تالار گفتگوی بیداری اندیشه
رسانه ی قوی بازی Crysis 2 - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html)
+--- موضوع: رسانه ی قوی بازی Crysis 2 (/thread-7796.html)

رسانه ی قوی بازی Crysis 2 - SideofGames - ۲۶/شهریور/۹۰ ۵:۰۵

این اولین پست من هست. یه سری اشکالات داره. همین اول عذر خواهی میکنم.

این معرفی بازی نیست، یه آشنایی با بازی Crysis 2 هست :

در سال 2007 میلادی یعنی در سال 1386 هجری شمسی بازی رایانه ای جدیدی که در اولین نگاه نه چندان نا اشنا و از دیدگاه بازیبازان دارای ارزشی کم وارد بازار های جهانی بازی های رایانه شد!این بازی رایانه بازی crysis بود که حرف نو اورانه ای برای بازیبازان تمام اقشار داشت و در ابتدای ماه انتشار دارای فروشی اندک بود ولی بعد از سپری شدن روز ها این بازی رایانه ای توانست آمار فروش نسبتا عالی را بدست بیارود و در همان زمان بود که در بین افراد بازیباز محبوبیت را به سوی خود جلب نمود ! این بازی توانست برای همیشه سازنده خود را که به نام استدیوی بازیسازی crytek می باشد را بیشتر بر روی زبان ها بیاورد و پس از عرضه اولین شماره آن ها به فکر افتادن فرعی را برای شماره اول بسازند تا شماره اول از هر لحاظ تکمیل شود و بازیبازان را برای دومین باز شگفت زده نماید اما اکنون از از ان سال ها قریب از 3 سال خواهد گذشت

خلاصه ای از داستان بازی :

بازی در ژانر اول شخص شوتر می باشد (FPS) , و داستان آن بعد از3 سال متوالی از داستان بازی کرایسیس وارهد اتقاق می افتد! ادم فضایی های عجیب و غریب به شهر زیبای نیویورک مرکز بزرگترین شهر های جهان حمله ور شده اند و تقریبا همه ی ساکنان برای حفظ جان خود از این شهر پراکنده شده و اندکی از لن ها در این شهر باقی مانده اند! اینک ارتش فاضایی ها کنترل شهر را در دست خود دارند !و شما در بازی قصد دارید کنترل شهر از دست ان ها خارج نمایید چون که ارتش نیویورک توان مقابله با فضایی ها رو نداشتند و سلاح های انها پیشرفته تر از سلاح های سربازان نیویورک بودند!در این نسخه لباس های نانوسویت تفاوت دارد و پیشرفت کرده است!داستان از این قراره که شما در اول با یک سرباز عادی به نام الکاتراز که لباس نانو رو نپوشیده و هیچ قدرت خاصی نداره حر ایفای نقش خواهدی کرد!رئیسان شما را به یک ماموریت زیر آبی توسط یک زیر دریایی عازم راه با چند نفر از سربازان عادی می باشید در بین راه به زیر دریای حمله های شدیدی می شود و زمانی که تقریبا به نظر همه چیز تمتم می شود یکی از افراد گروه دلتا ظاهر می شود و از شما دفاع می کند وی یکی از عضو های قذرتمند گروه دلتا بوده است که لباس نانو سوئیت را برتن دارد و شما در ان زمان با او اشنا می شوید و او بدین گونه شما رو نجات میده!و در و در این بین شما از هوش از سرتان می رود و بی هوش می شوید و زمانی که به هوش می آیید می بینید د که لباس نانوسیت را انکست که شما را نجات داده است به تن شما کرده و می فهمید اسم او (پروفت) بوده است و در همان او کلتی را بر سر خود گرفته و خود را در جلوی شما می کشد! حالا وظیفه شما وظیفه بسیار بزرگیست و آن نجات نیویورک می باشد!

لباس ها نانو:

این لباس ها یک قدرت خاصی دارند که وقتی میپوشی قدرت چندین برابر قدرت انسان عادی به شما دست میگیرد!که پروفت لطف بزرگی کرد!اسم کامل این لباس نانوسوییت هست که در قسمت اول بازی کرایسیس خیلی پیشرفته نبود ولی در کرایسیس 2 واقعا از لحاظ دفاعی خیلی بهتر شده بود و هم از لحاظ زیبایی پیشرفت چشم گیری داشته!یکی از کاربرد های نانوسویت 2 این است که زمان حمله ی دشمن شما با یک دکمه عناصر نانو را حرکت میدهید که تیر دشمن بر شما اثری نمیکند!که در لباس قبل این امکان وجود نداشته بود!اثر گذاری کمتر است و حرکت اسان تر صورت میگیرد میتوان گفت که به نوعی سبک تر است!

نمرات بازی در زیر مشاهده میکنید:
ign=9
gamespot=8.5
Gametrailers=9.1
GamesRadar=8
GameZone=8.5
Giant Bomb=4
Eurogamer=8
psu=8
Destructoid=8.5
Game Informer=9
GamePro – 4.5/5
play=72%
JeuxActu – 16/20
Telegraph – 7
JV.com – 15/20
jeuxvideo=8
CVG – 9.1
-1UP – A
GameFront – 72
thegx=9.5
ImpulseGamer=9.3
Videogameszone.de=87
Vandal Online=92
spaziogames=90
Meristation=9
gamereactor=9
joystiq=8
Strategy Informer=8.4
Cynamite=90
Cheat Code Central=4.3
Video Game Talk=4.5
Game Boyz=8.25

این خلاصه ای بود از اون چه در مورد این بازی توی سایت پردیس گیم نوشته بود.

خوب مسلما با توجه به نمراتی که گرفته بی توجه نمیشه ازش گذشت.

اول از همه باید بگم ما اینجا نیومدیم تا نقد بازی رو بخونیم. البته یه سری اشکالات هم در نقد وجود داره. مثل این که داستان بازی 3 سال بعد از نسخه فرعی نیست بلکه 3 سال بعد از نسخه اصلیه بازیه که البته همین نکته ی به ظاهر بی اهمیت خودش آقایی داره!!!!

اکثرا باید فیلم آواتار را دیده باشید. خیلی خلاصه میگم، همه میدونیم که اون موجود جدید که میتونه پرواز کنه و به رنگ آبیه همون جن هست که تبدیل قالب میشه. از انسان به جن.
خیلی احمقانه است اگه بخوان تو این بازی خیلی واضح بگن این قالب جدید همان جن هست!!!!! خیلی زیرکانه و بدون اینکه صورت ما را نگاه کنند میگویند این قالب جدید سوپرهیومن هستش یا همان فراتر از انسان.

خوب حالا من قضاوت نمیکنم، شما بگویید. تو یک قسمت بازی یکی از کاراکترها با اطمینان میگه این جنگی نیست که بخواد انسان توی اون پیروز بشه. بنابراین من مجبور شدم این قالب جدید رو درست کنم.
که همه میدونیم یعنی انسان رو تبدیل کنم به ...

بالاخره اون تو آدم هستش یا یه چیز دیگه...؟؟؟

باز گلی به جمال نسخه های قبلیش. حداقل تو اونا شاید با 1 یکی 2 نفر مثل خودت همراه میشدی. اما تو این نسخه همراه نمیشی که هیچ، بعضی وقتا لطف میکنن دو سه آدیمزاد باهات همراه میکنن!!! که البته فقط جلوی دست و پا رو میگیرن!!!!! نکته ی ظریفش اینه که وقتی احساس کنی تنهایی دنیا رو نجات دادی، خوب معلومه عاشق شخصیتت میشی که شخصیتت هم برمیگرده به ... !!! مثلا شما هیچ وقت به کاراکتر بازی modern warfare 2 دقت خاصی نمیکنید. جون اولا با چند کاراکتر بازی میکنید و دوما بازی گروهی هستش و شما نقش دستورگیرنده را دارید نه دستوردهنده و توی این بازی نقش نجات دهنده!!!!!!!! البته ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که بگم این کاراکتر حدید بسیار پیشرفته تر شده!!! با این که همون کاراکتر نسخه اول اینو بهش داده که راجع اونم میگم.

بیاید از موتور cry engine هم بگذریم که آرم این موتور گرافیکی فوق العاده قشنگه!!! بازی رو که اجرا میکنی مطمئنی هیچ پراسسی توی کامپیوتر نداری!!! اما 5 ثانیه یا حتی بیشتر نگهت میداره تا محو تماشای این آرم زیبا یا همان تک چشم بشوی!!! که البته خیلی زیرکانه طراحی شده. اما به پای زیرکی آرم Ubisoft نمیرسه.

شما اوایل بازی با موجودات طبیعی رو به رو هستید.(آدمیزاد) اما یکم میری جلوتر یه انفجاری رخ میده و تمام. حالا تازه جنگ اصلی با این روبات ها شروع میشه. که جالبه همشون مخشون تو سرشونه. باید بزنی تو سرشون تا سریع تر کشته بشن. فکر نمیکنم نیازی به توضیح بیشتر باشه... واضحه...

قشنگ ترین ویژگی قالبت- تاکید میکنم قالبت نه لباست که توی بازی میگه - اینه که میتونی نامرئی بشی!!!! خوب ازشون میپرسی تو نانوویژن (اگه این طوری نوشته بشه) داری درست. میتونی ضد گلوله بشی درست. میتونی سرعت رو زیاد کنی و زیاد بپری درست، اما این یکی دیگه چیه که میتونی نامرئی بشی؟؟؟
میگن چشم انسان بین 400 تا 700 نانومتره. ما به غیر از این درست کردیم. ما هم مجبوریم بگیم درست. سریع نانومتر عوض میکنی!!!!!! البته این هیچ ربطی به فالب جدید نداره، ما اشتباه میکنیم!!!!!!!!!!!!!

اسم یکی از شخصیت های محبوب Prophet هست. خوب ما هم میگیم اشکال نداره. اما چته که مرتب میگی من prophet هستم؟؟!!!! خوب میدونیم که معنی لغویش میشه پیامبر. حالا چه اصراری داری که تو آخر و اول بازی بلند و رسا با یه سری افکت که تو ذهن آدم بمونه میگی: اونا منو prophet صدا میکنن؟؟؟؟!!!!
نوستراداموس فراتر از پیامبر!!!!!!!! شده جریان همین!!!!! البته این امکان هم هست که شاید من اشتباه کنم.

از این میگذریم که نسخه اول ماه یازدهم سال 2007 درست موقعی که رسانه رو داشتن برای کارشون تقویت میکردن، ساختن. نسخه دوم باید سال 2011 بیرون بیاد.
بگذریم از این که بازی ها به نیویورک علاقه پیدا کردن و اینم روش. بگذریم از این که بازی حقیقتا جنگ با روبات ها نیست و به گفته ی خودشون جنگ با فضایی ها است.

نمیدونم چندتا از اینا میتونه تصادفی باشه!!!!!!

RE: رسانه ی قوی بازی Crysis 2 - tmp.tmpo - ۲۰/شهریور/۹۱ ۲۳:۲۳

سلام
این یک تحلیل جالب درباره بازی:
طعمه(3) - (تحلیل - بررسی و ابعادسنجی بازی Crysis2)