![]() |
|
گسترش بیش از اندازه ی فراماسون ها!! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +--- موضوع: گسترش بیش از اندازه ی فراماسون ها!! (/thread-6847.html) |
گسترش بیش از اندازه ی فراماسون ها!! - antidajal - ۵/شهریور/۹۰ ۹:۳۸ واقعا نمیدونم چی بگم؟؟رفتم تو گوگل سرچ کردم freemasonبهم پیشنهاد داده join freemason یعنی پیوستن به فراماسون ها!!باز کردم ببینیم چی میاره ببینید چی اوورده: HOW TO BECOME A FREE MASON برید صفحشو بخونید!! تویه این سایت که بقول خودش اموزش و پروش فراماسون هاست!!آموزش داده چطور یه فراماسون بشید!!واقعا نمیدونم چی بگم RE: گسترش بیش از اندازه ی فراماسون ها!! - N.Mahdavian - ۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۳۱ (۵/شهریور/۹۰ ۹:۳۸)antidajal نوشته است: واقعا نمیدونم چی بگم؟؟رفتم تو گوگل سرچ کردم freemasonبهم پیشنهاد داده join freemason یعنی پیوستن به فراماسون ها!!باز کردم ببینیم چی میاره ببینید چی اوورده: عجب تو این لینکی که دادین همش فراماسونری رو تبلیغ کرده و هرچی صفت خوب هست بهشون نسبت داده نوشته فراماسون ها می خوان 1دنیای بهتر درست کنند هه منظورشون کدوم دنیاست؟ همین دنیای پر از عدلی و قشنگی که برا آدما به وجود آوردنو میگن!!!! ![]()
RE: گسترش بیش از اندازه ی فراماسون ها!! - r_bashiri89 - ۵/شهریور/۹۰ ۱۷:۱۴ واقعا جالبه، کاملا حرفاشون گول زننده ست. تو یک قسمت دست پیش و گرفتن که پس نیفتن، به عنوان معرفی یک سوال مطرح کردند و بهش جواب دادن. براتون ترجمه یکی از این سوال و جواب ها رو می نویسم: سوال : من قبلا هم شنیده ام و هم خوانده ام که فراماسون ها شیان پرست هستند و در مناسک کافران شرکت می کنند و هدفشان برقراری یک نظم نوین جهانی ست. مانند ویدئو هایی که در یو تیوب با نام نظم نوین جهانی وجود دارد. و می خواهند بر جهان حکومت کنند. جواب: نه در واقع بهتر است از منظر عقلانی و حوزه ای وسیع تر به این مسأله نگاه کنیم. در طول صدها سالی که فراماسونری وجود داشته است این همه کشور و تمدن آمده و رفته است و دست خوش تغییر شده است. اگر فراماسونرها واقعا هدفشان حکومت بر دنیا بوده(که تقریبا ۳۰۰ سال برای این کار وقت داشتند) کافی ست تنها یک نفر هم منطقی فکر کند که اسرار ماسونی چه به شدت محافظت شده باشند، هم ازسوی خود ماسون ها و هم غیرماسون ها، چه نه باید به این نتیجه برسد که ماسون ها طراحان خیلی موثری نیستند. می بینید دوستا آخر فیلمند این جماعت! |