تالار گفتگوی بیداری اندیشه
دستور مفتی وهابی براي تخریب کعبه! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+---- بخش: وهابیت اسلام نیست (/forum-17.html)
+---- موضوع: دستور مفتی وهابی براي تخریب کعبه! (/thread-9092.html)



دستور مفتی وهابی براي تخریب کعبه! - سپهسالار - ۲/آبان/۹۰ ۱۳:۲۷

مفتی وهابی و دستور تخریب خانه کعبه و مسجد النبی مفتی های دولت آل سعود فتوای عجیب تخریب خانه کعبه را صادر کردند!
به گزارش مشرق به نقل از جام، عبدالرحمن البراک در طی فتوای عجیبی مدعی شد: برای حل مشکل اختلاط زن و مرد در هنگام طواف خانه کعبه و مسجد الحرام و مسجد النبی باید تخریب شوند!
شایان ذکر است که مفتی های فرقه نوظهور وهابی برای گسستن صفوف به هم پیوسته مسلمین و ضربه زدن به پایه های اعتقادی اسلام فتواهای بسیار عجیبی را تاکنون صادر کرده اند؛ که از آن جمله می توان به خوردن خون کفتار گرفته و تخریب خانه کعبه اشاره نمود!
حال سوال اصلی اینجاست که این به ظاهر مسلمانان با کدام دلیل و منطق اقدام به صدور چنین فتواهای عجیب و غریب و گاهی مضحک می کنند! آیا غیر از این است که این افراد تربیت شده استعمار گران و مستکبران برای تخریب چهره اسلام عزیز می باشد؟



RE: دستور مفتی وهابی براي تخریب کعبه! - hesam110 - ۲/آبان/۹۰ ۱۳:۳۲

اتفاقاً این فتواهاشون خیلی خوبه!!!!!
چرا؟؟
به خاطره اینکه تمام مسلمین جهان حتی یه بچه هم می فهمه که اینا احمقن و عده کمتری به سمت این فرقه شیطانی رو می آورن.
یا علی
التماس 2a


RE: دستور مفتی وهابی براي تخریب کعبه! - saloomeh - ۲/آبان/۹۰ ۱۴:۴۷

قدم
به
قدم
تا
ظهور
ان شاءالله ....


عدو شود سبب خیر
اگر خدا خواهد




RE: دستور مفتی وهابی براي تخریب کعبه! - alitalebi - ۲/آبان/۹۰ ۱۵:۳۴

شوخی خوبی بود خندیدیم.
از این به بعد این شوخی ها رو حلال بخندیم بده همه شاد شن


RE: دستور مفتی وهابی براي تخریب کعبه! - MOH3N-P - ۶/آبان/۹۰ ۱۹:۲۰

(۲/آبان/۹۰ ۱۳:۳۲)hesam110 نوشته است:  اتفاقاً این فتواهاشون خیلی خوبه!!!!!
چرا؟؟
به خاطره اینکه تمام مسلمین جهان حتی یه بچه هم می فهمه که اینا احمقن و عده کمتری به سمت این فرقه شیطانی رو می آورن.
یا علی
التماس 2a

اشتباه میکنی!
1 ملیارد نفر از مردم جهان مسلمونند
بقیه از اسلام خبری ندارند و فقط در هیمن اندازه که رسانه های دنیا تبلیغ میکنند اطلاع دارند.
و رسانه ها هم که خودت میدونی چه چیزایی رو نشون میدند.
در این مورد میگند که علمای خود مسلمون ها میگند برای جلوگیری از اختلاط زن و مرد کعبه رو باید خراب کرد!!! بعدش هم کلی میخنددند و مخاطب بی اطلاع هم همه چیز رو قبول خواهد کرد.
و هزارتا تبلیغ مزخرف دیگه که خودتون بهتر میدونید.