تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مشاعره ی احادیثی - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: اخلاق اسلامی و سیره معصومین (/forum-44.html)
+--- موضوع: مشاعره ی احادیثی (/thread-7545.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

مشاعره ی احادیثی - فانوس *7* - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۲:۱۱

سلام و صد درود بر همسنگران مهدی (علیه السلام)
همهان طور که اغلب شما دوستان می دانید تایپیکی در این تالار با عنوان مشاعره ی واقعی وجود دارد من با این که خیلی شعر بلد نیستم ولی مشاعره را دوست دارم به همین دلیل دو بار در این مشاعره شرکت کردم اما بعد از مدتی متوجه بی فایده بودن آن شدم در واقع این تایپیک هیچ رابطه ای با اهداف این تالار ندارد زنگ تفریحی بی فایده برای این تالار است و بزرگ ترین ضرر آن این است که خیلی از آن استبال شده یعنی اگر به عنوان زنگ تفریح هم باشد از حد طبیعی خارج شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیشنهاد من این است که با احادیث به جای شعر مشاعره کنیم یعنی یک حدیث می گوییم نفر بعدی با حرف آخر آن حدیث می گوید
چه خوب می شود اگر احادیث مهدوی باشندAngel
اول خودم استارت می زنم :
امام زمان (علیه السلام) : ما در رسیدگی و سرپرستی شما کوتاهی و اهمال نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم.

RE: مشاعره ی احادیثی - Agha sayyed - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۲:۲۴

سلام علیکم
حرکت زیبایی است خواهرم،من یکی پایه ام ،حتی اگر زنگ تفریح باشد زیباترین زنگ تفریح است.
امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف):
من آخرين جانشين پيامبر هستم ، و به وسيله من است که خداوند بلا را ازشيعيانم دور می سازد.

موفق باشید وخدایی.

RE: مشاعره ی احادیثی - حلما - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۹

امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرمودند:

قُلُوبنا اَوعیَةٌ لِمَشیَّةِ اللهِ فَاذا شاءَ شِئنا
؛
دلهای ما ظرف اراده و مشیت خداست پس هرگاه او چیزی را اراده کند،ما نیز همان چیز را اراده می کنیم.

(بحارالانوار،ج52،ص51)

RE: مشاعره ی احادیثی - hamed313 - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۹

بسْمِ اللّهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحيمْ
و موسى بن جعفر عليه السّلام فرمود:
مردى از اهل قم مردم را به حق دعوت مى كند، اطراف او گروهى چون پاره اى آهن جمع مى شوند كه بادهاى تند آنها را متزلزل نكند، از جنگ ملالى ندارند، (خسته نمى شوند) و ترسى در آنها نيست ، بر خداوند توكل مى كنند و سرانجام (پيروزى ) براى اهل تقواست .

RE: مشاعره ی احادیثی - sarbaz 313 - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۵:۵۵

حــَـ ـ‌ر كَتـ ِ جالِبي ِ ! ياعَلي !

امام زمان حضرت مهدي -عجل الله تعالی فرجه الشریف- فرموده اند:

تنها خداوند متعال است كه اجسام را خلق و روزى ها را تقسیم كرده است; زیرا او جسم یا حلول كننده در جسم نیست. چیزى همانند او نیست. او شنوا و داناست; امّا ائمّه(علیهم السلام) چیزى را از خدا مى خواهند و خدا نیز براى آنان خلق مى كند. از خدا مى خواهند، خدا هم روزى مى دهد. خدا چنین مى كند، چون بر خود حتم كرده كه خواسته ى آنان را اجابت و منزلت و شأن آن ها را عظیم گردانــد.

دال لطفنAngel

RE: مشاعره ی احادیثی - منتظر کوچولو - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۱۲

اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام!

در مورد اين تاپيك، هيچگونه نظري ندارم و ترجيح ميدم نقشي در آن نداشته باشم...

فقط با توجه به آيه شريفه : «وَ ذَكِّرْ فَإِنَّ الذِّكْرى‏ تَنْفَعُ الْمُؤْمِنينَ (ذاريات/55)»

اجازه بديد عرض كنم كه : حداقل انتظاري كه در استفاده از احاديث از شما مي رود اينه كه حتماً حتماً حتماً منبع حديث رو با دقت و بصورت كامل ذكر كنيد.
در خصوص ساير وجوه استفاده از احاديث، و بهره مندي از منابع نيز همين درجه از وسواس و دقت نظر ضروري است. چرا كه هركاري نيازمند تخصص كافي در اون زمينه است... بهره گيري از احاديث در اين وانفساي احاديث جعلي، كار حساسي است!!!
جسارت حقير رو عفو بفرماييد.
ياعلي
التماس دعا

RE: مشاعره ی احادیثی - فانوس *7* - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۳۶

امام زمان (علیه السلام) : در مورد رویداد های جدید به راویان حدیث ما رجوع کنید که آنان حجت من بر شمایند و من حجت خدا بر آنها می باشم .
منبع : کمال الدین . شیخ الصدوق ج 2 باب 45 ص 483

RE: مشاعره ی احادیثی - علی 110 - ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۳۹

هر چند که با استفاده ی اینچنینی از احادیث موافق نیستم به دلایلی که اگر خواستید تقدیم میکنم
اما به هر شکل
اگر سند احادیث ذکر نشه تاپیک بسته خواهد شد!
یه پیشنهاد هم داشتم : علاوه بر ذکر سند، کلام خود اهل بیت هم علاوه بر ترجمه ی اون ذکر کنید!(این کار اثرات و برکات خاصی دارد که به مرور متوجه خواهید شد)
به ویژه در مواردی که بخواهید از فرازی از یک دعا یا زیارت استفاده کنید
اگه به جای حدیث ، بیشتر فراز های عربی ادعیه همراه با ترجمه ی اونها (به ویژه دعاهای صحیفه سجادیه یا مناجات خمس عشر امام سجاد در مفاتیح یا سایر دعاها و زیارات و مناجات ها مثل مناجات شعبانیه و دعای کمیل زیارت عاشورا و زیارت آل یاسین و...) رو هم قرار بدید در نشر فرهنگ اهل بیت و انس با با این گنجینه ی معارف شیعی بیشتر میشه

RE: مشاعره ی احادیثی - SARV - ۱۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۲۱

(۱۹/شهریور/۹۰ ۱۹:۳۹)علی 110 نوشته است:  هر چند که با استفاده ی اینچنینی از احادیث موافق نیستم به دلایلی که اگر خواستید تقدیم میکنم
اما به هر شکل
اگر سند احادیث ذکر نشه تاپیک بسته خواهد شد!
یه پیشنهاد هم داشتم : علاوه بر ذکر سند، کلام خود اهل بیت هم علاوه بر ترجمه ی اون ذکر کنید!(این کار اثرات و برکات خاصی دارد که به مرور متوجه خواهید شد)
به ویژه در مواردی که بخواهید از فرازی از یک دعا یا زیارت استفاده کنید
اگه به جای حدیث ، بیشتر فراز های عربی ادعیه همراه با ترجمه ی اونها (به ویژه دعاهای صحیفه سجادیه یا مناجات خمس عشر امام سجاد در مفاتیح یا سایر دعاها و زیارات و مناجات ها مثل مناجات شعبانیه و دعای کمیل زیارت عاشورا و زیارت آل یاسین و...) رو هم قرار بدید در نشر فرهنگ اهل بیت و انس با با این گنجینه ی معارف شیعی بیشتر میشه

جناب علی 110 این تاپیک به نظر من باید مورد حمایت شما بزرگان تالار قرار بگیره تا بتونه جای تاپیک مشاعره رو بگیره .
[font=Traditional Arabic, Arial].پيامبر خدا صلى الله عليه و آله مثال بد زدن، شايسته ما نيست؛ [ولى ]كسى كه بخشش خود را پس بگيرد، مانند سگى است كه استفراغ خود را بخورد. [/font](انظر) الحاجة : باب 972.

RE: مشاعره ی احادیثی - libera - ۱۹/شهریور/۹۰ ۲۰:۵۳

سلام درسته باید برای جلوگیری از رواج دادن احادیث جعلی منبع رو ذکر کرد....اما خب جلوی مشاعره دیگری که در سایت هست رو چرا نمیگیرید...
واقعا جای تاسفه

البته به دوستان پیشنهاد میکنم به جای مشاعره از آیه های قرآن استفاده کنید....حداقل خرده نمیگیرند منبع ندارد...