![]() |
|
بحر خونین+حج خونین - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +---- بخش: رسانه های بیگانه (/forum-56.html) +---- موضوع: بحر خونین+حج خونین (/thread-7986.html) |
بحر خونین+حج خونین - janali - ۳۰/شهریور/۹۰ ۹:۴۰ سلام علیکم پیرو فراخوان مربوط به "نسل کشی شیعه .جهاد را اغاز کنیم" تصمیم بر این شد تا مستنداتی پیرامون جنایات آل سعود برعلیه مسلمانان و شیعیان، همچنین راهکارهایی پیرامون برائت از این "مشرکین مسلمان نما" ارائه شود ![]() با همکاری دوست خوبمون آقای dideban که وظیفه خطیر نوشتن فیلمنامه رو بر عهده گرفتند کار به جلو رفت که جا دارد از ایشان تشکر و قدردانی ویژه ای شود. در این مسیر rastin و ریحانه رسول و کاربران دیگر همکاری های خالصانه ای داشتند که بازهم جای دارد از ایشان سپاسگذاری نمود. برطبق برنامه ریزی اولیه که توسط آقای dideban صورت گرفت بنا شد طراحی سریال در سه قسمت صورت گیرد. اما شاید این قسمت ها مورد بسط قرار گرفتند. تا الان صرفاً قسمت اول و دوم آماده ارائه است و قسمت های بعدی را باید خدا یارمان باشد که دعای خیر شما قطعاً مثمر ثمر خواهد بود. از دوستان خواهشمندم برای پیروزی در این جریان بیداری اسلامی به بسط و گسترش این محصول اهتمام بخرج دهند و هر کجا که میتوانند آنرا عرضه کنند. از یوتیوب و فیس بوک و گوگل+ و وبلاگ ها و وبسایت های شخصی و دیگر شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی غافل نشید برای ترجمه این محصول نیاز به همکاری دوستان دارم. کسانی که تمایل به همکاری در امر ترجمه محصول برای زیرنویسی به زبانهای مختلف دارند همکاری خود را اعلام دارند. با تشکر---التماس دعا دانلود قسمت اول: لینک مستقیم با حجم 69 مگابایت از رپیدشر مشاهده و دانلود از آپارات مشاهده از You tube قسمت دوم: {توضیحات} لینک مستقیم با حجم 40مگابایت مشاهده و دانلود از آپارات مشاهده از You tube قسمت سوم: اگر خدا بخواهد ادامه دارد ... RE: بحر خونین(مستند) - rastin - ۳۰/شهریور/۹۰ ۱۱:۱۵ بسم الله الرحمن الرحیم
وچراشمادرراه خدا(ودرراه نجات) مردان وزنان
وکودکان مستضعف نمی جنگیدهمانان که می گویند پروردگاراماراازین شهری که مردمش ستم پیشه کرده اندبیرون ببر وازجانب خودبرای ماسرپرستی قرارده وازنزدخویش یاوری برای ماتعیین فرما نساآیه75 آیه بسیار مناسبی روانتخاب کردید...برای اتمام حجت همین کافی بود... انشاءالله که همه باهم باروحیه انقلابی ادامه بدیم.... یاحق. RE: بحر خونین(مستند) - EMPERATOR - ۳۰/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۴ موسیقی خوب داشت تصاویر هم خوب انتخاب شده بود در کل همه چیز خوب بود ولی نکته ای که به نظرم رسید در قسمتی که شاه عربستان رو نشون می دید و در حال رقص شمشیر هست تصاویر پشتش که از جنایات ها بود رو می تونستسد یه جور دیگه ای نشون بدید تا بهتر درک بشه مثلا قسمت رقص رو نشون می دادید و بعد یک صحنه ی از جنایت های آل سعود و دوباره قسمت حرکات موزون! شاه عربستان و دوباره یک قسمت از جنایات آل سعود که فکر کنم بهتر می شدالبته این نظر شخصی من هستش !در کل خوشحالم که یک کار عملی هم صورت گرفت!! RE: بحر خونین(مستند) - محمود - ۳۰/شهریور/۹۰ ۱۳:۳۶ سلام دوستان این مستند رو برای موسسه موعود فرستادم امیدوارم که در سایت خودشون قرار بدن هر چند از ساعت 4 عصر سر میزنم ببینم که روی سایتشون قرار دادن یا نه؟ ولی اگر نزاشتن خودم لینک مستقیم میزارم هر چند چون رپید شیر هنوز نتونستم دانلود کنم اما باید مستند خوبی باشه یاحق RE: بحر خونین(مستند) - janali - ۳۰/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۲ (۳۰/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۴)EMPERATOR نوشته است: هدف از ادغام این بود که انتقال حس برای مخاطب صورت بگیره---و جنایات آل سعود در همکاری با آمریکا برای مخاطب به یک حس نفرت تبدیل بشه(هر چند ممکنه از لحاظ تکنیکی ایرادهایی بهش وارد باشه اما در حالت ادغام احساس کردم که این مهم عملی خواهد شد) در دو بخش، از تصاویر بصورت ادغامی استفاده شده است: 1. رقص جرج بوش با سعودی ها 2. اعطای گردنبند طلا توسط ملک عبدالله به اوباما در هر بخش باید بصورت جداگانه بررسی بشه---اما فکر میکنم منظور شما بخش اول بود در بخش اول(رقاصی بوش) نظر شما در دو حالت عملی میشه 1. مابین مراسم رقاصی برش صورت بگیره(بطوری که صدا و تصویر هر دو قطع بشه) و تصویری از جنایات پخش بشه 2. مابین مراسم رقاصی برش صورت بگیره بطوری که فقط تصویر برش بخوره و تصاویر مربوط به جنایات همراه با صدای مراسم پخش بشه. من در مورد حالت اول احساس میکنم انتقال حس جواب نمیده اما حالت دوم قابل بررسیه. من در هر دو حالت با آقای dideban مشورت میکنم اگر به نتیجه واحدی رسیدیم حتماً اعمال خواهد شد بازهم تشکر بخاطر نظرتون RE: بحر خونین(مستند) - adeldarbandi - ۳۰/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۷ سلام، منم توی وبلاگ لینکشو گذاشتم. RE: بحر خونین(مستند) - وحید110 - ۳۱/شهریور/۹۰ ۶:۱۳ دستتون درد نکنه احسنت بر شما خیلی خوب خیلی خوب اجرتون با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) امیدوارم در تمام مراحل زندگی خداوند یار و نگهدارتون باشه . با علی (علیه السلام) RE: بحر خونین(مستند) - janali - ۳۱/شهریور/۹۰ ۹:۰۹ لینک مستقیم http://lianserver.com/d/Bahr_Khonin.mpg RE: بحر خونین(مستند) - بیداری اندیشه - ۳۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۸ خیلی خوب بود. تصاویر و موسیقی کاملا هماهنگ و ... فقط ایکاش تصاویر خیلی ناجور یه کم تار و محو بشن خصوصا تصویر اون پسری که سرش متلاشی شده بود. بله درسته. هدف اینه که نهایت جنایت رو مردم بفهمن اما میشد کمی این تصویر رو تارتر کرد تا حالت انزجار در بیننده ایجاد نشه اما متوجه جنایت بشن. بقیه مستند عالی بود. خیلی هم خوش ساخت بود. البته اصل داستان احتمالا باید در بقیه قسمتها مطرح بشه. من این مستند رو منتقل میکنم به بخش پژوهشها ان شاءالله که قسمتهای بعدی از لحاظ محتوی غنی تر باشن. RE: بحر خونین(مستند) - ehsan_mt - ۳۱/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۰ گذاشتم تو کلوب http://www.cloob.com/clubname/dark_truth |