![]() |
|
یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +---- بخش: وهابیت اسلام نیست (/forum-17.html) +---- موضوع: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! (/thread-8204.html) صفحه: 1 2 |
یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - محمود - ۵/مهر/۹۰ ۱۶:۴۳ یک وهابی که شیعه شده درباره جرقه ی شیعه شدنش چنین می گوید : من از طرف هیئت امر به معروف و نهی از منکر مدینه ، مامور شدم تا نگذارم کسی دست به ضریح پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بزند و یا آن را ببوسد چون این کار را شرک به خدا می دانستم . روزی یک جوان ایرانی که آثار خالکوبی بر روی بازویش بود و از قیافه و تیپش مشخص بود که مذهبی نیست ، تلاش می کرد تا به ضریح پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) برسد . نزدیک ضریح آمد ومی خواست ضریح را ببوسد مانعش شدم و با عصبانیت گفتم : بوسیدن ضریح حرام و شرک به خداست . آن جوان رو به من کرد و با عصبانیت به فارسی گفت : مردک ! خودت که زن و بچه ات رو بوس می کنی! اون کارت شرک به خدا نیست من که می خوام ضریح پیامبرم را ببوسم این کارم شرک به خداست ؟ از این حرفش خیلی جا خوردم و احساس شرمندگی کردم ولی به رویم نیاوردم . خیال کرد من فارسی نمی دانم و با عصبانیت برگشت . شب که به منزل برگشتم این جریان را برای خانمم تعریف کردم . در جوابم گفت : خب راست گفته تو به خاطر محبتی که به زن و بچه ات داری آنان را می بوسی این کارت شرک به خدا نیست حالا اون بنده خدا که از راه دوری آمده و پیامبر را ندیده ولی به خاطر محبتی که به پیامبر دارد ضریحش را می خواهد ببوسد این کار شرک به خدا است ؟ پاسخ خانمم من را خیلی به فکر فرو برد که اصلا بوسیدن چه ربطی به شرک دارد ؟ بوسیدن به خاطر محبت است اگر آن بوسیدن شرک به خداست بوسیدن فرزند هم باید شرک به خدا باشد . از آنجا بود که تصمیم گرفتم نسبت به عقایدم باز نگری کنم و دریافتم آنهایی که شیعه را متهم به شرک میکنند نه از شیعه خبر دارن و نه معنای شرک را می دانند . با تحقیق فراوان یافتم که مذهب تشیع بر حق است و شیعه شدم و هرگز اون لحظه ی درگیری با آن جوان لوتی را فراموش نمی کنم . http://nooor1430.blogfa.com/ این وبلاگ مورد تایید پیوندها می باشد. http://peyvandha.ir/1-6.htm یاحق RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - bagherimah - ۵/مهر/۹۰ ۱۸:۱۱ واقعا نمیشه رو ظاهر در مورد افراد قضاوت کرد محبت به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه هم این چیزا سرش نمیشه خوش به حال اونن لوتیه کلی ثواب برده.یه وهابی رو شیعه کرده با دو تا غرولند کردن با خودش دستش درد نکنه RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - shafagh_mah - ۵/مهر/۹۰ ۱۸:۳۰ عجب جواب بی برو برگردی RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - allah1ast - ۵/مهر/۹۰ ۲۱:۵۳ معلوم میشه که اون شخص قلب سالمی داشته که این حرف رو قبول کرده. RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - sarbaz 313 - ۵/مهر/۹۰ ۲۳:۵۵ خب اون داره ادمو بوس مي كنه اما اين پسره داره شي بوس مي كنه ؟؟؟!!! يني چي؟؟؟خوده پيامبرو كه بوس نمي كنه كه هم ترازه بچه و.. باشه اون داره يه چيزيرو بوس مي كنه اما.. !!! واقعن قشنگ بود اما نفميدم چظور اين اقا اوكي شدن !!! اخه بهمين سادگيا نمي شه اين ادمارو از تفكر جاهليشون داورد
RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - zaeim - ۶/مهر/۹۰ ۱:۰۵ (۵/مهر/۹۰ ۲۳:۵۵)sarbaz 313 نوشته است: خب اون داره ادمو بوس مي كنه اما اين پسره داره شي بوس مي كنه ؟؟؟!!! مسلما اونها از بچگی در خفقان محض هستند کافیه روزنه ای باز بشه تا با دیدن نور به فکر بیفتند البته وهابیت همشون حروم... الی قلیلا RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - saloomeh - ۶/مهر/۹۰ ۱۰:۳۲ به این میگن یه شیعه غیرتی . کیف کردم . اینقدر استدلالهای این وهابیون از خدا بی خبر مسخره و سطحی و دور از عقلانیته که یه جوون شیعه عشق لاتی میتونه اونو قانع کنه . البته باید بگم لطف خدا شامل حال اون وهابی شده . حکمتش رو هم الله اعلم . الهی اهدنا الصراط المستقیم .
RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - شهید زومکزهی - ۶/مهر/۹۰ ۱۳:۳۹ سلام بر برادران و خواهران گرامی . تشکر از آقا محمود گل که ما را دعوت کرد به این تالار گفتگو بیاییم و اگر چیزی بلدیم در اختیار دوستان بزاریم و اگر نه چیزای خوب یاد بگیریم . گاهی یک جرقه ای مثل همین قضیه باعث می شه مسیر زندگی یک نفر از این رو به آن رو بشه . مواردی را به شخصه در استان خودمان سراغ دارم که یک شاید یک چیز کوچکی به ظاهر البته باعث شد که شیعه شوند . که البته اگر خواستید مواردی را بعدا می گم . این اولین مطلبی بود در این تالار می نویسم و باید کار کردن را یاد بگیرم . یا علی .
RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - محمود - ۶/مهر/۹۰ ۱۳:۵۳ (۶/مهر/۹۰ ۱۳:۳۹)شهید زومکزهی نوشته است: سلام بر برادران و خواهران گرامی . سلام خوشحال شدم که اومدید ![]() ایشون یه چیز رو یادشون رفت ذکر کنن اونم اینکه ایشون همون نویسنده وبلاگی هستن که مطلب این تایپیک رو از اونجا نقل کردم. یاحق RE: یک جوان لوتی شیعه ، مامور وهابی را شیعه کرد! - sarbaz 313 - ۶/مهر/۹۰ ۱۶:۴۱ من نمي دونم با اينا چرا تو جيه نمي شم اخه اونا تو تاريكي بزرگ شدن چرا يوهو اد مي زنه اينجوري ميشه؟ نمي فمم |