل بودید نمونه کارهایی که داشتم رو براتون می فرستم. یا علی RE: پیشنهاد - بیداری اندیشه - ۷/آبان/۸۹ ۱۸:۱۱ سلام محمد جان. ببخشید که دیر جواب دادم. شما در مورد ترجمه متون انگلیسی روی کلیپ ها به فارسی (زیرنویس فارسی) هم تجربه و البته فرصت کافی دارین؟ یا علی. RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - خاک - ۸/آبان/۸۹ ۱۲:۲۷ من روی یک رمان چهار جلدی تخیلی حماسی کار می کنم با نام" فرمانروای قلب ها " که انشا الله قرار است مفاهیمش درمورد ترویج اخلاق نیک و انسانیت و بیان پلیدی های ابلیس و توضیح اهداف واقعی نظم نوین دنیوی و بیان ویژگی های منجی واقعی باشد شاید از من بپرسید که چگونه یک رمان تخیلی می تواند چنین مفاهیمی را در خود جای دهد ولی اگر هالیوود و فیلم هایش بخصوص ماتریکس و ارباب حلقه ها را دیده باشید خودتان می توانید به آن جواب دهید فقط دعایم کنید همین.... اللهم عجل لولیک الفرج RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - naji.eslam - ۸/آبان/۸۹ ۲۰:۳۲ با سلام من میتوانم فیلم ها . عکس ها و مقالاتی که در موری فراماسون در اینترنت قرار گرفته اند برای شما جمع اوری کنم. ولی در مورد چگونگی ارسال ان به سایت مراراهنمایی کنید . با تشکر RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - بیداری اندیشه - ۸/آبان/۸۹ ۲۳:۲۳ (۸/آبان/۸۹ ۲۰:۳۲)naji.eslam نوشته است: با سلام دوست عزیز اگر مقالات فارسی هست همینجا در بخش مربوطه قرار بدین. اگر فیلمها فارسی شدن جایی آپلود کنین و لینکش رو باز در قالب پستی مجزا قرار بدین در اختیار سایرین. اگر مطالب انگلیسی هستن، لینک مطالب رو بدین ببینیم کدوم مطالب ارزش ترجمه شدن رو دارند همینطور در مورد فیلمها. RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - secret63 - ۹/آبان/۸۹ ۱۳:۳۰ سلام بنده نیز در زمینه هک و امنیت و امور فنی سایت و این مسائل میتوانم کمک کنم RE: پیشنهاد - Mohammad - ۱۰/آبان/۸۹ ۸:۴۸ (۷/آبان/۸۹ ۱۸:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: سلام محمد جان. سلام خدمت بیداری اندیشه بله من در این زمینه هم کار کردم. اتفاقا ویدیو هایی در زمینه آشنایی با سوره حمد با زیر نویس انگلیسی درست کرده ام. البته قصد داشتم به تمام زبان ها تهیه کنم ولی بخاطر محدودیت های درسی وقفه ای ایجاد شد. باعث افتخار من است که با گروه شما آشنا شدم. انشالله خداوند ما را وسیله ی هدایت قرار دهد. و من الله التوفیق RE: پیشنهاد - haddii - ۴/دی/۸۹ ۷:۳۵ (۱۰/آبان/۸۹ ۸:۴۸)Mohammad نوشته است:(۷/آبان/۸۹ ۱۸:۱۱)بیداری اندیشه نوشته است: سلام محمد جان. خب/ محصولاتتون رو براي بقيه هم لينك كنيد. با آرزوي موفقيت RE: در چه زمینه هایی به گروه بیداری اندیشه می توانید کمک کنید؟ - ياس - ۵/دی/۸۹ ۱۲:۵۵ سلام من نميدونم چه سطحي از تسلط به زيبان براي ترجمه و زيرنويس مستند ها يا ترجمه مقالات لازمه. ولي فكر مي كنم بتونم كمك كنم و مترجم هاي خوبي هم سراغ دارم كه از اونها هم ميتونم كمك بگيرم. دوبله - moje_renger - ۱۴/دی/۸۹ ۱۴:۵۵ با سلام من مجتبی هستم مسول سمعی بصری هیات یا فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) شهرستان بابل بنده میتونم با نرم افزار Nuendo صدا گزاری وظبط صدا انجام بدم اگر شما،دوست گوینده(نریتور)، در استان مازندران دارید. میتوینم این مستند رو دوبله کینم اگر مایل هستید بنده ایمیل بزنید تا با مسولین این مجموعه هماهنگ کنم |