![]() |
|
اشکالات و باگها - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات فنی (/forum-12.html) +---- موضوع: اشکالات و باگها (/thread-8.html) |
اشکالات و باگها - Mahdy2021 - ۱۹/مهر/۸۹ ۲۱:۱۴ سلام هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی مشکل بالا نیامدن تالار - علی 110 - ۲۹/آذر/۸۹ ۱:۳۵ سلام و خسته نباشید به آقا مهدی عزیز مهدی جان اخیراً من زیاد این پیام رو میبینم "به علت مراجعه زیاد کاربران و فشار بالا به سرور ، تالار برای مدتی از دسترس خارج شده است.با عرض پوزش ، لطفا چند دقیقه بعد مراجعه کنید.با تشکر مدیریت سایت" نمیشه راهکار و تدبیری اندیشیده بشه که کمتر چشممان به جمال این پیام روشن بشه؟ RE: یک درخواست از آقا مهدی - Mahdy2021 - ۲۹/آذر/۸۹ ۳:۱۲ سلام من خودم زیاد آنلاین هستم ولی اخیرا این پیام رو ندیدم. لطفا از این به بعد روز و زمان دقیق این اتفاق رو همینجا بنویسید تا بنده بتونم پیگیری کنم.حتما هم قید بفرمایید این اتفاق چند دقیقه طول کشیده RE: یک درخواست از آقا مهدی - علی 110 - ۲۹/آذر/۸۹ ۳:۱۹ مهدی جان همون چند دقیقه قبل از این که من این پیام را بدهم اون پیغام روبه کرات دیدم بازهم ممنون از زحماتت RE: یک درخواست از آقا مهدی - Mahdy2021 - ۲۹/آذر/۸۹ ۱۷:۳۲ سلام امروز هم این پیام رو کسی دیده؟ RE: مشکل بالا نیامدن تالار - F.E.A.R - ۲۹/آذر/۸۹ ۱۷:۴۵ نه من که هر روز میام تا حالا این پیامو ندیدم!!!!!! گزارش مشكلات فني سيستم - tassoti - ۱۳/دی/۸۹ ۱۴:۰۷ سلام دوستان اين تاپيك رو ايجاد كردم تا كاربران بتونن مشكلات فني سيستم رو در اون گزارش كنن . اوليش رو خودم ميگم، دوستام بنده قادر به دانلود قسمت 4 مستند كتاب الهي نيستم، مشكل چيه ؟ با سپاس : مهدي RE: اشکالات و باگها - Mahdy2021 - ۱۳/دی/۸۹ ۱۴:۱۸ سلام دوست عزیز همونطوری که می بینید یک تاپیک در این زمینه داشتیم.ضمنا اشکالی اگر در مورد یکی از مستندها می بینید در تاپیک خودش بفرمایید اما در مورد قسمت 4 باید عرض کنم هیچ مشکلی ندارد و تا الان به تعداد بالا دانلود شده.سعی کنید دوباره دانلود کنید The_Divine_Book_pt.4.avi 42.3 MB | 197 Downloads RE: اشکالات و باگها - ELENOR - ۸/بهمن/۸۹ ۱۴:۵۹ سلام آقا مهدی این امکان وجود نداره که تاریخ سایت فارسی باشه ؟ آدم با تاریخ میلادی درک درستی از زمان نمیتونه داشته باشه خطا - mohamad - ۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۴۵ ![]() چند وقته که وقتی بروی گزینه مشخص شده در تصویر بالا کلیک می کنم، پیغام زیر نشون داده می شه "کد تایید تصویر صحیح نیست. آیا مطمئنید که کد را بدرستی وارد می کنید؟در هر صورت لطفا بازگردید و دوباره امتحان کنید." البته فرقی هم نمی کنه در کدوم بخش باشه و اینکه من از Internet Explorer 9 و Fire Fox 4 آخرین ورژن استفاده می کنم. |