![]() |
|
محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی (/thread-9116.html) |
محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ + نظر سنجی - خیبر110 - ۳/آبان/۹۰ ۴:۱۲ به نام خدا
در طول یک سال فعالیت تالار بیداری اندیشه که من بیشتر از نیمی از اون رو حضور داشتم. بعضی از مدیران رابط کاربری خوبی بین کاربر و مسئولین تالار بوده اند و در بین کاربران محبوبیت بیشتری کسب کرده اند و به نوعی نماینده ی اتصال کاربران و مدیران بوده اند. در این نظر سنجی شما کاربران تالار ، اعم از مسئول و غیر مسئول ، به دور از طرفداری و جانبداری و رعایت انصاف ،حق انتخاب یک فرد را فقط دارید که از نظر شما در بین کاربران محبوب تر است. ملاک های انتخاب این مسئول اینها میباشد: 1- میزان محبوبیت و برخورد خوب و محترمانه با کاربران مد نظر است نه اطلاعات تخصصی بالای فرد . 2- اقدام به موقع . 3-پاسخ سریع و کامل به نامه ها و در کل پاسخگو بودن. (این مساله مهمه) مثلا فرد در قبال سوال دیگر کاربران چقدر پاسخگو هست. 4- فرد مورد نظر چه قدر در کنترل درگیری های کاربران به خاطر اختلاف عقیده موفق بوده و چه قدر در ایجاد فضای کم تنش برای تالار مفید بوده است. 5-و حضور مفید و تلاش (فرد مورد نظر برای این تالار چه قدر مفید بوده است). فردی را که ویژگی های بالا بیشتر در او وجود دارد انتخاب کنید. ببخشید که چند تا از مسئولان تالار در نظر سنجی نیستند به دلیل اینکه فقط حق انتخاب 20 گزینه رو داشتم چند تا از مسئولین تازه وارد رو از لیست نظر سنجی مجبور شدم خط بزنم . (خودشون به بزرگی خودشون ببخشن) در پناه حق RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - sarbaz 313 - ۳/آبان/۹۰ ۴:۲۳ اقا خدا وكيلي همشون عالين!اينطوري مارُ نزاريد تو منگنه كه يكودمُ انتخاب كنيم!!!!!!! بنده از همينجا از تكتكشون كمال سپاس ُ دارم! RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - خیبر110 - ۳/آبان/۹۰ ۴:۲۹ (۳/آبان/۹۰ ۴:۲۳)sarbaz 313 نوشته است: اقا خدا وكيلي همشون عالين!اينطوري مارُ نزاريد تو منگنه كه يكودمُ انتخاب كنيم!!!!!!! انتخاب کنین دوستان . با این شروعش این چه نظر سنجیه بشه ![]() ![]() ![]()
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - سدرة المنتهی - ۳/آبان/۹۰ ۴:۳۵ من که به داداشم دادم مسنجر جون/خیلی مخلصیم. کارت درست RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - وحید110 - ۳/آبان/۹۰ ۶:۰۶ ببخشید با اجازتون اقای مسنجر رو حذف کردم . علی جان یکی دیگه از دوستان را جای ایشون بزار . ایشون کار اجرایی به عهده ندارند و جز محبوب ترین کاربران حساب میشوند با تشکر RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - یاران مهدی - ۳/آبان/۹۰ ۱۲:۲۲ سلام من آقای محب الزهرا رو معرفی میکنم! به نظرم خیلی گزینه ی خوبی هستن! RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - shafagh_mah - ۳/آبان/۹۰ ۱۳:۴۶ سلام بنده هم به دوست خوبم guided رای دادم. RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - idea - ۳/آبان/۹۰ ۱۷:۰۴ من جناب Reza_Jackman رای دادم تو بخش که من فعالیتدارم دارم خوب جلو تنش بخش گرفتن ![]() ولی جناب وحید کمی خشن هستن ![]() شوخیولی مجموعا میشه گفت مدیران تو بخش خودشون عالین فقط فعالیت بیشتر کنن فروم خیلی ساکت شده :s بنده خدا جناب Mahdy2021 این همه درجات دادن این جوابش یک رای داده نشده شوخی
RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - أین المنتظر - ۳/آبان/۹۰ ۱۷:۲۴ (۳/آبان/۹۰ ۱۷:۰۴)idea نوشته است: من جناب Reza_Jackman رای دادم تو بخش که من فعالیتدارم دارم خوب جلو تنش بخش گرفتن این همون طنز اجتماعی - سیاسی هست که ادیبان در زمان خفقان سیاسی و اجتماعی بصورت شعر و حکایت داستان حرفشون رو اینطوری میزدن. همه چی رو میگه آخرش میگه: شوخیییییییییییی. RE: محبوب ترین مدیر در تالار بیداری اندیشه کیست؟ - وحید110 - ۳/آبان/۹۰ ۱۷:۲۹ نقل قول: ولی جناب وحید کمی خشن هستنکجای من خشنه اخه؟!!! ![]() در دنیای واقعی دوستانی که بر خورد داشتند میدونند اخلاق من چطوریه (یکی بیاد شهادت بده محمممممممدددد -مهدیییییییی - علیییییییی) اینجا هم که خیلی هم مهربونم ! التماس دعا |