![]() |
|
G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (/thread-7352.html) |
G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - Zegile - ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۵ حتما تا به حال به واژه ی g-force برخورد کرده اید.بر روی جعبه کارت گرافیک،درکارتون(محصولی که ساخت شرکت والت دیزنی است) و بازی ای که در مورد این کارتون ساخته شده کمی فکر کنید . . . . G . . . . به نظر من این حرف Gبه واژه بز(goat) اشاره دارد.به طور کلی g-force یعنی لشگر بز یا همان شیطان خوب نظرتان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مهم) - رهجو - ۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۳۱ چه ربطی داره! ![]() g-force یعنی ginea pig-force که یعنی نیروی خوکچه ی هندی ای و هیچ ربطی به بز ندارد! و در مورد ماسونی بودن اون هم بنده و جناب آقای مسافر(به کمک من) در این پست عکسی قرار دادیم که همه چیز رو کاملا روشن میکند. باتشکر ![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15-post-5183.html#pid5183 RE: G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مهم) - Mitsonary - ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۲۲ (۱۴/شهریور/۹۰ ۱۷:۳۱)آدامس نوشته است: چه ربطی داره! اون انیمیشن رو بی خیال پس این کارت گرافیک های شرکت اینویدیا چی میشه این وسط؟؟؟ RE: G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مهم) - Zegile - ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۲۸ لابد کارت های گرافیک هم به خوکچه ها برمی گرده؟ راستی آرم invidia هم تک چشمه تازه اون خوکچه ها با شرکتی که آرم تک چشم داره می جنگن ![]() ![]() ![]()
RE: G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مهم) - Mitsonary - ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۳۸ (۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۲۸)Zegile نوشته است: لابد کارت های گرافیک هم به خوکچه ها برمی گرده؟ راستی آرم invidia هم تک چشمه اینم عکس نرم افزار های و البته اینویدیا (تک چشم ) ![]() RE: G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مهم) - vavp - ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۳۸ (۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۲۸)Zegile نوشته است: تازه اون خوکچه ها با شرکتی که آرم تک چشم داره می جنگن سلام دررابطه با جنگ خوکچه ها بیشتر توضیح بدین . یعنی چی میجنگند؟ عکس روی بسته اینه یا ؟ RE: G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مهم) - Mitsonary - ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۴۵ خواهر من ( خواهرید دیگه؟؟؟ ) ایشون یه مزاحی کردند این آقا آدمس این G-Force رو ربط داد به خوکچه ی هندی که یه کارتونه . ما هم در جواب گفتیم که پس این شرکت انویدیا که کارت گرافیک های با لیبیل G-force تولید می کنه چه ربطی به خوکچه ی هندی داره. در کل ایشون.... اگه بازم نفهمیدید بگید دوباره توضیح می دم. RE: G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مهم) - Zegile - ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۱ منظور من از جنگ خوکچه ها با شرکتی که تک چشم داره شرکتیه که تو کارتون هست نه شرکت انویدیا ![]() ![]()
RE: G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مهم) - A L I - ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۲:۵۲ من گفتم بازم میگم اینا ربطی به ماسونها نداره ![]() نود منظورش از اون چشم چیز دیگه ای هست!یک آنتی ویروس هست نود منظورش از چشم تحت نظر داشتن کامپیوتر هست،یعنی همه چیز تحت کنترله،acdcee هم مربوط به نمایش عکس و تینجور چیزهاس ربطی نداره... RE: G-forceیعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(مهم) - رهجو - ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۲:۵۴ به نظر من اونی که رو کارت گرافیکی هست شاید منظورش نیروی عدد g هست(تو ریاضیات)! ![]()
|