![]() |
|
کارگاه مستند سازی 1 ( وهابی ها مسلمان نیستند) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +---- بخش: وهابیت اسلام نیست (/forum-17.html) +---- موضوع: کارگاه مستند سازی 1 ( وهابی ها مسلمان نیستند) (/thread-6290.html) |
کارگاه مستند سازی 1 ( وهابی ها مسلمان نیستند) - خاک - ۲۴/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۴ بنام خدا ابتدا یاد و نام بانو محیا اولین شهید تالار بیداری اندیشه گرامی باد حی علی جهاد شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی مقدمه دوستان ما بخواهیم یا نخواهیم وارد جنگ بزرگی شده ایم نبرد بزرگ حق و باطل و روشنایی و تاریکی پروژه ی بیداری سالهاست که شروع شده و امروز به اوجش دارد می رسد . این تالار گفتگو می تواند یکی از سنگر های دفاعی / تهاجمی شیعه در برابر جهانخواران و صهیونیست ها و از جمله وهابی های خون آشام باشد درسته که ما سازماندهی و یکپارچگی نداریم ولی این موضوع می تواند نقطه ی قوتی برایمان باشد هر کدام از ما مانند جزیره های کوچکی هستیم که مستقل فعالیت می کنند اما جهت و هدفمان یکی است نبرد های ما نا منظم خواهد بود فیس بوک و یوتیوب میدان ما و کل اینترنت میدان ماست ما همان سربازانی هستیم که امام خمینی می گفت در گهواره ها هستند من یکی که آن موقع اصلا به دنیا نیامده بودم... --------------------------------------- هر جنگی ابزار می خواهد سلاح می خواهد پس برای جنگ مجازی و محتوایی در محیط اینترنت هم نیازمند ابزارآلاتی هستیم دشمن از هزاران جهت به ما حمله کرده که به چند مورد اشاره می کنم 1- اسلام هراسی بین المللی 2- ایران هراسی بین المللی 3- شیعه هراسی و شیعه ستیزی وهابی ها ی خون آشام و........ ---------------------- مهمات مورد نیاز برای جنگ مجازی سلاح شماره 1 1- مینی بمب های یوتیوبی + مقدار نفوض نا محدود + قدرت تخریب نا محدود + قدرت انتشار نا محدود + قابلیت تکثیر دارد توضیحات بیشتر در مورد مینی بمب ها مینی بمب یوتیوبی چیست : مینی بمب های یوتیوبی ویدئو های ساخته شده از قطعات کوتاه و جذاب فیلم و یا گرافیک متحرک هستند به طول حدود 100 ثانیه که به صورت مجموعه ای سریالی پشت سر هم در یوتیوب آپلود گشته و در فیس بوک هم شیر می شود چیزی شبیه به مستند ظهور پروژه بیداری البته فرقی که مینی بمب های متصل و سریالی ما خواهند داشت این است که هر کدام از آنها یک کار مستقل و تمام حساب خواهند شد به عبارتی دیگر ما یک سری مینی مستند جذاب موضوعی خواهیم ساخت و آن را در یوتیوب خواهیم گذاشت برای مثال ------------------------------------------------------------------------ می توانیم یک سری مینی بمب با عنوان islam secrets (Things you shouldn't know) ایجاد کنیم که هر کدامش در مورد یک موضوع باشد مثلا یک یا چند مورد درباره ی حجاب و حقوق زن در اسلام یا در چند مینی بمب islam secrets می توانم در مورد صلح و رحمت للعالمین بودن پیامبرمان و امام زمان و زیبایی های اسلام صحبت کنیم مثالی دیگر ------------------------------------------------------------------------- می توانیم یک سری مینی بمب موضوعی با عنوان iran secret برای نشان دادن واقعیت های ایران و همچنین صدور فرهنگ و نگرش و ایدئولوژی مان و انقلابمان استفاده کنیم یا می توانیم یک سری مینی بمب موضوعی با عنوان !!! Wahhabis are not Muslim اگر خدا یاری مان کند می توانیم با این سری مینی بمب ها بابای وهابی ها رو بیاریم جلو چش شون می توانیم فریاد بزنیم و جار بزنیم که با با این وهابی ها مسلمان نیستند این قضیه هم برای مقابله با اسلام هراسی استفاده کنیم هم به ابهاماتی که در مورد تشیع ایجاد کرده اند پاسخ دهیم هم می توانیم در مورد اتحاد و انسجام مسلمین و صلح و مهربانی حرف بزنیم و همچنین می توانیم به تمام مسلمانان بگوییم که اسلام برای اعراب نیست و...... -------------------------------------------------------------------------------- ما این موارد را باید در نظر داشته باشیم که - در این دوره و زمانه افراد حال و حوصله ی مطالعه و... را ندارند - میلیون ها یا حتی میلیارد ها انسان از تمامی دنیا از فیس بوک و یوتیوب استفاده می کنند - ما وقت زیادی نداریم و از دشمن عقب تر مانده ایم (در حوضه رسانه ها ) - ساخت مستند فعلا برای ما دشوار است و باید از جایی شروع کنیم -مستند های کوتاه و جذاب خیلی موثر تر از مقاله ها و کتاب ها می توانند باشند ساخت مینی بمب های موضوعی ، سریالی یک تمرین و یک آغازی می تواند برای ما باشد بعد از حرفه ای شدن .... -------------------------------------------------------------------------------- شیوه ساخت مجموعه ای از مینی بمب ها مثلا برای ساخت مجموعه ی مینی بمب های "!!! Wahhabis are not Muslim " 1- باید تمام مطالب مرتبط با موضوع را جمع آوری کنیم $ 2- مطالب را برای ساخت مینی مستند های 100 ثانیه ای بر اساس موضوع تقسیم می کنیم $ 3- عکس ، فیلم ، موسیقی و... را جمع آوری می کنیم % 4- نوشتن متن جذاب و تاثیر گذار$ 5-ترجمه به عربی و انگلیسی@ 6- تدوین جذاب و حرفه ای # 7- زیر نویس کردن # مینی بمب ها را پس از اتمام تولید و تدوین و زیر نویس در یوتیوب قرار می دهیم یکی پس از دیگری این مینی بمب ها علاوه بر اینکه هر کدام یک کار مستقل و کاملند در کنار هم مجموعه ای قوی تشکیل می دهند مثل مجموعه ی "!!! Wahhabis are not Muslim " ----------------------------------------------------------------------------------- دوستان آیا احسلس نمی کنید مسئولیتی بر گردن ما گذاشته شده RE: شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی - MiladYLH - ۲۴/مرداد/۹۰ ۲۰:۱۴ آره ولی این مستند ساختن یک ذره کار سختیه ولی می تونیم همین سخنرانی های استاد رائفی پور و حسن عباسی را زیرنویس کنیم آپلود کنیم... البته من امتحان کردم تعداد بازدیدش از هزار اصلا بالا نمی ره!!! چون یک سخنرانی را گوش نمی کنند (حتی در ایران ، مگر اون هایی که کاملا طالب باشند) ولی این مستند های کوتاه قسمتی ، خیلی تاثیر گذاره. RE: شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی - janali - ۲۴/مرداد/۹۰ ۲۱:۰۴ من مدت ها روی این مسئله فکر کردم و اعتقاد داشتم که بهترین وسیله برای یک اطلاع رسانی در سطح گسترده برای عموم مردم(دنیا) همین راهبرد خواهد بود---اما این کار بشدت نیازمند یک همکاری منسجم، تقسیم کار اصولی و مدیریت قوی است. اگر تقسیم کارهای زیر بصورت صحیح صورت بگیره حتماً این طرح عملی خواهد شد و یأس و نامیدی برای ما حاصل نخواهد شد 1- تهیه و تنظیم فیلمنامه بر اساس تحقیقات گروه1 توسط متخصصان فیلمنامه نویس(گروه1و3) 2- جمع آوری آرشیو صوتی و تصویری 3- مرحله ترجمه(گروه2) 4- و مرحله ساخت وتدوین(گروه3) اگر بتوان اعضا را بصورت منسجم تقسیم کار و مدیریت کرد، کار به نتیجه مثبتی خواهد رسید. من تا جایی که بتونم در تببین این همکاری کمک خواهم کرد---روی من حساب کن RE: شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی - Abasaleh - ۲۴/مرداد/۹۰ ۲۱:۳۱ سلام.به بخش معرفی اجمالی کاربران بروید. اونجا میزان تحصیلات کاربران نوشته شده.من هم کمک های شایانی خواهم کرد. موفق باشید. RE: شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی - ضد ماسون - ۲۵/مرداد/۹۰ ۱:۰۴ کلیپی برای یادبود محیا،اولین شهید تالار RE: شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی - A L I - ۲۵/مرداد/۹۰ ۲:۰۵ کار خیلی خوبیه من توی قسمت میکس و مونتاژ در حد خودم حرفی برای گفتن دارم! چند مشکل اینجا هست 1-بنده نمیدونم از چی بگم چطور بگم مثلن از وهابی ها بگم؟کلیپ وحشی بازیهاشون رو بزارم؟خوب باز اینا میگن مسلمونن 2-من منبع خاصی ندارم!مثلن بنده نمیدونم از کجا باید برم فلان فیلم رو پیدا کنم که به درد کارم بخوره...یه آرشیو درست و حسابی ندارم! 3-سرعت اینترنت من خیلی بده!و کلی محدودیت دانلود دارم!من الان نمیتونم فایلی که بیشتر از 200 الی 500 کیلوبایت باشه آپلود بکنم! باید یه جایی باشه یه آرشیو درست حسابی باشه که فیلمهای خوبی درون اون باشه و یا یه منبع باشه که بشه مطالب جالب و هیجانیش رو برای مثلن اروپایی ها و یا آمریکایی ها گلچین کرد و کم کم بهشون نشون بدیم که مشتاق بشن نمیشه که یه باره بریم بهشون بگیم اسلام گفته رابطه جنسی حرام!شراب حرام!قمار حرام و...خوب یارو در میره، بنده خدا تقصیری هم نداره 20سال 30 سال توی همچین محیطی بزرگ شده که روابط جنسی و انواع مشروبات و...آزاد بوده باید یواش یواش بهشون اسلام رو معرفی کنیم مثل شخصی که تشنه هست!نمیشه که یه باره شیلنگ آب رو تا ته بکنیم توی حلقش شیر آب رو باز کنیم... RE: شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی - Braveheart - ۲۵/مرداد/۹۰ ۳:۱۹ آقا حرکت کنید فراخوانی برای جذب نیروی کار و... بسه دیگه حرف زدن بسه دیگه خواهشا ما همگی آماده ایم... RE: شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی - NotroN.plus - ۲۵/مرداد/۹۰ ۳:۴۲ ایده خیلی خوبیه امروز حرف اول را در صحنه جنگ نرم رسانه می زنه و با اقبالی که مردم به سایت هایی مثل یوتیوب و فیسبوک دارند می تونه مخاطبین فراوانی را جذب کرد و اگه توجه کنیم که در فضای اینترنت هرشخصی با انتخاب خودش کلیک می کنه و برای موضوعاتی که می بینه یا می خونه حق انتخاب داره که خودش اونا را گلچین کنه اهمیت این کار را بیشتر میشه درک کرد. حتی شبکه های بزرگ رسانه ای دنیا هم رقابت جدی برای فعالیت در این جوامع مجازی دارن و برنامه های مهم خودشونا با فاصله خیلی کمی در این سایت ها آپلود می کنن الان که در عصر ارتباطات هستیم دیگه جای زیادی برای مطالب نوشتاری نیست و بهترین گزینه می تونه کلیپ یا مجموعه فیلم های 10 - 15 دقیقه ای باشه که بتونه مطالبی را که مخاطب می خواد در کوتاه ترین زمان ممکن و به نحوه احسن به مخاطب بده که حتی سخنرانی هم نمی تونه این وظیفه را انجام بده به نظر این کار خیلی می تونه مارا به هدف اصلی مون که همان بیداری جوامع هست نزدیک کنه و می تونه این دیواری که بین ما و غرب کشیدن تا صدای ما به هم نرسه را بشکنه چرا از ابزار دشمن علیه خودش استفاده نکنیم؟ فقط یک جا بشینیم و بگیم تهاجم فرهنگی بعدش هیچ کار نکنیم! اون ها دارن ایده و نظر خودشون را عرضه می کنند در حالی که نا حق مگن اما ما که خود را داعیه دار حق و عدالت می دونیم باید ایده و اندیشه خودمون را به همه مردم جهان عرضه کنیم و فطرت های اون ها را بیدار کنیم اما خیلی از ما نشستیم و سر خودمون را با این حرف ها ، سمینارها ، سخنرانی ها گرم کردیم که " آقا بدونین ما زیر تهاجم فرهنگی هستیما!" آدم یاد این سخن مولا می افته که " من در تعجبم که آن ها که اهل باطلند در باطل خود متحدند و شما که اهل حقید بر حق خود جمع نمی شوید" می تونین روی همکاری من حساب کنین من در حد خوبی روی زبان تسلط دارم ان شاءالله که توفیق این کار حاصل بشه
RE: کارگاه مستند سازی 1 ( وهابی ها مسلمان نیستند) - خاک - ۲۵/مرداد/۹۰ ۱۹:۰۱ سلام سیستم من برای سومین بار توسط هکر های ناشناس هک شده برای همین فعلا چیز زیادی نمی توانم بنویسم تا بعد تلگرافی میگم امکان هماهنگی و ارتباط فعالین فیلم و مستند سازی در فضای واقعی تقریبا امکان ندارد هر کدام از ما برای ابتدا ی کار هر چقدر ویدئو و عکس مرتبط با موضوع که توانستیم باید جمع آوری کنیم و لینکش را در اینجا بگذاریم اگر بتوانیم متن مناسبی برای کار ها تهیه کنیم خوب می شود اطلاعات دارد توسط دوستان جمع آوری می شود پیگیر امر باشید اگر بتوانیم با یا هو مسنجر مرتبط شویم خوب می شود فعلا یاعلی RE: کارگاه مستند سازی 1 ( وهابی ها مسلمان نیستند) - seyyedi - ۲۵/مرداد/۹۰ ۱۹:۱۸ دوستان سلام در دنیای مجازی برای مستند سازی فقط می تونید این کار رو بکنید گروه پژوهشی تشکیل بشه نتیجه در سایت قرار بگیره تا روش بحث و بررسی و چکش خواری بشه فراخوان داده بشه برای ارسال و جمع آوری فیلم و عکس و صدا در مورد هر موضوعی که می خواهید مثلا فیلم درباره سربریدن وهابیا یا چرت و پرتاشون یا عکسی در مورد اسلام هراسی یا موسیقی با ریتم تند، غمناک، ملایم و غیره با توجه به صورت مسئله، و منابع موجود فیلم نامه نوشته بشه فیلم نامه + برخی صوت و عکس و کلیپ ها برای چکش خواری نهایی برای بحث گروهی قرار داده بشه در آخر ادیت و میکس انجام بشه علی علی |